Shalooom där, everything gucci? Jag spelade lite med VSCO-cam i morse och trodde att jag skulle välja ett nytt filter. Vad tycker du?

Jag har nyligen köpt denna tröja ( black too ) :-))) älskar den. Jag har bär det i skolan ett par gånger men det är inte särskilt praktiskt att måla hahah but i LOVE this 'flared' trend.

- Happy Sunday ♥♥

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej... Jag tror att alla någonsin bryter hennes hjärta.. jep, that's live assss.

vad jag säga till mig själv: fuck it & listen to THESE songs:


- I'm not your ex - Jessie J

- Ex calling - 6LACK

- I fall apart - Post Malone

- You never know - Immortal Technique

- New York (Handles heartbreak better) - Peg Parnevik

- Where do we begin now - Alicia Keys

- Deep End - Birdy

- Broken-Hearted Girl - Beyoncé

- Heartbreak (sinking) - Ta-ku

Likes

Comments

Hejjjjj alla och god lördag ♥ Idag på å 6 dagar firar jag min 18th bday (finally) med mina vänner, CAN"T WAIT! Jag har väntat i 18 år tills jag är 18, hahaha men nu får jag reda på att jag måste bli egenföretagare på min 18th jag skulle hellre back to the sweet 16.. Hur som helst i eftermiddag åker jag till IKEA (again hihi) Vad skal du gör idag?

- Hope you have a nice weekend ♥♥♥

tröja Forever 21

Likes

Comments

Hej finis ♥ , Idag är jag fri och jag har varit med mama till staden. Jag har en ny parfym som jag är helt kär i. De hade bara den lilla versionen av det.. Det heter: Christina Aguilera Secret Potion. LOVE IT! Jag gjorde inte mycket mer än tittade på YouTube på min macbook :-) och imorgon måste jag gå till skolan från 8 till 4..

- Vad görde du idag? ♥♥

Likes

Comments

Hej där ♥♥ Idag gick jag till kyrkan och nej, jag tog inte på med dessa kläder till kyrkan, det här outfit är från fredag men jag ville dela det med dig idag, förra veckan kontrollerade jag min garderob... och jag trodde att jag behövde nya tröjor. och köpte denna "army green" tröja på Seven Sisters. Jag tror att jag verkligen är i ett Army Green Mood hahaha :-))

Hope you like my outfit!

- Ha en fin söndag ♥♥♥

Likes

Comments

Hej hej, errythang allright?! ♥ Denna vecka passerade SUPER snart, can't believe. Jag beställde en ny iPhone 7 plus 2 veckor sedan och måste fortfarande komma in och jag kan inte vänta alls och ändå går tiden så snabbt. Men vanligtvis om jag beställer något på internet tiden går WAY too slow -.-
Vad hände i veckan: Min vackra svans är inuti! Ja, jag har en svans-förlängning på dessa bilder.. Under de senaste månaderna har jag mycket för mycket stylat mitt hår för att jag faktiskt vill gömma mina krullar. Mitt hår är allvarligt brutet och förkortat. Jag kan absolut inte stoppa min hår styling. asså jag tvättade mitt hår från veckan och lämnade krull på mitt huvud och nu jag har denna svans för att täcka den. ♥ ♥ ♥
Stor kram

Likes

Comments

Hej hej där! Long time no see.. :-( jag har en mycket lång dag i skolan från 8 till 4 och min väckarklocka är 5:15 eftersom jag måste resa 32 km för att komma till skolan. Så jag hade många upptagna dagar, men försök att få min blogg tillbaka! Jag hade tur 3 timmar mellan igår, så vi gick in i staden och hittade dessa SUPER COMFY byxor. Jag hoppas att du gillar honom också.

- Ha en fin vecka ♥♥

Topp H&M // Byxor en boutique (ingen namn)

Likes

Comments