God morgon! Jag har lyckats tvär vända på mitt dygn så idag hade jag tur att jag vaknade innan 12.00 med tanke på att jag har introduktion på nya skolan idag klockan 14.00, nervös? - aldrig.

I övrigt kan jag just nu bara säga att det händer en del del saker i mitt liv. Jag försöker att vara en bra vän, syster och dotter men det är svårt att hålla humöret uppe hela tiden. Jag kommer bli bättre så fort jag börjat gå upp i vikt. Sist jag vägde mig hade jag enbart gått upp 1kg, vilket inte ens märks i mitt humör eller beteende. Vilket betyder att jag behöver äta ännu mer.

Hoppas ni får en fin dag! cheers

Likes

Comments

Förra året var ett riktigt skit år för mig. Det hände ny skit varje månad och jag fick aldrig ens andas. Dom motgångarna har gjort mig starkare och till vis mån klokare. Men vissa händelser var saker jag absolut hade klarat mig utan. Här kommer en snabb sammanfattning utav 2016.

Januari - Dåvarande sambo bokar resa till Alperna, Föräldrarna sålde mitt barndoms hem.

Februari - Sambo åker på resa och kommer hem med väldigt tråkiga nyheter. Polisbesök mitt i natten. Vi gjorde slut.

Mars - Andningspaus? - nope. Träffar D. Samt har total panik över min dåvarande boende situation.

April - En riktig burr, festade en hel del. Sov näst intill inget men ändå en relativt lugn månad.

Maj - Spontan åkte till Grekland med någon som jag trodde var min vän, Lärorikt, roligt men någonting som inte behövs upprepas.

Juni - Flyttar till egen lägenhet och får en pundare som inneboende. Riktigt härligt.

Juli - Födelsedag som firades i min ensamhet på landet. Halv dejtar mitt ex. Kaos

Augusti - Syrrans födelsedag, kastar ut pundaren lever lycklig en stund. Hittar ny inneboende som är fantastisk. Avbryter dejtandet med ex. Blir sjukskriven från jobb då jag tappat ca 8 kg.

September - Börjar dejta D. Nya inneboende flyttar in.

Oktober - nästan lugnt men riktig knas månad.

November - Avslutar studier och insjuknar i anorexi igen.

December - Gör slut med D. Tacklas med min anorexi, slåss med en jävla massa skitsnack och åt mycket glass.


Sen hände det så mycket mer.. jag har haft ett minst sagt dramatiskt år. 2017 Kommer att bli ett år helt i min smak. Allt ska göras på mitt sätt och jag kommer inte göra någonting jag absolut inte känner för. Det är dags för en förändring och jag ska fanimig bli en bättre version utav mig själv. För första gången i mitt vuxna liv är jag singel. Jag tänker ta vara på det och lära mig mer om mig själv.

​Nyårsafton firades för övrigt med Amanda. Denna tjej är fantastisk och får mig alltid att skratta. Gott nytt år på er

Likes

Comments

Jag kan äntligen se slutet på det här året. Jag har längtat något så otroligt. Under 2016 så har jag gått igenom ett break-up som varade i lite drygt 6 månader. Slutat plugga, vilket betyder att jag för nuvarande är typ arbetslös. Jag började även träffa en ny kille mitt i all sörja, en underbar, go och givmild kille som säkerligen hade försökt fånga månen för min skull. Men det höll inte för hör och häpna, yttligare ett hinder, ätstörningen bankade på dörren igen. Han förtjänar verkligen inte den versionen utav mig. Så nu har jag bestämt mig för att släppa allt som har med killar att göra, iallafall för ett litet tag. och fokusera på mig själv. Hur jag ska göra det är en väldigt stor utmaning i sig eftersom att jag aldrig varit singel. Inte mer än ett par veckor och då har jag oftast redan börjat träffa någon.


Nu är jag ensam och det skrämmer mig. Ordentligt. Därför startar jag upp den här dammiga bloggen igen, för jag har en känsla av att jag kommer behöva skriva av mig för att få ordning på mina dagar igen.

Jag lovar även mig själv att bli bättre på att ta bilder, på mig själv och allt därtill. Men nu ska jag gå och lägga mig. Jag ska upp tidigt och äta frukost.- aka lägga fokus på maten. Vilket gör det väldigt mycket lättare för mig att fokusera på MIG.


Sov gott

Likes

Comments

Att kärleken kommer och att kärleken går är någon vi alla är bekanta med. Det är också en stor del av livet. Men att min kärlek skulle gå var inte någonting jag var berädd på.

Jag har total panik nu, jag måste hitta någonstans att bo. Jag kan inte leva med denna människa längre efter det han har utsatt mig för. Det sköna är att skolan slutar på fredag och att jag kan lämna Uppsala ett par dagar.

Likes

Comments

allting har vänds upp och ned för mig den senaste tiden så bloggandet som jag försökte komma igång med lades på is.

efter en lång helg med bla jobb och polisbedök mitt i natten så är jag redo för nästa helg. hoppas dock att denna ibte blir lika dramatisk. 

jag vill ha lördag nu! så jag kan gå ut med mina fantastiska vänner och se vad singel livet i uppsala har att erbjuda, eller så kanske jag bara vill sova. vi får allt se!

Likes

Comments