NÄÄS FABRIKER 

Nu går veckorna fort och jag hinner inte blogga ens i närheten så ofta som jag skulle önska, men så kan det vara!

Skolan rullar på fint, det är inte mycket att ta igen. Jag trivs superbra på min praktik och det känns just nu som att det mesta flyter på riktigt bra!

På helgerna försöker vi förstås passa på att hitta på något annat och i söndags blev det en tur till höstmarknaden vid Nääs Fabriker, där vårt bröllop ägde rum förra vintern. Vilken fantastiskt fin plats det är - helt underbart! Vi gick en bit ifrån, där vi hade utsikt över sjön och åt våran picknick. Minstingen fick följa med och satt gladeligen och pillade i gräset medan vi fikade. En söndag i all ära!

Det är andra året Nääs Fabriker anordnar denna marknad och detta år varade spektaklet en hel helg. En del saker vill jag gärna se utvecklas men i det stora hela längtar jag redan efter nästa års event. Gott tips!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Fullt upp.

En lördag som vilken annan. Idag har vi haft fullt upp!

Jag, mor och bebis började dagen på loppis. En barnmarknad i närheten där vi hittade alla möjliga godbitar. Jag fullkomligt älskar att fynda, det är så roligt. För att inte glömma att det är både miljövänligt och ekonomiskt att handla begagnat. Sedan åkte jag och maken med båda barnen till en mysig bakluckeloppis, utöver vissa superfynd fick vi dessutom köpt lokalproducerad honung och hemmagjord rabarbersylt. Helt underbart!

Lille Melvin var idag iklädd ett härligt, grönt set från Po.P som jag fyndat tidigare och Miliam njöt av höstkylan i ärvd ulltröja som extrafarmor haft med sig sedan barnsben. Grönt är skönt!

Likes

Comments

Glass i stora lass!

Lyckades fota lille Melvin för ett par veckor sedan under, vad jag gissar på, var årets sista sommardag. Nu blir det inga fler blöjbilder i gräset i år... Här iklädd en t-shirt med glassmotiv från Po.P!

Efter dagens promenix med vagnen sover hen nu gott på utsidan i vagnen - skönt!

Likes

Comments

Melvin rockar ullen!

Snart åtta månader gammal, tiden går så fort! Kryper, klättrar och härjar... Här iklädd i skön ulldräkt från Po.P. En riktigt busig klätterapa kan man allt säga, precis som fyraåringen!

Likes

Comments

Runt Surtesjön med svägerskan och minstingen. 

Nu är hösten här, vilket definitivt innebär en nystart för mig. Jag är inte helt färdig med skolan ännu i med att Melvin kom mitt i vårterminen, men det känns helt okej. Hösten är helt klart min årstid, under hösten mår jag som bäst. Även om jag älskar alla årstider på sitt vis!

Jag har tröttnat på att alltid vara tom på energi och har bland annat börjat motionera som ett sätt att förändra detta och jag tycker verkligen att det gör stor skillnad!

Lyckligtvis har jag min kära svägerska som följer med på mina tokiga påhitt. Idag gick vi runt Surtesjön, en fantastiskt vacker led som dessutom är relativt lättkörd med barnvagn. Minstingen följde gladeligen med, först i vagnen och sedan i selen på ryggen. Goa unge!

Cirka en mil i lagom takt, nu kan vi sova gott! 

Likes

Comments

Trött, tröttare, tröttast...

Melvin har något slags virus i kroppen, igen... Hen är slapp och sover hela tiden, men bara i min famn. Jag är lika trött men Miliam är lika aktiv som vanligt. Det är helt omöjligt att hålla det barnet stimulerad! Jisses... Tips på sysselsättningar?!

Likes

Comments

Växer så det knakar...

Lille Melvin, växer så det knakar... Nu är det inte många av 56-plaggen som passar och igår tog jag fram lådan med 62-plaggen. Oj, så fort det går!

Vad gäller Miliam rensade jag häromdagen ut de sista plaggen i 104, nu är det endast 110-116 som gäller. Holy crap!

Likes

Comments

En måndagsutflykt! 

I måndags tog jag och Vanja med oss alla barnen till Universeum. Passande nu på påsklovet! Miliam hade jätteroligt och såg till att aldrig hålla sig inom synhåll, hm... På tåget hem sedan somnade nästan vi alla. Trötta men nöjda!

Likes

Comments

Fördriver tiden med färger...

Miliam är inte helt lätt att sysselsätta. Häromdagen satt han dock länge och blåste bubblor och blandade färger. Tanken var färstås att hen skulle måla men det utvecklades snabbt till en mycket kladdigare lek!

Likes

Comments

Hemkommen från vinterland.

I söndags kom vi hem igen efter en hel vecka i Hundfjället. Jag har för det mesta gått hemma i stugan med bebis, men lite skidor fick jag i alla fall åkt! Nästa år blir det lättare förstås när Melvin är lite större... Miliam var dock i backarna hela dagarna och är som född till skidåkning, precis som med skridskoåkningen! Känns riktigt tråkigt att det är ett helt år kvar till nästa skidresa, en gång om året räcker inte!

Stugan var helt perfekt - med utsikt över backarna och kort gångavstånd. Mycket bättre kan det inte bli! Miliam släpade vi på pulka fram och tillbaka mellan stugan och backen.

​Utsikten från köksfönstret! Inte illa det inte... 

Likes

Comments