Inspiration

Snart så står vi där. I en härlig badrumsrenovering, utan toa och dusch. Nej riktigt så illa är det inte, vi har ju turen att vi har en gästtoa också, men dusch blir vi utan. Har varnat grannarna att vi kanske knackar på. Dem renoverar just nu sitt kök, så om dem får lite mat hos oss och vi blir lite rena så är det ju win-win haha. Nej jag ser faktiskt det här med att leva utan dusch som en perfekt anledning att dra till gymmet, så kanske jag kommer in i lite rutin med träningen också. Den som lever får se.

Lite inspirations bilder hur vi vill ha det på ett ungefär. Kommer bli så stor förändring, ni kommer förstå sen när jag lägger upp bilder när vi drar igång, ska bli kul att följa steg för steg :)

KRAM elin

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Livet

Usch jag är så löjlig så fort Victor åker iväg och reser. Hatar verkligen att sova själv! Plus att jag lever på knäckebröd och hämtmat. Mina skills i köket kan man knappt kalla skills. Tycker det är tråkigt att laga till mig själv, och speciellt att laga "vanlig" mat. Typ korv och makaroner haha, är hellre utan då. Men i natt kommer han hem, som jag längtat!

Bilden är från när vi var i Karibien under nyår, ska införskaffa mig ett bra redigeringsprogram, sen kommer dem upp här. Vill iväg igen, ligga på en strand, koppla bort vardagen och bara ha det gött, som livet bör va!

KRAM elin

Likes

Comments

Livet

HEJ! Äntligen var det dags. Dags för mig att skriva mitt första inlägg. Det var ett tag sen jag skapade denna bloggen nu, men har liksom inte riktigt hittat inspirationen att skriva mitt första inlägg. Tror det har att göra med att jag är en perfektionist till 110, jag släpper inget och gör inget förens jag är helt nöjd. Vilket är både en bra och dålig egenskap. Försöker tänka 80/20 i allt jag gör, men blir oftast 100/0 tyvärr. Men efter att ha haft en ledig helg utan speciellt många planer, en sambo på resande fot och lååånga frukostar helt alone så kom inspirationen, så nu kör vi!

Från början var tanken att min blogg skulle vara en ren inredningsblogg, det jag älskar allra mest. Men tror snarare att den kommer handla om lite allt möjligt. Inredning, vänner, resor, vin och allt där emellan. Jag vill inte begränsa mig, livet blir så mycket roligare med lite blandat. Det beskriver nog mig själv och mitt liv ganska bra tror jag. Ni kommer få lära känna mig mer här :)

KRAM elinLikes

Comments

INSTAGRAM @roombyelin