Just nu sitter jag och letar inspiration på Instagram och planerar för olika "festkvällar" jag kan ordna under hösten. Jag tänkte fixa några tjejkvällar både för mig själv och för mina döttrar.

Min yngsta dotter älskar halloween så först ut får bli en Halloweenkväll med hennes kompisar. Sedan fyller vi år snart både jag och barnen. Då ska det planeras både för familjemiddagar och tjejkvällar med vännerna. Därefter är det ju nyårsfirande som ska planeras. Nästa år ska min bästa väninna bli både mamma och gifta sig vilket gör att jag får planera både för babyshower och möhippa. Jag verkligen älskar det och har redan börjat leta inspiration inför möhippan.

När jag letar inspiration på instagram så hittar jag alltid sååå mycket kul! Mina kalas tenderar därför bli rätt dyra. Men vad gör det, man får ju lägga pengar på sin hobby! Jag kan bli sittande i timmar med instagram, jag hittar allt ifrån dukning och dekoration till aktiviteter. Jag hittar tips på roliga saker att baka, mat att bjuda på och olika teman eller färger för festen. Detta gör att det blir flera myskvällar tillsammans med barnen när man ska förbereda festerna. Såsom nu inför halloween har jag hittat en massa roliga recept därför blir det en bak- och pysselkväll tillsammans med mina tjejer och min systerdotter. Vi ska baka spökcakepops, spindlar av chokladbollar och göra häxbål. Lägenheten ska pyntas med halloweendekorationer, pumpor ska målas och bordet ska täckas med svart duk och massa spindelväv. Intresset gör ju att man får kvalitetstid ihop med barnen när man fixar och det tycker jag är en stor fördel med mitt festfixande.⭐️

Likes

Comments