Hej där! Trevlig semester firande efter flera upptagen veckor betyder: mer tid att blogga !!!! Jag trodde jag ska lördag morgon ta nya bilder. Denna outfit är lite inspirerad av Kim K. I luuuh her style soo, och jag älskar att kombinera kläder med svarta och nude färger.

Vad tror du? :-) ha en fin vecka.

Jacka Only // tröja Primark // byxor Zara // watch Daniel Wellington // skor Nike air max 2017

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej finis !! Länge sedan igen.. liksom fruktansvärt dum jag inte har varit närvarande period. Jag började faktiskt 4 veckor sedan med min nya utbildning och måste arbeta tre dagar i följd och är så förkrossad av alla nya intryck.

Hur som helst: motivation att skriva detta blogginlägg är att jag vill prata about YOUrself. Jag hör fler människor bara döma någon annans utseende. ''titta på hennes hår'' ''han är tunn'' eller ''Han är fett". Det finns alltid prata om dig, om du ser bra ut or nah. You know what?> fuck it. Be-you-tiful. Det är viktigt att du bara är dig själv.

Du kommer att träffa personer som du kanske inte hittar någon så trevligt. Men skit ut hahah ja och inte fokusera på vad folk tycker om dig eller vad de kommenterade. Ibland måste man tänka till själv hur självisk det än kan låta, men om du är osäker på sig själv än bara tänka på vad som gör dig lycklig eftersom ingen är som om DU! Om dessa kommentarer bara innebar att de är osäkra själva af. Keep goin' girl du är unik som du är, liksom alla :-)) Ha en fin helg


'' Chin up kiddo, they'd kill to see you fall. ''

Likes

Comments

Swalla - Jason Derulo f.t Nicki Minaj

Dead wrong - Trey Songz, Ty Dolla $ign

HEAVEN - Troye Sivan, Betty Who

All Your Fault - Hopsin

Heart Crush - BJ The Chicago Kid

Money Can't Buy - Ne-Yo, Jeezy

Likes

Comments

Hej babes, Idag är sista dagen av #nouw30daychallenge och jag tyckte det var super kul att göra och genom att sätta något varje dag på min blogg inlägg!

Vad lärde jag mig?:
- Planer när jag göra bilder.
- För att göra mer tid för min blogg.
- Och för att skapa min egen stil

Alla andra deltagare Vad har du lärt från dessa 30 dagar?
Och läsarna vad tyckte du att läsa något nytt varje dag?

7 mars kommer vinnaren att tillkännages.
Wish y'all the best! ♥ ♥ ♥

Likes

Comments

Facebook page: blog - Rosaly Joy Stänge - instagram: @rosalyjoy - Spotify: Rosaly Joy Stänge

Feel free to follow me on social media :-) - hoppas du har en trevlig vecka!

Likes

Comments

cap Adidas, sweater och choker Primark och skor från en butik som jag inte vet namnet hahaha :(

Hej på er, vad tycker du om min sweater? Han är mjuk på insidan och super kul att kombinera med overknee boots älskaaar den., och som ni kan se har jag inte formaterad mitt hår och vänster som det är jag har går kväll särskilt dess gröda, flätade och voila! en massa curl. Många flickor drömmer att ha mitt hår jag önskar att jag kunde byta till jag drömmer om det bara att styla henne hihihi men acceptera vem du är ingen är så speciell som du! - Hope ya'll have a nice day ♥♥

Likes

Comments

Hej hej, Jag gillar inte måndagar endast om de är i semester agree? hehe idag tog några bilder av denna underbara flaska! Det är måndag, det är semester pop the champagne girllll, Vad tycker du om att dricka? Just call me Rosély hahaha

Likes

Comments

Hejsan, jag hoppas du har en fiiiin söndag ♥ Bilder av min klädsel idag. Mycket upptagen hemma med familjen närvarande hahaha vad gör du på söndag?

jacka Voyelles // byxor h&m // skor Nike

Likes

Comments

Godmorgon finis ♥ sova gott? Jag sova bra, och te med banan och honung smak. Vilka är dina planer idag?

Blus från Ralph Lauren

Have a nice day ♥

Likes

Comments