​Heeeej alla! Idag blev jag 17 år gammal fortfarande kvar inget jag kan haha men exakt ett år Jag behöver inte ingen annan att ordna mina saker haha mer jag inte säga bilder kommer :) trevlig lördag alla!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej pretty babez, Allt bra? Jag var upptagen i går morse hur jag mn smink skulle göra men jag tänkte varför faktiskt att det är helg och jag ska bara gå till Ikea shopping för min födelsedag Haha jag vill därför dela den här videon med dig! Var nöjd med vem du är och hur du ser inte behöver 1.000 kilo smink i ansiktet alla är vackra och unika på sitt eget sätt Are you with me ladiez?? Jag kommer inte att säga att jag är helt ren naturprodukt på bilder som jag har foundation, concealer och bronzer men inte långt ögonskugga och spindelben mascara haha. Happy sunday!

Titta på videon här :)

Likes

Comments

Hejsan babez, om du undrar vad jag gör utanför min blogg i mitt liv. Jag kommer att skriva här i detta blogginlägg :)) Jag har hela veckan sökt inspiration till ett nytt blogginlägg och hade så mycket stress eftersom jag var tvungen att skriva något. Anyway här är frågan: Vad gör Rosaly varje vecka? Svar: Jag följer skolutbildning design. Jag lär mig att hantera färger och massor av mixtrande och lite läxor. Jag tycker att jag fortfarande kan gå i skolan eftersom jag anser att det i mitt vuxna liv kommer .. (22 oktober så nästa lördag Jag är 17 år gammal!) Tillbaka till svaret på den frågan. Utanför skolan jag går in i helgen med vänner eller njuta av en drink yasss bish. Jag gör inte idrott, jag kör 1 x per år. Jag planerar att lägga mer tid på det haha? Jag fungerar inte ännu ensam min blogg. Jag spelar piano och ytterligare tho jag älskar chilla och göra roliga saker med mina vänner. Vad gör du under veckan?

Likes

Comments

Hej you, happy sunday! I går kväll blev det sent att ett stort parti var i kyrkan och ungdomar från alla provinser från Nederländerna var många dans tillsammans skrattar och sjunger förstås. det är därför det har blivit så sent och jag morgon klockan 08:00 får samtal väckt av min far att vi går till kyrkan på söndag morgon .. Efter kyrkan full för att gå hem och min nya fresh tröja göras till Primark.​ och jag har min fjärrkontroll som jag hade testat helt glömt och enkelt han gjorde precis vad en lättnad att jag inte bry behöver göra hehe #lazysunday 

Likes

Comments

Yves Saint Laurant Rouge volupte the beautifull gold one i luuuv trevligt om du går ge dina läppar mer volym!

Kylie Jenner matte lipkit KoKo K och Maliboo, Mua Cosmetics velvet matte Perfekt för skolan eller arbetet när man dricker kaffe eftersom det bara stannar ner och du behöver inte alltid fungerar i

'Mac läppstift 'Please Me' och 'Angel' Mycket mjuk när den appliceras och stannar länge sitter.

Likes

Comments

​Hej yall! Vad tycker du om min outfit? Jag hade denna outfit så länge i åtanke att sätta på min blogg eftersom jag har verkligen förälskat sig i denna stil inspirerad av Kylie Jenner / Tumblr girlz och nu finns det ingen snö ligger fortfarande jag kan dra lyckligtvis denna outfit till skolan / jobbet! 

Likes

Comments

Wait what? Ja, jag tror att denna avdelning inte locka fler läsare på min blogg. Du kommer förmodligen tänka WTFF är fel med mig haha här i Nederländerna började den andra veckan i skolan och så många av er redan var återigen alla som reser fram och tillbaka i den tidiga morgonen. men varför skulle inte skolan vara kul? Jag tror att ingenting fungerar Puh och i skolan kan du fortfarande sitta och lära sig och ändå ha tillräckligt val om vad du vill göra riktigt bra. I första skolan fann också ingenting men nu är jag på en ny skola med nya trevliga människor en super rolig träning ! School does not really sucks rght?


Likes

Comments

Hejsan, Från utsidan (dessa bilder är utan filter) ser nästan ingen skillnad tills du ser honom som bilden går under ruta haha men oavsett den värsta stöten av Mua kosmetika kostar endast 50 kr och är nästan samma färg jag såg att de Matt var så jag var helt förälskad också en ljust rosa och är av god kvalitet och klistra helt torr och snabb och om du inte har hela dagen för att uppdatera din läppglans verkligen perfekt för skolan eller arbeta,

Happy new school year babes Xo

Likes

Comments

Rosaly men varför en sådan "ledsen" musik? Jag gillar att lyssna musik som passar mitt mod är inte alltid så naturligt, men de senaste 3 veckorna har jag lyssnar ganska patetiskt musik .. En brustet hjärta är naturligtvis inte bra. Jag tänker inte sätta hela historien på min blogg eftersom jag har också ett privatliv lol lol Och om du gör jag tror att du borde lyssna på musik förtvivlad som passar ert mod, så att du kan lyssna på texterna. Vissa kan ha svårt att prata om men när du sjunger, du gör något vackert och tolkning. Vad lyssnar på musik du gillar? 

Likes

Comments