Header

Är så ledsen över två vänner. Som sagt att jag är en av deras närmsta, att dom älskar mig och att dom alltid kommer backa mig och finnas där för mig. Ledsen kanske inte är ordet, men besviken. Har kommit till en punkt då jag fattar att den ena av dom inte önskar mig någon lycka i livet- så länge hon inte har det bättre ,och hon skulle inte backa mig någonsin eftersom hon är en peoplepleaser och sviker hellre än vän än att argumentera emot. Den andra har uppenbarligen inte menat ett enda ord hon har sagt till mig och i efterhand fattar jag inte hur jag kunde lita på och släppa in henne i mitt liv. Det båda har gemensamt är att de kräver att jag ska vara perfekt, men de ska kunna bete sig hur som helst mot mig.

Jag har inte många nära vänner, men massvis med bekanta. Antingen är det mig det är fel på eller så värderar jag ordet vän väldigt mycket högre än andra.

Well, fuck u

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ok, ber om ursäkt på förhand för bittert inlägg men jag har stött på den här typen way to often och totaltröttnat.

Jag snackar om dig som ändrar åsikter efter väder, för att passa in i olika grupper och sammanhang. Du tycker ingenting men du tycker ändå exakt som alla andra i närheten just då för att switcha och tycka tvärtemot när du har flyttat dig 10 meter till en annan grupp. Ett exempel:

Kvinnor som är feminister när det passar normen, lägger upp 2 mils långa statusar om hur de vill krossa patriarkatet och är trötta på att bli behandlade sämre på grund av sitt kön. När sedan ett gäng killar eller om så bara en kille är i närheten så är det som en annan person helt plötsligt, då låter det mer som : Nej men gud feminismen har gått för långt, alla feminister är värsta manshatarna men jag älskar ju män, och vadå vem bryr sig om någon tar en på röven mot ens vilja? Boys will be boys liksom, gillar man inte det får man väl bli flata då.

Ursäkta men jag spyr i min mun.

Ta reda på vem du är och vad du står för, vad tycker du är ok och inte, är det ärligt att ändra åsikter för att inte uppröra någon, vill du inte hellre vara en stark person som står fast vid sina åsikter och inte fegar ur när det kommer upp diskussioner?

Det vill jag iallafall, och ni andra kan höra av er när ni känner likadant för jag är trött på dumma människor som inte har några egna åsikter eller värderingar.

Likes

Comments

Ikväll kom mina föräldrar hem från Indien efter fem veckor. Det lyste om dom när dom kom hem trots flygningen, det är ändå få förunnat att kunna spendera den tiden så långt bort tillsammans när man är i deras ålder och annars har fulla puckar med jobb och stress. Dom kom hem med 100 kg i packningen haha, det var inte vad dom åkte hemifrån med kan jag säga. Fick ett par så fina örhängen och fick höra massor av historier därifrån. Jag är så glad för deras skull och hoppas att jag får åka ner nästa gång med dem och uppleva det tillsammans med dom.

Ta hand om era föräldrar, dom är viktiga som fan.

Likes

Comments

Hej alla gosegrisar, nu är det äntligen December! Tolka inte fel nu, jag vill bara att det ska bli jul sen kan vi lika gärna strunta i resten av vintern. Jag funderar på att underhålla mig dessa kalla dagar genom att göra youtube-klipp. Kan inte ett shit om hur man klipper på enklaste sätt, programm eller kameror som är bäst. Men jag tänker att det är lika bra att starta lite lätt med brorsans systemkamera och de enklaste programmen. Vad har ni för tips när det kommer till att starta en youtube kanal och vad skulle ni vilja att jag gör i mina videos?

Likes

Comments

Jag byter hårfärg varje gång jag känner mig tråkig, inte har en cool outfit eller bara känner för förändring. Varje gång jag träffar mina vänner säger de, "har du färgat håret IGEN?, kommer du inte tappa det snart?"

Svaret är nej, för jag färgar inte håret på ett traditionellt sätt. Jag har blekt mitt hår och använder olika färgbomber som håller i ca 10 tvättar och är lika vårdande för håret som en inpackning. Maria Nila är det bästa tipset, veganskt, håller sjukt länge och mycket bättre för miljön än den gamla goda hårfärgen med massa skit i.

Klicka på bilden nedan för att komma till eleven.com där du hittar denna grymma produkt och massa annat snaskigt.


Likes

Comments

Veckan bestod av jobb jobb jobb och plugg.Har bara en uppgift kvar nu tills det är slutprov på kursen och idag startar ännu en kurs.. pray for moi.

I torsdags hann jag träffa mina älskade tjejer från gymnasiet och ha födelsedagsmiddag för Emma, vi kollade på alla gamla filmer vi spelade in under skoltiden och garvade sönder (vi gick teaterlinjen). Så mys❤

I fredags åkte pappa till Indien där mamma har varit i 3 veckor redan för att hänga med henne under hennes sista 2 veckor där. Grät en skvätt för att jag kände mig övergiven men det gick över, resten av dagen hängde jag med Stefan och gjorde typ nada speciellt.

I lördags gick jag på (ish) dejt, kollade på snubben som jag dejtade när han och hans kollegor körde standup här på söder. Det var faktiskt skitkul, skulle vilja testa själv! Ska slipa på ett manus och be nåt proffs avgöra om det är kul eller katastrof. Efter standupen så käkade vi och drog hem till min kompis Calle och hans roomie, snackade gegga och tog ett glas vin.

Sen så sov jag ut heeela söndagen, hur mycket njuter man inte av att ligga som en utslagen blåval i soffan en söndag och INTE vara bakis? Kollade självfallet på TI också, i veckans avsnitt blev det ett frieri, paintball, lite lovemaking och lite heartbreaking. Priceless.

Likes

Comments