Varför älskar vi att klaga?

Jag hatar när andra gör det. Klagar och gnäller över oviktigt skit. Så fort någon börjar klaga på något jag vet inte går att ändra på blir jag bara frustrerad. Liksom men GUD VEM BRYR SIG. Samtidigt hatar jag när någon börjar klaga på någonting som går att förändra men personen valde att inte göra. LIKSOM VA?

Just nu sitter jag och försöker komma på något bra ämne att skriva en krönika om. Vi hade en skoluppgift att skriva en men min blev så jäkla dålig så vill skriva en ny men kommer inte på något att skriva om så blir frustrerad. Ingenting känns rätt liksom. Känner mig bara jobbig för det enda jag kommer på att jag typ kan skriva om är bara klagomål. Och klaga vill jag inte göra. För det hatar jag när andra gör. Så. Sedan så kan man ju liksom skriva en krönika där man inte klagar på någonting. But I'm not in the mood. Blir stress vill sova godnatt.

oh kolla ett hus på malta

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det här med crushar. Just nu vill jag komma över min crush eftersom jag är 90% säker på att han inte gillar mig tillbaks, så då känns det ju bara sorgligt att gå runt och drömma. En del av mig tror typ fortfarande att jag har en chans, vilket är s o r g l i g t. Men samtidigt vill jag inte komma över min crush eftersom jag också gillar att gå runt och kära ner mig i folk typ? Hmmmmm


Likes

Comments

Asså nu börjar det ju verkligen dra ihop sig med det där jäkla gymnasievalet .. Jag har fått hem min kod, det är dags att välja, men jag har inte ens gått in på sidan liksom. För jag vet ju inte vad jag vill med mitt liv?? Jag kommer förmodligen att välja teknik på TEG dock, även om jag tvekar massamassamassa

Liksom var ju på södra latins öppna hus förra veckan och fick så bra intryck av skolan<3 tycker den verkar så härlig och vill ju typ gå på en skola med esteter runt omkring mig, vilket jag inte kommer ha om jag går teg.

Men asså, jag har typ haft "stora drömmar", nejmen att typ ta ett utbytesår eller så, men nu har det typ runnit ut i sanden och det känns inte som att det kommer att hända.. Vilket är sjukt synd eftersom det är en one time thing liksom? Borde kanske ta tag i det eller så..

Någonting annat att ta tag i är min klass klassresa som vi ska göra om liksom några månader haha vi vet inte vad vi vill liksom. Jag tycker att det förslag som kommit upp som klassens favvo - Göteborg - låter som det bästa men aja har ju inget bättre förslag själv så? I can't say anything

Men ja nu vill jag sova

åååh kolla den här bilden asså

Likes

Comments

det här var så himla bäst<3
vi lyckades köpa biljetter två dagar innan och alltså ahh är så glad över det. Det Veronica gör är ju ren magi alltså (+ Håkan Hellström kom och alla grät)

"man skulle vilja leva sitt liv i ett moln av fucking konfetti"

Likes

Comments

Kände för att blogga lite men ca 0 inspiration så då kan man ju göra en lista! (eller ta en lista och fylla i den..

3 saker jag ser fram emot

- Lyckades få tag på Veronica Maggio-biljetter typ igår till hennes konsert på lördag! Tagggg

- Att träffa Lucy på tisdag<3 första gången på massamassamassa veckor

- Att åka till Ikea

3 saker jag gillar

- Studyblr, gör mig sådär lagom tagg på skolan + massa bra tips

- KATTER

- Ljusa cleana fina instagramfeeds

3 saker jag vill

- Ha ett sådär lagom städat och organiserat rum

- Äta godis

- Ha en katt<3333

3 saker jag borde

- Somna tidigare på kvällarna och gå upp tidigare på morgnarna

- Städa

- Läsa ut The Cursed Child + 4 andra böcker så jag ligger ikapp mitt Reading goal för året..

3 saker jag kan

- Ta helt ok bilder

- Vika tranor

- Räkna till 10 på thai

3 saker jag inte kan

- Sjunga som Anna Kendrick

- Läsa massormassor

- Rita proportionerliga kroppar

3 saker jag ofta pratar om

- Saker jag vill köpa

- KATTER

- Saker jag gjorde i Japan (fast ingen riktigt bryr sig)

3 saker jag önskar mig

- fred

- kalender från ban.do #goals

- eN KATT

3 saker jag blir lugn av

- måla

- läsa

- kolla på stjärnorna eller något wo

3 saker jag blir stressad av

- Skolan

- Skolan

- Skolan

3 saker jag ska göra nästa vecka

- Träffa Lucy wii

- Städa

- Förhoppningsvis tona håret ey

​favokatten Sune<3333 

Likes

Comments

Om två veckor börjar jag nian. Om två veckor är sommarlovet slut och jag börjar nian. Sista året i grundskolan. Sista året i min klass. Nationella prov, slutbetyg, gymnasieval. Ugh.

Likes

Comments

tja tja bloggen

Har ju inte skrivit på typ flera månader lol men I'm back eller något! Alltså......är så dålig på att blogga + omotiverad så liks, borde inte, men ​jag vill ju. ​Så, nu gör jag det!

Idag har jag.... Du vad har jag gjort idag?? Varit och badat! och läst lite, fotat och badat fötterna vid en sjö vid solnedgången. Ville bada då också med trodde inte alls att det skulle vara så skönt i vattnet som det faktiskt var så tog inte med handduk.. 

Näeh alltså idk om jag är så sugen på att blogga om mitt liv typ, vi får se vad det blir av'ett ahah


provade att göra ett sånt där kollage lol så klicka på grejerna så kan jag tjäna lite para ey

Likes

Comments

Hejheej!

Kolla in den här skitcoola bomberjackan-ish från Zara som jag fick igår! Så cool ju, jag älskar'n.

Igår såg jag också körsbärsträd och vinkade till kungen. Ganska nice dag alltså.

Det är faktiskt maj nu och det var sjukt nice väder idag, och ska tydligen vara nästa vecka också. Är på jakt efter ett par perfekta runda solglasögon att rocka nu i dessa soliga tider vi har framför oss och tror att jag hittat de jag vill ha på gina tricot. Kan dock inte bestämma mig om vilken färg som är finast?

​Lite sådär otaggad på skola imorgon, mEN det är bara tre dagar iallafall! Pepp! Skrev också typ klart min svenskapresentation nyss så känner mig ganska lugn över skolan. Ha det bra! 

Likes

Comments

Hallåå!

Idag är/var det fredag!! Woohh!! Fredagar är typ alltid nice. Liksom, en kanske har någon tråkigare lektion eller mår lite sådär, men det är ju ändå f r e d a g . Eller något.

Det var dock en sjukt bra fredag idag! Pannkakor till lunch i skolan, vilket händer max 1 gång om året (alla inkl. jag var så taggade), allmänt chill på lektionerna, lagade god mat på hemkunskapen osv. Jag slutar 15.40, men det känns okej ändå, för det är fredag. Fredagar är mycket bae.

Så kom kusin, 7 år + moster kommit för att spendera natten och dagen imorrn tillsammans med oss så det var ju också niiiiice. Trevlig dag!

Vårat mästerverk till couscous-sallad. Couscous, fetaost, haricoverts, granatäpple och persilja alltså mmm yes pls

Dålig grej:

  • Nassim åkte ut från Let's dance, men Wassberg är kvar asså skandal

Bra grej:

  • Det är massa vitsippor överallt! Det är så vårigt och fint, måste alltid ta bilder så fort jag ser några..

Likes

Comments