Nu var det ett tag sen jag skrev. Nästan en månad sen. Har inte riktigt veta om vad jag ska skriva så det blev lite som det blev. Kan berätta lite om vad jag gjort i helgen.

I fredags så red jag Bonus. Det var så länge sen jag red på honom. (förutom då vi flyttade hästarna till sommarhagen. Men det räknas inte tycker jag.) Det var verkligen så roligt att rida igen. Johanna och jag red tillsammans. 🐴🐴 Det var evigheter sen jag red med någon så det var extra roligt. När vi hade ridit en stund så kände vi några regndroppar falla och landa försiktigt på oss, sen så började regnet öka och öka och vi blev dyngsura! 💦

Senare på eftermiddagen så kom Patric äntligen hem från att ha jobbat borta en vecka. ❤

På lördagen så for jag och Patric ner på eftermiddagen till elgiganten och köpte en ny tv. Tvn vi haft i vardagsrummet har gått sönder sen ett tag tillbaka och det är tråkigt att inte ha en tv där så vi köpte en ny tv och den är så bra! Efter tv köpet så körde vi drive-in på Max och köpte med oss go mat därifrån. Väl hemma så åt vi Maxmaten och sen städade vi lite i vardagsrummet så vi skulle få plats med tvn. När tvn väl satt på plats så invigde vi den med att se bra program på den. 👌

Igår, söndag så tog jag och Patric en lugn dag. Vi for in en sväng på skogen och promenerade lite sen gick vi till våran grillplats som vi gjort i ordning och grillade korv och åt paj. Det var väldigt härligt! ☀

Idag, måndag så är jag ledig. Jag har tvättat lite kläder och tänker städa lite nu. Kl 14 ska jag vara med Lasse hos veterinären så jag fördriver tiden lite innan dess.


Ha en fin dag!
Kram

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Den senaste tiden har jag känt en speciell längtan. Längtan efter att bo precis så man vill ha det. Just nu bor jag och min älskade sambo i ett mysigt hus och i detta hus har hans mormor bott. När sambons mormor gick bort så blev hennes saker kvar i huset och det är dom än. Så vi bor med hennes saker, sambons saker och mina saker. Det går bra, kanske inte har det bästa utrymmet med saker men det går. Den här längtan jag känner, den kommer och far. Just nu känner jag en stark längtan efter att det bara ska finnas mina saker och sambons saker och att det är inrett precis så som vi vill ha det. Vi rensar bort lite i taget vilket är bra men ibland önskar jag man kunde trolla så det gick lite fortare. 😉 Sakta men säkert så får vi till huset precis som vi vill ha det.

Har lagt upp en ny video på Youtube. Kolla gärna på den! ❤
https://www.youtube.com/watch?v=CYg-wGdXVj4

Ha en fin dag!
Kram

Likes

Comments

När jag inte mår så bra, när tankar och känslor blir för mycket då är det otroligt svårt för mig att hålla ihop mig och vara stark. Det är ofta jag drar mig undan med mina tankar men egentligen vill jag bara få berätta det som tynger mig. Men det är svårt ibland. Speciellt när jag inte vet i vilken ände jag ska börja och det bara snurrar. I stunder då jag känner mig extra sårbar och svag är en bra vänskap otroligt viktig. En vänskap där man inte får några pekpinnar utan där man får vara och känna precis som man gör. Där man blir accepterad, respekterad och får kärlek. Det är tur jag har få betydelsefulla vänskaper. Dom är jag väldigt glad och tacksam över att ha. ❤

Likes

Comments

De senaste dagarna har Lasse inte mått så bra. Han har haft det kämpigt. Veterinärbesöket i torsdags fick mig lite i obalans. Jag börjar förstå att han inte kommer leva så länge till och att allt kan hända nu, väldigt snabbt också. Lasse är 10år och jag är väldigt tacksam och glad över att han levt ett väldigt friskt och bra liv trots de 2-3 senaste åren då det blivit en del veterinärbesök.

Det gör ont att tänka den dagen man måste bestämma sig för att låta han somna in. Kommer nog bli otroligt förkrossad...

Men nu ska jag försöka ta vara på alla dagar man får tillsammans med honom. Jag älskar Lasse otroligt mycket! ❤

Likes

Comments

Jag vet inte riktigt hur jag ska göra. Känner mig så kluven med Hebe. Ska jag sälja henne eller inte. Har haft hon ute på annons i snart 2 månader men bestämde mig idag att ta bort henne därifrån. Lägger kanske ut henne senare igen. Jag får se hur jag gör. Jag ger henne ett försök till. Det kanske blir annorlunda mellan oss.

Likes

Comments

I veckan har vi slitit med att få till en sommarhage till hästarna. Eller Patric har jobbat mest med hagen för jag har inte mått så bra. Han är så himla snäll och duktig som hjälper mig med hästarna.

Igår var det äntligen dags att flytta dom till sommarhagen. Vi flyttade inte dom med transport utan jag red Bonus och Patric promenerade med Hebe. Jag blev så otroligt stolt över Bonus. Han och jag har haft det "bråkigt" tidigare när jag ridit honom så jag har inte ridit honom något alls på kanske 3-4 månader. Men det gick så himla bra! Jag är stolt över mig själv som tog tag i min lilla rädsla kring att rida honom och gjorde det och Bonus var så snäll. Han bråkade knappt något alls vilket jag blev väldigt glad över! Nu kommer jag absolut rida mera, för jag har verkligen saknat att rida. Nu är jag på gång. Hoppas jag.

Ha en fin kväll!
Kram

Likes

Comments

Har det kämpigt just nu. Är i en jobbig svacka där jag är trött mest hela tiden och tycker jag är dålig. Dålig som inte kan mera i jobbet, dålig som inte orkar jobba 100%, dålig som inte orkar ta tag i mer saker hemma, dålig som inte håller på med hästarna mer. Denna lista kan göras lång. Helst av allt vill jag bara få vara, inte behöva tänka så mycket, inte behöva ta så mycket ansvar, bara få ta det lugnt. Ta allt i lugnare takt. Jag vet att jag kämpar på väldigt bra. Jag vet det. Men ibland känner jag mig bara svagare.


Ha en fin kväll!
Kram

Likes

Comments

Det är okej att inte må bra. Man kan inte vara på topp och må bra hela tiden. Det är okej att vara ledsen och gråta. Det är inget fel eller dumt med det. Vissa gånger har jag så svårt att tillåta mig att känna mig ledsen. Men jag blir bättre på att känna och att visa känslor. Det har inte varit lätt förut att fått visa känslor. Så det är en utmaning, som jag kämpar otroligt mycket med.

Jag går till en psykolog. Jag skäms typ för att säga det till folk, men jag har gått och pratat med någon sen jag var 15-16 år och är nu 24. Min psykolog jag pratar med nu är så otroligt bra. Verkligen! 🌟 Jag vet ärligt inte hur jag skulle klarat mig utan att ha haft någon att prata med under dessa år. Det har verkligen varit skönt och bra att pratat med någon utomstående. Så om du någon gång funderat på att gå och prata med någon, gör det! Men var lite beredd på att du behöver hitta den rätta, så var inte rädd eller ge inte upp om du inte känner att det går bra med vissa personer. Fortsätt leta. Var ärlig. Det är trots allt du som ska öppna upp dig om något och då måste personkemin passa mellan varandra. Och kom ihåg, du är inte ensam. Du är stark!


Ha en fin kväll!
Kram ❤

Likes

Comments

Hej!

Denna onsdag bjuder på molnigt och dimmigt väder med plusgrader. Inte det vackraste men mysigt på något sätt.

Jag har lite mer än en månad tillbaka bestämt mig för att sälja Hebe. Jag känner att vi inte riktigt passar och då orkar jag inte fortsätta kämpa. Hon är en väldigt fin häst på alla sätt och vis men för mig just nu så klickar vi inte och det känns inte rätt att hon bara ska få gå i hagen och ha massa energi att inte få göra sig av med på bättre sätt.

Hursomhelst så letar jag nu en ny häst och för en tid tillbaka, närmare bestämt 2012 så förlorade jag min bästa, älskade häst Nita. Som jag nu jämför hästarna jag kollar på. Helst av allt så skulle jag vilja ha tillbaka Nita eftersom vi hade ett sånt otroligt starkt band till varandra men det går inte. Jag jämför Nita med flera hästar, tänker att undra om den är lik Nita, undra om den är lika snäll som Nita, undra om den är lika klok och modig som Nita osv. Det är inte den bästa strategin att tänka så eller eller leta en ny häst på. Men det är så otroligt svårt att inte göra det.

Jag hoppas jag hittar den där hästen som allt känns så bra med. Längtar tills den känslan kommer igen.

Ha en fin kväll!
Kram

​Hebe närmast i bild

Likes

Comments