View tracker
View tracker

Tänk ändå, så snabbt tiden går och redan nu är det advent? Hänger inte med i svängarna.
Har inte spenderat dagen på stan på skyltsöndagen, har spenderat dagen i min säng med datorn i knät och gjort inlämningsuppgift och pluggat inför prov. Gäller att prioritera även fast det hade vart mysigt att gå där.

Ikväll kommer det bli lite adventsmys med glögg, kanske nån julfilm och med det första ljuset tänt.

Likes

Comments

View tracker

Kroppen skakar och svetten rinner, ungefär så känns det just nu haha. 2 timmar på gymmet varav två korta effektiva jobbiga pass på 30 minuter var. Först stride innan en timme med stretching och vila innan vi körde skivstång. Phu.

Verkligen fått motivation till träningen nu, känns roligt att vara på gymmet några timmar typ 3-5 gånger i veckan. Aldrig tyckt det är roligt med träning förs än nu när jag haft gymkortet sen september. Den enda träningen jag tyckt om är konståkning och dans men att gymma trodde jag absolut inte var min grej. Men jo hallå det är så kul!

Likes

Comments

Idag har vi lite smått startat med adventsbaket, mamma åker till Riga nästa vecka så vi tjuvstarta redan nu. Lussekatter och pepparkakor har det fått bli idag. Tror ni jag kunde hålla mig för å inte äta? Åt en lussekatt men som sagt advent och jul kan man få unna sig, herregud!

Vad är ert favorit julbak? Mitt är lussekatter, så gott!

Likes

Comments

Nu rullar bilen hemåt, uppåt, norrut, hem till Skellefteå från en dag i Umeå. Saknar den staden nått så enormt men en vacker dag hoppas jag att jag bor där igen.

Vi har gått på Ikea och Avion så fötterna nu värker. Några små saker har fått följa med hem bland annat en julklapp till mamma. Känner mig nöjd med dagen.

Likes

Comments

Har alltid mer eller mindre varit sockerberoende, inte så att jag äter något varje dag men får jag sug (några gånger i veckan) måste jag verkligen ha något samma sekund. Nu eller nu men nu är det försent, typ så. Inte nyttigt alls men svårt att bryta en vana man haft flera år typ. Har vi inget hemma kan jag göra en kaka i muggen i mikron eller blanda ihop en chokladbollssmet och äta. Helt ärligt! De låter typ sjukt men vet att det finns folk som verkligen är beroende av socker typ flera gånger per dag. Känner att jag kan bli en sån nu när skolan börjat om. Gå till cafeterian och köpa godis om jag får sug eller gå till Ica eller hemmakväll efter skolan.

Så idag bestämde jag mig för att göra ett ärligt försök för att sluta äta godis, chips, kakor, läsk ja ni vet. Sånt jag äter när jag får "sockersug". Vet inte hur länge jag kommer klara men advent och jul kommer det nog bli undantag då de är en del av det. Kanske inte varje dag men då och då och små mängder.

Tror faktiskt jag kommer få kämpa en del första tre veckorna (borde klara tre veckor hehe) men sen borde kroppen nästan vant sig utan allt de där sockret jag i dagsläget äter.

Har redan en kompis med mig som kör med mig. Vi startar imorgon! Någon som är med på utmaningen?

Likes

Comments

Frånvaron är inte liten härifrån. Har verkligen inte haft någonting att blogga om typ. Men så blir det ibland och så ska det få vara tycker jag.


Skolan än så länge känns sådär, mestadels för vi redan fått typ tre redovisningar och en läxa och endast två dagar gått. Gymnasiet dödar.


Likes

Comments

Nu är den här, den första snön. Någon decimeter snö ligger på backen nu och det var med blandade känslor jag upptäckte den i morse när jag tittade ut genom fönstret. Mestadels positivt hatar bara att behöva skotta en halvmeter snö i -27. Förhoppningsvis får vi inte så kallt i år haha.

Likes

Comments