Phil Devin Real Estate Consultants is sinds het begin, een toegewijde kleine 'boutique' type agentschap in een uitstekende vastgoed dienstverlening aan vele individuen. Het wordt geleid door Phil Devin, een professionele erudiete vastgoed. Door de jaren heen kreeg Phil het vertrouwen van zijn klanten en andere mensen door het leveren van een betrouwbare service.

U kunt rekenen op Phil Devin omdat hij heeft de kennis en ervaring van de processen die zijn opgenomen in de aankoop of verkoop van een onroerend goed. Verwachten hem te zijn gepassioneerd en toegewijd aan zijn werk. Hij kan ook je volgende zet positief resultaat garanderen met zijn betrouwbare ondersteuning.

Met elk project zorgt hij ervoor dat aan uw verwachtingen voldoet of deze zelfs te overtreffen. Zijn klanten beschreef hem als een zeer hardwerkende man die niet niet om zijn allemaal bij het vervullen van de wensen van een klant. Hij geeft ook van groot belang om uw tijd dus wanneer er een afspraak is, zorgt hij voor om er op tijd. Hij weet dat sommige van zijn cliënten een drukke agenda hebben en hij die respecteert, dus hij nooit laat voor een afspraak gaat.

Zijn klanten bewonderen zijn doorzettingsvermogen in doen uitstekend werk en het geven van de juiste service. Hij is in overeenstemming over het verlenen van de dienst die elke cliënt verdient. Hij verbiedt informatie verbergen omdat hij een eerlijke service waarden. Duurzame relaties met klanten behoort ook tot Phil Devin Consultant van doelstellingen. Phil luistert naar de behoeften van zijn klanten en geeft oplossingen aan hun predicaments, dat is waarom hij is vaak bewonderd door hen.

Hij respecteert de besluiten van elke klant en wat ze denken dat het voor hen juist is. En als u kiest te kopen of te verkopen met hem, hij uw beslissing met hoge prioriteit beschouwt. Phil geeft ook alle informatie die u nodig om u te ondersteunen op uw beslissing omdat hij er zeker van te zijn wilde dat u tevreden met het resultaat voor een lange periode van tijd zult.

Kijk uit naar Phils aanspreekbaar, grondig en op maat gemaakte service waar je krijgt zeker een hoogwaardig resultaat. Denken over het contacteren van hem om u te helpen met uw onroerend goed moet? Heb geen twijfels omdat u niet geen spijt hoeft.

Leveren van een vlekkeloze service is ook een van Phil's doelstellingen door te zorgen voor dat elk detail klopt omdat hij alleen het beste wil voor zijn klanten. Afhankelijk van zijn juiste oordeel ook omdat hij begrijpt elk van uw onroerend goed moet en vertrouwt zijn aangeboden oplossingen. Phil Devin Consultants heeft echt wat er nodig is om een uitstekende vastgoed service te leveren!

Informatie

Spreken aan iedereen die heeft ervaren het proces van het kopen of verkopen van onroerend goed en vaak hun bevindingen zijn een combinatie van stress, teleurstelling en uiteindelijk compromis! Een van mijn vele doelen is om ervoor te zorgen dat je volgende zet is positief.

Ik begon Phil Devin onroerend goed met een eenvoudige missie: "om resultaten te leveren die onze klanten te overtreffen".

Wat betekent dit voor u?

 • Ik weet u bezig en ik heb respect voor uw tijd. Wanneer wij Stel een afspraak en ik zal er zijn.
 • Als ik zeg dat iets kan worden gedaan... kunt u rekenen op het.
 • Ik probeer niet om mensen sneeuw of informatie verbergen. Ik ben al over openbaarmaking.
 • Ik ben er niet in voor elk één transactie - I 'm in it voor de lange termijn... de levenslange relaties.
 • Dat betekent dat ik werken zal om het resultaat te krijgen die u verdient.
 • Uiteindelijk wanneer u kopen of met mij verkopen, komt het neer op uw beslissing, wat voor u juist is. Mijn doel is om ervoor te zorgen heb je genoeg informatie om een beslissing te nemen u tevreden kan zijn met van de baan. Wanneer u kiest voor me kunt kopen of verkopen van uw huis kunt u rekenen op inspelen, kwaliteit, uitgebreide en persoonlijke service.

  "Teleurstelling is het verschil tussen wat een klant verwacht en wat de Agent levert"

  Ik weet dat mijn cliënten zijn verlangen om te gaan met een 'professional', die kan 'luisteren' naar hun individuele wensen en behoeften en oplossingen bieden voor hen!

  Phil Devin is dat professionele!  Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  Likes

  Comments