Hallå på er! Hoppas ni har haft en bra dag, det har iallafall jag haft. Dagen började dock inte så bra då mina lärare är kassa och ja, det behöver vi inte gå in på mer.

Men sen så åkte jag och min familj en mysig biltur till Gimo och på hemvägen svängde vi förbi Ella, där jag hoppade av. Sedan gick jag & Ella en liten promenad och pratade om det som hade hänt med lärarna.

På rutten vi gick så gick vi förbi mitt hem snabbt där vi hämtade pengar. Och sen så drog vi till Ica där vi köpte lite smått och gott. Men det vi handlat gick vi hem till mig där vi bara hade det mysigt med musik & prat.

Så dagen blev bra tillslut ändå!

KRAM!

Likes

Comments

Hallå på er! Jag tänkte göra en slags recension på filmen "The magnificent seven". Det är då en western film från 2016 men den ska utspela sig i Amerika under det sena 1800-talet.

Filmen var enligt mig väldigt bra då det hände mycket så den var spännande men den var även sorglig och stundtals lite små rolig. Men den verkligen sevärd. Så ett filmtips från mig är då "The magnificent seven" .

Filmen får 4/5 stjärnor :)

Likes

Comments

Hallå i stugan! Hoppas allt är bra med dig som läser detta. Det här ska då vara mitt första inlägg på bloggen, haha nervöst värre.

Just nu ligger jag i sängen och bloggar, med musik i bakgrunden. Inte så jätte intressant kanske. Men snart ska jag se en film, filmen "De 7 vågade livet" och så ska jag ha lite godismys till det;) Ha det så bra!

KRAM!


Likes

Comments

Blogkeen
Nouw