Målade om mina naglar till ett snyggt nagellack som jag köpte innan idag på TGR :) Redigt snyggt för endast 20 :-, det är taget! Köpte även ett knall gult! :D Passande nu till sommaren!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


Godnatt på er. Sitter och läser en text som ska förbereda mig inför ett prov imorgon i Engelska C. Hoppas det går bra. Håll tummar och tår för mig haha!

Är väl klar om en halvtimme, sen amiral det sussa gott som fasiken. Ska upp vid 06.15 typ, för att göra en överraskning till mig studievägledare :) ner kan jag inte säga om det, vet ju inte om hon läser min blogg haha.. Åka hörs imorgon, nu ska jag läsa vidare! Pussen!

Likes

Comments

Står vid vars en dator med min kära vän Katti. Flummbilder deluxe haha!


Likes

Comments

Godmorgon på er!

Det får bli ett snabbt inlägg som fasiken, för min buss till skolan går om 11 minuter. Och jag ska hinna platta håret och dra till självaste bussen. Så.. ja, här nedan kommer bilder osv. Hörs sen, pussssss

 

Likes

Comments

Imorse kände jag mig usel, hemskt osv. Magvärk och kallsvettig. Mår dock bättre nu efter en dubbelalvedon. Håller på att storstäda mitt rum nu. Har packat upp min ena tidiga studentpresent utav mamma och mormor, nämligen en blueray/dvd med usb port och lite smått och gott. Danke schön! Slipper man låna mammas dvd varje gång man vill se på film osv. 

 

Likes

Comments

Tycker denna tjejen rockar youtube, helt ärligt! Man blir helt glad över henne.

Keep it up girl!
 


Likes

Comments


Sitter i min favorit fåtölj i utbyggnaden med min underbara bebis. Har så nedrans ont i magen att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Den började redan igår vid tio tiden. Suck. Att man aldrig ska bli kvitt detta. Inte nog med smärtan, sov endast tre timmar inatt. Woho, skitmycket!!

Om jag blir kvitt smärtan kan jag åka till skolan, eller så stannar jag hemma hela dagen och kanske lägger mig i solen och steker lite, samt gör uppgifter. Nu ska jag gå och äta frukost så jag kan få i mig lite mat, sen ska jag fan lägga mig i sängen och dega!

Likes

Comments