Helt seriöst, det går inget skoj på tv, övervhuvudtaget. Vad ska man då hitta på?... Det är fredag och jag tänker vila upp mig hela helgen inför tisdag! Men jag känner mig ej redo för att lägga mig ännu. Känner mig inte sådär redigt utmattad...

I pick the world up and I'ma drop it on your f**king heads

Hehe, bitch, yeah I pick the world up and I'ma drop it on your f**king heads.

Yeah, cause I can die now, rebirth motherf**ker

Hop in my spaceship and leave earth motherf**ker

I'm gone, motherf**ker, I'm gone

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hämtade ut paket idag och vad låg inte där inuti utan mina absoluta älsklingskor at the moment?!

MY BABIES!

Likes

Comments

Igår var Soffes student. Awesome dag! :)

GRATTIS IGEN GUMMAN!


Likes

Comments

Sitter i skolan och ska redigera bilder som vi tog förra lektionen. Guuud vad jag är död haha! Var ju på Soffes student (bilder kommer när dom är klara). Och ja, vad kan man säga? Jag är ju inte oskyldig faktiskt.. drack en del hahah.. Så är man i skolan nu, OMG. 

AAAJJAA, nu ska jag arbeta vidare, pooosseen.

Likes

Comments

Ja alltså har då fått denna kommentaren någon enstaka gång och om jag ska vara ärlig, så tänker jag absolut inte berätta det för er. Har berättat det för min nära vän och that's it :) Och nej det är inget olagligt osv. Och W/E om man är egoistisk osv, men jag kom på en väldigt bra grej faktiskt som man kunde göra för att öka statistiken :) Så tänk lika smart som jag sååååå får ni besökare höhö :D

Likes

Comments

Ska man inte kunna umgås med blodsrelaterade personer utan att vissa blir snea?


Ja det är min fråga. Är så fruktansvärt trött på denna skitfamiljen så det finns inte. Förstår inte varför man alltid ska känna tvång till att skapa drama och vilja förstöra för andra. Varför man inte kan vara ärlig och bara lösa saker och ting direkt istället för att hålla saker och ting inne och skapa massiva problem och bråk.

Och varför ska man alltid, som en godhjärtat person som vill alla väl och kunna umgås med alla, komma i kläm? Varför är det alltid så?! Varför ska man inte få ta egna beslut här i världen utan att människor blir snea på att dom inte får som dom vill?

Kan ju erkänna.. England, det är inte för att jag vill utbilda mig till något bra endast, utan det är för att jag vill försvinna. För att jag vill bort från denna psykofamiljen. Det finns inget bra med den. Den bidrag till skit hela tiden. Jag vill bara börja om på nytt, med nya saker. Bli en helt ny person med nya människor omkring mig. Förtränga eller glömma det som varit och blicka framåt.

Och ni som säger att ni inte förstår när jag säger att jag inte vill ha någon student? Det hela kommer bli kaos och ja det är ju kul att människor skapar intriger såhär tätt intill studenten. Tack :)

Ja vad händer idag då? Ingenting. Jag avbokar att åka ner till Olivers kalas för att jag kände att jag förstörde HELA fucking stämningen genom att säga att jag skulle på kalas här hemma. Kul. Så nej, tänker inte åka ner där. Känns bara fel. Får fira fasters hjärtegull en annan dag då vi båda mår lite bättre! 

 

Likes

Comments

Oh my, igår var Maddes student :D! Fyfarao vad kul man hade på hennes studentfest. Redigt glad för hennes skull att hon äntligen gått ut skolan haha :D Snart min tur med höhö!

Puuuuusss på gumpen Madde!

Världens godaste buffé, omg. Italiensk mat, me lovelovelove!

Likes

Comments


You can't touch me, because I'm untouchable.
You can't reach me, because I'm unreachable.
You can't feel me, because I'm free.

(citat från mitt huvud)

Likes

Comments

Fasiken vad man ska hinna med mycket idag haha! Stack till skolan så jag var där vid tio, så jag kunde arbeta satiken på kokboken så min del är något så när! Sen stressade jag iväg till bussen för att möta upp Soffe i stan. Ska ju på Maddes student sen så fick inhanda något finfint till henne <3 ! Hmhm...åkte hem, nu sitter jag här och är liiiiiiiiiiiiiiite stressad för jag ska ta bussen till Limhamn Centrum för att möta upp Soffe (igen haha) om mindre än en timme hehe. Goooosshh. Sen blir det Maddes utspark och sen hem till henne och fira henne satiken :D Me love my girls!

Laddar upp bild på min outfit sen. Nu ska jag stressa sönder, puuusssseeen!

FUCKED UP BILD!

Likes

Comments

Uttråkad.se
Nu ska jag gå och lägga mig för jag orkar ingenting idag.
Likes

Comments