SÖMNTUTOR

Nya rutiner tar sin plats och kvällarna består numera av mycket syskonmys. Miliam vill gärna ha Melvin tätt intill sig vid läggning... Kärleken flödar!

Likes

Comments

F#CK PLAST!

Fortsätter att byta ut hushållets plast men ibland är det extra svårt att hitta giftfria alternativ... Bitleksaker är lyckligtvis inte svårt att leta rätt på och här har vi en liten panda i naturgummi som dessutom passar vår ekologiska napphållare! - Lyckorus!

Likes

Comments

Ett barn är fött...

Nu är bebis född och imorgon blir hen hela två veckor gammal! Den 7/2 tittade hen ut... En frisk och nöjd liten parvel. Miliam kunde inte vara stoltare över familjens nya tillskott - syskonkärleken flödar!

Likes

Comments

F Ö D E L S E D A G S P R E S E N T 

Denna ljusstake från KLONG har jag haft högt upp på min önskelista länge och förra veckan fick jag den i födelsedagsgåva, snyggt inslagen i ett NK paket. Oj, så fin den är! Ljusen brinner numera med stil på bordet varje kväll... Vilka generösa vänner jag har, TACK!

Likes

Comments

- F L O W E R S - 

Fantastiskt vad blommor kan göra för själen! Det blir något nytt i blomsterväg nästan varje vecka... En liten snittblomma av något slag brukar få lov att stå i vårt köksfönster och bidrar med underbara energier varje gång man går in i köket. Det blir lite av ett lyckorus! Denna veckan blev det en bukett tulpaner som nu står och förgyller köket med sin färgglada närvaro.

Nu har man nått åldern då man verkligen uppskattar blomster och annat grönt i gåva. Igår sändes en otroligt vacker orkidé, med fyra blomstrande grenar, till oss som bland annat bröllopsgåva. Det tackar vi så hjärtligt för!

Likes

Comments

Immunförsvar att skämmas för...

Vi är alldeles för dåliga på att boosta våra immunförsvar hemma hos oss... Vi minns knappt hur det är att vara friska! Igår ställde vi oss i alla fall och slängde ihop ett ihop-kok av alla möjliga nyttigheter med förhoppning att få ordning på denna förkylning som drabbat hemmet!

Denna gång använde vi... Riven, färsk ingefära, gurkmeja och morot. Kanel, honung och citron. Allt ekologiskt förstås! Det fick stå på spisen och sjuda en stund, sedan fick det lov att stå och dra sig över natten. Till sist har vi silat och hällt upp i praktiska glasflaskor. Grymt!

Likes

Comments

En alldeles lagom födelsedag

Igår firade jag hela 21 år i livet. De flesta, mig själv inkluderat, hade helt glömt att jag fyllde år. Men det löste sig så fint ändå!

Passande nog är maken sjuk och kunde servera mig fruktsallad på sängen till frukost, haha. Framåt kvällen myste vi med lite tårta hos Farmor och Farfar... Sist men inte minst dök det upp ett blombud vid dörren. En bukett med himmelskt fina tulpaner i en ljuvlig lila/rosa nyans från svärfamiljen. Nu står de så fint i köksfönstret och berikar hela köket med sin färgglada närvaro!

Likes

Comments

Som fisken i vattnet

I lördags åkte vi skridskor igen innan det bar av till kalas. Miliam, som annars är extremt otålig av sig, kämpade sig fram på isen och blir bara duktigare och duktigare för varje minut. Han gör fantastiska framsteg, dessutom på väldigt kort tid. Hela sällskapet blir imponerade och tycker nog alla att detta är en lika mysig aktivitet som jag tycker!

De nya skidkläderna från Didriksons kom fram i sista stund och passade perfekt. Svärföräldrarna har dessutom skämt bort honom med en sprillans ny gallerhjälm! Inte dumt med en bonusfamilj, speciellt när de med all sin kärlek engagerar sig i den här typen av utflykter och aktiviteter!

Likes

Comments

Napp i naturgummi 

Miliam tog aldrig napp, på gott och ont... Skulle bebisen däremot göra det har jag förberett med en napp av naturgummi från Natursutten. Känns bra att kunna välja giftfritt även kring detta!

Likes

Comments

- Första gången på isen -

Helt otroligt, vilken kämpe! Spänningen var stor hos våran lille treåring igår när vi besökte ishallen för första gången. Man såg tydligt på Miliam att det var riktigt känslomässigt jobbigt, främst till en början. Men hen vägrade ge upp och visade sig vara en riktig mästare! Givetvis lyckades jag glömma overallen hemma men det gick tur nog bra ändå... Oavsett var det en fullkomligt obeskrivlig känsla för mig som mamma att se mitt älskade barn göra dessa framsteg i sin utveckling! Riktigt, riktigt stolt är jag - minst sagt!

Som höggravid valde jag dock att agera åskådare denna gång, för säkerhetens skull... Miliam fick lov att åka med bonusfarfar och bonusfaster. Världens bästa instruktörer, utan tvekan!

Detta blev såpas lyckat att vi alla vill göra detta mer regelbundet, en helt perfekt familjeaktivitet. Därför har jag beställt mer passande kläder till Miliam, ett tvådelat skidställ från Didriksons. Kommer bli kanon!

Likes

Comments