View tracker

Att kärleken kommer och att kärleken går är någon vi alla är bekanta med. Det är också en stor del av livet. Men att min kärlek skulle gå var inte någonting jag var berädd på.

Jag har total panik nu, jag måste hitta någonstans att bo. Jag kan inte leva med denna människa längre efter det han har utsatt mig för. Det sköna är att skolan slutar på fredag och att jag kan lämna Uppsala ett par dagar.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

allting har vänds upp och ned för mig den senaste tiden så bloggandet som jag försökte komma igång med lades på is.

efter en lång helg med bla jobb och polisbedök mitt i natten så är jag redo för nästa helg. hoppas dock att denna ibte blir lika dramatisk. 

jag vill ha lördag nu! så jag kan gå ut med mina fantastiska vänner och se vad singel livet i uppsala har att erbjuda, eller så kanske jag bara vill sova. vi får allt se!

Likes

Comments

View tracker

Att man kan störa sig så mycket på en människa. Blir galen. Samma sak varje dag och snart kommer jag ifrågasätta ifall personen ifråga inte kan tänka själv. ska det vara så jävla svårt?

sen finns det en sak till, snapchat. Älskar hela idén med korta texter och bilder men att räkna dagar och hetsen kring de? seriöst, är jag bara gammal eller lägger folk ner waaaaay för mycket tid på det?

enligt mig är det här en värd snap, haha och om inte annat jävligt klockren!

nu ska jag sluta gnälla och fortsätta med tvätten, hoppas ni alla har en mysig kväll!

over and out

Likes

Comments

Så mycket frågor, så lite svar.

idag har det varit en riktigt konstig dag. bra, men konstig. Jag har känt mig skum i flera dagar och allt är förståligt med tanke på omständigheterna. sen har mitt tålamod dippat rejält och det måste ju helt klart bero på att jag konstant har någon som stampar lite extra på det. är det inte den ena så är det den andra och jag kan fan säga att mitt tålamod är på topp, men snart kommer brista.

nej, fan nu ska jag städa, diska , tvätta? fan vet jag.. men sitta still i soffan känns ibte som ett alternativ atm.

Likes

Comments

peew, efter att ha haft influensan + bihåleinflammation i en vecka så kom nästa sak. Dock är det ingenting jag tänker dela med mig utav här. MEN nu är jag tillbaka och i morgon blir det skola och sen stenhård träning! som jag har lääängtat efter gymmet. ❤

kanske kan lyckas klämma in lite shopping, 

Likes

Comments

Tänka sig att det var julafton igår, sista gången i mitt barndoms hem och självklart skulle min syster hitta ett sätt att förstöra det på. Tävlings människor är vi, men nog om det.

Idag blir det jul nr2 hemma hos min sambos föräldrar och vi är ivriga att sticka iväg. dock hörde min syster när jag sa att jag tänkte ta ett bad så när jag gick ner för att hämta shampoo och balsam så kastade hon sig in i badrummet. Roligt för att vi har tre badrum, två badkar och en dusch. Hon valde de badrummet enbart för att jag ville ta ett snabb bad. Morr.

Me and my younger Sisters 😘

Likes

Comments

Det finns en sak som har stört mig länge, i många år. Mobbing. Det är en sak som kommer i många olika former, färger och smaker. Just ju får jag utstå den värsta sorten jag någonsin varit med om.

Bakgrunds fakta:
Jag blev mobbad, utfryst och misshandlad när jag var liten. Jag har aldrig varit som alla andra men jag lät det inte bli ett handikapp när jag växte upp. Jag valde att vända andra kinden till och idag har jag självsäkerhet och självkänsla.

men nu, på min "arbetsplats" så utsätts jag för detta. allt för att jag stod upp för någon som behövde det. Denna person är underbar och har ställt upp för mig när jag mått som värst och hon förtjänade verkligen inte all skit som hon fick.

Människorna som utsätter oss för mobbing behandlar oss som luft. Snackar skit och bäst utav allt. Dom förnekar allt. Förgiftar andras öron med sina åsikter och som tur är så lyssnar inte alla. Men dom som gör utsätter oss för samma sak.

Jag hoppades att jag aldrig i vuxen ålder skulle bli utsatt för detta igen men här står jag.

Vad ska jag göra nu?

Likes

Comments

Många gånger blir det inte som man har planerat. Nu syftar jag på i söndags när jag skulle ge lite tips! Jag har haft fullt upp i skolan och hemma så den lilla tid jag har haft över har spenderats med Alex. På fredag finns en chans att det ploppar upp något. Men mitt under jul-stöket så är det lätt att bloggandet bort prioriteras.

over and out

Likes

Comments

Är riktigt sugen på att uppdatera min garderob. men just nu då finns inte pengarna för det. Jag jobbar så mycket jag kan men den kommer ta en bra lång tid innan jag har råd att köpa nya kläder.
som tur är så är jag väldigt pysslig och på söndag kommer lite tips och tricks på hur man kan göra om sina kläder när det är knapert.

min sambo älskar när jag pysslar, så några utav hans kläder kommer att få vara med!

som sagt, söndag. antagligen söndag kväll.
over and out

Likes

Comments

konstig dag idag, kom till skolan och fick reda på att vi hade knytlunch och sedan att vi skulle uppträda. Jag är med i kören så det var bara att skutta upp på scenen och köra.

Tråkigt nog verkade det bara vara jag och en tjej till som vågade sjunga. Såg filmen när vi äntligen fick gå av scenen och jag hörde mig själv sjunga.

nu ska jag ta fram lite rester och sen ska jag och Alex gå på bio! vi ska äntligen se nya hunger games filmen ❤

over and out

Likes

Comments