Har haft en perfekt Lördag, umgåtts med kompisar och klockan fyra kom Malvina tillbaka hem till mig!<3333 sen promenera vi tillsammans med moster till Willys sen blev det mys med massa gott.

Nu sover Malvina och vi tittar på film. Ska försöka hänga med i filmen nu. Puss

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Du är det bästa med mig, det allra bästa med att vara Rosanna är att jag är din mamma. Hela mitt liv går ut på att göra ditt liv så bra som möjligt,

jag älskar dig så hjärtat går sönder, min fina lilla tjej för dig kommer jag alltid kämpa.

Likes

Comments

Tre bilder ifrån igår&idag. Igår hade vi fullt upp och jag jobbade ca sex timmar så ville bara umgås med Malvina dom andra, idag ser dagen likadan ut ungefär fast Malvina vilar lite nu så jag kan blogga;)

Har lax i ugnen som vi ska äta till lunch senare så ska ta ut den nu tänkte jag, så vi hörs senare eller en annan gång!;)

Likes

Comments

Hejhej! Idag mådde jag betydligt bättre. Vi hann med ett besök på Erikslund, Malvina fick nya bestick, lunch hos mina föräldrar och en promenad. På kvällen tog Erik Malvina några timmar och jag umgicks med kompisar. Minns inte sist förutom i Fredags när jag var så dålig så Monika fick gå hem haha. Vi åt vårrullar ute i solen och pratade. Mysigt.

Nu sover Malvina intill mig och imorgon väntar två olika "korta" jobb pass för mig. Skönt men känns lite i mamma hjärtat. Ska försöka hitta någon ny serie nu och äta mängder med isglass hehe så mig. ( förlåt bilderna blir så här ifrån mobilen, ordnar till det på datan när jag fått tillbaka den)

Likes

Comments

Just nu- jag är väldigt sjuk och har slut på glass hemma. Skulle sälja min själ för isglass.

Helgen- var sjuk hela. Kul

Idag- har kämpat mig igenom dagen med feber, jobbet blev avbokat och jag tog mig in till stan med feber och mega förkylning för att handla. Ångrar det.

Middag- vi gick sällskap av moster där, vi åt potatis gratäng med bacon och morot. En favorit hos oss tre.

Malvina- Sover just nu i min säng så fint. Hon är verkligen världens bästa tjej. Så duktig att följa med och handla, äta ute och ja allt jag gör. Hon är med på nästan allt.

Barnvakt- Jag har svårt att acceptera att även jag behöver barnvakt. Nu har jag nästan 39 graders feber, det rinner ur ögonen och näsan men jag vägrar lämna bort henne. Är det en mamma sak? Eller en Rosanna sak? Det funkar ju bra när jag jobbar eftersom jag gör det för henne mestadels.

Men för att vila och ha egentid finns inte. Så töntigt egentligen men mår jag inte bättre imorgon bitti ska jag nog unna mig några timmars vila. Malvina lider ju inte va att vara med andra vuxna hon känner sig trygg med.

Likes

Comments

Hejhej! Hur mår ni? Jag är förkyld och det rinner ur ögonen och näsan. Först magen och nu detta, vill vara frisk. Ska försova sova snart och hoppas jag vaknar betydligt piggare. Vi har haft en mysig kväll med pizza tillsammmans moster Belinda iallafall.

Likes

Comments

Hejhej! Hur mår ni? Jag mår väldigt bra. Vaknade sjuk och magen var kaos så gick hem till mina föräldrar så jag fick ta ett bad i lugn och ro( ville inte väcka Erik som gått upp 05 hela veckan) Sen lämna jag Malvina hos honom för några timmar sen och gick hem och sov. Malvina sover där en natt varje helg, vi började med det för ett litet tag sen och det funkar hur bra som helst för alla tre.

Erik och jag var ju hemma ´´tillsammans´´dom första åtta månaderna och han har tagit ett större ansvar än dom flesta pappor. Är super stolt över honom och finns inget i mig som tvekar på hans pappa roll, han är lugn, väldigt snäll och helt perfekt som pappa.

Jag är nu utvilad och springer som vanligt runt i kläder som ni ser på bilderna hehe sååå mig, ska städa upp lite i lägenheten och sen umgås med vänner utan barn. Känns konstigt men lyxigt att vara Rosanna lite.

Likes

Comments

Godkvöll! Har haft fullt upp idag men avslutade dagen med mys med min syster och Malvina som är sjuk. Nu känner jag mig också dålig men hoppas hoppas det är bättre imorgon:)

Ska försöka hänga med i filmen med bells nu hehe puss!

Likes

Comments

Beställde en liten dress till Malvina som kom idag. Lite stor men bra att ha något varmt till hösten. Jag är absolut ingen shopping mamma, tyvärr. Men hon har väldigt mycket med kläder iallafall och jag sätter typ på tio av plaggen. Någon mer som är dålig på att använda allting man får? Måste iallafall inhandla massor med nytt till mig själv, även om min kropp är precis som innan jag blev gravid så har jag inga kläder, dom har försvunnit i alla flyttar eller är fula.

Likes

Comments

Hejhej idag starta vi dagen tidigt och har gjort massor. bland annat ätit frukust på ikea, gått lång promenad, ätit middag tillsammans med Erik och umgåtts med Monika&Hadil. Hinner inte skriva mer nu för det finns en liten tjej som jag vill jag underhåller henne innan vi ska sova! kram


Likes

Comments