Jeg føler meg motløs.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Ligget så å si i senga i hele dag, de første, flere, for mange timene så føles det digg. Da er det sånn at jeg heller vil bare bli liggende der uten å gjøre noenting, utenom å sove da. Dvs å bare ligge der, eller å ligge der i tankene mine.

Det er for meg digg liksom, å ligge flere dager i senga. Med gardinene igjen hele dagen og om mørket kommer så gidder jeg ikke å slå på lyset. 
Noen ganger så får jeg vondt bare av å ligge der fordi jeg tipper vel at jeg har logget der for lenge. Men jeg reiser meg ikke opp for det. Hva er vitsen. Dessuten som jeg skrev, så liker jeg å ligge der.

De dagene så drikker jeg så lite vann at jeg vil si det ikke er å drikke noe og jeg spiser nesten ikke no. Så blir jeg kvalm, så ligger jeg der kvalm fordi jeg gjør ikke noe for å bli kvitt kvalmen. Vet ikke helt hvorfor, kanskje fordi jeg ikke bryr meg? Eller kanskje fordi det er en følelse, tegn på at jeg føler noe.
Generelt når jeg er sulten, så pleier jeg å si at magen er sulten og ikke jeg. Fordi magen bare gnåler etter mat, mens jeg bryr meg ikke. Som om jeg ikke egentlig er sulten.

Jeg er vel av den typen som ikke har no liv. Liksom, kan ikke engang tenke meg til hvor lavt noen, mulig mange vil tenke om meg for det jeg skrev over.

Dette er ikke livet mitt, men det er deler av livet mitt. Det er noen dager som er sånn, andre dager så er jeg faktisk oppe fra senga, andre dager så spiser jeg, andre dager så orker jeg å sitte i stua, noen få av de gangene jeg sitter i stua så orker jeg å spille, andre dager så har jeg kontakt med mennesker, enten jeg ser de i person eller det er på melding, andre dager er jeg ute, de andre dagene er jeg mer meg og jeg har noe mer energi enn hva jeg har på dager som denne.

Det kan vel være så mange grunner for hvorfor man er energi løs.

Har en utmattelse sykdom som også gir meg fysiske smerter. De siste dagene så har jeg tenkt at jeg skjønner ikke vitsen i å ta medisin for den, så vurderer å slutte på medisin.

Jeg ville vel ved å dele dette, kanskje vise litt hvordan en side ved en depresjon kan være. For meg så er nesten dette det mest private innlegget jeg har skrevet.

Kanskje fordi det forventes mer av meg, at jeg skal kunne yte mer, at jeg liksom skal leve livet mitt sia jeg er så ung. Om jeg er ung da? Det forventes vel at jeg skal bruke tid med venner og leve. Generelt det å gjøre mer.

Kanskje jeg kommer meg ut i morra, alene og som om det roper taper om hele meg. Om hvordan jeg ser ut og for at jeg ikke har noen å være med eller noe som helst. Eller kanskje jeg blir inne i morra og, Selv om jeg tenker at det sikkert hadde vært deilig å komme seg ut litt, selv om det kanskje ikke blir noe lenge.

Må skrive at jeg tror noe av grunnen til at jeg sover mye er for å komme meg gjennom dagen og til en ny.

Selv om noen dager er sånn, så klarer jeg allikevel å gjøre ting som må gjøres. 

Det er ikke egentlig meningen å være alltid så negativ. I morra blir sikkert bedre.

Likes

Comments

Jeg gråter hver dag og jeg liker det. Det føles såklart fælt og noen ganger grusomt de gangene jeg gråter, eller det er følelsene inni meg som føles slik.

Men er nesten som en slags avhengighet, jeg ønsker å gjøre det igjen og igjen.
Det er vel en behagelig følelse ved det å gråte når man er alene.

Om det går noen dager uten å gråte så føles det rart, som om noe mangler og jeg skulle heller ønske jeg hadde grått.

Men det er ikke foran andre, om det skjer foran andre så føles det bare dritt.

Likes

Comments

Det er vel egentlig ikke vits i å spise lenger.

Likes

Comments

Jeg kommer aldri til å klare å danne meg nye vennskap eller å beholde de "gamle". Jeg kommer aldri til til klare å slippe noen innpå meg eller det å la noen bli kjent med meg.
Jeg kommer en dag til å stå igjen alene og uten venner, uten noen som helst kontakter.
Den dagen så kommer jeg til å sitte for meg selv, der jeg har ingen å ta kontakt med og heller ingen som tar kontakt med meg. Litt som om jeg ikke egentlig eksisterer.

Helt ærlig så går tankene mine ut på at jeg kan ikke forstå om noen vil ha kontakt med meg, eller om noen skulle like den jeg er. Jeg tror ikke noe på det. Jeg tror ikke noe på dem eller det de sier, alt er løgn.
Når jeg ikke klarer å tro, så klarer jeg ikke å stifte bånd.

Jeg orker nesten ikke heller å prøve å bli kjent med noen fordi det er så mye lettere å bare la vær.

Men helt ærlig så vil jeg ikke at noen skal ville bli kjent med meg.  • 13 lesere

Likes

Comments

Denne bloggen er egentlig bare som en åpen dagbok.

Likes

Comments

Tilfeldig rekkefølge.

Å sove. Det å høre stemmen til noen man er glad i. Gå tur. Klem. Følelsen av å vaske håret - nyvasket hår. Rent sengetøy. Besøk og å besøke. Lukten av kulde/- vinter. Månen. Å se på himmelen rundt vintertid. Tanker. Vennskap. Mennesker. Kjæledyr. Blått. Dagdrømming. Følelser. Hav. Farger. Parfyme. Sjokolade. Smil. Å drømme. Store behagelig plagg. Natten. Mørket. Sollys. Latter. Høst. Å skrive. Å tegne. Å snakke eller skrive med noen jeg liker. Å fortelle de fine tingene jeg tenker om en person, til den det gjelder. Musikk. Tlf samtaler. Spill.


Bare en random liste med ting som jeg syns er fine

Likes

Comments

Har bare lyst til å skrive at jeg er lei. Bare at jeg er lei. Er så veldig lei akkurat nå. Men det er vel ikke mulighet for å skrive sånt på fb uten å virke som en oppmerksomhetssyk drittunge, men jeg vil ikke ha oppmerksomheten deres. Jeg vil bare tømme meg, vet ikke hvorfor. Bare tømme ordene, som om de følelsene da gir slipp på meg.

Jeg har lært at det er her jeg kan klage, her på en blogg, her hvor ingen kjenner meg, her kan jeg vel umulig plage noen. Tror jeg begynner å lære meg til å si til andre at jeg har det bra. Det er jo alt alle vil høre fra alle uansett. Ingen vil ha sannheten, ingen vil ha ærlige svar. Ingen vil ha givende samtaler.

Jeg føler meg så alene rundt dere. Det er så mange av dere, men allikevel så føler jeg meg alene.
Har ingenting tilfelles med dere, har ingen likheter. Kanskje om jeg bare later som jeg er en annen enn jeg er, kanskje jeg da kan bli lykkelig. Jeg har lenge tenkt på at jeg skulle ønske jeg kunne endre personligheta mi. Jeg vil ikke være den jeg er.

Håper ingen kan høre meg gråte. Håper ingen kan se mine tårer. Håper ingen kan se hvor trist jeg er. Håper ingen kan se at jeg har mistet alt og håper ingen kan se hvor energi løs jeg egentlig føler meg.


Likes

Comments

Føler meg så ekkel nå, så veldig ekkel. Må vaske alt fordi kanskje da forsvinner følelsen. Alt rundt meg føles så skittent, men er det egentlig det? Jeg føler meg så distansert fra alt, fra menneskene, fra omverdenen, innenifra.

Jeg trodde at følelsen hadde forsvunnet da Ingen kunne se meg lenger, men jeg er ekkel fordet. Er jeg ekkel for å eksistere? Er jeg ekkel fordi jeg ikke er ren nok. Hva er det som er ekkelt med meg. Kan andre se det eller føle det samme om meg.
En gang etter å hadde vasket badet med klor, så vurderte jeg å vaske hendene mine med klor fordi da ville de bli rene tenkte jeg.

Så vil jeg føle meg hel etter å ha vasket? Vil jeg føle meg hel etter en dusj. Kan jeg vaske bort en slik følelse. Kan ikke gjemme meg fra den og jeg kan heller ikke rømme.
Jeg vet isåfall ikke hva som er ekkelt med meg. Jeg er alltid ren, har alltid på meg rent tøy, er ikke en ekkel person som jeg vet. Men allikevel så kommer denne følelsen fram. Bare hater den følelsen, så veldig.

Likes

Comments

Så da har jeg vel prøvd å tegne litt i det siste, siden det egentlig er en ting jeg liker å gjøre.
Har begynt å ha tegneblokk i veska, så om jeg skulle følt meg inspirert til å tegne så har jeg muligheten.

En dag mens jeg satt i byn å venta på noen så tegna jeg imens, men jeg satt å tenkte hele tiden at jeg var teit for å sitte i byen for å tegne at hvem gjør det liksom og at det sikkert var fryktelig rart. Men hva er egentlig så rart med det? Så tenkte jeg at det var bedre å sitte å tegne enn å sitte der å fikle med mobilen.
Dessuten når jeg så på de som gikk forbi så var ingen opptatt av meg eller at jeg satt der å tegna.

Dessuten så var det bare angst og derfor så fortsatte jeg bare å tegne.

Selv om jeg deler tegningene mine så betyr det ikke at jeg er fornøyd med de, men at det er disse jeg er mest fornøyd med. Men ikke helt fornøyd heller, samtidig.

Husker før, for mange år siden så kunne jeg bare tegne på papiret uten å nesten tenke. Det bare fløt, jeg hadde en fantasi den gangen mens nå så står alt stille, men jeg prøver fordet.
Nå virker virker jeg vel veldig negativ.

Likes

Comments