Gillar verkligen inte skor nummer ett (de till vänster) så måste svara de svarta. Dom är såå fina!

Skor nummer ett alltså galet snygga! Skulle kunna ha på mig nr två men då ska de va nån lång klänning över som täcker. Lite så känner jag om dom, söta men inte riktigt jag.

Nr 1 igen, enkel och snygg sen den andra her sin charm men inget för mig även fast den andra har öppet för tårna.

Jag har inte riktigt fattat detta med spetsigt där framme, nu var dessa inte super spetsiga men hur som helst så väljer jag dom andra. Himla fina.

Båda är väldigt udda men ögat dras ju mer till de glittriga. Sen skulle man ju aldrig själv ha tillfället att använda dem för de är verkligen så glammiga. De mönstrade skulle va himla fina till jeans typ men väljer de glittriga!

Såå svårt, de till vänster är så himla söta och de andra så himla snygga. Men de till vänster tror jag just för att jag älskar modellen och sen för att de blir lite speciellare och gulliga med snörena där fram.


Vilka hade ni valt? Skulle vara såå roligt att veta så kommentera vilka ni hade valt!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Så skönt att få vara ledig i två dagar nu för att sen jobba i helgen istället, lite sovmorgon klagar man aldrig på. Klockan 11 ska jag vara hos min psykolog, tänkte faktiskt trotsa kylan och cykla bara det inte börjar regna så går det bra. Feber kommer i perioder under dagen så man vet aldrig. De hade ju lovat snö idag också men nu verkar det inte bli så men det är ju på tok för milt dör att det ska stanna hur som.

Annars idag ska jag nog städa lite eller alltså mest plocka undan och sådär för det är faktiskt ganska städat bara nån liten grej som ligger på backen och skräpar men det är bättre att ta bort allt sånt i tid, innan rummet är kaos.

Benji ska till frisören idag och klippa till sitt fluff, ibland skickar vi iväg honom till frissan för hon är så billig och hon klipper ju klor och allt direkt för 400kr ist för att jag ska göra det året om. Det blir ju bättre när hon gör.
(På bilden nedan hade jag nyligen klippt honom, mer fluff just nu som måste bort)

Likes

Comments

Jag ser fram emot- Höstlov, ska bli så skönt att få lov en vecka!

Jag gillar- Kvällarna just nu, när det är mörkt ute. När jag tänder massa ljus i rummet och ligger i sängen och tittar på pll.

Inte gillar- Vädret, suck. Grått en hel vecka med lite regn och antar det kommer fortsätta så.. Men nästa helg ska de snöa, ihh! Fast det kommer smälta bort lika fort som de kom.

Vill ha- En ny säng! Skulle vilja ha en 140 säng så kollar i olika affärer och hemsidor efter den perfekta sängen.


Likes

Comments

Ahh, min kamera tar inga bilder längre. Vet inte vad som hänt men för flera veckor sedan slutade autofokuset att funka då och då. Men för nån dag sedan la de av helt och hållet men nu går det verkligen inte att ta någonting oavsett inställning.

Ni som kan med kameror mer än mig och kanske vet vad felet är så hjälp. Har en nikon d3200 ifall nån undrar.

Likes

Comments

Har måndag idag då jag varit hemma tre dagar så vart lite halvt chockad när jag insåg att det faktiskt var fredag. Eller ja, att det var torsdag igår trodde verkligen det var söndag men hur som.

Men det ska då bli skönt att få vara ledig nu i två dagar också när jag kan göra något annat än att ligga i sången hela dagen typ. Hoppas de blir bra väder så man kan vara ute, älskar ju promenader som ni nog redan förstått.

Likes

Comments

En utav dom bästa sakerna med hösten enligt mig är mörkret. När man kan börja tända ljus och få en helt annan mysfaktor. Favoriten när det kommer till ljus är doftljus och ikväll när mamma och jag var och handlade köpte jag ett nytt. Tyckte det luktade så gott och var fint och billigt så det var ju klart jag köpte det.

Vad tycker ni är det bästa med hösten? Eller iallafall en utav de bästa grejerna, nyfiken.

Likes

Comments

Godmorgon, godmorgon. Tänk om man fick bli väckt av solen en dag som denna. Idag börjar jag inte för än halv fem men vet ni vad vaknade för en timme sedan av min hals. Inte bra. Så tror jag är sjuk idag då jag nu även blivit täppt i näsan.

Hur som vill jag önska er en trevligt tisdag! Vad ska ni göra idag då? Inget speciellt eller har ni planerat in något annat?

Drömmer mig tillbaka till Grekland, inte helt fel!

Likes

Comments