2016.. Ja, vi er faktisk allerede i 2016. Helt utrolig hvordan tiden flyr av gårde. 2015 gikk altfor fort, men det er egentlig bra, siden det var mitt verste år hittil. Ting gikk virkelig ikke som planlagt. Kjærligheten, vennskap, bosted, jobb, økonomi. Alt gikk rett vest. Og det verste er at jeg klarer ikke gjøre noe med det. Jeg prøver så godt jeg kan, men det er aldri nok. Ting gikk så langt at jeg ble så og si tvunget til å ta imot hjelp. Noe jeg absolutt ikke er glad for, men hva kan jeg gjøre med det? Svært lite. 

Jeg håper dette året blir bedre for meg. Nå har jeg sagt opp leiligheten, skal flytte til Sandefjord, nærmere 2 av mine beste venner, tror det kanskje kan være løsningen på ting. Jeg begynner forhåpentligvis hos Fønix i februar og kunne tenkt meg å komme ut i praksis og videre jobb på kino eller lignende. Jeg leter etter den rette leiligheten denne gangen, en jeg kanskje slipper å flytte fra etter et halvt år, som denne jeg bor i nå. Flyttet altfor mye de siste årene. Om jeg ikke kommer uti jobb med det første så har ene venninna mi og jeg planlagt at vi skal starte en Day Care, det kunne vært koselig, siden vi begge elsker barn og hu har i tillegg masse dyr, noe som er stas for små barn! Ser frem til det om vi får det til. 

Dette året håper jeg at jeg lykkes mer med det jeg ønsker. Skal prøve å få vært mer med venner som bor et stykke unna, få mer kontakt med folk igjen. Jeg har en plan for hvordan jeg ønsker at livet mitt skal være, og det skal jeg prøve å følge. Ønsk meg lykke til, hehe. 

Dette var det jeg fikk frem denne gangen, også litt for å få frem en post, noe å skrive om. Det jeg tenker på, føler, ønsker osv. 


Ha en fin kveld videre!
Ronja

Likes

Comments