Vet ni vad jag gjorde idag? Tanken vara att jag skulle fara och klippa mig men de var fullbokade på salongen där ja tänkte klippa mig så jag och mamma svängde istället in på Mio. Vi tänkte bara gå runt där och titta på allt fint men så ser jag en säng, en rosa helt perfekt säng och blev kär. Har länge tänkt köpa mig en säng men aldrig varit och provat olika madrasser och så men idag så gjorde jag det. Slutade med att jag beställde hem en rosa säng. Kommer bli såå fint, så om ca 4-6 veckor är den nog här.

Annars idag var det ju våffeldagen och då är man ju som tvungen att äta våfflor så jag gjorde belgiska våfflor till middag och det blev såå himla goda.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Igår hade vi en supertrevlig dag ute i solen, familjen och en annan familj. Vi åkte skoter i flera timmar vilket var så himla roligt, älskar verkligen att åka skoter tror att det är det absolut roligaste man kan göra på vintern. Har dock lite dåliga skor för att vara ute flera timmar så tårna blev som isbitar.

Likes

Comments

Tänka sig att det var snart en månad sen sist jag bloggade, dags att ta tag i det känner jag. Har ändå inte hunnit göra någonting speciellt roligt sen dess eller jo förresten vi var ju till Umeå förra helgen med Olivia. Vi bodde på hotell natten mellan lördag och söndag, tittade på mello gick på stan och höll som vanligt på att göra bort oss hela tiden. På söndagen gick vi och tittade på William Spetz föreställning och om ni har chansen att se den någon gång rekommenderar jag den starkt!


Imorgon är det lördag igen vilket betyder melodifestivalen och denna gången är det i Skellefteå. Är lite nervös då jag och några från klassen var med i en inspelning till mello i tisdags med David och jag gick rakt mot en kamera, men såg säkert inte tillräckligt glad ut för att komma med.

Likes

Comments

Att ge bort saker är enligt mig roligare än att få saker. Köper gärna saker och ger bort till personer även fast det inte finns någon speciell anledning typ som födelsedag eller liknande.

Jag är vig enligt andra men jag kan inte hålla med om den saken. Har dock varit när jag gick konståkning men nu när de bara är dans och jag inte riktigt orkar stretcha är jag lite stelare.

När jag kör bil sitter jag och pratar med bilen och alla som kör andra bilar. Så sjuk irriterad jag kan bli på andra i trafiken, typ när folk inte blinkar eller kör mot en korsning hur snabbt som helst och jag hinner tro att jag ska dö trotts att bilden kommer stanna och låta mig med företräde gasa förbi. *Nervös människa*


Likes

Comments