Först åt jag pizza med ena halvan av familjen hemma hos min farmor & farfar. Sedan slutade det med en härlig glass-bjudning med en kär vän. Är så otroligt trött efter denna veckas jobb så känns guldvärt att få vara ledig imorgon.
Är även lyckligt lottad att min kärlek kommer hem ikväll, som jag längtat.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Fick tag på ännu några lerkrukor idag! Hoppas verkligen på att slutresultatet blir som jag tänkt mig med mina plantor i köksfönstret.
Fick även tag på dessa ljushållare för 10 kr styck. Önskar bara att jag kunde fö tag på allt jag vill ha med en gång!

Likes

Comments

Ikväll blev det middag hemma hos min pojkväns mamma & hennes familj för att jag sedan vinka av pojkvännen för hans kommande jobbvecka!

Åkte sedan till min pappa & åt middag med efterrätt. Men nu, nu står jag här i mitt kök & pysslar om mina gröna vänner halv elva på en söndagskväll. Då kan jag tacka mitt schema på hemtjänsten som ger mig en ledig måndag!

PS. Älskar att lyssna på lite lugnare låtar om kvällen & koppla bort mig från allt runt om & komma in i min egna bubbla!

Likes

Comments

Idag var jag iväg till Röda korset, jag har fortfarande inte inrett min lägenhet speciellt mycket, det finns vissa väggar som jag skulle vilja ha någon tavla ellet hylla på. Men saken är den att jag vill hitta rätt saker, vilket är väldigt svårt. Därför är det bra att ta sig till second hande butiker för att finna inspiration. Jag vill att mitt hem ska ha en bohemisk stil fast ändå stilren då min pojkvän ska flytta in med mig inom kort och jag vet att han gillar det stilrena.

Jag har tur då jag har väldigt stora och fina fönster. Så i mitt köksfönster kommer jag vilja fylla med suckulenter och kaktusar. Därför köpte jag två små krukar som jag kan plantera i när jag väl köpt växterna. Jag älskar att pyssla om mina växter, dock har jag inte värderat min tid till dem så mycket som jag borde för att de ska trivas som bäst.

Jag har även planer för min säng, förr tänkte jag köpa byråer från IKEA och "bygga" extra förvaring under sängen. Dock löste jag det problemet genom att ta över ett hörnskåp från en släkting, vilket gav rum för förvaring, men sedan rensade jag även ut en hel del av de kläder jag inte använt på evigheter. I mittt rum som jag hade hemma hos min mamma placerade jag sängen på fyra lastpallar, vilket jag skulle vilja göra igen. Då¨funderar jag på att ha samma fyra under sängen men även en femte som sänggavel.

När jag var på rödakoret köpte jag även tråd för broderi. Jag har varit inne på instagram mycket på sista tiden och är väldigt inspirerad över hur vackert broderi är, så det kommer jag att prova på inom sinnom tid! Två av de personer jag har fått upp ögonen för är @smeldridge och @defnegunturkun . De både är otroligt duktiga och jag älskar deras verk.

Sedan har jag fått upp ögonen för @audriestorme som har ett väldigt vackert och inspirerande flöde på instagram men även en väldigt mysig youtube kanal. Jag känner mig alltid så inspirerad när jag ser på hennes bilder eller hennes videos. Sättet hon placerar växter är så mysigt och hennes lägenhet har sådan charm. Jag älskar verkligen när det är lerkrukar blandat med stål, glas men även färger med vackra möster, glaserade lerkrukar är så vackert. Kommer att vara ute på jakt efter fina krukor som jag kan skapa en samling med sedan. Därför är secondhand perfekt! Det är billigt, de ser använda ut, vilket jag älskar, det är en viss charm med det. Men det är även bra för miljön.

En sak som jag är svag för är te och jag har redan alldelles för många temuggar för att ens kunna använda alla. Men idag hittade jag min favorit, som jag även köpte på röda korset. Så denna kommer bli min all time favorite. Det bästa, den kostade ynka två kronor.


Likes

Comments

Idag vaknade jag efter en kväll som barnvakt, allt gick bra, nästan för bra. Jag somnade till och med själv vi nattningen, haha. Men möttes inte av det vackraste vädret idag när jag vaknade så när jag väl kom hem fick de bli bullbak. Det var jag och min kusin som började baka sedan när vi väl var klar så bjöd vi över resten av skaran på bullfika. Dagen har sedan förflutit snabbare än önskat men just denna söndagen fick gå åt.

Nu har jag efter mycket om och men ÄNTLIGEN bestämt att jag väljer att studera till hösten, vid mitt förstahandsval. Vilket blev på Gävle Högskola, som sjuksköterska. Jag ser verkligen fram emot dessa tre åren som kommer bestå av studier. Vill att de ska börja så snart som möjligt, speciellt när det inte finns så mycket sommar-väder att bjudas på.

Nu ska jag sova för att förbereda mig för en ny dag med jobb efter helgledigt. Ha det!

Likes

Comments

Idag har tankarna gått på högvarv. Funderar över högskola/universitet. Jag har jobbat nu på kvällen.

Det är skönt att kunna slappna av med min bok och en kopp te innan jag ska sova för att sedan kliva upp och gå till jobbet igen.

Likes

Comments

Idag kommer jag att få reda på om jag ska plugga till hösten eller ej. Jag hoppas verkligen att jag gör det för annars vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på.

Jag är nervös men även lite kluven då jag önskar att jag hade bytt mitt första handsval till något annat än det jag valde! Men det blir nog bra vilket som. Ibland får man överväga de positiva delarna som ekonomiskt och praktiskt istället för vad som känns bra där och då!
Vi får se om jag uppdaterar här när jag att jag kommer att studera vidare.
Ha en bra dag alla ❤

Likes

Comments

Go frukost innan en dag med jobb. Känns underbart att kunna ladda upp på detta sätt.
Tackar mig själv nästan varje dag för att jag valde att flytta till egen lägenhet. Det är så otroligt lugnt och skööönt!
Ikväll blir det med största sannolikhet storstädning, längtar!

Likes

Comments

Det är så otroligt fint med de rapsfält som blommar nu! Älskar den klargula färgen från blomstren emot den blåa himlen. Vilka kontraster.

Likes

Comments

I eftermiddag ska jag äntligen fara ned till Gävle för att åka på Ikea.Jag har planer på att köpa en byrå (äntligen). Fixa en sänghimmel så att min säng blir mer avskärmad för resten av mitt sov/vardagsrum, då jag bor i en etta så har jag söng och soffa i samma rum och jag har inte lyckas fått till den mysskänsla jag vill ha ännu. Så jag tänkta även införskaffa min textilier som kan höja mysfaktorn. Ljuskällor är även en väldigt effektiv mysfaktor som hjälper mycket.

Då min lägenhet precis fick nya tapeter innan jag fluttade in vill jag inte göra hål i den i onödan, därför är mina väggar väldigt kala. Jag har planer på att inom snar framtid göra en fotovägg eller sätt upp hyllor som jag sedan kan placera växter, ljuslyktor, tavlor och dyligt! Älskar inredning, det är synd att det i många fall är väldigt dyrt men även att jag är en sådan person som tröttnar otroligt snabbt och måste byta ut inom snar framtid.

Likes

Comments