Jeg har uten tvil funnet meg verdens kuleste deltidsjobb!! Jeg har snart jobbet hos Red Bull i et år, og gleder meg fortsatt like mye til å dra på jobb hver eneste vakt. Som Wing i Red Bull sitt Wings team er vi ute på ulike oppdrag og gir viiinger til folk som trenger en liten oppkvikker. Det som er så spennende med jobben er at Ingen av arbeidsdagene våres er like, og vi får oppleve utrolig mye gøy på veien.

Jeg har så mange gode minner fra det siste året , og gleder meg til å skape enda flere <3Enda en fordel : Jeg får jobbe med verdens søteste og godeste kollegaer <3


- Rosanna

Likes

Comments

Blazer: H&M // Bukse: Mango // Boots: H&M // veske: Gucci


Må nyte de dagene Oslo byr på sol og ordentlig høstvær. Er så deilig å traske rundt i byen i friskt vær og varm sol, med noe godt og varmt å drikke. Min F A V O R I T T høst-drikk for tiden er nok chai latte med soyamelk. 😍🤤 Dersom du ikke har smakt dette før, anbefaler jeg Espresso house og Sturbucks sin chai latte. Den er super god!


- Rosanna

Likes

Comments

Etter mye om og men har jeg endelig bestemt meg for å begynne å blogge. Hvor hyppig jeg kommer til å publisere innlegg er jeg usikker på, men skal prøve så godt jeg kan.


Kort om meg:

Mitt navn er Rosanna, jeg er 21 år gammel og kommer fra Oslo. Jeg tar for tiden en Bachelor i Markedsføring og Salgsledelse, der jeg kun har igjen 8 mnd. før Bachelor graden er i boks. Til tross for mye skole og hektiske dager, har jeg lyst til å holde liv i denne bloggen og dele litt om hverdagen min og mine interesser.

Håper du vil følge med! <3 

- Rosanna

Likes

Comments

MY INSTAGRAM @rosannaelahi