Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 37 Readers

Likes

Comments

Så var det dags för gymnasiets sista julavslutning. Nu bär det av till skolans teater för att lyssna på julmusik. Vårt band hade haft tankar på att spela på avslutningen men det blev inte av, vilket kanske var tur då åhörarna slapp chockas av nirvana mellan "Gläns över sjö och strand" och "Last christmas". Dagen till ära har jag på mig denna ljuvliga skapelse från topshop för första gången som jag köpte i London för någon månad sedan. Den är svart vilket bilderna dock inte riktigt lyckas påvisa. Jag är även lite lowkey perfektionist och har därför, irriterande men tillfredställande nog, matchat naglarna med läppstiftet. Ha ett bra lov alla ni som har ett sådant!

  • 41 Readers

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Någonstans under alla bär döljer sig en chiapudding. Jag brukar inte vara ett stort fan av chiapudding, trots att jag behöver en hel del av näringen som finns i de små fröna då jag är vegetarian.  

Just denna gång var det dock annorlunda. Jag misstänker att detta var på grund av att jag jag begravde puddingen i bär denna gång och ringlade på lite nutella. 

Så dagens tips blir helt enkelt att slänga på lite allt möjligt som ni finner gott på eran chiapudding om ni vill ta del av de näringsämnen chiafrön har att erbjuda! 

Detta recept använder jag:

3 msk chiafrön

2 dl mjölk/havremjölk

1 msk kakao

  • 49 Readers

Likes

Comments

  • 50 Readers

Likes

Comments

Bild 1: Work in progress, tänkt att bli "the hatter" från Alice i underlandet. Jag har extremt svårt att måla människor och gör det i stort sätt aldrig men tar ett nytt tag och ska försöka denna gång!
Bild 1: En 5-minuters sketch i en ny stil som jag prövade idag

  • 54 Readers

Likes

Comments