Header

Det här stället räddar mitt liv gång på gång.
Senaste veckorna har varit ett helvete, har gått till en psykolog och egentligen inte gjort nåt annat än att gråta. Ganska skönt, ganska meningslöst. Är hemma i dalarna med S och andas ut.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Rebecca har köpt ett hus någonstans där det inte finns gatulampor eller moral, så vi hälsade på och det var såå mysigt. Jag skulle lätt kunna bo där ute i en liten stuga med djur resten av livet 😇 Vi drog i oss vegoburgare, pimplade massa vin och spelade kort i hennes trädgård . Vid 12 så tog vi en uber till stan och körde hårt på Estelle och soap. Träffade massor med saknade människor där ute också och grät av glädje ❤❤ Nu är jag svinbakis och kan inte gå på toa pga spräckte ett ljus av glas över hela golvet.. Har ingen sop pga flytt så jag är körd.

Likes

Comments

Igår var en vän här och hjälpte mig att packa upp alla flyttlådor. Jag höll inne något hela dagen och det utspelade sig genom irritation och ilska. Senare på kvällen kom det ut, jag satt på golvet inne i min garderob och grät "jag ser ingen mening med någonting". Jag tänker inte att jag vill dö, men jag undrar om jag lever. Det känns som att någon jag älskar har dött, hela kroppen fylls av sorg och hopplöshet och jag panikgråter i timmar, det händer kanske varannan dag. Jag har mått såhär längre än jag har sagt till någon, det var kanske 1.5  år sen jag började tänka annorlunda om livet. Jag tror att det ändrades när jag inte längre kunde ha min fasad uppe. Min fasad visade en glad, sprallig och galen tjej som inte brydde sig så mycket. Inuti kanske jag var lite mer sorgsen men det är svårt att minnas nåt annat än fasaden för att jag lurade mig själv i många år. Idag är jag nedbruten och vet inte varför. Jag skulle behöva och har länge behövt träffa en psykolog ofta men det är svårt att få den hjälpen. Vissa säger att jag bara borde byta umgänge och träna för endorfinernas skull. Om det ändå var så enkelt. Vad ska jag göra?

Likes

Comments

Jag har glömt bort det här med blogg, men nu kör vi igen! 🥂
Jag har alltså flyttat IGEN, fjärde gången under det här året. Den här gången ledde ödet mig till Mariatorget på söder, världens mysigaste place! Alla som känner mig vet att jag älskar att flytta, har inga problem med att packa ner mitt liv i lådor lagom till att de precis blev upppackade. Jag gillar förändringar och det ultimata skulle vara att bo på typ en båt och gå i hamn på nya ställen helatiden. Dont get me wrong, jag är väldigt hemkär och vill ha mitt place, men mitt place får vara vartsom helst bara det inte är där jag varit förut. 🌏

Ja så detta är en del av mitt rum efter första dagen, ska införskaffa en stor mysig matta, ett litet bord till soffan och massor med stora färgglada tavlor av pappsen såklart.

Mysigt va? Finns det nåt annat jag borde skaffa till rummet tycker ni?

Likes

Comments

Dagen har varit helt perfekt även fast jag bara har jobbat. Jag och två kollegor möttes en timme tidigare i morse på stureplan för ett kundmöte, solen sken och det var sommarvarmt trots att klockan inte ens slagit 7. Självklart blir jag lycklig, alla man går förbi blir lyckliga, tunnelbanan som vanligtvis tjuter tills jag får panik följde takten till min musik i öronen. Fåglarna flyger omkring över oss för att hitta någon att skaffa sommarbebisar med. Mötet var jätteroligt, det var en grym kund vi besökte och jag fick lägga ögonen på både stockholms snyggaste kontor och stockholms snyggaste säljare. Självklart blir man glad!

Dagen fortsatte på vårat kontor med massa skratt, roliga intervjuer och en pizza på en uteservering, brände mina kinder för första gången på länge. Klart man blir lycklig.

Efter jobbet gick jag över till säljbolaget brevid och drack några öl och pratade skit med några kandidater vi skickat dit, några av dem hade gjort bra ifrån sig redan första dagarna och det glödde i ögonen, då fattade jag vad som är så kul med rekrytering! Klart som fan man blir stolt.

Jobbdagen tog slut och jag mötte upp en killkompis och åkte hemåt, var lite smålullig av öl på tuben och skrattade och sa konstiga saker (tourettes). Klart alla på tåget älskade en.

Kom hem och landade, känner att min puls är hög och hjärtat känns som att det ska hoppa ur bröstkorgen. Det har slagit onaturligt hårt och snabbt i flera dagar nu, men bara när jag kommer hem och försöker koppla av. Kanske är det bara då jag har tid att märka av det?

Kanske kommer känslor och ångest ikapp efter en bra dag utan att tänka på mig själv.

Jag vet inte, men det gör ont och jag får en panikkänsla i kroppen, brast ut i tårar och bad min kompis åka hem. Blev ännu ledsnare när han gick, tog upp katten i min famn och kramade ihjäl henne i 15 minuter utan att röra mig ifrån ytterdörren.

Nu har jag lugnat ner mig, men måste skriva av mig. Klart som fan blir man orolig för sig själv.

Likes

Comments

Ok det här suger dase, har legat hemma i 4 dagar nu, och då menar jag bara LEGAT i samma position i fyra jävla dagar. Har lunginflammation och hostar själen ur mig varje gång jag gör en resa till en annan del av lägenheten. Slemmet som kommer upp när jag hostar är olidligt spännande, det är typ bitar av mina lungor som ba "i surrender, going out.". :(

Ni fattar, sjukt äckligt och ganska irriterande. Försöker jobba hemifrån så gott det går och har hällt i mig liter av citronvatten för att google har sagt att det löser alla problem..

Ge mig tips på underhållande saker att göra när man är sjuk ::DTänkte bjussa på en bild på mitt slem men insåg att jag snart fyller 22..

Likes

Comments

En gång i veckan, flera gånger om dagen eller en gång i månaden när jag har tur. Mina arga utbrott kommer i perioder. Fick ett nyss, det kan vara att någon sätter på musik och jag inte känner för att lyssna på musik. Då börjar hjärtat slå i 140 och jag blir så förbannad på personen som satte på musiken.Då skriker jag åt personen att stänga av, hålla käften och så försöker jag såra personen i fråga genom hemska ord för att jag i stunden är så jävla arg. Tappar helt kontrollen över vad jag säger. Det slutar alltid med att jag får en klump i halsen och går iväg och panikgråter och ilskan sitter kvar hela dagen. Vad är det för fel på mig?, herregud.. Jag gör aldrig såhär mot folk jag inte känner utan det är alltid mot familjen, killar jag dejtar eller nära vänner. Det är också det värsta, att jag beter mig som skit mot de jag tycker om. Jag vet ju om det och är fullt medveten om att jag överreagerar men jag kan inte stoppa det. Det gör typ ont i bröstet av ilska och tårar som vill spruta ut. Helst av allt vill jag bara lägga mig på golvet och gråta medans jag skriker fula saker mot den jag är arg på.

Usch, Jag måste bli av med det här. Mår så jävla dåligt av dom här attackerna och ingen annan stackare kan ju förstå varför jag behandlar den som crap utan anledning. Det förstör relationer och jag går runt med panik i kroppen, ÖVER ATT NÅN TAPPAR EN KNIV ELLER ÖPPNAR FÖNSTRET NÄR DET ÄR KALLT ELLER VAFAN SOM HELST. Alltså bokstavligen vad som helst 
Nån som vet vafan det beror på?

Likes

Comments

I vanlig ordning så fick jag idag ett infall och flyttade. Det var lite för blåsigt för min bebis på balkongen och det var fett stelt mellan mig och han jag bodde med. Hejdå Fridhemsplan, jag är tillbaka i orten ❤

I morse kl 5 så lämnade jag av min bästis på Arlanda och det har inte ens gått en dag och jag sitter redan och kollar sista-minuten resor till henne.. Kommer sakna ihjäl mig!!!! 😓✈

Likes

Comments

Idag har jag firat påsk #2 med Eto och hennes familj i Södertälje. Så mycket god mat, massa kärlek och skratt. Imorgon åker hon till sitt Hus i Spanien på obestämd tid och jag kommer sakna ihjäl mig... Nu däckar vi i sängen och om två timmar åker vi mot Arlanda och lämnar av stumpan :(

Likes

Comments

Är hemma hos familjen och firar pårre. Tror jag flyttar hem igen så att jag kan få gratis god mat varje dag. Vad tycks?

Likes

Comments