Asså åhh refunder, troligen de bästa som har uppfunnits! Alla älskar vi ju å shoppa, å jag menar ju vem vill inte ha tillbaka lite grann när man shoppar. Å inte nog med de, det är ju rabatter och jag bara ÄLSKAR deras butiker dom har.
Just nu är min favorit Cervera, vin glas kan man aldrig få för mycket av jag dör!!!
Om ni inte har det så tycker jag defenetivt att det är ett måste. Å kolla då gärna in på Cervera 😍
#refunder https://www.refunder.se/bjud-in/59918fd1debd6
#cervera

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 6 Readers

Likes

Comments

​Det tog mig ca 2 månader att bo i Skaraborg innan jag blev tvungen att uppsöka akuten. Efter 5 dagar med fruktansvärda magsmärtor på höger sida, så insåg jag att det kanske är dax att uppsöka vård. Ringer 1177 och rådfrågar om det kunde vara något allvarligt eller om det kanske skulle gå över. Fick till svar att jag skulle inte vänta mer utan jag skulle åka in på en gång, och kunde jag inte ordna skjuts in så var det ambulans som gällde. 

Väl inkommen och har lämnat en massa olika prover så får jag träffa en gynekolog. En manlig såklart, kanske inte direkt det första man föredrar. Men jag drog med mig Mattias in, så jag kände mig lite tryggare. Men jag måste även säga det att han var super duktig på det han gjorde. Han var inte hårdhänt eller något sånt, utan gjorde sitt jobb jätte bra, samt att han faktiskt pratade så man förstog honom. 

Men efter mycket kollande så visar det sig att på höger ägg stock har jag en stor blodfylld cysta, stor som en jävla ballerina kaka... Och har jag otur så spricker den.. Jätte roligt, inte ett dugg konstigt att man har så ont... 

Likes

Comments

När tankarna är som jobbigast... du är äcklig.. du duger inte... du måste ändras, så här kan du inte vara, varför förstör du allting..? Varför är du så äcklig..? Vem sa att du skulle få finnas på den här jorden...? Jag tittar mig i spegeln, jag vill kräkas när jag ser mig själv, jag är äcklig, jag är värdelös och jag förstör allting. 

Varför kan jag inte bara vara normal, varför kan jag inte vara minst lika bra som någon annan? 

Likes

Comments

Här om natten så besölt vi oss för att åka 20 mil för att besöka barnmördarkorset. Det tog en extremt lång tid att hitta dit, det var fruktansvärt långt i skogen. Så ett tips för er som ska åka dit, så kan det vara bra om ni vet vart det ligger, det är inte jätte lätt att hitta dit. Men vi följde en video på youtube som visade hur man skulle ta sig dit.

När vi väl va ca 8 km ute i skogen, på en fruktansvärt smal skogsväg, fanns inte mycket möjligheter att kunna vända om vi skulle behöva göra det. Men vi kommer fram till en liten vändplats, när vi kollade på videon så såg det verkligen likt ut att vi var framme. Tyvärr så såg vi inte själva Barnmördar korset då, så vi trodde att vi hade åkt för långt, så istället för att kliva ur bilen så åkte vi tillbaka neråt igen. Vi trodde att vi hade åkt för långt upp.

Men vi insåg väldigt snabbt att nä så var det inte. Antingen så var det högre upp eller så var de där vi vände. Mycket riktigt så var det där vi vände, vi hade bara missat trädet som var ritat på.

Vi stannade kvar en stund på platsen, tyvärr var det extremt dåligt väder, och det var inte speciellt varmt ute heller, så vi kände inte riktigt för att stanna hur länge som helst. Men till våran besvikelse hände det verkligen ingenting när vi var där. Det var bokstavligen helt dött.

Vi hade fått sett bilder från en gammal vän till mig, som berättade att hennes bror hade varit där för inte så länge sedan, han bor vägg i vägg med hennes lägenhet. Hon berättade att efter att han hade varit där så hade det börjat spökat väldigt i hennes lägenhet. Fick då bilder av henne från hennes lägenhet, det var två bilder som var tagen direkt efter varandra. Jag kollar tidsperspektiven på bilderna, för att jag ville verkligen inte tro att hon skulle lura mig. Mycket riktigt bilderna är tagen 2 sekunder efter varandra. Jag kollar genom första bilden. Ingenting konstigt på den bilden, det är dörren ut från hennes sovrum, det är mörkt i rummet och ljuset från hallen bryter sig in.

Men det som fick mig att rysa till i hela kroppen var nästa bild... Jag fokuserar ögonen vid hall ljuset igen, men det ser inte ut som innan. Ingenting ser annorlunda ut, förutom.. det är en skugga som går genom dörren, men ser ingenting vid överkroppen, man ser en svag fot och ett svagt ben. Det svaga man ser, ser man rakt igenom, Därför var vi otroligt nervösa när vi kom till platsen. Men vi blev tyvärr väldigt besvikna. Men vi har bestämt att återvända en annan gång då det är bättre väder, och stanna längre.

Likes

Comments

Har precis kommit tillbaka från en tripp till Skövde för present handling, till Emelie och Pontus små töser. Fick lämna dom tyvärr, såklart att magvärken ska komma i vanlig ordning.

Kommer hem, drar på mig glasögonen och kryper ner i sängen. Men jag känner inte att det är fredag idag, det känns som en helt vanlig tråkig onsdag kväll typ. Jag har så grymt tråkigt, Mattias är inte hemma, och det finns heller inget att göra i en stad där man verkligen inte känner någon.

Ja jag får ligga här med min onda mage och kolla på någon serie. Bättre än så blir det nog tyvärr inte. Känner att nu när det är Black Friday att man kanske skulle behöva kolla på lite kläder.

Men nä, det får bli nästa månad istället, nu när jag och hjärtat har kollat på förlovningsringar. Tänker inte dela någon bild på dom ännu, det får bli en överraskning när dom kommer. Men datumet kommer bli 3 December. Längtar !

I morgon åker Liljabus till farmor och farfar, som det ser ut då, kanske det blir lite spökvandring beroende på vad vi kan hitta. Ska till något övergivet hus först och kolla, kanske att vi åker till en gammal slottsruin och kollar om man kan få med någonting där.

Sist vi var där så hörde vi barnskrik innifrån, men vi kom inte in så vi kunde kolla. Och ja det var mitt i natten, så det finns ingen möjlighet att det faktiskt kan ha varit ett barn där inne. (Dessutom så pratar vi om spädbarn). Det är inte logiskt att höra ett spädbarn skrika mitt i natten inne i en slottsruin. Men det ser vi i morgon, ha en supermysig kväll med era nära och kära, kram!

Likes

Comments

Jag vet inte om man kan kalla det för beroende, men när man väl har gjort en, så vill man gärna höra flera!
Sååå igår bara råkade det bli en till tatuering, jag är faktiskt riktigt nöjd, men nu måste jag ju komma på vad nästa projekt och vart det ska bli.
Jag behöver fylla i mitt släktminne på benet med. Men det får komma tids nog 😁

  • 14 Readers

Likes

Comments

När man bryter ihop så här av saknad efter en människa mår man verkligen inte bra. Jag känner mig helt vilsen och förstörd. Jag har Mattias, men känns samtidigt som att jag inte har honom. Känns inte längre som att han förstår mig, eller förstår min saknad.

Jag saknar min bästavän, mer än vad ord kan beskriva det hela. Hon har alltid varit människan som alltid stöttat mig, och alltid funnits där för mig när jag har haft det jobbigt.

Varenda gång det känns som att jag inte har någonting kvar, så finns hon alltid där och visar mig motsattsen. Hon visar mig alltid vad det finns kvar att kämpa för. vad det är jag måste vara stark för.

Varenda gång jag tänker på att hon är heeela 63 mil ifrån mig, så bryter jag ihop och bara gråter. Jag önskar att jag kunde ha henne 10 minuter bort hela tiden, som jag är van att ha henne. Jag vet fan inte vad jag ska ta mig till utan henne.

Det ska bli så skönt att bara få komma hem till henne i hela 4 dagar, och bara få vara. Jag vet att ännu en gång så kommer jag att brytas ihop i tusen bitar, när jag måste lämna henne igen på lördagen, när jag måste åka hem.

Det finns verkligen ingen som Madde, och det finns ingen eller ingenting som någonsin kommer att kunna ersätta hennes plats hos mig. Jag kommer älska dig till döden bästa vän, alltid!

Likes

Comments

På tisdag den 28e, så bär det äntligen av tillbaka till Sundsvall för att umgås några dagar med bästa vän. Längtar så det känns som att jag kommer gå sönder.

Jag åker ensam denna gång, Mattias ville verkligen följa med, men det känns som att jag behöver få ensam tid med Madde med. Samtidigt ska jag åka och hälsa på Annso, och hennes sambo, även deras dotter som uppenbarade sig för världen igår. Så sjukt vacker dotter dom fick! De har dom gjort riktigt bra.

Man kan verkligen inte låta bli att bli bäbis sjuk när man tittar på dom små liven, och ser vad dom medför i livet för oss runt omkring.

Men tanken är att jag bara stannar tisdag till lördag, sen åker jag tillbaka ner till Kvänum, och åker upp sen igen, fast tillsammans med Mattias såklart.

Nu på dagen agenda, står det att jag ska söka massa jobb, så att jag kommer ur denna sjukskrivningen och tillbaka till arbetslivet igen. Så otroligt tråkigt och tröttsamt att behöva sitta hemma dag ut och dag in, det är inte konstigt att man blir mer depremerad.

Äntligen har snön börjat falla ner över Skaraborg med, så man kanske ska ta sig en välbehövd promenad i detta fina snöväder med, men först måste jag tvätta och söka jobben, så att det inte blir bort glömt som alla andra dagar. Har det super bäst alla, det förtjänar ni. Jätte kram!

Likes

Comments

Sitter hemma i min ensamhet medan Mattias är ute med Emelie och Pontus. Nördar lite O.C och passar på att fundera medan jag är ensam.

Inatt har varit en svin jobbig natt igen, utan sömn. Och det stör mig så stenhårt för jag va skit trött.

Idag går tankarna till familjen i Sundsvall, jag har inte varit borta mer än en månad, men det känns som det har gått 1 år sen jag var hemma. Det känns konstigt att inte träffa pappa lika mycket som man är van att göra. Får ta en resa upp snart, nu ska jag försöka gulla med bästavän att hon ska komma ner några dagar.

Nästa helg kunde de eventuellt bli lite spökjakt igen, i Gräfsnäs Slotts ruiner, men det är ingenting jag kan lova ännu.

Vi va där i helgen som va, det var ett riktigt creepy ställe, vi hörde barnskrik där innifrån, jag vet inte om jag vill veta vad som lurar inne i dom hörnen.

Tyvärr kan ja inte dela med mig av så mycket info om det stället förän vi har filmat, samt att det fanns inte så mycket info om stället heller. Vänta och se :)

Likes

Comments

Ny video ute på kanalen 😁🙏🏻

https://youtu.be/AxQCMI2kDmM

  • 23 Readers

Likes

Comments