kamelitakki-6Untitled ExportKamelitakki kuuluu marraskuuhun vähintään yhtä hyvin kuin pörröpipot ja ensimmäiset joulutorttu testailut (lue feilaamiset). En tiedä oliko kovinkin laitonta yhdistää kolmea eri ruskean sävyä, mutta mun mielestä lopputulos näytti erittäin mukavalta. Mukavasta puheenollen ja noihin aiempiin joulutorttuihin palatakseni, niistä oli kyllä mukavuus kaukana. Gluteenittomat leivonnaiset eivät ole nimittäin niitä asioita, jotka yleensä onnistuvat tai aiheuttavat hyvää mieltä ja samaa linjaa noudatti myös viime sunnuntai. Sulatimme jäistä valmistaikinaklönttiä lämpimässä vesihauteessa, mutta koko komeus meni aivan liian veteläksi. Uudestaan pakkaseen ja uusi yritys. Ensimmäisestä satsista onnistui 3/9, seuraavasta 6/9 ja viimeisestä ihmeen kaupalla 7/7 (!!) Mainittakoon että gluteenittomat leivokset eivät a) pysy kasassa koskaan ja b) eivät myöskään kohoa ja c) eivätkä todellakaan maistu miltään, joten en tiedä kuin hyvillä mielin saatiin tuosta onnistumisprosentista edes olla.. Ehkä käärin ensikerralla hihat ja lähden tomerasti itse vääntämään taikinaa alusta asti.kamelitakki-2

Kuvat: @theodependent

Coat House of Brandon*
Sweater House of Brandon*
Jeans House of Brandon*
Shoes Vagabond
Beanie House of Brandon*

Ps. House of Brandonilla on nyt KAIKKI tuotteet -20%, käykää kurkkaamassa tästä!kamelitakki-3

Kamelitakki kuuluu marraskuuhun vähintään yhtä hyvin kuin pörröpipot ja ensimmäiset joulutorttu testailut!kamelitakki2

Innostuin näköjään kirjoittelemaan enemmän mun leipomuksista kuin itse asusta, mutta ehkei se haittaa. Mun muutamat kerrassaan valloittavat koulukaverit ovat nimittäin löytäneet tiensä mun blogiin, enkä enää tiedä mitä kirjoittaa, kun aina saan naurua osakseni seuraavana päivänä, haha! Toivotaan, että tortut oli semineutraali aihe tähän maanataihin.

Myöhemmin tällä viikolla mun blogiin on tulossa jo ensimmäinen joululahjavinkki -postaus (oi kyllä!), joten jos siellä on ketään yhtä innokasta, niin kannattaa pysyä kuulolla! Olen kovasti koittanut hillitä itseäni aina kun kävelen Clas Ohlssonin valkoisten joulukuusten ohi, mutta ehkä jo kohta on ihan hyväksyttävää käydä siellä, sanokaa että on?

Ihanaa viikkoa kaikille! xxkamelitakki-5

#nouwoufit

Suunnittele blogisi - valitse Nouwin monista malleista tai tee omasi, "osoita ja napsauta" - Napsauta tästä

Likes

Comments