Hej igen alla fina! Nu var det längesen vi uppdaterade men det har varit fullt upp.

Jag har haft 4 dansuppvisningar och ett några genrep. Det gick jättebra. Sen har det varit träningar och matcher och mycket i skolan nu när sommarlovet snart är här. Imorgon (fredag) får jag sommarlov! När får ni eller har ni redan?

Jag ska ha på mig en vit jumpsuit med rosa ballerina skor och en blomkrans! Vill inte splittras från min klass men det ska bli kul att börja högstadiet!

Hoppas ni har haft en bra dag och så hoppas jag att ni får det bästa sommarlovet! Puss Rosabloggen

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej igen alla fina!

Idag har jag varit på min kusins konfirmation, alla konfirmander kom in i vita klänningar som fick dem att likna små bebisar i sina alldeles för stora dopklänningar, är ni döpta?
Efter konfirmationen i kyrkan som igentligen var ganska lång och tråkig så åkte vi hem till min kusin och åt för min del italienska grönsaker och frukter, nu är jag hemma igen och kollar på ishockey Sverige-Finland, är någon av er ifrån Finland?
Justdet jag får ju inte glömma att säga att vi har fått veta vår nya klasser inför sjuan och jag blev både jätteglad och missnöjd men det kommer nog ändå bli bra i slutändan, vilken årskurs går ni i?
Hoppas att alla har en bra helg
Puss/ rosabloggen🌞

Likes

Comments

Hej igen alla fina! Nu har jag kommit hem från skolan! Jag slutade vid 13:00 för att våra lärare skulle ha något möte. Annars skulle jag sluta vid 14:05. När slutar ni på Tisdagar?

Iallafall sitter jag i solen nu, äntligen lite värme. Vilken är eran favorit årstid? Min är sommar ☀️ Senare idag ska jag inte göra mycket bara min matteläxa...

Nästa vecka är det kristihimelfärds helgen så jag är ledig både torsdag och fredag! Hoppas ni får en bra vecka!

Puss /Rosabloggen ❤

Likes

Comments

Hej alla fina!

nu har jag precis kommit hem ifrån skolan, jag ha haft en jätterolig dag med mina kompisar, hoppas att ni oxå har haft en bra dag.

nu ska jag göra lite läxor och sedan åka till min fotbollsträning. Går ni på någon sport?

imorgon ska min klass ha en filmdag då vi ska spela in en film om nätmobbning och jag ser verkligen fram emot det, och efter att ha arbetat en hel del om nätmobbning med min klass har jag börjat tänka på hur många som blir utsatta för det. Jag hoppas att om ni som är utsatta för detta tar hjälp eller iallafall pratar med någon om det för ingen ska behöva stå ut med det.

Till ett lite roligare ämne så är det lov om bara en månad och jag längtar så sjukt mycket till sommar och värme. Är det någon av er som ska åka utomlands på lovet?

nu måste jag dra till min träning med hoppas att alla får en bra dag så hörs vi snart

Puss /Rosabloggen

Likes

Comments

Hej igen alla fina! Hoppas ni har haft en bra dag för det har jag. Jag har spelat fotbollsmatch, dock lite regn men vad gör det? Vi vann med 2-0!

Just nu är det fint väder hos mig, hur är det hos er? Själv hoppas jag att det kommer bli sol framåt eftersom det är maj och längtar verkligen efter sommaren ☀️

Imorgon är det skola igen men det klarar vi bara kämpa på nu tills sommarlovet kommer. Jag får sommarlov den 16 Juni, när får ni ?

Likes

Comments

Hej alla fina!

Det här blir vårat första blogg inlägg och ni kan inte fatta hur exalterade vi är över att äntligen få dela med oss av vårat vardagsliv. Här kommer lite fakta om oss så att ni får lära känna oss lite bättre.

1. Vi är två bästa kompisar.

2. Vi älskar fotboll, dans, gymnastik och en av oss har även ett stort intresse för ridning.

3. Vi har känt varandra sen vi var små.

4. På vardagen är vi intresserade av smink, sporter och att hänga med kompisar.

5. Vi är 13 år gamla.

6. En av oss är vegetarian.

7. Vi har båda en katt, och en av oss en hund.

8. Favorit färg: rosa.

9. Vi skrattar FÖR ofta.

10. Vi uppdaterar minst två gånger i veckan.

Ställ gärna frågor i kommentarerna så svarar vi på dem.

Ha en bra dag! puss /rosabloggen

Likes

Comments