Nyttigheternas moder...

Denna gång hade jag i citron, ingefära, kanel, gurkmeja och honung. Den blev något stark men oj så mycket nytta den gör för kroppen. Älskar att slänga ihop dessa häxbrygder!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

"EN PERFEKT BEBIS" 

Just vad en förälder vill höra! Hos läkaren igår fick vi höra att vi helt enkelt har en "perfekt bebis" - inget att anmärka på! Jag är oändligt tacksam över att jag lyckats få två fullt friska barn... Det blev ett kort och positivt besök!

Likes

Comments

S Y S K O N M A T C H N I N G 

Har ni sett så sött?! Jag som aldrig varit särskilt förtjust i varken färg eller mönster tidigare och nästan enbart köpt Newbie till barnens garderober, har nu fastnat för Villervalla. Jag älskar deras fokus på genus och eko. Helt underbart! Denna syskonmatchning köpte vi till barnen härom veckan när vi skulle på kalas och många skulle träffa bebis för första gången, då måste man visas upp med stil förstås. Härligt värre!

Likes

Comments

En födelsegåva med stil!

En supersöt body som vi fått i gåva av damerna i barnbutiken där jag hade min praktik under andra året i skolan. Jag dyker upp där titt som tätt och tjötar en stund eller handlar något. Där trivs jag bra! Tusen tack. 😃

Likes

Comments

V a r d a g s m o t i o n 

I "hela" två timmar var Vanja och jag ute och promenerade med barnen igår. Miliam lånade återigen Freyas vagn men valde att gå mycket själv. Freya och Melvin bar vi i varsin bärsjal och det var grymt mysigt! Älskar att bära min lille i sjalen och hen stormtrivs i den. Hen sov hela vägen!

Miliam fick leka av sig en stund och under tiden satt jag och Vanja på varsin gunga med varsin bebis i famnen. Mys!

Likes

Comments

Miliam & Melvin

Kärleken flödar... När man sitter här, trött och sliten - då skadar det inte att blänga på kärleksfulla syskonbilder!

Likes

Comments

Mys med ungarna!

Vänninan och hennes lilla fick igår träffa Melvin för första gången, Miliam var också med förstås. Alltid lika skönt att komma ifrån huset en stund... Det bar av på promenad och Miliam somnade så gott i Freyas vagn som vi så snällt fick låna. Vanja och jag bar de minsta i varsin bärsjal istället, underbart!

Likes

Comments

Bebismys i solskenet!

Jag blir tokig av att gå hemma hela dagarna... I lördags kom vi iväg ett par timmar med den minsta och det var helt underbart. Solen sken och vi kunde njuta av en mysig lunch i underbara Haga!

Likes

Comments

F E M  V E C K O R

Våran lille knodd blir hela fem veckor idag! Tiden går så fort...

Likes

Comments

- En tuff start i livet -

Stackars, älskade lille bebis... Som knappt två veckor gammal insjuknade lille Melvin i en hemsk förkylning. Hos dessa små kan en förkylning ibland bli livshotande.

Slem, snor, hosta, you name it. Bebis fick väldigt svårt att andas och ingenting hjälpte. Sömnen drabbades hårt och efter ett par dagar beslutade vi att besöka akuten. Syresättningen såg dock bra ut och lungorna lät bra - vi blev hemskickade igen. Slemmet orsakade dock stora problem och vi besökte läkare på vårdcentralen ett par dagar senare som i sin tur skickade oss till akuten igen. Där blev vi sittandes en hel kväll innan vi till sist blev inlagda över natten då syresättningen försämrats. Ingen vidare rolig upplevelse kan man säga och jag fick stanna kvar ensam med liten. Hen fick inhalera adrenalin upprepade gånger från kväll till morgon men slapp lyckligtvis både syrgas och sond!

Nu börjar hen äntligen tillfriskna men oj vilken tid det har tagit. Älskade unge!

Likes

Comments