Header

Dessa vägval! Hur ska man veta? För lite mer än 1 månad sedan fick jag veta att jag kom in på min utbildning o bestämde mig för att tacka ja. Känns riktigt bra men jag kan inte låta bli att leka med tanken vad jag annars skulle ha gjort, förmodligen en till säsong som reseledare. Men det som är så himla bra är att det inte är kört utan något jag kan göra senare 😊


Nu känns det galet, nu är det knappt en vecka kvar i Turkiet!! 💛 Sen flyttar jag direkt till en helt ny stad som jag aldrig ens vart i. Linköping, woop woop! Fattar ingenting men sjukt spännande ska det bli!! Jag är taggad! 🌴🌞😂✈🙈😘

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tänk att vi fick till det och kunde ses!För det mesta funkar busstrafiken riktigt bra här, elr så länge du vet vart du ska, den inte är fullknökad, inte har massa frågor, elr vet vart du ska av. Det är bara att vinka in dem vart du än är betala med kontanter direkt. De tutar tom på än ibland för att höra om du ska med o du säger till så fort du vill av. Tänk om man västtrafik skulle göra så! Det hade vart något!Dolmus heter de små bussarna o betyder fullknökad vilket de verkligen kan vara. Fullknökat o svettigt. Den här dagen började dock med lite busskaos då dolmusen inte åkte dit jag trodde elr dit som de sa att den skulle. Jag sprang o letade på helt fel busstation efter Felicia innan jag förstod att det var fel, jag trodde jag skulle bli galen. Men jag hittade en ny dolmus o kunde äntligen möta henne! Stackarn som fick sitta o vänta o åkt från Alanya.Vi hade bestämt oss för att ta oss till Sheila waterfalls. Vi hittade rätt dolmus och vara äntligen på väg tillsammans, så skönt efter att ha hittat varandra.


Jag vet inte hur länge vi satt här med varsin cappuccino men härligt vara det! Att bara sitta, njutas utsikten o snacka om allt mellan himmel o jord. Dock var det svårt till en början att vara i fred då två galna turister vägrade förstå att vi hade så mycket att snacka om o inte ville ta en drink o göra dem sällskap.


Vi fick iaf en dag tillsammans den här sommaren men du fick ta dig hela vägen till Turkiet. Tack för en underbar dag min vän!


Dagen var inte slut där utan jag tog med mig Felicia till min nuvarande hemort, Side. Vi åt på Fiesta, min favorit restaurang.


Sedan gick vi runt o kikade lite i antik Side.


En o annan selfibild blev det oxå såklart innan det var dags att säga hejdå. Nu vet jag inte när elr var vi ses nästa gång men jag hoppas det blir snart! Tack för en grym dag!

Likes

Comments

Idag speglar denna låt hur jag känner, Gabriellas Sång med Helen Sjöholm. Spelar den högt och bara känner styrkan och kraften i låten. Det är så sant! Fastnade speciellt för en rad:

Jag vill leva lycklig för att jag är jag

Det är mitt liv och det är bara mitt, jag är jag och jag står för det. Jag ska vara stolt för den jag är, för det är jag.

Jag vill känna att jag lever
All den tid jag har
Ska jag leva som jag vill
Jag vill känna att jag lever
Veta att jag räcker till

Jag har aldrig glömt vem jag var
Jag har bara låtit det sova
Kanske hade jag inget val
Bara viljan att finnas kvar

Jag vill leva lycklig för att jag är jag
Kunna vara stark och fri
Se hur natten går mot dag

Jag är här och mitt liv är bara mitt
Och den himmel jag trodde fanns
Ska jag hitta där nånstans

Jag vill känna att jag levt mitt liv

Och det vill jag göra genom att följa mina drömmar och för att jag har stått upp för att jag är jag! Jag har bara låtit det sova. Men inte mer, för jag är jag och jag vill leva lycklig för att jag är jag! 


Likes

Comments

Så sant som det är sagt, nu har jag tackat ja! Nästa utmaning o nästa ställe jag ska flytta till blir Linköping.Jobbade natt till idag o efter det sov jag 2 timmar, såg beskedet o kände 0. Kanske var jag för trött o helt borta efter nattjobbet. Sov några timmar till o det var som om det sjunkit in i mig. Jag läste det en gång till, skrek till o insåg att detta älr rätt just nu! Nu blire så!! SÅ JÄVLA GLAD!! JAG KOM IN PÅ MITT FÖRSTA VAL!! OMG!!! GALET!! 

 
Tog en lunch/middag/frukost, elr vad det nu ska kallas med tanke på att mitt dygn just nu är helt tvärt om, med några goa tjejer. En av dem har oxå precis fått veta att hon kommit in. Kul!

Nu är det dags för 12 timmars nattjobb igen! Let's go!

Likes

Comments

Utflykts dag, längs Manavgat floden. För de flesta hade detta varit en dröm, blå himmel, strålande sol på en båt som långsamt glider fram längs med floden.Å visste är det vackert?
Dock har jag massa andra tankar att brottas med, det är super soligt. För en person som inte ska sola o där solen kan vara riktigt skadlig är en båttur inte det optimala. Det här är första gången jag åker båt sedan jag blev sjuk. På med skjorta, Keps o massa solkräm. Jag vill det här, jag kan det här.Det går men man får anpassa sig. Inget solande på stranden när vi kom fram till flod mynningen. Inte lätt när man vill kunna göra som alla andra, en aning ångest o lite tårar. Men vad hjälper det? Satte mig en stund med några i ett tält där några turkiska kvinnor bakade något slags tunnbröd som de sedan fyllde med nutella, mums!


Blått, blåare, blåast. Så vackert!
Satte mig sedan i skuggan på båten medan de andra badade. Efter några timmar åkte vi tillbaka. Jag har nu gjort o klarat min första båtutflykt.

Likes

Comments

Intensiva dagar på kontoret med mycket att lära, om allt, varvat med utflykt, hamam och rundturer för att bli proffs på Side o de andra destinationerna.


Jag o min norska roomie på lunch i Side.


Asså kolla den här utsikten! Jag hay nog inte fattat var jag är än o hur fint detta ställe är!Apollos tempel. Fint ska det vara, gubben i bilden gör allt. Tänk vad kul om han helt random skulle få syn på den här bilden, haha.

Jag är inte så mycket för kultur museum, konst o tavlor o sånt. Men det här gillar jag, så mäktig!  ultur i naturen, där har vi det. Coolt hur människor har kunnat bygga sånt här. Detta är den romerska amfiteatern i Side.

Likes

Comments

Nu har jag landat, blev så väl mött o välkomnad igår natt. Sedan körde de mig till hotellet där jag o min nya roomie ska bo de första nätterna.


Sunwing east, bye night.


Godmorgon, ser havet från rummet. Dags för dag 1 i Turkiet.Sa någon frukost?? Lätt bästa måltiden på dagen, o en buffé på det!

Likes

Comments

Nu är det dags! Har packat allt, första gången jag inte börjar dagen innan. Man lär sig men å andra sidan fick vi ta en tur till Allum nu på morgonen innan flyget för att jag kom på att jag inte hade någon duglig bikini. Spontan köpte en blå vit på Gina Tricot. Kan inte tänka på allt.


Vår söta lilla hund förstod som vanligt att något var på gång o gjorde allt för att få hoppa ner i väskan.


Passade på att ta en liten selfi med päronen. Tusen tack för att ni alltid ställer upp och kör mig hit o dit. Vad vore jag utan er!?


Packat o klart! Redo! Nu kör vi!


Ibland undrar jag vad jag gör! Det här känns galet spännande men jag vet ingenting! Jag bara kastar mig iväg på nästa äventyr. Det enda jag vet är att om några timmar landar jag i Turkiet!! Ett helt nytt land för mig! Woop woop!

Likes

Comments

Vilken fantastisk vecka det har varit! Den har varit intensiv och det var bara att kliva ut ur comfort zone direkt. Vi har haft lektioner mellan 9-19, seminarier, grupparbeten, presentationer och en av dagarna åkte vi runt i en buss på Cypern och fick öva på att hålla en riktig transfer med mikrofon och allt. Såå kul men utmanande o nervöst! I did it and we did it!!

Alla härliga människor som jag fick träffa på serviceschool! Nu är vi redo för sommaren 2015 och väntar bara på våra nya destinationer! Måste bara säga att alla lärare var så fantastiska o inspirerande! De bjöd på sig själva, gjorde undervisningen kul o levande!

Fin morgon på Cypern. Jag och en av tjejerna tog en löprunda en morgon. Det var så kul för vi träffades på intervjudagen i Stockholm och jag minns att vi sa till varandra "Hoppas vi ses på Cypern" å så gör vi det!

Dagen som vi reste till Cypern fyllde jag år så min födelsedag va kanske ingen höjdare, åka nattbuss, flyg, flyg och buss. Men första dagen på serviceschool blev jag så oväntat uppvaktad och fick födelsedags sånger på danska, svenska och norska. Jag fick också en ros och en liten Bernie-nalle som nu är min maskot. Tack va goa ni är!

Cypern och Aiya Napa så vackert! Dock är jag en badkruka så det blev inget bad för mig.

Glad tjej som efter en veckas utbildning är klar reseledare. Nu väntar jag bara på min destination!

Likes

Comments