Hej!

Denna onsdag bjuder på molnigt och dimmigt väder med plusgrader. Inte det vackraste men mysigt på något sätt.

Jag har lite mer än en månad tillbaka bestämt mig för att sälja Hebe. Jag känner att vi inte riktigt passar och då orkar jag inte fortsätta kämpa. Hon är en väldigt fin häst på alla sätt och vis men för mig just nu så klickar vi inte och det känns inte rätt att hon bara ska få gå i hagen och ha massa energi att inte få göra sig av med på bättre sätt.

Hursomhelst så letar jag nu en ny häst och för en tid tillbaka, närmare bestämt 2012 så förlorade jag min bästa, älskade häst Nita. Som jag nu jämför hästarna jag kollar på. Helst av allt så skulle jag vilja ha tillbaka Nita eftersom vi hade ett sånt otroligt starkt band till varandra men det går inte. Jag jämför Nita med flera hästar, tänker att undra om den är lik Nita, undra om den är lika snäll som Nita, undra om den är lika klok och modig som Nita osv. Det är inte den bästa strategin att tänka så eller eller leta en ny häst på. Men det är så otroligt svårt att inte göra det.

Jag hoppas jag hittar den där hästen som allt känns så bra med. Längtar tills den känslan kommer igen.

Ha en fin kväll!
Kram

​Hebe närmast i bild

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej!

Igår hade jag en väldigt mysig, lugn och avkopplande dag i skogen med Lasse. Jag klippte ihop en liten film som du gärna får kolla på. Länk finns här nedan. 🔥🌲🐾

Ha en fin kväll!
Kram

Likes

Comments

Hej!

Idag har jag tränat hästarna för andra gången att en och en vara själv i hagen. Det gick bra. Är inte orolig över att Hebe inte klarar att vara själv. Hon fixar det galant. Den jag behöver träna mest av dom är nog Bonus. Han tycker inte om att vara själv i hagen.

Jag tränar dom smått med att stå på var sin sida om öppningen och sen gå en bit längre och längre bort från hagen. Det går bättre och bättre vilket känns bra. Framsteg.

När Lasse hade fått sin middagsmat så for vi in på skogen och promenerade en sväng. Vågade inte gå så långt för det hade börjat skymma och jag tyckte det var läskigt. Hehe! 😅 Det är väldigt skönt att komma ut och röra på sig. Jag släpper mycket känslor och spänningar som jag har i kroppen.

Nu ska jag krypa ner i sängen och se om det finns något bra att se på tvn eller om jag ska surfa lite.
Ha en fin kväll!
Kram

Likes

Comments

Det var ett tag sen jag skrev något här. Det finns en del förklaringar men största förklaringen är att mitt känsloliv gav mig en ordentlig snurr som heter duga. Det var länge sen jag kände mig så arg, ledsen, sviken och tom på samma gång. Så det är därför jag inte haft ork, lust eller energi att skriva något här på ett tag.

Jag har länge varit sugen att skaffa någon app som man kan lyssna på ljudbok genom och nu har jag äntligen gjort det. Det är så bra!! Jag lyssnar, fastnar i boken och får energi att göra så mycket mer. Det är underbart. Just nu lyssnar jag på Livet efter dig av Jojo Moyes. Vilken fantastisk bok!

Har även lagt upp en ny video på min kanal så gå gärna in och kika! 😘

https://youtu.be/popEpK-tilE


Ha en fin dag! Nu ska jag ta tag i städningen.
Kram

Likes

Comments

Hej!

Tömkörde Bonus här om dagen i grimma och en gjord. Till min förvåning så gick det väldigt bra. Hade en tanke i huvudet att han inte skulle lyssna och bara plöja på framåt. Men jag tyckte att han faktiskt lyssnade bättre utan bett. Nu har jag en tanke på att köpa ett bettlöst träns. Om du har något förlag på bettlöst träns som är värt att köpa så skriv gärna det till mig. 😊 Klippte ihop en liten film så kika gärna på den och följ mig för mer videos. Klicka på länken nedan. 🙏

Tömkör Bonus


Nu fortsätter jag med min 30dagars lista.
10 saker jag önskar mig just nu:
♥ Jag önskar mig höns. 5 hönor och 1tupp är alldeles lagom. 🐔
♥ Jag önskar mig 2 katter. Det är så mysigt med katter. 🐱
♥ Jag önskar mig mer snö. Hehe! 😄
♥ Jag önskar mig mycket skog och åkermark. Då kan man ha mer hästar. 😉
♥ Jag önskar mig fler hästar. 🐴
♥ Jag önskar att jag inom 5år jobbar med hästar. 💪
♥ Jag önskar mig många fler mysiga kvällar. 
♥ Jag önskar mig en bastu. 🔥
♥ Jag önskar mig ett vildmarksbad. 💦
♥ Jag önskar att jag får mer följare här och prenumeranter på min youtubekanal. 💗

Många önskningar är verkligen önskedrömmar men man måste ju få drömma lite ibland. 😉

Ha en fin kväll!
Kram

Bild från förra vintern.

Likes

Comments

Hej!

Alltså mitt sötsug som jag skulle jag jobba extra mycket på, men ärligt så går det åt skogen.. Har så svårt att dra ner på godiset. Speciellt när det finns hemma. Har sån lust att slänga godiset men kan inte göra det ändå. Behöver tips/råd att hålla mig mer borta från det. 🍫🍬

Det snöar och snöar och snöar! Det är så fint ute! Blir så glad över snön faktiskt! ❄️

Nu ska jag ta tag i städandet av huset.
Ha en fin dag!
Kram

Likes

Comments