Header

Fan, paniken i kroppen och huvudet!
Imorse visste jag inte vart jag skulle ta vägen, paniken kom snabbt som tusan. På med kläderna, ta tag i väskan och bara dra. Jag var 100% säker på att jag hade stängning idag, så vid frukosten skulle jag bara logga in i mitt schema och se när jag började. Klockan var då lite innan 9 och jag såg att jag började 08:30 PANIK!!!

Jag har ALDRIG tidigare varit sen när jag har öppnat på gymmet, och detta har aldrig tidigare hänt. Jag kände verkligen skammen att jag tagit så fel, men jag kände mig ju så säker. När jag hade trampat på cyklen som en galning och kom fram svettig som ett as osminkad och med min glasögon så tror jag de få personerna som stod utanför gymmet inte kunde bli sura. Ingen var sur och de sa att det inte gjorde något att jag var så sen. Som tur som var så hade inte så mycket folk kommit tidigt och det var bara en person som valde att gå hem innan jag kom.

Ett tips till er alla, även om ni är säkra på er arbetstid, kolla en extra gång dagen innan så detta inte händer er, för fy vad pinsamt!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Helgen har sprungit förbi och har haft en väldigt mysig helg. I lördags blev det plugg innan jag och Ajax åkte in till stan för att äta lunch med Carro. Så vi köpte varsin sallad och satt oss i en park och åt och tjöta.

På eftermiddagen/kvällen drog jag och Tom in till Liseberg någon timma. Tom hade lika mycket tur som förra gången och han vann 2 stjärnvinster och 2st 1a-vinster. Han vann de dessutom på de tre första spelen han spelade så han hade grym tur. Vi åkte även lisebergsbanan och lyssnade lite på Zara Larsson innan vi åkte hem.

​Igår blev det plugg mest hela förmiddagen samt en liten pause för snabbträning. Sen blev vi hembjudna till Sara och Sunny för middag. Så gott och skönt att slippa laga mat själva. Så blev en liten kortis där innan vi drog hem för att gå ut med Ajax och sen stendäcka vi båda två i soffan innan klockan ens var 22. 

Likes

Comments

Igår kändes det som man var vuxen, första riktiga bankmötet. Har bara en gång tidigare varit inne på bankmöte när jag hade företag i gymnasiet. Så igår hade jag och Tom bokat in ett bankmöte för att fixa med lånelöfte. Vi ville höja de och diskutera vad det finns för möjligheter nu när jag pluggar. Så lite papper osv ska bara in sen ska det gå bra.

Vi ville att det skulle vara snabba puckar då vi ska/skulle på visning på måndag på en lägenhet vi gillar. För vi var på en liknande i måndags med samma planlösning osv i samma hus. Men efter vårt möte hos banken fick jag ett sms om att måndagens visning är inställd då de fått ett bud innan visningen. Så tyvärr blev den såld! Svider lite då jag verkligen längtat. Men nu får man börja om och leta nytt!!


Likes

Comments

Den här veckan har gått något extremt snabbt då jag har varit iväg på praktik. Har varit på Thoraxoperation under denna vecka för att "observera komplexa vårdsituationer". Så har sett mycket hjärtoperationer och även lite tumörer osv på lungor. Har varit riktigt intressant även om det varit tufft att stå och kolla i flera timmar. (säger bara aj mina ben haha)

Idag var sista dagen och fick då gå med Operationssjuksköterskan. Så fick stå vid "såret" som de kallar de. Så var sterilklädd och stod med i själva operationen istället för att stå vid huvudet och kolla över. Så idag har jag för första gången i mitt liv stoppat ner min hand i en persons bröstkorg och hållit i hjärtat. Fick även assistera lite och hålla i pincett och lite redskap runt hjärtat.

Helt sjuk mängd läkemedel under operationen. Smärtstillande, "sovmedicin", massa olika läkemedel för att reglera hjärta, kärl osv. Denna bild är bara 1/4 av alla maskiner som fanns runt patienten. Är lagom mycket att hålla koll på!

Likes

Comments

Har varit lagom tyst här på bloggen de senaste dagarna. Har jobbat och idag fullt upp med plugg. Läser nämligen 2 kurser samtidigt nu så blir lite mer plugg. Mellan allt plugg så blir det självklart lägenhetsletande, man blir besatt och känns som jag uppdaterar hemnet konstant.

Här under är en lägenhet jag gillar väldigt mycket. Dock behövs tapeter i nästan alla rum fixas och köket renoveras.

Imorgon börjar jag på en ny praktik! Ska vara på operation och gå med en anestesisjuksköterska. Så är med och söver osv. Spännande! 

Likes

Comments

Tänkte dela med mig av en exklusiv rabattkod på 20% på hela ditt köp hos NA-KD . Använd koden ADVIRAL20 (gäller hela september) . De har även fått in massa snygga höstnyheter. Här under är några av mina favoriter. Men finns massa snygga underkläder, höstkläder, väskor osv.

 1. BLUS - 2. BOMBERJACKA - 3. JUMPSUIT - 4. KAPPA (endast 239 kr med rabattkoden)

Likes

Comments

Nu är vi en erfarenhet rikare i livet! Jag och Tom gick nämligen på en lägenhetsvisning i måndags och i tisdag så började budgivningen. Det har varit mycket snabba ryck med lånelöfte osv nu i veckan så man har varit lagom snurrig i huvudet.

Vi gillade lägenheten väldigt mycket då den var totalrenoverad och extremt fräscht. Köket var inte ens använt och ingen bor i lägenheten. Men vi hade inte tänkt att ge ett bud från början då allt gick så extremt snabbt. Såg nämligen denna lägenheten i söndags och vi har inte ens letat lägenhet innan.

Vi fick en känsla av att det inte var så mycket folk på visningen och ingen som verkade speciellt intresserad. Så vi hoppade på budgivningen. Så det var ett "budkrig" mellan oss och någon annan person. Men tillslut valde vi att hoppa av då vi hela tiden höjde vårat max. Och här har man lärt sig att man måste innan budgivningen börjar bestämma exakt summa vad som är max. För vi sa flera gånger "Detta är sista budet".

Nu efteråt har jag så svårt att släppa lägenheten och hade vi lagt 50 000 till hade vi fått den. Men som Tom säger man ska aldrig ångra sig. Detta var dessutom vår första visning någonsin. Så det lär komma upp mycket mer som man vill köpa.

Ni som äger er bostad hur kände ni inför ert första köp? Var det lite ångest och stress då det är ett stort beslut? Hur tänkte ni?

Likes

Comments

I samarbete med Travoyaz.se

Som ni märker så letar jag resor konstant! Sitter och söker på massa flyg, hotell osv på olika sidor för att hitta någon bra resa till Mexiko till en bra peng. Priserna kan verkligen variera stort på de olika sidorna.

Jag tänkte därför tipsa om en grymt smart hemsida med en unik funktion. Det är på Travoyaz.se där du kan söka färdiga lösningar för olika restyper vare sig du väljer Safari, Sandstränder, Kultur, Sportevenemang, Skidåkning eller Äventyr. Sök flygresor, tåg, buss, båt, bil och hotell samtidigt! Så om jag söker att åka från min hemadress till tex Cancún så visar den hur jag billigast kan ta mig till flygplatsen hemifrån och hela vägen fram till hotellet jag väljer att boka. Hur smart?!

En annan grym grej är att den visar ungefärlig bensinkostnad om du väljer att bila till din destination. Hur bra som helst för den som inte vet vad det kostar att ta bilen till ett annat land. 

 ​Travoyaz.se är också billigaste enligt test jämförbart med de största konkurrenterna .
Vill ni söka efter er nya destination så gå in på Travoyaz.se

Likes

Comments

Idag har det varit fram och tillbaka till skolan två gånger, så har suttit på bussen 2 timmar sammanlagt idag. Började med KTC där vi tränade inför vår praktik på operation. Så vi vet hur vi ska klä oss sterilt, riktigt handtvätt samt förbereda patienten. Så det var roligt men att stå med händerna i luften ett bra tag är mindre skoj. Sen var det hem för att gå ut med Ajax innan jag drog tillbaka till skolan för en workshop. 

Känns så sjukt att om ca 9 månader är man klar i skolan! Längtar!!

Tänkte även tipsa om ett mobilskal. Att ljuset gör typ allt i en bild tror jag inte många missat. Med ett bra ljus så blir bilder så mycket snyggare. Kolla in detta fräcka skal till mobilen så man får snyggt ljus när man tar selfies. Ni hittar de HÄR!

Inlägget innehåller adlinks!

Likes

Comments