En saker är jag säker på. Kommer aldrig ha ett sånt här kontor igen. Bland det finaste jag sätt. Lycka.

Likes

Comments

Valborg ändå. Hattparet firade med att gå till Montaditos gånger två. Så jävla härligt när all tapas kostar en euro! Sen är ju tinto de verano bland det bästa man kan dricka. Senare mötte vi upp Maria och Timo med flera för gin och tonic. Sån härlig dag och kväll!

Likes

Comments

Var ju tvungna att visa mor och far detta. Hur vackert är inte Park Güell?! Och utsikten över Barcelona. Hjärtat slår lite extra hårt här.

Likes

Comments

​Tänk att vi bor så nära Montjuic. Jag, mamma och pappa tog en promenad hit för att njuta av utsikten och lite sangria, såklart. Underbart! 

Likes

Comments

​Killarna får böcker tjejerna får rosor. Trevlig tradition ändå.

Likes

Comments

Så här ser det ut när man fyller 25 i Spanien. Bästa allt. Så tacksam.

Likes

Comments

Vilken utflykt vi hade! Rubens föräldrar hämtade upp oss i Barcelona på morgonen och sen bar det av till dagens första stopp - Montserrat. Det är ett sånt himla speciellt och vackert berg som ligger utanför Barcelona. Namnet Montserrat betyder typ såg eller nått och berget fick det namnet pga att bergstopparna ser ut som en. I alla fall, utsikten var helt fenomenal. Så otroligt vackert! Här ligger även en kyrka där det bor munkar. Vi var inne i kyrkan och den var verkligen så fin.

Sedan åkte vi vidare för lunch till en typisk spansk restaurang. Mamma och pappa fick testa calsots vilket är en katalansk specialitet!

Bilen rullade sedan vidare mot cavagården Codurníu. Var andra gången jag var där och tyckte det var så härligt att komma tillbaka. Vi gick på en guidad tur på ca 1h och sen shoppade vi lite cava såklart!

Kvällen spenderades i Cubelles med god tapas och cava i glasen såklart!

Likes

Comments

Hej igen!

Har varit tyst här ett bra tag nu pga besök, nytt jobb osv. Mycket att stå i helt enkelt!

Som födelsedagsöverraskning dök mamma och pappa upp här i slutetappen april. Här är vi första kvällen på en restaurang som heter Pomarada. Riktigt bra start på en kanonvecka! ♥️

Likes

Comments