Hej där!

Idag har jag en av dem där dåliga dagarna man ibland brukar ha. Jag vaknade irriterad utan någon specifik anledning. Jag tror det handlar om var jag är nu i livet. Att jag känner att jag inte riktigt har gjort något sen jag slutade gymnasiet. Tro mig, jag har gjort en del saker sen jag slutade men jag har inte gjort något av de jag lovade mig själv att jag skulle göra när jag väl gick ut. Detta är nog det som gör mig en aning grinig.

Har ni haft mål som ni inte uppnått? Mål som att resa på egenhand, kanske göra någon galen frisyr eller skaffa ett jobb. Problemet är nog inte att man inte har möjligheten att göra dessa saker utan att motivationen att göra dessa saker inte finns. Det är så lätt att surfa bort hela dagarna, käka mat och sova för att sen repetera allt.

Som tur hitta jag lite hjälp online av underbara Anna Akana! Många av hennes klipp är komiska och grymt inspirerande!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Älskar vakna upp med sol som strålar in i fönsterna! Idag är jag mer taggad på att promenera och sola på en parkbänk med en kopp kaffe i högra handen, en att jobba (om jag ska vara helt ärlig). Men aja det kommer fler dagar med sol framför oss så man ska inte klaga.

Planen idag är att jobba och senare i kväll dra till Under Bron där de ska ha Feminigh med några kompisar! Förhoppningsvis kommer kvällen bli grymt kul med massa dans och bers. Nu ska jag se till och fixa mig och börja dra men ha en underbar dag! kram

Likes

Comments

Jag kom in på spanskakursen jag sökte! Supertaggad att lära mig prata spanska. För trotts min latinamerikanska bakgrund så kan jag inte prata spanska for shit!

Det är lite roligt hur människor blir chokade över det. Det flesta går nog mycket på mitt utseende och antar att jag pratar spanska, gillar latinamerikansk musik och dansar salsa.
Första gången jag träffat vissa människor har det trott att jag ska vara lite av en diva, men jag är rätt tillbakadragen (om jag inte är packad) haha. Det är rätt stereotypisk sätt att tänka på.
Men jag tror många lätt kan falla in och tänka i de vägarna. Jag själv har gjort det en del gånger (vilket jag inte är stolt över). Men jag är rätt bra på att inse det om jag tänker i dem vägarna. Det är rätt intressant hur vi fått dessa tankarna inmatade i hjärnan från första början. Lite läskigt också...

Nu ska jag sluta rabbla och fortsätta jobba vidare! Kram

Likes

Comments

Hej där! Här taggar jag till med "Woman of pop" på Spotify och en skål musli. Planen är att söka lite yrken till höst och den roligaste delen är att jag har inte har en blekaste aning om vad jag ska söka till! Om bara Beyonce kunde berätta för mig i högtalarna. Tråkigt nog funkar det inte så lätt.

Så planen är att bara att tänka efter vad jag gillar, rensa bort det som är orealistiskt och spara de som jag faktiskt kan tjäna en någorlunda bra lön på i framtiden. Medans jag sitter här och funderar får ni andra ha en super mysig dag! Håller tummarna för sol! Kram

Tbt till Nice!

Likes

Comments

Hej, jag vet att jag inte bloggat på mer än två veckor och det ursäktar jag för! Livet kom helt enkelt i vägen.

Jag har funderat på hur vissa rädslor får en person att agera på ett olika sätt. Hur lätt jag exempelvis kan ge upp på saker och ting på grund av rädslan av att misslyckas. Jag tror den rädslan har byggts upp under min uppväxt. För i min barndom så har det alltid funnits press att vara bäst. Fick jag "godkänt" på ett prov kunde jag få höra av min pappa att jag borde ha pluggat mer för ett bättre betyg. När jag tillslut fick ett "mycket väl godkänt" i slutbetyg, kunde jag ändå få höra att det gällde att jag fick det nästa termin också då vi fortsatte med kursen. Jag mins besvikelsen då insåg att "mvg" inte ens var tillräckligt för att göra min pappa nöjd.

Pressen ligger ännu idag kvar och kliar en i bakhuvudet under alla situationer livet utsätter en för. Jag vill våga misslyckas men så fort jag märker att jag gör det känns det som min värld faller ihop. Jag vägrar att känna mig dumförklarad och kan till och med få panikångest. Jag antar att första steget är att jag är medveten om detta och att jag vill förändra på det.

Detta inlägg kanske blev lite deppigt men ska jag vara ärlig känns det bra att skriva av sig! Ha en underbar dag gott folk!

Likes

Comments

Skulle ni säga att ni är självständiga? Jag pratade nämligen med min kompis Fanny om just detta ämne, när hon nämnde sina planer om att flytta till London i höst.
​För hur många är det som egentligen skulle kunna tänka sig käka ute själv? Eller kanske gå på bio med sig själv? Det känns som man direkt associerar ensamhet som något ledsamt eller dåligt.
​Vissa av er kanske känner "men det är ju självklart att ingen vill vara ensam, duuh!". Men hur kommer det sig att spendera egentid och bygga på sig själv är något dåligt? Jag vet att jag i alla fall vill känna mig bekväm i mitt skinn så jag en dag precis som Fanny skulle kunna våga flytta utomlands eller resa på egenhand. Här får ni en mysig bild på Skeppsholmen, Slussen och Gamla stan! Kram 

Likes

Comments

Är det något som jag längtar till när jag går och lägger mig på kvällarna så är det frukost! Haha, förstår hur det kan låta! Men frukost är den måltiden på dagen jag gillar mest. Frukost innebär alltid kaffe med tillbehör! Det kan vara allt från scones, gröt, mackor, färsk frukt, våfflor eller pannkakor mm.
Idag försov nämligen (Leo) min pojkvän sig till skolan så vi bestämde oss för att käka en lite lyxigare frukost då det inte fanns någon mening för honom att åka in. Det blev en dubbelespresso med fattiga riddare och massa tillbehör! Super gott!

Idag är planen att göra lite sysslor här hemma som att tvätta, städa och sy klart gardinerna jag började med igår. Sen ska jag även träffa vännerna och förhoppningsvis hinna spela lite Slenderman! Jätte "B" spel men hur läskigt och roligt som helst!

Likes

Comments

Klockan är halv 11 och jag är hemma och har inte några specifika planer framför mig. Detta fick mig direkt att tänka på framtiden, som det brukar göra. Så fort jag inte är distraherad med att träffa vänner, familj eller med att jobba börjar jag tänka på framtiden. Detta i sig gör mig deppig, för som så många andra i min ålder har jag ingen blekaste aning vad jag ska göra i mitt liv. Utöver att inte veta har man dessutom pressen omkring sig att från föräldrarna, släkten och en själv att plugga vidare. Jag vet att jag själv borde vara den sista personen som pressar mig. Men dessvärre är jag min värsta kritiker. Jag tycker det är viktigt att jag ska ha ett meningsfullt liv. Med detta menar jag att skaffa ett yrke som jag gillar, kunna resa en massa och vara lycklig. Ta mig inte fel, jag är lycklig nu men det som fattas är det framtida yrket.

Jag ska grumla vidare och dessutom kolla på sas ungdom som backup plan! haha

Likes

Comments

Hej där!
Klockan är rätt mycket och jag börjar lätt vakna till av kvälls cappuccinon jag precis drack. Idag fick jag träffa ägarna av butiken "Brandy Melville" som egentligen är bosatta i Amsterdam. Supertrevligt par som snart ska ha barn och allt! Ska jag vara ärlig så var jag rätt nervös, då jag ville göra ett så gott intryck som jag kunde. Dessutom ville jag inte heller totalt göra bort mig genom att prata svengelska! Men som väntat gick allt grymt bra! Som ni nu kanske hajar jobbar jag på klädbutiken "Brandy Melville" på Kungsgatan. Jag har sjukt trevliga kollegor och känner mig lyckligt lottad.

En annan sak som jag inte kan släppa är hur peppad på att våren ska komma! Jag kan inte sluta tänka på hur den svenska sommaren ska bli. Tänk er att cykla utan att ha fingrar som fryser ihjäl eller kunna hänga i parker med vännerna och spela en massa hög mainstream musik eller kunna bada i Tantolunden på söder. Massa saker man förhoppningsvis kommer kunna göra om sommaren 2017 blir bra!

Men nu ska jag sluta rabbla upp allt jag tänker på och hitta på något annat skoj! Trevlig kväll på er!

Throwback från mitt favoritstopp (Budapest) i somras på tågluffen!

Likes

Comments