Her til morgen, sad jeg i min seng,med min computer på skødet.

Jeg loggede på Facebook, og scrollede lidt op og ned påmin startside. Jeg ser så en kvinde, der har skrevet noget med Danskhed - jeg læser hendes opslag, griner lidt for mig selv, og tænker - hold nu kæft med alt jeres danskheds pis. Undskyld mit sprog, men fuck hvor gør det mig vred at læse. Jeg slår det hen, jeg tænker at det ikke nytter noget, at skrive noget på hendes opslag, da jeg ikke kan gøre noget ved hendes holdning - jeg spiller sålidt Tetris, og snakker med min familie om en familie fødselsdag vi skal holdesnart. Jeg går ud af Tetris og scroller lidt igen, da jeg ser endnu en artikel.

“Lørdag uddelte Danskernes Parti såkaldt asylspray iHaderslev.”

Min hage sad i gulvet. Jeg er fuldstændig mundlam overfolks tilgang til livet i Danmark. Jeg er godt klar over at det er langt fra alles holdning, og gudskelov for det. Jeg kan næsten ikke være i min krop af ren vrede. Det gør mig så, så sur at der er nogen der oppe i deres tydeligvis,MEGET forskruede hjerner, kan finde på at lave sådan noget. Vi er forhelvede bare mennesker alle sammen, det er folk der kommer hertil, fordi deres hjem og familier bliver bombet, og dræbt. De kommer hertil for at give deres børn,mænd, koner, mødre, fædre mm. et sundt, og SIKKERT liv. Men hvordan fanden skal de få det, når der er sådan nogle modbydelige mennesker i vores land.

Jeg er skuffet. Virkelig virkelig skuffet over at der er mennesker, der har så store had til det “fremmede”, der bare gerne vil have det vi taget for givet hver dag - et liv, frihed, mad, uddanelse og sikkerhed.

Hvis vi nu i bare 2 min. prøver at vende situationen om.

Vi er danskere, vores land bliver bombet, og vi er ikkelængere i sikkerhed her. Vi søger til Syrien, for de er et stærkt land og derer sikkert. Nogle i Syrien synes godt vi må være der, og tager pænt imod os, ogandre fra Syrien, de synes bare at vi skal sendes hjem igen. Vi nasser jo påderes land, vi gider ikke arbejde, og vi er alle voldtægtsmænd og tyve. Der eren lille gruppe mennesker der så kommer op med denne idé, at lave nogle flaskermed spray i, og skriver så “Asyl spray”. Hvordan ville vi have det? Ikke særligfedt vel? nej.

Come on, Danmark!!

Forhelvede mand, vi er sku da nødt til at gøre nogetved de her, racistiske, pessimistiske lorte holdninger.

Vi har allerede partier i Danmark der hader alle andre end danskere, vi har virkelig ikke brug for flere.

Det gør bogstaveligtalt ondt i mit hjerte, at læse sådan nogle artikler, og jeg håber så meget at vi en dag får disse holdninger til at forsvinde.

Der var en kvinde der skrev på hende den førstes opslag, det hun skrev var som at hive ordene ud af munden på mig:

“Danskhed danskhed danskhed - hold nu op med det vrøvl!

Vi kan være danskere og medborgere på mange måder -blot vi lever efter landets love og vælger at være danske statsborgere. Vi harmasser af udfordringer med at skabe sammenhængskraft mellem gamle og nyedanskere, men hold dog op med den uendelige snak om danskhed. Wallah Wallah<3”

Et surt opstød i dag, men hold kæft hvor er det vigtigtat det her bliver taget op.

Vi ses snart igen

LUFTKRAMMER

- Rosa Amalie

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments