Den siste tiden, de siste årene så har jeg tenkt på jul slik: At i noen hjem så står d en stol tom på julaften, kan ha vært sykdom som tok dem, kan ha vært noe annet. Men døden kom for dem iallefall og noen er uten noen for hvert år som går.

Når året er over og 2017 er her, så tenker jeg på alle de menneskene som valgte å gå, de som gikk døden i møte, de menneskene som ikke kommer seg til d nye året. Jeg tenker på de, for hvert nye år som kommer. J tenker også at j blir overrasket over at j kom meg igjennom enda 1år.

Den andre siden er at folk vil ikke tenke på sånt, de har mat i overflod og spiser mer enn magesekken deres tåler. Gavene er ikke gode nok før de er oppe i noen - flere? tusenlapper. Blir vel å skryte på sosiale medier om hvor snill kjæresten, vennene deres eller hva nå enn var for å kjøpe kjærligheten deres.

--

Jeg trodde livet mitt var tomt liksom, men hah kanskje ikke så mye allikevel.

Sånn mtp siste avsnittet.

Likes

Comments

Når man kjenner noen som får en til å glemme alle de vonde følelsene og som får en til å glemme de menneskene som har det vondt et eller annet sted på jorda, når man glemmer sykdom og død, når man glemmer alle de små tingene som virker store, når man glemmer uten å engang tenke over det. Når man klarer å faktisk ha det gøy, når man føler seg lett, når man føler seg fri rett og slett. Når det første jeg gjør når jeg ser deg er å smile. Når du gjør meg så glad at jeg kunne grått av en slags sorg, men noe glede, fordi jeg er heldig som har deg, heldig som fikk deg i livet mitt, du tilgir alltid meg selv når jeg ikke fortjener det, du er mer enn jeg har ord for. Jeg forteller deg aldri disse tingene.

Du bare får meg til å glemme.

Likes

Comments

Når jeg er død, ikke gråt for meg. Vit at da er alt bra. Når jeg er borte så føler jeg ingenting lenger. Når jeg er død. Da har jeg funnet det som jeg hele tiden søker, frihet og fred. I døden så vil jeg smile.

Likes

Comments