Trött, tröttare, tröttast...

Melvin har något slags virus i kroppen, igen... Hen är slapp och sover hela tiden, men bara i min famn. Jag är lika trött men Miliam är lika aktiv som vanligt. Det är helt omöjligt att hålla det barnet stimulerad! Jisses... Tips på sysselsättningar?!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Växer så det knakar...

Lille Melvin, växer så det knakar... Nu är det inte många av 56-plaggen som passar och igår tog jag fram lådan med 62-plaggen. Oj, så fort det går!

Vad gäller Miliam rensade jag häromdagen ut de sista plaggen i 104, nu är det endast 110-116 som gäller. Holy crap!

Likes

Comments

En måndagsutflykt! 

I måndags tog jag och Vanja med oss alla barnen till Universeum. Passande nu på påsklovet! Miliam hade jätteroligt och såg till att aldrig hålla sig inom synhåll, hm... På tåget hem sedan somnade nästan vi alla. Trötta men nöjda!

Likes

Comments

Fördriver tiden med färger...

Miliam är inte helt lätt att sysselsätta. Häromdagen satt han dock länge och blåste bubblor och blandade färger. Tanken var färstås att hen skulle måla men det utvecklades snabbt till en mycket kladdigare lek!

Likes

Comments

Hemkommen från vinterland.

I söndags kom vi hem igen efter en hel vecka i Hundfjället. Jag har för det mesta gått hemma i stugan med bebis, men lite skidor fick jag i alla fall åkt! Nästa år blir det lättare förstås när Melvin är lite större... Miliam var dock i backarna hela dagarna och är som född till skidåkning, precis som med skridskoåkningen! Känns riktigt tråkigt att det är ett helt år kvar till nästa skidresa, en gång om året räcker inte!

Stugan var helt perfekt - med utsikt över backarna och kort gångavstånd. Mycket bättre kan det inte bli! Miliam släpade vi på pulka fram och tillbaka mellan stugan och backen.

​Utsikten från köksfönstret! Inte illa det inte... 

Likes

Comments

- Goda nyttigheter -

Goda nyttigheter, minst sagt! Till skidresan gjorde jag i ordning alla möjliga häxbrygder med tanke att boosta immunförsvaret i vinterkylan. På bilderna ser vi bland annat en variant med granatäpple, blåbär, tranbär och jordgubb. Den gula innehåller ananas, havtorn och citron!

Dessa mixar jag bara tillsammans med vatten, för att inte gå miste om några nyttigheter. Medan jag istället sjuder och silar ingefärashoten som också fick följa med på resan! Ett par faskor Chaga fick också plats i väskan!

Likes

Comments

Växer så det knakar!

Nu har Melvin gått upp två kilo sedan förlossningen och det syns på låren kan man säga. Vi börjar skymta riktigt härligt babyhull! Igår var vi som sagt på BVC och bebis följer kurvan som hen ska. Känns bra!

Likes

Comments

En perfekt julklapp.

Känslan när ens mormor får till den perfekta julklappen... Hon lyckas alltid få till den perfekta klappen förstås! En lunchlåda i rostfritt stål som Miliam nu har med sig till förskolan varje onsdag när dom ska på skogsutflykt. Igår hade vi den med oss när vi åt lunch ute vid älven. Perfekt!

Likes

Comments

Lunch och mys vid älven...

​Efter besöket på BVC igår passade jag på att ta med mig barnen till ett utav mina favoritställen - älven. Jag älskar verkligen att vara där och med tanke på det fina vädret vi hade igår kunde vi lika gärna passa på att äta lunch där medan vi ändå var ute och körde. Miliam kastade sten i vattnet och jag satt intill med Melvin i knät. Sådana dagar är livet verkligen härligt! 

Likes

Comments

Första besöket på öppna förskolan....
...med tre ungar i baksätet!

Japp, tre ungar hade vi med oss i måndags. Två var mina förstås och busungen i mitten är Vanjas lilla Freya! Jag har aldrig besökt öppna förskolan tidigare, så detta blev min första gång. Riktigt trevligt! Pysselrummet blev utan tvekan mitt favoritrum och Miliam fick snällt och tålmodigt stå ut med pysseltokiga mamma!

Likes

Comments