Jag är inte den enda som medveten om att det bara finns två kön. Alla andra kön som vänstern har hittat på är bara personlighetsdrag enligt mig. Jag har inget emot tjejer som är grabbiga och killar som är tjejiga. Vill ni ändå kalla er för queer, hen eller något annat ord som jag inte har hört om, kö på, jag har inga problem med det. Men när ni försöker tvinga samhället att ha samma ideologier om kön som er, då blir jag ganska arg.

Könsdysforin har ökat, speciellt hos unga https://nyheteridag.se/diagnosen-konsdysfori-okar-allt-fler-unga-osakra-pa-sitt-kon/ Könsneutrala dagis är hjärntvättning. https://www.youtube.com/watch?v=4sPj8HhbwHs&t=659s I klippet när intervjuaren frågar Mika om hen (jag har ingen aning vad Mika var) var tjej eller kille så verkade Mika väldigt obekväm. Jag tror inte det beror på att Mika verkligen är en hen, det är Mikas mamma och ''mapa'' som har skadat honom/henne mentalt med deras ideologi.

Eran ideologi är eran ideologi, inte våran, acceptera det. Erat ständiga tjat om att alla ska vara accepterade är skitsnack! Om ni verkligen vill ha ett öppet samhälle, varför kastar ni skit på kvinnor som vill vara hemma fruar? Varför kastar ni skit på män som dricker öl och kollar på sport? Det hindrar inte er att färga håret i alla regnbågens färger! Var er själva och vi är oss själva.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag har hoppat av gymnasiet. Depression kan förstöra mycket för en. Efter att ha återhämtat mig i några år bestämde jag mig för att plugga igen. Jag kollade runt lite efter vad som skulle passa mig. Allmän utbildning med musik verkade bra. Jag älskar att sjunga och vill lära mig att spela piano. Så jag sökte till en folkhögskola. Den låg inte så jätte långt bort. Jag behövde studentbostad, men jag kunde åka hem på helgerna. Jag besökte skolan idag. Jag var väldigt taggad och glad över att få byta miljö. Alla förhoppningarna gick i krasch.

Läraren vi träffade visade kursplanen och kollade vilka betyg jag hade hunnit plugga under de få åren jag var i gymnasiet. Några ämnen hade jag redan pluggat, men på högskola ska man plugga alla ämnen även om man redan har betyg i dem. Jag skrek i skallen. Folkhögskola handlar om gemenskap. Är det här en skola eller en kyrka?! Att plugga om ämnen man redan har betyg i är helt obegripligt. Fast jag kanske tycker det bara för att jag är lite solitär av mig. Det finns en massa saker jag tycker är dumt i skolan, men just nu ville jag skriva av mig lite om den här roliga händelsen. Nä, jag tänker fortsätta med praktiker ett tag som jag har gjort i ungefär ett år. Jag mår bättre av att jobba med kroppen.

Likes

Comments