Hejj!
Tänkte sluta nu ett tag. Tror jag börjar till våren/sommaren. vi får se!

ha det bra!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Japp, som i rubriken så har jag ont i huvudet! Det är inget jag föredrar så testa inte det där hemma utan vuxen och huvudvärks tabletter!

Sorry för dålig uppdatering, har haft fullt upp. Har varit i Värmland, där det inte fanns något internet! Sedan har jag startat upp ett nytt instagram @sweden_lufthast. Det senaste dagarna. Men nu verkar allt tona ner lite och ska försöka att hinna blogga även när skolan börjar!

Likes

Comments

God Jul allihopa!
Och till er som firar eran första jul med skjilda föräldrar för första gången i år, eller ni som har föräldrar som dricker för mkt alkohol och som däckar i soffan, eller till er som bara är helt ensama... Ni klarar det, det är slut snart och ni kan alltid på hjälp osv. Men ni ska veta att ni är långt ifrån ensama om det. Ca. 20 tusen tjejer detta år är rädda för julen. Av olika anledningar, men ni är inte ensama!!

Jag tycker så jäkla synd om er, ni alla har/går igenom en svår period. Att vara ensama på julen, skjilda föräldrar eller vuxna som super sig fulla!
Jag säger bara USCH!!
Jag vet hur det är med skjilda föräldrar, har det själv. Och jag kan bara föreställa mig hur det är att vara ensam eller fulla föräldrar. Det ända jag vet om det är att det kan bli obehagligt och deppigt.

Misshandel, bårk och sexöverfall ökar på julen! Just för att vuxna människor super sig fulla och tänker inte på barnen.
Många skäms också över att ens föräldrar kanske intr har råd med mer än 2 billiga julklappar. Många ljuger därför över sina julklappar och ger en massa ursäkter för att man vill inte visa att man har "fattiga" föräldrar och då skäms man över det.

Det ska man inte behöva göra! Man måste kunna känna att man kan vara stolt över det man får! Utan att någon kommenterar det!

Men till er alla där ute, många känner likadant! Och det finns alltid Bris att ringa om det behövs!
Jag hoppas att ingen kommer att råka illa ut, det är högst upp på min önskelista i år!

Likes

Comments

Nu är det äntligen Julafton!
Knappt någon julstämmning, men den kommer väl hoppad jag! Granen är framme och klapparna med, fast inte alla.
Mina ligger inte där under likt, A-Cs, Marcus och Emelies. Men i år blev det världens finaste gran, blev jätte nöjd!

Denna jul kommer nog att bli mysig, för det blit bara familjen (eftersom släkten stack till min faster...) Men jag och Marcus ska vara tomtar med lilla renen Leo :)
Kommer bli kul och spännande.
Men nu ska jag fixa vovvarna så de är fina tills ikväll!

God Jul!!! :DLikes

Comments

Jag vaknade imorse kl. 6 typ, gick runt i lungn & ro. Satte mig framför datan & käkade fukost kl. 12...
Mitt i min lugna harmoniska dag slog det mig - Julklappar, hur är det med dem? Har jag alla färdiga? Svaret där var ett stort NEJ!

Så jag slängde mig iväg på tåget påväg in till centrum med min syster. Vi går runt där i timmar för jag hade dem svåraste kvar... Marcus, Emelie, Anna-Clara och Amanda. Jag visste liite vad jag skulle köpa till syrran, men långt ifrån helt!
Men efter cirka 5h (känndes det som..) Hade jag hittat klappar till ALLA, t.om. en liten baby lips till mig själv :P

Så nu kan jag i lungn & ro sätta mig ner och lungna ner mig!


Likes

Comments

Hej!

Idag har vi (Jag och mina 2 kompisar) haft överrasknings party för våran bästis som fyller 12 idag! Ett stort GRATTIS till världens bästa Linnea👏
Vi hade fixat värsta ledtrådarna och när hon kom in där vi gömt oss så räknade vi till 5 och så hoppade vi fram och sa: ÖVERRASKNING!!

Hon blev inte så rädd, utan mera förvånad. Vilket var lite synd... För jag älskar när hon blir skrämd, hon ser så kul ut!!
Men allt blev lyckat och vi hade det jätte kul, och en än gång, GRATTIS!!

Likes

Comments

Halloj!

Nu har jag nyss kommit hem ifrån julavslutningen för 2014! Med klassen uppträdde vi med våran egna låt, 6:ornas jul, och med kören Auld lang syne!

Det gick super och är nöjd även fast tekniken gav upp efter en stund... Med världens bästa musiklärare så går ju allt bra!

Så nu ser jag fram emot mina härliga 24 dagar med slapp och mys!
När har ni lov? Imorgon eller idag? KOMMENTERA :)

Kram, God Jul!👌


Likes

Comments

Hej hej!
Vill bara säga att kolla in youtube, för våran musiklärare har en julkalender och då fick jag och kören vara med och sjunga på våran låt vi sjunger nu! Så kolla in Isabell Zetterstöms kanal och se lucka nr. 16.
Mer uppdatering kommer!

Hejdå!

Likes

Comments

Godmorgon alla läsare!

Ny morgon, ny dag, ny vecka! Jag kommer från och med nu att försöka att blogga varje dag! Iallafall minst en gång om dagen, men om det är morgon, dag eller kväll kommer nog att variera!

Denna veckas jobb i skolan kommer nog att variera. I Svenskan kommer det bara vara chill och i dem andra ämnena har jag absolut ingen aning om! Men jag vet att vi inte har några prov, det känns AWSOME! Sedan på Torsdag har vi avslutning och på fredag ska jag förhoppningsvis på ett disco med mina kompisar! Sedan kommer jag bara att ha en super lov - hoppas jag - och kommer att tillbringa dem vackra jullovs dagarna mest i stallet hos Cornelia. Hon är fortfarande halt som är super synd, men jag hoppas att jag och hennes ägare snart kommer att sätta igång henne. Jag hoppas jag kan köra henne i jul iallafall!

Och det här med snön... DET KOMMER ALDRIG!

Jag är super ledsen och är orolig ifall det inte blir någon snö på julafton, jag har knappt sett frost! Detta är super synd... Men ändå så kan vi ju inte riktigt klaga - iallafall inte vi som kör bil - för det minskar att vi får snö, eftersom att "växthus" effekten är ju ingång. Om alla bara kunde sluta köra bil och så kan vi ju byta ut bilarna mot häst och vagn! Det vore såå mysigt, inte bara att det skulle bli bättre miljö, utan också att många människor skulle må såå mycket bättre. Just för att hästar ger människan glada vibbar som gör oss glada och lugna. Funkar ju typ som lugnande medel?

Så tänk på tanken och gör något för miljön, varje liten sak räknas!Likes

Comments