View tracker

Kontaktade vc igår angående mitt mående osv. Dom visste inte ens hur dom skulle kunna hjälpa mig, så dom hänvisar mig vidare till akutpsyk.
For in som jag vart bedd att göra. Där blev de nya mediciner och lite annat. Läkaren ville inte att jag skulle åka hem, men släppte hem mig ändå.
Idag ringde en annan läkare. Pratade med henne ett tag så kommer de: du har till i morgon på dig att lägga in dig frivilligt, eller så kommer vi kontakta polisen och göra en T-inläggning på dig..
så ja vad säger man? Från och med i morgon kommer jag ligga inne på akupsyk några dagar, det kommer säkert komma en massa knepiga uppdateringar då 😅

  • 3 readers

Likes

Comments

Nu har jag varit vaken sedan igår morse kl 11.30. Börja jobba om ca 2 timmar. Vet inte hur jag ska orka jobba 7-18.30 utan sömn. Det här kommer inte alls bli nå roligt..

Undra om hela dagen kommer gå utan att jag somnar någonstans. Det här känns inte okej. Har man tryckt i sig 4 propavan så kan man tycka att man ska sova, men nä inte jag.

Men jag knatar väl iväg till bussen, och försöker göra mitt bästa. Kram på er alla :)

Likes

Comments

​Någon som kan hjälpa mig? Jag har sett att många har svårt mitt psykiska mående. 

Jag blev diagnoserad tidigt i livet med en psykisk sjukdom. Den har gått överstyr i omgångar i livet. Dom gånger man inte finner hjälp nånstans, Jag kontaktade psyket för ungefär 4 månader sen, men får ännu ingen hjälp. Kan man kontakta vårdcentralen och fråga om dom kan hjälpa?


Likes

Comments

Helgen har varit super, även denna helg nyktert hela helgen. Istället bestämde vi oss för att ta en roadtrip och träffa folk, först i Hudiksvall. Där blev vi kanske i 40 minuter, för att senare dra en reva ner på Ljusdal, där vi heller inte riktigt vart så länge.

Träffat några nya människor, roliga sådana med. Nästa helg blir det nya äventyr och förhoppningsvis massa nya människor där med!

Har ni några tips på vart man kan åka i Sverige, som har mycket trevligt folk så får ni gärna dela med er om de!

Ev så tar vi Linköping inom en snar framtid med :)

Likes

Comments

Godmorgon, det blev en sen natt inatt. Det hann bli mycket tankar och funderingar samt många tårar.

Tur jag har min bästavän som kom på kl2 att vi skulle ut på äventyr, tror att både hon och jag behövde de just då. När man inte längre vet vart man ska vända sig om sina oläkta sår, då har jag fått lära mig att det allra bästa är att ha sin bästavän som alltid lyssnar och finns där, oavsett vilken tid på dygnet man behöver henne.

Ska försöka göra det bästa av dagen nu när jag ändå är hemma och är sjuk, så ska jag börja packa inför flytten, och även tvätta i massor så jag får bort allting någon gång!

Jag önskar er alla en toppen fin måndag, och jag hoppas 99% av er som läser detta är feberfri:) kram på er alla

Likes

Comments

View tracker

Hur kan man glömma en människa som varit borta ett år? Jag drömmer om honom igen, jag ser hans ansikte igen. Jag vaknar på morgonen och gråter hysteriskt efter människan. Det har varit slut mellan oss i många år, jag vet att det inte skulle bli något mer. Men har man spenderat 4år tillsammans med sin första kärlek, och han går bort, hur kommer man över det?

Jag tror min hjärna har nog precis kommit på att han är borta. Dom sista dagarna har jag spenderat mycket tid på att tänka på honom och saknat honom. Jag bara önskar att jag en sista gång bara kunde få ta ett riktigt farväl, eller på något sätt försöka hindra honom från att göra detta misstag.

När man bara önskar att få hålla om en människa en sista gång, se den människan i ögonen och berätta att han är evigt älskad och att jag kommer sakna honom när jag är borta. Vad fan gör man för att komma över dessa tankar, försöka släppa honom och låta honom vandra över till andra sidan fastän man inte vill?

Deppigt tänkande en söndag kväll, när man inte har andra tankar för sig...

Likes

Comments

Nyårsafton vart helt klart en hit! Började småfesta hemma hos mig, första festen som jag haft sen jag flyttade in för 1,5år sen.
Redan klockan halv8 på kvällen, dyker en granne in och påpekar att vi spelar för högt 😂✋🏻
Bär av in till stan på en annan fest med maaassa människor. Mycket skratt och prat, och såklart alkohol, så drar vi oss till hamnen och kolla på fyrverkerierna.
När man får spendera dagarna tillsammans med dom som gör en lycklig då klagar man inte!!

För första natten på nästan 3månader så har jag fått sovit 9timmar i sträck ist för 2-3 timmar!! Nu hoppas jag på att sömnen tänker vara med mig hela vägen 😍

  • 9 readers

Likes

Comments

Precis hemkommen efter att ha umgåtts med bästavän igen, planera inför nyår. Som kanske inte går så bra som de borde göra.

Så sugen på att ha en allra första riktig fest hemma hos mig, innan jag flyttar till nya nästa månad.. Men jag är så sinnessjukt feg, vill verkligen inte ha nån varning haha. (Fjantig ja jag vet) XD

Nu blir det lite film tittande i sängen och i morgon blir det till att flänga på Birsta hela dagen för att se om man hittar någon snygg klänning till nyår.

Hoppas alla har en super mysig kväll, puss på er :*

Likes

Comments

Kändes kanske aningen meningslöst å dricka på en söndag. Men vi kände att vi behövde de, för vi är lite sinnesförvirrade människor.
Det vart en väldigt lyckad kväll, med kortspel, härliga människor som förgyller min vardag och sen blev det en bilfärd omkring 3 på natten, så klockan 8 i morse va vi visst hemma.
Men då Fredrik bestämde sig för å va färsking och kräkas så va de inte helt 100.
Men som tur va så hann vi ha mycke roligt. Vad jag har saknat dessa människor i mitt liv. Vad skulle jag göra utan dom? Vänner är den största gåvan i livet man kan få 😍❤ bjuder på en icke så vacker bild från kvällen/natten med

  • 8 readers

Likes

Comments

Så här på kvällskvisten utökade jag familjen med två fina pojkar, en chinese crested, och den andra vet jag inte vad de är för ras 😍
Otroligt vackra och snälla killar, som jag kommer trivas super med 😍
Även fått tillbaka min telefonen idag med 😁 min dag är hel!
Ha en superfin kväll kväll alla 😍😘

  • 8 readers

Likes

Comments