Idag är det redan torsdag, vilket alltså betyder att veckoslutet igen närmar sig, så skönt! Men tillbaka till förra helgen då, den var superbra! På fredag åkte jag och Joel till Vasa och nästan hela fredagskvällen spenderades vid Ritz i Vasa, där Joel hade ett uppträdande med sitt band. Verkligen så duktiga musiker! Vi sov över hos hans bror i Vasa, och på lördagen gick vi runt i butiker och åt mat i stan. Spenderade också några timmar i Jakobstad innan vi sen körde hem igen. Det var en så avkopplande och mysig helg innan studentskrivningarna skulle börja.

Nu har dock studentskrivningarna börjat, och jag känner mig inte riktigt nöjd för att vara ärlig. Engelskan var enligt mig svår och väldigt krävande, vilket också syntes i mina provsvar. Imorgon tar jag dock nya tag med finskan och hoppas på att få vara nöjd med resultatet. Och sen också studentprovet i hälsokunskap nästa fredag. Det är snart över!

Idag har jag vilodag från skolan, eftersom att jag igår fick hem en antibiotika kur att stoppa i mig. Det är såklart mindre positivt nu mitt i skolstressen. Hoppas dock på att vara frisk och kry imorgon då jag igen ska skriva.

Ta hand om varandra!<3

Rosa Ellen 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag har jag inte gjort allt det som jag planerat göra. Jag var aldrig riktigt så produktiv och effektiv som jag hade strävat till att vara en ledig dag som denna. Jag läste inte till studenten och städade inte mitt rum som jag hade lovat mig själv. Ikväll saknar jag också min pojkvän speciellt mycket. Ikväll är det lite jobbigt att vara ensam och ha honom långt borta.

Men vet ni vad jag istället gjorde? Jag vaknade tidigt och spenderade förmiddagen med en av världens viktigaste personer, mamma. Jag vilade ut och såg flera avsnitt av min nya favoritserie. Jag träffade mina underbara bästa vänner och hade en väldigt bra kväll i deras sällskap. Jag åt god mat. Och även om det är jobbigt att sakna Joel ibland, så har också han en bra kväll med sina bästa vänner, och imorgon får jag hem honom igen. Vi har ett fantastiskt veckoslut att se framemot och jag kan inget annat än vara lycklig.

Sov gott alla fina!

Rosa Ellen 

Likes

Comments

Ibland kommer det såna jobbiga dagar emot en. Idag känner jag att jag mött på en sådan dag, kanske också för att det är måndag. Ni vet dagar då man känner sig så jobbigt liten och ensam och omringas av en bubbla på nåt sätt. Jag känner att jag inte orkar, Jag kände mig nervös imorse, och började nu känna mig besviken på första studentprovet som skrevs idag, även om jag inte fått svaren ännu, Jag vill så gärna få gjort en massa saker, men idag är inte den dagen. Jag känner mig trött och minsta lilla sak får mig att må dåligt just idag, eller kanske bara ikväll.

Men man får ha dåliga dagar, och man får verkligen gråta ibland. Man är tillåten att känna att man inte orkar, för det kommer gå över. Man får behöva någon som tröstar och man får hamna i en egen liten bubbla. Det är helt okej, för imorgon är en ny dag,

Rosa Ellen 

Likes

Comments

I skrivande stund sitter jag nöjd på mitt rum efter en bra dag. Jag lyckades (äntligen) bra i engelska prep-provet och känner mig inte längre lika hopplös inför studentprovet om knappa två veckor. Jag har lyckats kryssa av en massa jobbiga saker i min kalender och känner mig förvånansvärt redo inför det som komma skall. Jag har också läst dagens dos av hälsaboken. Idag är helt enkelt en bra dag och jag är glad.

Jag får sovmorgon imorgon, då jag börjar skoldagen först elva. Jag har planer på att vara ytterst produktiv och göra en massa hälsa-uppgifter och läsa. Min fina lillebror blir sexton imorgon också. På kvällen ska vi öva våra låtar en sista gång innan bröllopet på lördag och på torsdag ska mina kusiner firas. Ja, ni hör själva, en fantastisk vecka att se framemot!

Rosa Ellen 

Likes

Comments

Söndag idag, och en till vecka sprang förbi. Klockan 8 imorse, efter ca 5 timmars sömn, åkte jag iväg till hotellet för att göra min sista arbetsdag för den här sommaren. Sommarjobb är bra, men nu känner jag mig faktiskt lättad över att ta sikte på nästa moment för hösten. Jobbade då alltså på till klockan tre då jag kom hem och äntligen fick spendera tid med Joel.

Helgen förövrigt har varit rätt lugn och så, mysigt såklart. På fredagen efter skolan åkte jag hem till Joel och har spenderat mitt veckoslut med honom mellan lördagens och dagens jobb. Och ja, fyrverkerierna på lördag kväll var också rätt fina. Ikväll måste jag som alla andra söndagar dock säga hejdå åt honom tills nästa veckoslut, otroligt jobbigt det också.

Jag har nu gjort klart alla inlämningsuppgifter, läst till studenten och fixat fram en skolfotograferings-outfit för imorgon, så kan lätt känna mig produktiv ändå. Jag har en massa saker i kalendern för nästa vecka, det kommer bli en bra vecka. En vecka att se framemot! Sov gott fina ni!

Rosa Ellen 

Likes

Comments

Jag har någon som inte alltid förstår varför jag är sur, men som ändå alltid försöker sitt allra bästa med att göra mig lycklig.

Jag har någon som är så omedveten om hur fin han är, men som jag värderar mer än något annat.

Jag har någon som ser mitt riktiga jag, någon som förstår, och som väljer att stanna bredvid mig.

Jag har någon som jag litar på, någon som sträcker ut handen då jag behöver den, någon som lovar att allt kommer ordna sig.

Jag har någon som gör mig lyckligare än jag trodde var möjligt.

Jag har någon som får mig att se framemot vilken dag som helst, för jag vet att vilken dag som helst blir bra med honom.

Jag har någon som jag får kalla min, den finaste personen jag någonsin träffat, och över det är jag evigt tacksam.

Rosa Ellen 

Likes

Comments

Igår vaknade jag tidigt då jag, min pojkvän och två kompisar åkte iväg på roadtrip till Haparanda. En ganska spontan och ogenomtänkt dagsresa, precis som det ska va. Vi kom fram runt klockan ett, åt på Max, gick på Ikea och så vidare. Det var en bra dag, och det var verkligen så viktigt för mig att få göra något roligt då jag känner att jag inte hunnit göra nåt alls under den korta sommaren :-)

Då vi kom hem fick jag spendera resten av dagen med min favoritperson både hos mig och hos honom. Så lycklig över varje minut med han. Nu ska jag strax vila mig lite innan jag åker till Bosund för en kväll med sånggruppen. Verkligen länge sedan jag sist såg dem människorna!

Ha det fint!

Rosa Ellen 

Likes

Comments

Jag är verkligen så otroligt tacksam över att det finns människor i mitt liv som kan göra alla gråa dagar hur lysande som helst, jag uppskattar det så mycket.

Ja, imorse vid klockan 10 kom Joel och väckte mig efter hans stadsbesök. Jag blev så glad. Vi fixade en snabb lunch, myste och vågade också ta ett dopp då vi värmt upp bastun där ute. Jag har haft en så bra ledig dag, har verkligen laddat upp batterierna för att orka jobba de återstående tre dagarna.

Imorgon efter jobbet kommer jag spendera kvällen med mina tre fina tjejkompisar. Vi ska åka iväg och handla allt välbehövligt inför Sonjas födelsedagsfest på lördag. Tänka sig att en till av mina kompisar ska bli myndig, så sjukt kul ju! Jag längtar redan så till min egen 18-årsdag.

Ikväll ska jag försöka vara produktiv, hur bra det då kommer lyckas. Jag ska precis göra klart den första engelskauppgiften, därefter sjunga lite och gå ut på en powerwalk ifall regnet och åskan orkar hållas borta.

Rosa Ellen 

Likes

Comments

Jahapp, här står vi i augusti. Det är verkligen augusti redan, och jag fattar ingenting. Sommaren kom och for och för mig återstår endast tre riktiga jobbdagar innan jag tar ledigt en veckan innan skolstart. Dock kommer jag fortsätta jobba veckoslut.

Jag känner att det finns en massa måsten för tillfället. Jag måste läsa hälsa, jag måste göra skoluppgifter, jag måste jobba, jag måste motionera, jag måste sluta äta ohälsosamt och jag måste leva ut det sista av sommaren. Eller kanske jag bara borde, inte måste. Det är saker jag borde göra, saker jag ska göra, förr eller senare.

Idag har jag ändå inga måsten. Idag känner jag mig glad och så. Jag känner mig rätt full av energi och solen gör mig lycklig. Vi åkte klockan elva in till stan med familjen där vi lunchade på Kungs Kitchen, så himla gott! Efteråt sprang jag lite ärenden och köpte glass. Just nu är jag hemma. Läsa ut min bok tänkte jag göra, och sjunga lite. Senare jag kanske också tar mig tiden att hälsa på lite släktingar. En skön tisdag vill jag påstå.

Ha en bra dag!

Rosa Ellen 

Likes

Comments

Igår hade jag en väldigt jobbig dag. Jag vaknade på morgonen till att vår lilla katt hade gått bort och var faktiskt väldigt ledsen hela dagen. Jag hoppas min fina lilla vän har det bra där han nu ser ner på oss, jag saknar honom verkligen. <3.

Idag hade jag dock en mer positiv dag, med ledighet från jobbet, en dag på stan med mamma och en så mysig kväll. Det finns människor i mitt liv som jag inte alltid visar tillräckligt med kärlek eller respekt till, jag hoppas dock att de människorna ibland stannar upp och inser hur fantastiska de är, och hur mycket de betyder för just mig.

Från ett sidospår till ett annat, så jobbar jag från klockan 10 imorgon. Efter jobbet tar jag mig hem och gör mig i ordning för en kväll vid Klacken. Ser framemot morgondagen och resten av sommaren också faktiskt. Ha ett fint veckoslut!

Rosa Ellen 

Likes

Comments