Header

halloween

Vet inte riktigt vad jag ska kalla denna sminkningen. Jag hade bara tråkigt en kväll så jag gjorde en liten halloween inspirerad sminkning. Men är ni taggade för lite utklädda människor med blod och smink? Jag är iallafall jätte taggad! Ni får gärna skriva lite tips av vad ni vill se för sminkning så ska jag försöka att fixa det. Ni kan även skicka inspirations bilder till mig på min mail: ronja_heikkinen@hotmail.com.

Likes

Comments

uppdatering

Hej jag vill bara först säga att jag har varigt på jakt så jag har inte kunnat skriva något eftersom att där vi jagar har vi inget internet. Men jag kan ändå ärligt säga att jag inte tänk på att blogga så mycket just nu eftersom att jag är en väldigt lat person. Hehe.

Men jag var och jagade i några dagar i Härjedalen. Vi var på älgjakt och hälsade på massa folk där. Men en sak vill jag bara säga innan ni börjar tänka en massa saker. Jag vet att det är mycket hat runt att skjuta djur och att jaga osv, men jag vill bara säga att det är mitt val om vad jag vill göra eller inte och jakt är ett av mina största intressen. Men det betyder inte att jag inte tycker om djur. Jag älskar djur och speciellt hundar, och de jag är ute efter är att det roliga är inte att skjuta ihjäl djur utan det är spänningen att gå upp tidigt på morgonen och släppa hunden i skogen och bara få vara där bland alla djuren som finns där ute och man vet liksom aldrig vad som händer, och om det kommer en älg i sikt så skjuter vi och det är de jakthunden är till för är att jaga djuren och det sitter i deras rötter så det finns inget man kan ta ur en jakthund. Om vi inte hade jagat och skjutit djuret så skulle dom tagit över och det skulle sluta med att djuren springer över vägar och dom kommer vara inne i byer/städer och springa. Så syftet med att jaga är att hålla ner på djuren så inte dom skadas på andra lidande sätt. Vet inte om ni kommer förstå mig nu men..

Likes

Comments

uppdatering

Hej förlåt för inga inlägg på en vecka! Men jag har haft saker att göra varje dag. Det är vissa saker som hänt som jag inte vill gå in på men det är hyfsat lugnt nu, och jag har varit och kollat på olika gymnasium denna vecka eftersom att jag snart måste välja, men jag tror att jag har bestämt mig men det kan jag ta någon annan gång. Jag hade en dag i Leksand igår och kollade på hockey.

Men nu hoppas jag att jag kan komma igång igen med några fler inlägg i veckan. Jag har matte prov på torsdag och ska till tandläkaren på onsdag men annars är det nog ganska lugnt hoppas jag. Men det är säkert något mer som händer som jag inte kan komma på nu.

Såg ni på SHL matchen igår? Det var Leksand och Örebro som spelade, och jag och Alva var där. Vi stod vid klacken och det var as kul. Leksand förlorade i förlängningen vilket var lite tråkigt men det var kul att få se allt iallafall. Så nu ska jag fortsätta städa och så får vi se vad som händer ikväll.

Likes

Comments

uppdatering, helg

Nu är det söndag och imorgon är det skola igen.. Men jag har haft en super rolig helg och jag har varigt med massa kompisar.

Imorgon är det en ny vecka och jag tror faktiskt att det inte kommer vara en så rolig vecka heller.. Vi har prov och inlämningsuppgifter som ska göras så jag måste bli klar med allt.. Men det är bara att gilla läget och göra det som ska göras, fast jag inte vill. Så denna vecka kanske inte jag kommer lägga ut så mycket men nu vet ni lite varför också. Jag har även lagt märke till att jag har många läsare på min blogg vilket jag tycker att är jätte kul och stort tack till allihopa!❤️

Likes

Comments

vardag

Hejsan! Idag har jag inte gjort så mycket när jag kom hem ifrån skolan, jag slutade kl 13.25 så jag åkte hem på en gång. Sedan när jag kom hem åt jag lite ananas och kollade på lite Paradise Hotel och nu kollar jag på Rum för dig. Snart ska jag äta lite mat och vara med kompisar lite senare.

I våran skola har vi en kiosk som jag och Natalia ska sitta i imorgon, så då har vi nästan inga lektioner vilket är jätte skönt, haha.

Likes

Comments

inredning

Jag har inte gjort något speciellt idag mer än att jag har städat lite och gjort rent mina smink-borstar. Men jag orkade inte göra rent alla borstar så jag har ca 10 kvar som jag får ta någon annan dag. Idag har vi hunden hemma så jag har myst lite också. Hehe. Det är ju inte våran hund egentligen utan det är min farbrors men han står på pappa eftersom att de är pappa som jagar med han mest och de är han som går på utställningar och går jaktproven med Maxi. Så han är hos oss ganska ofta och det är som våran hund.

Men ikväll ska jag nog ta ett bad och ha i silverschampo och låta de sitta i ganska länge. För eftersom att jag inte färgar mitt hår så är det ganska orange/gult i tonen och jag vill ha en så kall färg som möjligt så använder jag silverschampo, och jag använder Björn Axén "cool silver shampoo" och ni kan hitta den HÄR och den kostar ca 170 kr.

Likes

Comments

favoriter, inredning

​Hejsan! Gillar ni inredning så kan jag verkligen tipsa om Houzz.se. Dom har näsan allt man kan tänka sig, och dom säljer även produkter åt andra hemsidor som t.ex ellos.se och andra "kända" sidor. 

Likes

Comments

outfit

Hejsan! Eftersom att vi inte har fått sett skolfotot än så kan jag tyvärr inte visa hur det vart.. Men ni kan ju få se hur jag såg ut iallafall, och det var jag och två till som såg ut som poliser och två tjejer såg ut som tjuvar. Men jag vill inte lägga ut bilder på dom ifall att dom inte vill så därför lägger jag inte ut något på dom men när jag får se skolfotot så kan jag kolla med dom om jag får visa er hur det vart. Men polis dräkterna kan ni hitta på partykungen.se och dräkten hittar ni HÄR!

Likes

Comments