Jag har någon som inte alltid förstår varför jag är sur, men som ändå alltid försöker sitt allra bästa med att göra mig lycklig.

Jag har någon som är så omedveten om hur fin han är, men som jag värderar mer än något annat.

Jag har någon som ser mitt riktiga jag, någon som förstår, och som väljer att stanna bredvid mig.

Jag har någon som jag litar på, någon som sträcker ut handen då jag behöver den, någon som lovar att allt kommer ordna sig.

Jag har någon som gör mig lyckligare än jag trodde var möjligt.

Jag har någon som får mig att se framemot vilken dag som helst, för jag vet att vilken dag som helst blir bra med honom.

Jag har någon som jag får kalla min, den finaste personen jag någonsin träffat, och över det är jag evigt tacksam.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Igår vaknade jag tidigt då jag, min pojkvän och två kompisar åkte iväg på roadtrip till Haparanda. En ganska spontan och ogenomtänkt dagsresa, precis som det ska va. Vi kom fram runt klockan ett, åt på Max, gick på Ikea och så vidare. Det var en bra dag, och det var verkligen så viktigt för mig att få göra något roligt då jag känner att jag inte hunnit göra nåt alls under den korta sommaren :-)

Då vi kom hem fick jag spendera resten av dagen med min favoritperson både hos mig och hos honom. Så lycklig över varje minut med han. Nu ska jag strax vila mig lite innan jag åker till Bosund för en kväll med sånggruppen. Verkligen länge sedan jag sist såg dem människorna!

Ha det fint!

Likes

Comments

Jag är verkligen så otroligt tacksam över att det finns människor i mitt liv som kan göra alla gråa dagar hur lysande som helst, jag uppskattar det så mycket.

Ja, imorse vid klockan 10 kom Joel och väckte mig efter hans stadsbesök. Jag blev så glad. Vi fixade en snabb lunch, myste och vågade också ta ett dopp då vi värmt upp bastun där ute. Jag har haft en så bra ledig dag, har verkligen laddat upp batterierna för att orka jobba de återstående tre dagarna.

Imorgon efter jobbet kommer jag spendera kvällen med mina tre fina tjejkompisar. Vi ska åka iväg och handla allt välbehövligt inför Sonjas födelsedagsfest på lördag. Tänka sig att en till av mina kompisar ska bli myndig, så sjukt kul ju! Jag längtar redan så till min egen 18-årsdag.

Ikväll ska jag försöka vara produktiv, hur bra det då kommer lyckas. Jag ska precis göra klart den första engelskauppgiften, därefter sjunga lite och gå ut på en powerwalk ifall regnet och åskan orkar hållas borta.

Likes

Comments

Jahapp, här står vi i augusti. Det är verkligen augusti redan, och jag fattar ingenting. Sommaren kom och for och för mig återstår endast tre riktiga jobbdagar innan jag tar ledigt en veckan innan skolstart. Dock kommer jag fortsätta jobba veckoslut.

Jag känner att det finns en massa måsten för tillfället. Jag måste läsa hälsa, jag måste göra skoluppgifter, jag måste jobba, jag måste motionera, jag måste sluta äta ohälsosamt och jag måste leva ut det sista av sommaren. Eller kanske jag bara borde, inte måste. Det är saker jag borde göra, saker jag ska göra, förr eller senare.

Idag har jag ändå inga måsten. Idag känner jag mig glad och så. Jag känner mig rätt full av energi och solen gör mig lycklig. Vi åkte klockan elva in till stan med familjen där vi lunchade på Kungs Kitchen, så himla gott! Efteråt sprang jag lite ärenden och köpte glass. Just nu är jag hemma. Läsa ut min bok tänkte jag göra, och sjunga lite. Senare jag kanske också tar mig tiden att hälsa på lite släktingar. En skön tisdag vill jag påstå.

Ha en bra dag!

Likes

Comments

Igår hade jag en väldigt jobbig dag. Jag vaknade på morgonen till att vår lilla katt hade gått bort och var faktiskt väldigt ledsen hela dagen. Jag hoppas min fina lilla vän har det bra där han nu ser ner på oss, jag saknar honom verkligen. <3.

Idag hade jag dock en mer positiv dag, med ledighet från jobbet, en dag på stan med mamma och en så mysig kväll. Det finns människor i mitt liv som jag inte alltid visar tillräckligt med kärlek eller respekt till, jag hoppas dock att de människorna ibland stannar upp och inser hur fantastiska de är, och hur mycket de betyder för just mig.

Från ett sidospår till ett annat, så jobbar jag från klockan 10 imorgon. Efter jobbet tar jag mig hem och gör mig i ordning för en kväll vid Klacken. Ser framemot morgondagen och resten av sommaren också faktiskt. Ha ett fint veckoslut!

Likes

Comments

Jag försöker verkligen orka hålla bloggen vid liv, det strular dock till sig allt för ofta mellan allt det övriga som pågår i livet. Jag ska försöka.

Min vardag består av jobb, musik och stress. Jag känner inte att jag kommit in i rätt sommarkänsla ännu, och en lätt ångest om att det aldrig kommer ske smyger sig fram. Det är dock fina veckoslut framför.

Midsommaren? Den firades med ledighet från jobbet mellan onsdag och söndag den veckan, det om något behövdes. Jag firade på fredagen med släkten och senare med tre fina människor, en rätt lugn kväll, men desto mysigare. Lördagskvällen tillbringades vid Klacken, där vi hela kvällen sjöng stämmor till en massa dansbandslåtar. Sjukt kul var det dock!

För tillfället jobbar jag alltså, rätt mycket dessutom. Mina lediga dagar denna vecka är tisdag och fredag, vilket betyder att jag också kommer jobba helg. Det ser jag ändå framemot. På fredagen kommer jag ha mysdag på reashopping med finaste mamma, och på lördagen ser jag framemot en sväng till Klacken, för att på söndagen börja jobba klockan 11. Det var mina planer kortfattat. Njut av solen och resten av veckan!

Likes

Comments

Idag är en sån dag man aldrig vill uppleva. Att något så långt borta plötsligt känns så nära. Att man varje minut går omkring och grubblar, och ändå aldrig kommer kunna förstå.

Vi lever i en värld av hat, själviskhet och ibland noll eftertanke. Vi är alla människor, och borde ta hand om varann, inte såra och förstöra. Jag mår illa. Jag finner inga ord.

Finaste du, tala om för dina nära hur mycket de betyder för dig, innan tiden rinner ut. Bemöt livet med ett extra brett leende och lev varje minut, det kan vara för sent imorgon.

Jag hoppas att det var annorlunda, att vi kunde leva på en plats utan orättvisor. Men så är inte verkligheten och vi tvingas varje dag säga farväl.

Likes

Comments

Igår, tisdag, fick jag en så otroligt skön start på dagen. Jag hade satt alarmet på klockan 9, vaknade, la på mig träningskläder och gick ut på en springtur. Själva springturen var väldigt jobbig osv, men det gör väl inget i efterhand. Då jag kom hem hoppade jag i duschen, pratade i telefon och fixade mat innan jag åkte iväg till skolan till klockan 12. En skön dag både hemma och i skolan!

Idag började jag skoldagen vid 11, med årets sista modersmålslektion (en bra sådan) och en sista sångövning inför skolavslutningen och studentdimissionen på lördag. Efter skolan tog jag en promenad i solskenet och sökte mig sedan vidare till kvällens övning.

Imorgon är en ledig hemmadag med en uppgift från skolan. Morgondagen blir också annars väldigt lugn inför två mer innehållsrika och roliga dagar efteråt. Ser framemot helgen, det gör jag! Ha en fin vecka!

Likes

Comments

Så ser jag ut efter en bloggpaus på lite över en månad.

Den 20 april skrev jag att jag var sjuk och trött, och hade annars också en berg- och dalbanig period i livet. Idag är det den 29 maj, över en månad senare och allt ser ljusare ut och jag ser sommaren bakom hörnet. Jag lever fortfarande i en slags berg-och dalbana, men för det mesta åker den uppåt.

Det har verkligen hänt massor under min tysta tid här. Jag har alldeles strax tagit mig igenom andra året på gymnasiet, vi är blivande abiturienter (!!!!!). Jag har skrivit alla prov godkända, tagit farväl till estradskolan, gått på inträdesprov till konservatoriet, spenderat två dagar i Helsingfors, promenerat massor :-), och varit otroligt lycklig tack vare de fina människor som finns runtom kring mig. 

Den här sista skolveckan innan sommarlovet spenderas faktiskt väldigt lite i skolan. Imorgon har jag en ledig förmiddag och börjar skoldagen klockan 12 med sångövning och ett matematikpass. De återstående tre dagarna innan avslutningen består av övningar, självstudier, ledighet och en förkortad skoldag på fredag. Helgens planer och firande lär bli rätt bra dem också och redan på måndag börjar jag jobba. Ler åt livet just nu!

Likes

Comments

En sån äckligt glad bild på mig för att pigga upp ett trist inlägg.

Jag vaknade mitt i natten till att jag höll på att frysa ihjäl, somnade om och vaknade illamående, för att åka till skolan till 09, då jag egentligen började först 12. Trött och kall tog jag mig genom två relativt lätta pass i skolan och bussade sedan hem igen. Åt mat, tog minst 100 selfies, frös och märkte att jag hade stegring. Fint tänkte jag, och somnade. Ikväll har jag av någon orsak lyssnat på Free fallin på repeat och scrollat genom We Heart It för många gånger. Aja, tråkig dag.

Men vet ni? Imorgon är det ändå fredag, sovmorgon och skola först klockan 11, veckoslut och myskväll hemma! Jag ser framemot det, det gör jag. Trevlig helg fina människor!

Likes

Comments