Jeg føler at livet er som en sykdom som man aldri blir frisk av. Det tar aldri slutt og det blir aldri bedre.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Jeg skal lære å bli et bedre menneske. J skal velge å tenke før j reagerer fordi j skal ikke være blant en av de mange ignorante som går på denne jorda. J skal lytte, tenke før jeg svarer. J skal være der for de som alltid har vært her for mg. J har omsorg for de som har fyllt hjerte mitt på dn måten at d er umulig for dm å miste dn plassen. J har ikke vist så mye av dn omsorgen som j sier & føler at jeg har for noen, -enkelte - igrunn få. Få men svært gode, vel genuine mennesker. Har 2personer som jeg tenker på som jeg på en måte ser opp til på dn måten at j skulle gjerne vært litt mer slik - varm, omtenksom. Samma hvem de personene er.
Ikke bare være selvsentrert, hele tiden. Mn er vanskelig å bryte en vane/ vanskelig å endre dn man er som person, som man alltid har vært i mange år, om ikke alle år.
Jeg kan godt være mg, mn få inn noen bedre kvaliteter.

Har bare altfor mye energi innebygd akk nå, som om hjertet skal hoppe ut.

Har lyst til å gå i dvale for en mnd, bare sove som om man ligger littigranne i koma. Vet d gir ikke mening, men kunne ikke brydd meg mindre.  Har ikke lyst til å gå ute blant menneskene, ikke nå. De virker som roboter, følelsesløse uvennlige skapninger m en fiendtlig holdning. Såklart er ikke alle sånn, men d er slitsomt når d er ofte.

Noen ganger så lurer j på om d ikke er vits i å prøve å søke å bli et bedre menneske fordi hva vil d si å være et menneske? Mennesker er slemme, er d det d vil si å være menneskelig? Vet d er omvendt, men d virker ikke sånn. Så kanskje d ikke er menneske jeg vil være.

Tror jeg føler mg alene i d å leve, d å faktisk eksistere fordi jeg forstår ikke menneskene - den "jævla" menneskeheten.
Uansett, hvem faen er jeg selv liksom. Hvem d f er jeg, vet hvor jeg kommer fra og hvorfor jeg er her, men jeg er kanskje hul. Har en fremmed følelse av eksistens i meg, så å si for hver dag som går, de ordene gir mening for meg.

Sånn ting er blitt i dag så må j vel state d at jeg ikke hater mennesker, men da leser man ikke ordene riktig om d er det man får ut av hva jeg skriver.

Bitch

Likes

Comments

Når man kjenner noen som får en til å glemme alle de vonde følelsene og som får en til å glemme de menneskene som har det vondt et eller annet sted på jorda, når man glemmer sykdom og død, når man glemmer alle de små tingene som virker store, når man glemmer uten å engang tenke over det. Når man klarer å faktisk ha det gøy, når man føler seg lett, når man føler seg fri rett og slett. Når det første jeg gjør når jeg ser deg er å smile. Når du gjør meg så glad at jeg kunne grått av en slags sorg, men noe glede, fordi jeg er heldig som har deg, heldig som fikk deg i livet mitt, du tilgir alltid meg selv når jeg ikke fortjener det, du er mer enn jeg har ord for. Jeg forteller deg aldri disse tingene.

Du bare får meg til å glemme.

Likes

Comments