Har inte bloggat på vääldigt länge. Och ja helt ärligt har jag både glömt och inte haft tid. Det är inte någon speciell anledning till varför jag inte haft tid utan det är bara så. Tiden räcker inte till längre. Allt ska liksom ske samtidigt känns det som. Men ska blogga oftare nu. Och det säger jag inte bara, jag ska och jag vill.

Jag har preliminärt fått besked om att jag kommit in på handel på Rekarne, vilket känns väldigt skönt såklart. Men, det finns alltid ett men. Jag har väldigt svårt med matten och jag hänger efter ganska mycket nu på slutet. Och jag känner att pressen bara blir större och större. Men jag ska verkligen försöka få godkänt. Annars så är jag väldigt glad över mitt gymnasie val.

Har fått besked om att jag inte fått jobb på parken zoo. Men det glr mig inte så väldigt mycket. Jag hade nog ändå inte sagt ja.
Och anledningen är att jobbtiderna va väldigt jobbiga och jobbtiden väldigt lång.
Och jag tänkte att det finns en stor risk att det blir för mycket för mig. Jag har väldigt lätt för att må dåligt pver för stor press.
Men jag har däremot fått ett annat jobb, men vet inte än vart det blir.

Sitter på bussen påväg hem från stan nu så ska sluta skriva nu. Byee :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag har inte varit speciellt duktig på att vara inne på bloggen. Jag har helt enkelt inte haft tid, skolan, vän er och massa annat kommer i första hand. Jag vill blogga och tycker det är kul men tiden, den finns inte.
Lite kort om vad jag gjort senaste tiden:

Jag har varit på jobbintervju/ sommarjobb, på parken zoo. Det va väldigt läskigt och samtidigt spännande. Jag vet inget än om jag fått jobbet eller inte men jag hoppas självklart på det.

Sen har jag också varit i skolan (mycket).. Det är väldigt jobbigt i skolan just nu, massor med nationella prov och andra prov och test. Och det är många kvar..
Men det är väll sommarlov snart hoppas jag.

Och jag hoppas, hoppas verkligen att jag kommer in på den linje jag sökt på Rekarne.
Jag tror jag kommer in bara jag får godkänt i matte, vilket är lite osäkert. Men det löser sig alltid.

Har säkert gjort en massa andra saker men det är inte viktigt eller roligt och helt ärligt kommer jag inte ihåg mer haha. Men ska kolla på nån film nu och kanske äta nått gott.

Likes

Comments

Segaste föreläsningen jag varit med om. Mannen som pratar måste vara runt 80-90 år. Tänk då va långsamt och trögt han pratar, ja det går inte fort iallafall.
Så himla tråkigt, kan somna när som helst.
Och det han pratar om är ju inte något intressant heller, hitler och andra världskriget..
Aja får väll stå ut..

Likes

Comments

Fick nyss en text av den finaste tjejen. Jag känner henne knappt men hon kunde ändå få mig att bli så otroligt glad. Om nån förtjänar något bra så är det verkligen hon!

Likes

Comments

Tänk att en liten sak kan göra någonting så himla stort, tänk att det kan förändra alltihop.
Att varje val spelar himla stor roll, liten eller stor oavsett ett viktigt val.
Ett litet steg åt fel håll kan göra sån himla stor skillnad, bara ett litet felsteg.
Oftast tänker man efter att man gjort något och sen inser man efter hur jävla fel det blev.
Många småsaker blir till stora.
Tänk dig att ett litet steg kan avgöra hela ditt liv på så många sätt.
Men man ska inte vara rädd att ta det där steget iaf för att det kan oxå komma något bra utav det. Man måste våga för att vinna.

Gymnasieval? Det är rätt så enkelt jämfört med andra val, men det är fortfarande ett svårt beslut som faktiskt avgör din framtid.
Men valet är inte livsviktigt utan man kan ändra sig på vägen, och välja något annat.

När jag valde vilken linje jag ville gå så var jag först nervös sen blev det lättare och lättare. Men det som var svårast var ju att bli helt säker på valet. Men det blev jag aldrig, men jag valde det som kändes bäst och bäst för framtiden.

Men alla val är inte så lätta som att välja gymnasium. Du kanske måste välja mellan något som är 100 x så svårare. Och då ska man bara tänka på två saker. Du ska tänkare hjärtat och huvudet. Det är viktigt.

Sitter på bussen påväg hem nu och ska väll bara plugga, äta, duscha sen sova. Alla mina dagar ser typ ut på samma sätt.

  • 83 Readers

Likes

Comments

Första gången jag hörde hans låt "bröder" kunde jag inte sluta lyssna, om och om igen. Det är inte en låt man kan trötta på. Den är fin på så himla många sätt.

Linus förlorade sin storebror Jim för ca 4 år sen och låten bröder är verklighet och en sann historia. Det är det som gör att låten verkligen är bra. Den visar stor smärta, låten är inte tillgjord eller påhittad den är av en sann historia.

Hur stark är man inte om man orkar stå på en scen inför en massa människor, och stå där och sjunga om sin bortgångna bror. Det är så himla fint att ha den egenskapen att kunna göra det. För när han sjunger låten ser men smärtan han har och hur ledsen han verkligen är. Han förmedlar känslan till den som lyssnar.

Jag tycker han är inspirerande!


Bröder, låttexten:

Linus Svenning

Du sken bland stjärnorna, som en motorväg av ljus.

Du var min lekkamrat, när vi föll för stadens brus.

Jag såg när du slocknade, när din röst försvann.

Det mörka som lockade, och obönhörligt vann.

Refräng

Kära bröder, kära kära bröder.

Vad kan man göra när ett hjärta blöder?

Kära bröder, kära kära bröder.

Vad kan man göra när ett hjärta blöder?

Natten går bra, men dagen är svår, för den var vår.

Kära bröder, kära kära bröder.

Vad kan man göra när ett hjärta blöder?

Vi sprang bland nässlorna, bara fötter utan skor.

Vi lekte tjuv och polis, bara jag och storebror.

Jag såg det som hände, när dina vingar bröts.

Kära bröder, kära kära bröder.

Vad kan man göra när ett hjärta blöder?

Kära bröder, kära kära bröder.

Vad kan man göra när ett hjärta blöder?

Natten går bra, men dagen är svår, den var vår.

Kära bröder, när mitt hjärta blöder.

Kära bröder, kära kära bröder.

Vad kan man göra när ett hjärta blöder?

Kära bröder, kära kära bröder.

Vad kan man göra när ett hjärta blöder?

Natten går bra, men dagen är svår, den var vår.

Kära bröder, kära kära bröder.

Vad kan man göra när ett hjärta blöder?


Likes

Comments

Det finns vissa stunder då man bara känner sig bortglömt och ensam. Och vissa stunder då man känner att man inte passar in och att allt man hör blir bara fel. Oavsett hur mycket man försöker så är det aldrig tillräckligt.

Man försöker hela tiden att passa in och vara som alla andra. Man försöker hela tiden vara bättre och finare så att man ska bli omtyckt.
Man gör alltid så mycket mer än vad man egentligen orkar med.

Det är helt fel att tänka att man hela tiden behöver vara bättre än alla andra för att bli omtyckt eller få fler vänner. Det är helt fel att försöka vara som alla andra och göra som alla andra hela tiden.

Saken är den att om du bara är dig själv och står för vad du själv vill och inte vill så kommer folk att inse vilken fin person du faktiskt är. Dom kommer att inse att vara sig själv är det bästa valet. Att vara sig själv är nog bland det svåraste som finns men när man väll börjat vara det så finns det inget väg tillbaka då kan det bara gå uppåt.
Det finns också dom som kanske inte vill bra din vän efter du bestämt att vara dig själv. Det är dom som ser upp till dig och vill vara som dig. Dom som ser upp till dig vill inge vara dina vänner dom vill se dig falla och misslyckat till varje pris. Men det du ska göra då är att ge dom ett stort jävla leende och gå därifrån rakryggad. Klarar man av det då kan man klara av nästan allt annat.

Man tror ofta att man är ensam eller man känner sig ofta ensam. Men du har alltid nån vid din sida utfall du skulle ramla. Du kanske inte vet vem det är men när det väll gäller finns det säkert ett antal som bara väntar på att få hjälpa dig upp igen. Men du är aldrig ensam.
Du betyder nått. Du är stark. Du är ingen annan än dig själv.

Likes

Comments

Ja hela dagen nu trott att det är skola imorgon. Så nu när jag kommit på att det är lov så kan jag verkligen slappna av. Slippa skolan en vecka är ju inte helt fel.
I fredags va en super bra dag/kväll med bra vänner. Åkte först till stan en stund och va sen i Ärla till sent. Kom hem runt 1 tror jag.
Igår va en slapp dag då jag i princip inte gjorde ett skit alls. På kvällen såg jag på en film, det va en av dom bästa och finaste jag sett på länge. Den heter Remember me, och handlar om en kille som förlorat sin bror. Imellan allt det så går det snett mellan han och hans pappa.
Senare hamnar killen och hans kompis i ett "slagsmål" kan man säga. Och hamnar i häktet. Senare bestämmer sig killarna att hämnas på polisen som satte som i häktet. Dom ska bjuda ut hans dotter.
Sen händer det som alltid händer i alla såna hör typiska filmer, gissa?
Ja såklart så blir dom kära i varan och resten tänker får ni se själva.
Idag ska jag inte heller göra något speciellt utan förmodligen ligga i sängen hela dagen med några bra filmer. Ha de braa!

  • 104 Readers

Likes

CommentsLikes

Comments
Likes

Comments