Wat een super handig palette. Dit had ik juist nodig, al mijn favo kleuren in een doosje. De oogschaduws pakken goed, blenden makkelijk in en blijven de hele dag zitten. Je kunt je look basic houden, maar ook voor smokey gaan. You're choice ⭐✌

Etos €19,99

Likes

Comments


Oké, ik heb echt 0% ervaring met blogs schrijven.

Mijn naam is Rosanne en ik ben 19 jaar oud. Momenteel ben ik nog bezig met mijn opleiding verzorgende, die bijna is afgerond. Na hier drie jaar voor te hebben geleerd wil ik écht mijn hart gaan volgen. Iets waar ik gelukkig en blij van word; de school van Mieke Petiet.

Jup, iets heel anders. maar toch wel super leuk! In januari zal ik naar een open dag van Mieke Petiet toe gaan, zodat ik een beslissing kan gaan maken. Niet of wel doen. Zal waarschijnlijk een dikke JA worden, maar je weet maar nooit.

Waarom? Ik ben altijd al bezig geweest met het uiterlijk en haar van mensen en ook van mijzelf. Je kunt er zoveel kanten mee op, zoveel leuke en mooie dingen mee doen.

Binnenkort ga ik mijzelf verdiepen in de spulletjes die ik allemaal moet hebben voor de opleiding, iets leuks dus, want ik hou ervan om te shoppen!


XOXO roos😘

Likes

Comments