Så jag befinner mig alltså just nu i Småland, Vimmerby hos mina kusiner. Vi åkte ner igår, tog flyg från Skellefteå till Stockholm och från Arlanda till Linköping med buss och i Linköping mötte vi upp min moster och gick en sväng på Ikea och lite andra affärer innan vi åkte ner.

Här har ni lite bilder från igår och idag, har även med mig kameran ner så det kommer nog upp fler bilder på söndag eller under nästa vecka skulle jag tro.

Här nere växer ju det fritt körsbärsträd och andra saker som vi uppe i norr måste plantera för att få de att växa. Men körsbärsträden har tyvärr inte börjat blomma än vilket är lite tråkigt men det är ändå väldigt idylliskt och fint här just nu. Älskar Småland, detta är verkligen mitt smultronställe.

Likes

Comments

Långfredag och första dagen på sportlovet, så skönt. Tog en riktigt lång sovmorgon idag eller ja först varnade jag vid 7 som alltid men sen somnade jag om och vaknade typ nyss (?). Helt sjukt brukar väldigt sällan sova såhär länge kan inte minnas senaste gången det hände.

Tycker vädret är lite småtrist, hittade en bild i mitt kameraalbum från förra året och då var det absolut inte mycket snö kvar och nu är det typ dubbelt så mycket kvar plus att det snöar lite nästan varje dag känns det som. Himla aprilväder.

Nä nu ja jag gå ner och göra mig nån frukost.. eller lunch. Haha nått att äta i alla fall. Ha de så bra så länge då!

Likes

Comments

I ett tag har Benji (vår hund) varit fruktansvärt inkontinent, alltså inte kunnat hålla sig från att kissa, det har bara runnit heltiden. Vi var tvungen att gå ut med honom på natten ca tre gånger och ändå när vi gick upp på morgonen var det en stor blöt fläck någonstans i huset. Så vi bokade tid hos veterinären där vi fick veta att han hade ett blodsocker på 24 och den bör ligga på 2-6 hos en hund, han hade alltså diabetes och var inkontinent. Så vi köpte direkt ut insulin och medicinen, insulinet ges morgon och kväll och medicinen mot inkontinensen tre gånger per dag. Benji brydde sig inte alls om när vi tog sprutorna, han var riktigt duktig och sa eller gjorde absolut ingenting men den andra ville han mer än gärna slippa då den sprutas in i munnen. En gång i veckan skulle vi åka till veterinären och kolla blodsockret vilket Benji verkligen hatar.

Så vi har tagit världens mest tyngsta beslut att ta bort våran älskade Benji nu på måndag men i en sån här situation måste man tänka på djuret, Benjis bästa. Vi vill inte låta honom plågas med medicinen och behöva fara till veterinären en gång i veckan när han inte gillar det. Vi vill att han ska få ett så bra avslut som möjligt och inte heller få biverkningar av medicinerna eller diabetesen. Även fast jag har varit med om tunga och svåra saker i mitt liv känner jag att detta är värst då det faktiskt är Benji som hjälpt mig genom det andra. Han är ju faktiskt en familjemedlem och en bästa kompis, min lilla älskling. Jag är så tacksam för att jag fått ha just Benji som hund och kommer sakna honom något så enormt.

Jag älskar dig Benji, mest av allt!

Likes

Comments

Vet ni vad jag gjorde idag? Tanken vara att jag skulle fara och klippa mig men de var fullbokade på salongen där ja tänkte klippa mig så jag och mamma svängde istället in på Mio. Vi tänkte bara gå runt där och titta på allt fint men så ser jag en säng, en rosa helt perfekt säng och blev kär. Har länge tänkt köpa mig en säng men aldrig varit och provat olika madrasser och så men idag så gjorde jag det. Slutade med att jag beställde hem en rosa säng. Kommer bli såå fint, så om ca 4-6 veckor är den nog här.

Annars idag var det ju våffeldagen och då är man ju som tvungen att äta våfflor så jag gjorde belgiska våfflor till middag och det blev såå himla goda.

Likes

Comments

Igår hade vi en supertrevlig dag ute i solen, familjen och en annan familj. Vi åkte skoter i flera timmar vilket var så himla roligt, älskar verkligen att åka skoter tror att det är det absolut roligaste man kan göra på vintern. Har dock lite dåliga skor för att vara ute flera timmar så tårna blev som isbitar.

Likes

Comments

Tänka sig att det var snart en månad sen sist jag bloggade, dags att ta tag i det känner jag. Har ändå inte hunnit göra någonting speciellt roligt sen dess eller jo förresten vi var ju till Umeå förra helgen med Olivia. Vi bodde på hotell natten mellan lördag och söndag, tittade på mello gick på stan och höll som vanligt på att göra bort oss hela tiden. På söndagen gick vi och tittade på William Spetz föreställning och om ni har chansen att se den någon gång rekommenderar jag den starkt!


Imorgon är det lördag igen vilket betyder melodifestivalen och denna gången är det i Skellefteå. Är lite nervös då jag och några från klassen var med i en inspelning till mello i tisdags med David och jag gick rakt mot en kamera, men såg säkert inte tillräckligt glad ut för att komma med.

Likes

Comments

Nya inlägg