Jeg starter jo i skole igen efter sommerferien - Selvom at min skole gik på sommerferie i dag begynder nerverne allerede at kommekrybene. Jeg glæder mig virkelig meget til at komme tilbage i min skole, da jeg savner min klasse og mine lærere - og selvfølgelig at leve et normalt liv, hvilket er svært når maner sygemeldt.

Jeg erbekymret fordi at det bliver meget seriøst i skolen nu og, atstress og pres er det jeg har det sværeste ved at tolererer,men nemt får. Du har skulle tage skolen seriøst alle år duhar gået der, men det er først de sidst de sidste parår der sådan virkelig virkelig gælder, og man kan godtblive sindssygt stresset over hvordan man kommer igennem dem - det var jeg ihvert fald. Derfor har jeg samlet lidt ideér til, at hvis du også er virkeligdårlig til at blive det mindste stresset, og skal op i et klassetrinder er lidt mere seriøst end du er vant til at du måske kankomme igennem det på en måde hvor du kan nyde at gå i skole, og at det ikkebare er en ting du skal. Selvom at jeg ikke selv altid har væretlige glad for skolen, men det havde nok også noget at gøre medat jeg fik det dårligt af at være der, ikke så megetat det er kedeligt.

No. 1: Find enmotivation for at gide, at gå i skole 

No. 2: Hvis duer negativ omkring alt der foregår derovre, så bliverder heller ikke bedre. Du er nød til at se påtingene og dit liv mere positivt. (Den jeg skal bruge aller mest)

No. 3: Så længe duikke har styr på dig selv, så har du heller ikke styr på ditliv - Som blandt andet er din skole.

No. 4: Gør nogetgodt om morgnen, spis noget god mad, stå op i god tid og hygrundt. Hvis du får en dårlig start på morgnen er det svært at få en goddag i skolen.

No. 5: Selvomat det er virkelig svært, så hold dit hovede koldt.Ik’ lad dig slå ud af en prøve eller opgave, hvis det er nogetsom du har svært ved så er der altid hjælp athente et sted. Easier said than done, det er jeg godt klar over.

No. 6: Det ervirkelig vigtigt at du tager det seriøst. Jeg har da også siddetog snakket i timerne og hoppet over hvor gæret er lavest, men det erogså en af de ting jeg skal arbejde aller mest på.

Jeg kunne ikke se hvorfor det var at vi skulle have Tysk når jegalligevel ikke kommer til at bruge det til noget i min fremtid - men selvom atdet langtfra er mit yndlings fag så er jeg nødt tilat respektere at der står en lærer der har forberedtundervisning til mig, selvom jeg måske synes at det erkedeligt. Jeg harvirkelig tænkt migat følge noget mere med det herår. Jeg har været lidt slap de sidste par år og skolen har ligesom bare været et sted jeg var nødt til at komme i. Men så længe atdin holdning er sådan, så lærer duikke noget, og der er ikke grund til at tænke sådan - for ligemeget hvad end vi alle siger, så er folkeskolen nogle af de vigtigste år i vores liv.- KÆMPELUFTKRAMMER

 

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments