View tracker

Hej du! Nej jag är inte i Sverige nu det här är Nederländerna. Jag kan inte tro det själv men det är så det fryser här jag var i morse plockade upp min flickvän att gå hem och alla vita ser super deal på snö, men det är tyvärr inte.. Mine kan trösta en vit jul är! Jag hade så snabbt med en baksmälla hem att ta bilder i den vita igen, sedan snabbt in för att sätta på tjocka yllesockor haha. Ha en fin söndag alla!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hejhej, Hur är din helg? Jag ska i kväll i IKEA mat och sedan super mysig vistelse med min flickvän och dricka vin ofc måndag och veckan börjar igen.

Skor: Nike // Byxor: Primark // Tröja: Primark

Likes

Comments

View tracker

Hej babez, hade idag en ledig dag och trodde jag skapar på polyvore.com vilken outfit för jul för min blogg! Hoppas ni gillar dem :-) Jag är denna månad absolut älskar färgen guld / rött och guld naturligtvis. Hoppas du har en trevlig vecka!

Likes

Comments

W7 In the mood basic eyeshadow: Bra dube av Urband Decay Naked basic alltid praktiskt tidigt på morgonen om du fortfarande vill ha en snabb färg på dina ögon lazy bitchess :P

Rabatt på allt W7 här !!

Too Faced Snowbunny bronzer: perfect glow. just perfect nothing else to say. du kan köpa han här :)

The Balm Sexy mama: superfin pulver så min look förblir vacker hela dagen! Köpa här

Nyx Lingerie: no.11 baby doll är han inte fiiin?! Super vackra mjuka rosa / beige färg kan inte göra utan! Köpa på Nyx här

Likes

Comments

Hej du! Vecka inte haft tid sedan jag blev åter plötsligt sjuk Ugggh hoppas att det snart kommer att vara bättre det är därför jag inte känner mig som smink i morse haha hur som helst, jag skriva om min favorit torrschampo Batiste, han är så trevlig och dofter läcker dessa är min 2 favorit dofter här de kostar bara 50 kr. du har dem även i små för att passa i handväskan så super bekvämt när du vistas någonstans och ditt hår är fet och kan inte tvätta ögonblick! Då du spraya det bara komma i håret! Vilken är din favorit?

Likes

Comments

Hej du! Vad gör du på lördag? Först jag sov och sedan med min mor och syster har varit till trädgården butiken som är trevligt när det är nästan jul och du ser så många fina små saker för hemmet. Älska vintern här i Nederländerna har inte snöat något tyvärr redan 2 år :-( trevlig helg <3

Likes

Comments

God natt alla! ghehhe lite sent att skicka något men kände så skyldiga så fort några bilder från fredag ​​kväll en spontan kväll med några vänner, late-night dinner och vin ofcoursz✨🍷

Likes

Comments

Hej du! Lycklig torsdag! Igår äntligen denna pretty babe i brevlådan. Jag tror att varje kvinna behöver som en i sin plånbok. Vad du tycker om att gå till jobbet? Till skolan? Dating? Om du reser med tåg där du låter dina resekortet? Så du kan äntligen hålla dig ganska stora steg. Kan inte leva utan det.. Vad tycker du?

här 👈 kan du köpa honom

Likes

Comments

Jag är så förtjust i musik, jag verkligen inte kan göra utan! Varje dag i bilen på tåget överallt ! Livet är så tråkigt att stirra ut musik utan att behöva haha.. Jag ville bara dela dessa låtar med dig! :-)


Roman's Revenge - Nicki Minaj // always Nicki

Sniper - Signourney K, R City // jag får det här numret så glad!!!

Belly - Outkast // mmmFeelin' u - Tyga, kickRaux, Ayo Jay // älska dettt

Girl - Destiny's Child // Alltid trevligt att hitta gamla låtar röra mig igen och igen!

Medina - Arrogant // Dansk <3Lucifer - Jay Z // Jay z is gooood

Likes

Comments