Header

Hallojsan igen!

Onsdag idag har jag fixat lite hemma så som, fixat kattlåderna, diskat och bakat lite :)

Ska såsmåningom ut och ta in hästarna en tar ett litet tag innan dess haha, men annars har jag inte gjort så mycket mer... jo fixar ute boxen där Primus ska stå inatt, men annars inte mycket mer än det jag gjort. Ska sätta på en tvätt för imorgon ska jag till Uppsala en stund och Fredag åker jag och min syster upp till min pappa i Värmland. Var väl inte så mycket mer jag skulle skriva, så vi hörs!


Glöm inte kommentera vad ni vill att jag ska blogga om!

Likes

Comments

Nu behöver jag er hjälp!

----------------------------------------------------------


Eftersom det är ingen som svarar på vad jag ska blogga om så kommer frågan igen, kan alla kommentera vad ni tycker.


Ska fortsätta som nu blogga ibland och lägga upp bilder?

Ha veckans blogg?

Berätta om djuren som finns hemma?

Fortsätta lägga upp youtube video på djur?


Kommentera vad ni tycker om att se här!

Likes

Comments

Hallojsan! Helgerna går alldeles för snabbt men nu är det lov 1 vecka och på fredag åker jag till pappa över helgen, ska såsmåning om till Optikern och sen vidare till farmor blir det nog. Sen får jag se vad dagen har att erbjuda, kanske ta en promenad, för hunden är ju med mig.


Vad ska ni göra i veckan?

Likes

Comments

Halloj! Söndagen den 19de Februari, helt sjukt snart Mars och snart fyller jag 20 (i Apil), vad tiden går snabbt, att bli vuxen vill man knappast bli, att vara liten ungdom gör livet bättre men någongång ska man ju bli vuxen haha.

Idag får jag se vad dagen har att erbjuda, solen skiner men isgata här hemma så nu kan det gärna bli jätte varmt så all is försvinner, ska väl ta mig ut på en promenad med Leo i skogen, vem vet kameran kanske hänger med ut också. :)


Imorgon ska jag hämta ut mina glasögon, blandade känslor men jag kanske blir av med huvudvärk jag har varje vecka så får väl tänka lite posetivt haha.

Men nu ska jag kolla vidare på facebook, kanske sätta på en film eller serie ett tag.


Ciao

Likes

Comments