Header

Skulle vilja tipsa er om en bok jag själv håller på att läsa, och det är boken
Ibland mår jag inte så bra, av Therese Lindgren. Sjukt bra bok värd att läsa.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det blev en tripp till Danmark idag på förmiddagen, till Bottle shop för vi behövde handla lite alkohol till kalaset som vi ska ha nästa lördag, svärfar skulle även handla lite till han själv så då passa vi alla på. Vi åt även på 3 vänner där det blev en planka.

Likes

Comments

Godmorgon alla, hoppas ni har sovit gott, det blev inget bloggande igår hade fullt med med annat men...

Efter gårdagens ultraljud så vet vi vad som väntar oss, en sprallig liten flicka😍
Fullt frisk & allt.

Likes

Comments

Likes

Comments

​Godmorgon... eller aa jag vaknade inte precis men vi kan väl skriva godmorgon endån. Just nu sitter jag hos mina föräldrar och ska fixa lite här idag, medans sambon är på jobb. Gjorde även naglar härom dagen vilket jag glömda nämna & även visa!
blev vanlig ​Ombre vilket passar till allt.

Likes

Comments

Idag kände jag för att baka (igen) haha. Så denna gången blev det något enkelt och gott, kladdkaka såklart.

Likes

Comments

Godmorgon. Idag är det onsdag och jag sitter och äter frukost kl 09:19 på morgonen vilket aldrig har hänt innan haha. Idag hade jag även tänkt att köpa ett par nya skor,  alltid kul och köpa in något nytt till garderoben. Ni kommmer såklart få se vilket par jag köper i nästa inlägg. Hoppas ni alla har sovit bra förresten själv så har jag faktiskt sovit bra idag! första gången på länge faktiskt.
Iallafall sambon är på jobbet & jag ska äta vidare på min frukost.

Likes

Comments

Godmorgon. Hoppas alla har sovit bra, själv har jag vaknat med huvudvärk igen... börjar bli lite störigt nu men men. Idag ska jag kolla på ett paradise Hotel vilket vi missa igår så jag tar igen det idag.

Här om dagen bakade jag jordnöts kaka med choklad och det uppskattades här hemma såklart dem var faktiskt riktigt goda & blev även sugen på att baka dom idag fick ett sug efter dem. men vi har inte choklad hemma så får nog skippa det endån.

Likes

Comments

Nu är sebbe hemma eller ja han har ju varit det ett tag. Vi har även hunnit och käkat lite och jag har fått städat idag & även tvättat skönt. Imorgon jobbar sebbe igen som vanligt får se vad jag hittar på har börjar må lite illa känns det som men man lever.

Likes

Comments