Jag älskar att vakna runt 9-10 på morgonen och ta på mig gym kläderna och stoppa hörlurarna i öronen med någon skön låt och springa i skogen. Eller varför inte ta bussen in till stan och gå till gymmet? Jag gillar att röra på mig och vara igång! Idag vaknade jag runt 9.30 jag och en vän hade bestämt att vi skulle gå och sola och sedan träna så jag fick skjuts till henne. Efter vi hade solat så orkade inte hon gå till gymmet så jag gick själv, det var såå skönt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag firar jag och min pojkvän 1 år, jag fick ett halsband med hans namn och vårat datum, rosor och en choklad ask, han är verkligen underbaraste<3
Senare på kvällen lagade vi tacos tillsammans, vi orkade inte gå på någon resturang, vi ville vara hemma och mysa. Nu sitter vi framför tvn och äter frukt med choklad och massa gottigt!!

Kram på er!!

  • 38 Readers

Likes

Comments

Imorse hämtade mamma mig och jesper, under hennes rast så åkte vi till café orion och åt frukost, det var jätte mysigt, sen gick jesper till skolan och jag gick hem för att jag inte mådde så bra. Jag går på antibiotika nu så har bara varit hemma idag och tagit det lugnt.

                                                              Hoppas att ni mår bra! kram

  • 41 Readers

Likes

Comments

Det va ett tag sedan jag uppdaterade nu..i förrigår hade jag o min mamma en mor och dotter dag, då var vi i knalleland och shoppde lite, igår var jag på fotbollsmatch med mina två bästa vänner och min pojkvän (elfsborg-djurgården) det blev 2-0 till elfsborg!!!!
Idag fick jag gjort exakt allt jag ville, jag va först i stan och kollade lite, idag var det så varmt så vi åkte och bada och sola lite, senare gick jag, en kompis och min pojkvän till gymmet en snabbis efter gymmet tog jag bussen hem för att äta och duscha.
imorgon är det skola, jag börjar i gymnasiet första året i frisör, det ska bli superkul men jag är så nervös!
godnatt.

  • 42 Readers

Likes

Comments

idag bjöd min underbara kille mig på mat på jensens bøfhus sen fikade vi på wayne's coffe och på kvällen gick vi på bio och såg den nya insidious chapter 3, det var super mysigt!!

Likes

Comments

Göteborgsmys med min underbara mamma, hennes kille och min fina kille, vi åt lite mat först när vi kom ner för vi hade inte ätit någon frukost. Sen gick vi i lite affärer och jag hittade tre saker. :)

Likes

Comments

Idag hade vi en avslutningsmiddag för oss nior för att vi ska börja i gymnasiet, det var super mysigt!! först satt jag, Maja och Katja hemma hos Kicki, där hennes mamma hade dukat jätte mysigt och köpt champange så vi åt frukt och drack champange och sen gick vi till skolan och åt middag. Riktigt mysigt var det!

Likes

Comments