Header

Hejsan! Ja du har läst titeln.. Jag är i Sverige på semester. Wait what? semester i sitt eget land? Nej, om du känner mig du vet att jag bor i Nederländerna och inte i Sverige :-/ det är bra att vara tillbaka! (Efter 4 år) Jag kom igår kväll på 02:30. idag läcker sov och gick till min familj! Mo' pictures coming soon. :-))

- Have a nice week ♥

And no, I don't know why my hand moved and I'm not sick or something hahaha,

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Top Primark // kjol: H&M // skor: Superga

Hejjj där, almost summer vacation ♥ arbeta ännu en vecka och tre veckor till skolan. Denna outfit jag tar förra veckan (när solen riktades) och köpte denna kjol förra året på H&M för 150kr. Och aldrig slitna eftersom jag faktiskt nästan ingen såg gå här med den här kjolen. och var ganska rädd för andras åsikter som my ass inte trevligt sitter i.. hahaha men skit vad de tycker ♥ it fits so welll. - Vad tror du om denna vintage trend?? Have a nice week ♥♥

Likes

Comments

Hej där! Forrgår simma med mina vänner ITS SO HOT pfff och idag är det ganska varmt här i Nederländerna så mycket som 34 grader! Jag tyckte det var bra förra veckan när det var 25 grader, men det är nästan 10 grader varmare nu.. Så igår gick till stan och äta middag gott bbq :-) ikväll är min bästa väns födelsedag. Vad ska du göra i helgen? - Njuta av vädret kram <3

Likes

Comments

Hej alla! Jag hoppas du hade en fin måndag. Jag ska denna vecka HUGE hektisk period i.. eftersom jag flyttar till staden bredvid oss. Utan måste först fem veckor för att stanna med min syster innan vi kan i det nya huset. Och ja jag bor med mina föräldrar :-) Jag tror inte att jag kan leva allt själv, första jag kommer att avsluta skolan och ska jag undersöka vad jag vill FOR REALZ. Jag finner nöje i mitt arbete gå viktigare än att tjäna mer pengar!

Vad gör du efter skolan eller vad gör du?

Likes

Comments

Hejsan! Hur mår du? Jag har mycket att berätta.. men jag försöker att hålla det kort :-) Förra veckan, började jag körlektioner!! Jag var så nervös, och i slutändan var inte lika skrämmande som jag förväntade mig och fick bra feedback. Hade också en mycket trevlig semester: much partiez. Jag gå back till nutid. Igår gick jag till stan med mamma och syster <3 och gick förbi en supersöt boutique som jag aldrig hade sett förut och köpte denna härliga byxor! Han är chique och känns bra. (perfekt för att arbeta i)

Ha en trevlig vecka! <3

blus: Jaqueline de Yong // byxor: Cherry koko // skor: Superga // klocka: Daniel Wellington

Likes

Comments

Hej där! Trevlig semester firande efter flera upptagen veckor betyder: mer tid att blogga !!!! Jag trodde jag ska lördag morgon ta nya bilder. Denna outfit är lite inspirerad av Kim K. I luuuh her style soo, och jag älskar att kombinera kläder med svarta och nude färger.

Vad tror du? :-) ha en fin vecka.

Jacka Only // tröja Primark // byxor Zara // watch Daniel Wellington // skor Nike air max 2017

Likes

Comments

Hej finis !! Länge sedan igen.. liksom fruktansvärt dum jag inte har varit närvarande period. Jag började faktiskt 4 veckor sedan med min nya utbildning och måste arbeta tre dagar i följd och är så förkrossad av alla nya intryck.

Hur som helst: motivation att skriva detta blogginlägg är att jag vill prata about YOUrself. Jag hör fler människor bara döma någon annans utseende. ''titta på hennes hår'' ''han är tunn'' eller ''Han är fett". Det finns alltid prata om dig, om du ser bra ut or nah. You know what?> fuck it. Be-you-tiful. Det är viktigt att du bara är dig själv.

Du kommer att träffa personer som du kanske inte hittar någon så trevligt. Men skit ut hahah ja och inte fokusera på vad folk tycker om dig eller vad de kommenterade. Ibland måste man tänka till själv hur självisk det än kan låta, men om du är osäker på sig själv än bara tänka på vad som gör dig lycklig eftersom ingen är som om DU! Om dessa kommentarer bara innebar att de är osäkra själva af. Keep goin' girl du är unik som du är, liksom alla :-)) Ha en fin helg


'' Chin up kiddo, they'd kill to see you fall. ''

Likes

Comments

Swalla - Jason Derulo f.t Nicki Minaj

Dead wrong - Trey Songz, Ty Dolla $ign

HEAVEN - Troye Sivan, Betty Who

All Your Fault - Hopsin

Heart Crush - BJ The Chicago Kid

Money Can't Buy - Ne-Yo, Jeezy

Likes

Comments

Hej babes, Idag är sista dagen av #nouw30daychallenge och jag tyckte det var super kul att göra och genom att sätta något varje dag på min blogg inlägg!

Vad lärde jag mig?:
- Planer när jag göra bilder.
- För att göra mer tid för min blogg.
- Och för att skapa min egen stil

Alla andra deltagare Vad har du lärt från dessa 30 dagar?
Och läsarna vad tyckte du att läsa något nytt varje dag?

7 mars kommer vinnaren att tillkännages.
Wish y'all the best! ♥ ♥ ♥

Likes

Comments

Instagram@rosalyjoy