Hej!

Idag var jag uppe med tuppen och storstädade hela lägenheten. Både jag och Mattias har legat och varit sjuk hela veckan så ni kan ju tänka er hur det har sett ut, för jävligt rent utsagt. Jag har vart förkyld i över 3 veckor nu och den här veckan smög den där rackarns febern på., men jag börjar äntligen bli bättre.

Mattias följde med min bror och pappa till fjällen under dagen så jag passade på att tillbringa lite tid med min mamma och syster, vi åkte till Valbo och shoppa loss och tog en fika. Härligt med lite tjejmys då vi träffas så sällan. Juste jag färgade äntligen håret förra veckan och är sjukt nöjd. Äntligen är det gula och fula borta och är numer mot det gråa hållet, jag ska färga en gång till så jag får det lite mer grått och då är jag mer än nöjd!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hallå där!

Hämtade hem en kyckling häromdagen och jag är helt förälskad. Den ska bo hos oss ett tag nu och ingen är ju lyckligare än jag, katten är dock livrädd för den. Ser så sjukt kul ut när katten springer för livet och kycklingen springer efter så kaxig som den är. Det som är synd är att hon var den enda som överlevde och kommer därmed inte klara sig då den inte kommer kunna komma överens med alla andra hörnor, det kommer bli en hackkyckling och kommer bli utstött sen när den blir stor... 

Likes

Comments

Igår så fick jag äntligen helg och den invigde vi med bio och vi såg den efterlängtade filmen split. Tyvärr så levde den inte upp till mina förväntningar, men dålig var den absolut inte.

Likes

Comments

Okej, hur snyggt är det inte med grått hår? Har hållit på att pendlat mellan vitt, silver och grått hår, för bokade nämligen tid hos frisören här om dagen och jag ska fan i mig bli gråhårig ändå! 

Likes

Comments

Men dåså, då var sista dagen på min fasteperiod snart avklarad och idag hade jag en sådan energi så jag till och med tog mig till gymmet. Längtan efter mat är fan obeskrivlig, men nu är det inte långt kvar eller! Ska jag vara ärlig så trodde jag inte att jag skulle stå ut i 3 dagar, var helt säker att jag skulle gå och småäta ändå, men icke. Fan stolt över mig själv.

Likes

Comments

​Som jag nämnde i ett tidigare inlägg så skulle jag ha en fasteperiod i tre dagar. Igår var min första dag, och jag har nog aldrig mått sämre. Blev sängliggandes nästan hela dagen, hade huvudverk från helvete, yrsel och illamående. Men jag klarade mig igenom dagen och idag är det dag två, jag mår inte alls lika dåligt idag förutom att jag känner av hungern. Stannade hemma idag utifall om jag skulle bli dålig igen, så kommer nog spendera hela dagen i soffan idag också, men tänkte försöka ta mig ut på en promenad iallafall. 

Likes

Comments

Men hallå där!

Tycker att jag har vart riktigt aktiv här på bloggen på sistone för ovanlighetens skull, får se hur länge det håller i ;). Var som sagt i Valbo igår med syrran, mamma och pappa och gick och kika lite i affärer. Fick med mig lite prylar hem så eftermiddagen gick åt till att städa och fixa till det lite hemma. 

Likes

Comments

Godmorgon!
Vilket jäkla väder dagen bjöd på igår, fick riktiga vårkänslor! Vi var ute på en promenad med hunden min i finvädret. Senare mot kvällen var vi bjuden på mat hos mina föräldrar igen. Vi hämtade även hem en ny tv-bänk som stod hos mamma och pappa, vart så mycket fräschare.

Just nu ligger jag och drar mig i sängen med kissen i väntan på att Mattias ska vakna. Senare mot förmiddagen tänkte jag följa med mamma, pappa och syrran till Valbo och köpa lite inredning, tycker sånt är så kul!

Likes

Comments

​Jaha, vad har jag fått för mig den här gången då? Jo jag ska alltså fasta i tre dagar. Fasta innebär att man för en begränsad tid ställer om kroppens näringsupptag genom intag av vätska, man rensar alltså kroppen. Så vi får se hur det går och om jag ens klarar av det? 

Likes

Comments

Hallå där!
Igår vart det inte mycket till städning utan det fick jag göra idag istället, hela dagen gick åt och när jag väl var klar skulle vi iväg på 40- års fest då Mattias morbror fyller idag.

Likes

Comments