Her til morgen, sad jeg i min seng, med min computer på skødet.

Jeg loggede på Facebook, og scrollede lidt op og ned på min startside. Jeg ser så en kvinde, der har skrevet noget med Danskhed - jeg læser hendes opslag, griner lidt for mig selv, og tænker - hold nu kæft med alt jeres danskheds pis. Undskyld mit sprog, men fuck hvor gør det mig vred at læse. Jeg slår det hen, jeg tænker at det ikke nytter noget, at skrive noget på hendes opslag, da jeg ikke kan gøre noget ved hendes holdning - jeg spiller så lidt Tetris, og snakker med min familie om en familie fødselsdag vi skal holde snart. Jeg går ud af Tetris og scroller lidt igen, da jeg ser endnu en artikel.


“Lørdag uddelte Danskernes Parti såkaldt asylspray i Haderslev.”


Min hage sad i gulvet. Jeg er fuldstændig mundlam over folks tilgang til livet i Danmark. Jeg er godt klar over at det er langt fra alles holdning, og gudskelov for det. Jeg kan næsten ikke være i min krop af ren vrede. Det gør mig så, så sur at der er nogen der oppe i deres tydeligvis, MEGET forskruede hjerner, kan finde på at lave sådan noget. Vi er forhelvede bare mennesker alle sammen, det er folk der kommer hertil, fordi deres hjem og familier bliver bombet, og dræbt. De kommer hertil for at give deres børn, mænd, koner, mødre, fædre mm. et sundt, og SIKKERT liv. Men hvordan fanden skal de få det, når der er sådan nogle modbydelige mennesker i vores land.

Jeg er skuffet. Virkelig virkelig skuffet over at der er mennesker, der har så store had til det “fremmede”, der bare gerne vil have det vi taget for givet hver dag - et liv, frihed, mad, uddanelse og sikkerhed.


Hvis vi nu i bare 2 min. prøver at vende situationen om.

Vi er danskere, vores land bliver bombet, og vi er ikke længere i sikkerhed her. Vi søger til Syrien, for de er et stærkt land og der er sikkert. Nogle i Syrien synes godt vi må være der, og tager pænt imod os, og andre fra Syrien, de synes bare at vi skal sendes hjem igen. Vi nasser jo på deres land, vi gider ikke arbejde, og vi er alle voldtægtsmænd og tyve. Der er en lille gruppe mennesker der så kommer op med denne idé, at lave nogle flasker med spray i, og skriver så “Asyl spray”. Hvordan ville vi have det? Ikke særlig fedt vel? nej.

Come on, Danmark!!

Forhelvede mand, vi er sku da nødt til at gøre noget ved de her, racistiske, pessimistiske lorte holdninger.

Vi har allerede partier i Danmark der hader alle andre end danskere, vi har virkelig ikke brug for flere.

Det gør bogstaveligtalt ondt i mit hjerte, at læse sådan nogle artikler, og jeg håber så meget at vi en dag får disse holdninger til at forsvinde.

Der var en kvinde der skrev på hende den førstes opslag, det hun skrev var som at hive ordene ud af munden på mig:

“Danskhed danskhed danskhed - hold nu op med det vrøvl!

Vi kan være danskere og medborgere på mange måder - blot vi lever efter landets love og vælger at være danske statsborgere. Vi har masser af udfordringer med at skabe sammenhængskraft mellem gamle og nye danskere, men hold dog op med den uendelige snak om danskhed. Wallah Wallah <3”


Et surt opstød i dag, men hold kæft hvor er det vigtigt at det her bliver taget op.

Vi ses snart igenLUFTKRAMMER

- Rosa Amalie

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Hej og velkommen tilbage, til min blog - ROSA AMALIE.

I dagens indlæg skal jeg lave det første blog-post i min nye serie, Rosa anmelder. I dag vil jeg anmelde en meget “hyped” creme, men er den for hyped?? Det bliver et stort JA herfra. Produktet hedder - Nivea men, sensitive after shave balm. Den skulle fungerer som en primer man påfører inden makeup, og mange på youtube og tumblr har snakket rigtig godt om den, så jeg ville selvfølgelig også gerne prøve den… Jeg købte den i en CVS, i Atlantic City - USA. Jeg gav ikke meget mere end 4-5 dollars for den, men jeg ved at den koster omkring de 100-150 kroner i Danmark. Jeg ved ikke om det bare er fordi at min hud er meget, meget sensitiv at den ikke fungerer, men den skal jo forestille at være sensitiv. Den dufter sindssygt godt og jeg kan virkelig god lide konsistensen af selve ‘massen’, (forresten tørre den virkelig hurtigt ind i huden). Det der bare er, er at jeg fik udslæt på begge kinder, de kløede og jeg fik røde pletter over det hele. Jeg kom den på en aften efter at jeg havde renset mit ansigt, og da jeg vågnede havde jeg som sagt røde pletter på kinderne der kløede helt vildt (!!!) Jeg tror at jeg giver den til min far eller en af mine brødre, jeg kommer i hvert fald ikke til at bruge den igen, men hvis i ikke har en sensitiv hud så kan det godt være at i skal give den et skud, men hvis jeres hud er meget sensitiv ville jeg nok lade være.


Det var alt for dagens indlæg, men vi ses forhåbenligt meget snart igen.


- Kæmpe luftkrammer

Likes

Comments

Jeg har altid været en Sneaker-Turtleneck-Viddebukser-Pige. Men her for nyligt har jeg forelsket mig i støvler!! Det allersidste fodtøj jeg havde regnet med, at komme til at gå i. Jeg ejer  ikke mange par støvler (Endnu), men dem jeg går med lige nu og her, som jeg forresten er fuldstændig obsessed med, de er sko som ALLE kvinder (og mænd, hvis man har lyst til det) burde eje. Også er det også bonussen at vi ikke er oppe i en pris på 5-10 tusinde. 

De sko jeg har brugt aller, allermest, det er en støvle fra mærket, ‘Shoethebear’. De er fuldstændig fantastiske at gå i, jeg synes de er mindst lige så behagelige at have på som almindelige sneaks. Jeg kan trampe rundt i dem en hel dag, og jeg har ikke ondt i fødderne om aftnen. Jeg kan endda løbe i dem (det skal lige siges at jeg virkelig ikke er god til at gå i hæle).  

Det er modellen ‘Emma black’ og mine er i en str. 37 og en 6cm hæl. De står til 140 euros - 1.041 dkk. 


Det andet par støvler som jeg er noget af det mest simple, men alligevel det lækreste!! Jeg har ledt overalt, men jeg kan ikke finde ud af hvor man kan få fat i dem.. Mine er købt i et outlet, men det var det sidste par jeg hapsede med mig hjem. Jeg har ikke gået vanvittigt meget med dem da de er lidt ubehagelige at gå til, så jeg er bare røget i mine sorte converse.. 

Men lækre, det er de fandme og jeg er fuldstændig forelsket i dem. Designeren er Laura Bellariva som er et italiensk mærke, lidt dyre, men noget man kan betale sig fra. Min model er deres ‘ankle boots’ (alle deres støvler udover de høje, de hedder ankle boots). De er 10cm høje, men ikke særlig svære at gå i pga. den ‘tykke’ hæl der er på den. Jeg er deres str. 36 og jeg har givet 1.050 kroner for dem, somsagt i et outlet, dog er normal prisen 2000 danske kroner. 


Jeg har somsagt altid gået i meget (virkelig meget) behageligt tøj, men jeg blev simpelthen så uformelig at se på, så sådan er det ikke længere. Jeg fandt ud af denne sommer at jeg er meget mere til det der ‘classy look’ end et par trumpet bukser og en kæmpe hoodie. Ikke at det kan være pænt, hvis man styler det ordenligt - men det gjorde jeg ikke. Jeg er så glad for min lidt ‘nye’ stil, da den er meget mere mig, og jeg ser meget mere ‘vågen’ ud. Nogle kan bære kun at gå i sort heletiden, men jeg er ikke en af dem og jeg synes i virkeligheden at det er fedt at kombinerer nogle farver ind i mit outfit - især fordi at jeg er så bleg i forvejen (jeg bruger NC13 i foundation…) 

Hvis du synes at du ser sådan lidt kedelig og træt ud, så prøv at kombiner nogle farver ind i outfittet - jeg er næsten 100% sikker på at de giver outfittet noget ‘glæde’. 


Det var alt for nu, jeg håber snart at vi ses igen - KÆPME LUFTKRAMMER 

Likes

Comments

Jeg starter jo i skole igen efter sommerferien - Selvom at min skole gik på sommerferie i dag begynder nerverne allerede at komme krybene. Jeg glæder mig virkelig meget til at komme tilbage i min skole, da jeg savner min klasse og mine lærere - og selvfølgelig at leve et normalt liv, hvilket er svært når man er sygemeldt. 

Jeg er bekymret fordi at det bliver meget seriøst i skolen nu og, at stress og pres er det jeg har det sværeste ved at tolererer, men nemt får. Du har skulle tage skolen seriøst alle år du har gået der, men det er først de sidst de sidste par år der sådan virkelig virkelig gælder, og man kan godt blive sindssygt stresset over hvordan man kommer igennem dem - det var jeg i hvert fald. Derfor har jeg samlet lidt ideér til, at hvis du også er virkelig dårlig til at blive det mindste stresset, og skal op i et klassetrin der er lidt mere seriøst end du er vant til at du måske kan komme igennem det på en måde hvor du kan nyde at gå i skole, og at det ikke bare er en ting du skal. Selvom at jeg ikke selv altid har været lige glad for skolen, men det havde nok også noget at gøre med at jeg fik det dårligt af at være der, ikke så meget at det er kedeligt. No. 1: Find en motivation for at gide, at gå i skole 

No. 2: Hvis du er negativ omkring alt der foregår derovre, så bliver der heller ikke bedre. Du er nød til at se på tingene og dit liv mere positivt. (Den jeg skal bruge aller mest)

No. 3: Så længe du ikke har styr på dig selv, så har du heller ikke styr på dit liv - Som blandt andet er din skole.

No. 4: Gør noget godt om morgnen, spis noget god mad, stå op i god tid og hyg rundt. Hvis du får en dårlig start på morgnen er det svært at få en god dag i skolen. 

No. 5: Selvom at det er virkelig svært, så hold dit hovede koldt. Ik’ lad dig slå ud af en prøve eller opgave, hvis det er noget som du har svært ved så er der altid hjælp at hente et sted. Easier said than done. 

No. 6: Det er virkelig vigtigt at du tager det seriøst. Jeg har da også siddet og snakket i timerne og hoppet over hvor gæret er lavest, men det er også en af de ting jeg skal arbejde aller mest på. 

Jeg kunne ikke se hvorfor det var at vi skulle have Tysk når jeg alligevel ikke kommer til at bruge det til noget i min fremtid - men selvom at det langtfra er mit yndlings fag så er jeg nød til at respektere at der står en lærer der har forberedt undervisning til mig, selvom jeg måske synes at det er kedeligt. 


Jeg har virkelig tænkt mig at følge noget mere med det her år. Jeg har været lidt slap de sidste par år og skolen har ligesom bare været et sted jeg var nød til at komme i. Men så længe at din holdning er sådan, så lærer du ikke noget, og der er ikke grund til at tænke sådan - for ligemeget hvad end vi alle siger, så er folkeskolen nogle af de vigtigste år i vores liv. 


                                                           - KÆMPE LUFTKRAMMER

Likes

Comments

Velkommen til min blog, og mit indblik af dagligdagens kaos Jeg er en pige fra København der bruger alt for meget tid på at surfe rundt på nettet, sukke efter alt for dyre tasker og sko, og så spenderer jeg det meste af min tid hjemme sammen med min familie og min bedste veninde Catja, da mit overskud ikke står til mere. Det kommer vi ind på længere nede ... 

Jeg er 13 år gammel. Jeg har de seneste 2 år haft en brændende passion for fashion og makeup. Jeg har fulgt og følger alverdens bloggere og youtube guru'er. Det har i lang tid været en drøm for mig at have min egen blog, men jeg har med vilje ventet, da jeg mener, at børn på 10-11 år ikke skal filme makeup videoer eller have en blog - no offenseJeg har meget på hjertet og jeg elsker at diskutere politik, og stå op for hvad jeg mener. Nogle vil kalde det at være rapkæftet, jeg kalder det at have en mening. Mange mennesker bryder sig ikke om folk der er "rapkæftede", men så længe at man kan sige tingene på en god måde, så synes jeg egentlig at det fint.

Jeg går ikke i skole, da jeg oven over nævnte, at jeg ikke har særlig meget overskud. Jeg har sygdommen Graves Disease - den er ikke decideret farlig, hvis man er i behandling, som jeg er.  Men jeg kan godt få det rigtig dårligt og det har jeg det lige nu. Jeg kan slet ikke overskue larm og hvad er der på en skole? Der er larm. Jeg bliver derfor hjemmeundervist 6 timer om ugen. Jeg skal være hjemme indtil efter sommerferien og jeg glæder mig SÅ meget til at komme tilbage i skolen. En sætning jeg aldrig havde regnet med skulle komme ud af min mund.

Jeg tager til USA med min "second family" i morgen. De består af mine forældres rigtig gode venner, deres børn er som søskende for mig, og deres yngste Oli er min bedste ven. Vi skal til ‘East Coast’ i 18 dage, og jeg glæder mig SÅ meget. Så kan jeg muligvis glemme min sygdom og alle mine bekymringer og bare holde ferie og nyde varmen. Jeg har tænkt mig at lave en 'Travel vlog' da jeg personligt synes, at det er de fedeste videoer. Men jeg er ikke helt sikker på om, at jeg lægger den op. 

Jeg er jo som sagt hjemme / USA, og har derfor rigtig meget tid, og det er også i forbindelse med det, at jeg starter min blog. Jeg er tit glad, men jeg har også dage hvor der hænger en sky over mit hoved. Det tænker jeg alle har engang imellem. Nogen af symptomer er at mit humør skifter rigtig meget, jeg har svært ved at sove, jeg får det sindssygt varmt og har derfor en tendens til at skylle mine hænder under iskoldt vand og jeg ryster tit rigtig meget. Derfor kan det godt være lidt svært altid at holde hovedet højt for tingene er ikke nemme i øjeblikket og de fleste forstår det ikke.

Det er alt for i dag - jeg håber at I vil følge med og måske hente lidt inspiration fra mig. 


- LUFTKRAMMER

Likes

Comments