Tänka sig att det var snart en månad sen sist jag bloggade, dags att ta tag i det känner jag. Har ändå inte hunnit göra någonting speciellt roligt sen dess eller jo förresten vi var ju till Umeå förra helgen med Olivia. Vi bodde på hotell natten mellan lördag och söndag, tittade på mello gick på stan och höll som vanligt på att göra bort oss hela tiden. På söndagen gick vi och tittade på William Spetz föreställning och om ni har chansen att se den någon gång rekommenderar jag den starkt!


Imorgon är det lördag igen vilket betyder melodifestivalen och denna gången är det i Skellefteå. Är lite nervös då jag och några från klassen var med i en inspelning till mello i tisdags med David och jag gick rakt mot en kamera, men såg säkert inte tillräckligt glad ut för att komma med.

Likes

Comments

Att ge bort saker är enligt mig roligare än att få saker. Köper gärna saker och ger bort till personer även fast det inte finns någon speciell anledning typ som födelsedag eller liknande.

Jag är vig enligt andra men jag kan inte hålla med om den saken. Har dock varit när jag gick konståkning men nu när de bara är dans och jag inte riktigt orkar stretcha är jag lite stelare.

När jag kör bil sitter jag och pratar med bilen och alla som kör andra bilar. Så sjuk irriterad jag kan bli på andra i trafiken, typ när folk inte blinkar eller kör mot en korsning hur snabbt som helst och jag hinner tro att jag ska dö trotts att bilden kommer stanna och låta mig med företräde gasa förbi. *Nervös människa*


Likes

Comments

Hur har ditt 2016 varit? Mitt 2016 har verkligen varit blandat år, fyllt med både bra och dåliga stunder.

Vilken var den bästa boken du läste under förra året? Önskar att jag läste fler böcker, kanske ett mål för 2017så jag har tyvärr inte läst någon bok utanför skolan när jag läste "Och jag vill leva.." så det får väl bli svaret då det är den enda boken jag läst i år.Gjorde du någonting under 2016 du inte gjort förr? Jaa såklart, börjat i bildterapi och alltså rekommenderar det verkligen till alla er som inte gillar att prata eller har svårt att formulera sig. Har även fått ett litet jobb så det är ju någonting nytt och roligt, kändes som det bästa sättet att avsluta 2016 och börja 2017 med.

Något speciellt du ska göra under 2017? Vill göra massor men vågar inte hoppas och tro för mycket att ens en utav sakerna kommer inträffa. Ska försöka ta körkort och om jag hittar en grym tatuerare och är 100% säker på vad jag vill tatuera blir det förhoppningsvis en tatuering. Sen SKA jag såklart donera mitt hår, sparat ut det så till sommaren borde det vara godkänd längd för att donera.


Bästa serierna du tittade på? Skam, pll och oitnb. Såå bra!

Vilka länder besökte du? Grekland and that´s it. Såå härlig vecka vi hade där nere i augusti, drömmer mig tillbaka.


Likes

Comments

Behöver ni tips om ni tänker gå på bio kan jag rekommendera "Why him" som jag och mamma var och såg på bio här om dan. En knasig komisk film om man vill få sig ett skratt eller två. Långt ifrån bästa filmen jag sett men ändå värd att rekommendera.

Likes

Comments

Hallå där, vad gör ni såhär kvällen och dagen innan jul? Uppesittarkväll eller vad? Vi har glömt köpa lotter men de blir väl en julfilm och en julianska mamma köpt idag antar jag, inget fel på det heller.

Alltså vet ni vad jag gjort idag..? Haft inskolning på en avdelning på sjukhuset som köksa. Känns spännande att få jobba där nu under mellandagarna och i helgen och sedan Känns som att bra första jobb, borstet från alla sommarjobb då eftersom jag går vård.
De var trevliga på avdelningen så jag tror jag kommer trivas bra där faktiskt.

Likes

Comments

Som vanligt ett tag sen sist, såå vad har hänt den senaste veckan Ronja i ditt såå "intressanta och roliga liv" inte så speciellt mycket. Skola hit och skola dit men nu är det äntligen lov.

Dagen börjades med en mattelektion innan jag och mamma for på ica för att köpa lite till julbordet. Åhh vet ni vad? Jag har verkligen noll julkänsla, fortfarande. Hur som så när vi kom hem gick i till en isrink och jag åkte lite. Har ju gått konståkning men slutade vilket jag verkligen ångrar.

Likes

Comments