Nu har vi äntligen bokat biljetter till Teneriffa, under påsklovet. Just nu ser det bra ut då et ser ut att vara bra väder och flyget dit tar bara 3-4 timmar vilket är väldigt skönt. Sanningen är att många av er vet att jag reser runt mycket i Europa, eller rättare sagt bilar runt i Europa, dock har jag aldrig varit i Spanien. Jag vet knappt något om Spanien och kan inte heller prata spanska vilket är ett minus.

Det positiva med Teneriffa är att det inte är bra berg och vatten utan det är även lite grönt. Vi bokade även hotell där all-inklusive ingick vilket är skönt då vi slipper leta efter en ny restaurang varje dag eller tillaga egen mat. Vårt hotell ligger även i närheten av VÄRLDENS COOLASTE VATTENPARK?! Det finns ett sådan fritt fall som på skara sommarland fast bättre, den går igenom en haj tank vilket är coolt. Stränderna är även väldigt fina, lär komma upp massa bilder.

Jag har även bokat biljetter till Makedonien, jag åker på tisdag morgon. Ska bli skönt att träffa nära och kära även komma ner till en annan omgivning med nya människor. Tyvärr så är jag bara där i två dagar men det är gott om tid för att äta massa goda rätter så ska inte klaga, det är väldigt svårt att få tag på det här i Sverige. Kommer skriva ett inlägg om min resa till Makedonien, men lär inte ta med mig dator då det är onödig vikt.

Men iallafall idag har jag absolut inte gjort mycket, så finns inte så mycket att berätta för min del. Jag har tagit det lugnt och kollat mello som blev en besvikelse. Hade väntat mig en aning mer och för varje år känns det som att det blir mer och mer ett skämt.

Likes

Comments

Äntligen, efter ungefär 6 månaders paus är jag tillbaka?! Med nya idéer och framför allt nya sidor och roliga händelser. Jag hoppas att ni kommer gilla att läsa min blogg dag in och dag ut. Förmodligen kommer några ihåg mig eftersom jag är svår att glömma eller vad säger ni? Sitter jag fortfarande inbränd i minnet eller? Jag lägger ut mitt första inlägg idag och drar igång med bloggen på riktigt imon då jag har mer tid eftersom det är lov imon. Är jätte tagga. Berättar mer i nästa inlägg.

Puss på er babes.

Likes

Comments