Resor

Igår kom jag hem från Göteborg där jag varit i 3 dagar med mina bästa tjejer! Vi har haft jättemysigt verkligen och jag tänkte visa lite bilder därifrån. Mobilbilder dock, men bättre än inget :)Dessa två bilderna är från första dagen. Vi kom fram vid ca 14 och gick direkt till hotellet för att byta om osv. Sen gick vi bara ut på stan och kikade runt lite oså. Vi bodde inte på hotellet på bilderna utan jag tyckte bara det var fint så var tvungen att ta en bild hahah.

Ebba, en av mina vänner fyllde år så vi gick och åt hamburgare för att fira henne. Vi satt ute för det var för en gångs skull fint väder vilket var jättemysigt.

Andra dagen spenderade vi på Liseberg vilket jag verkligen hade sätt fram emot. Älskar att åka och bara gå runt och mysa. Blir som ett litet barn igen haha. Även fast det regnade lite på kvällen och vi var lite blöta så var dagen nästintill perfekt.

Ett fint litet fruktbord jag hittade när vi var ute och shoppade innan vi skulle ta tåget hem till Växjö igen!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • Filed under: Resor

Likes

Comments

Vardag

Hejsan svejan!! Det va ett tags sen sist, men det blir väl så ibland antar jag haha! Ärligt talat vet jag inte vad jag gjort sen sist som skulle va kul att berätta om men jag har gått ur 9:an, haft 9 veckor av mitt 10 veckors sommarlov och även jobbat en hel del. Det är nog det jag kommer ihåg haha. Dessa bilder ovan är från sommarlovet och mina så trips till Öland, Falkenberg och Karlshamn, vilket är typ det mest händelserika som hänt under denna sommaren. Men ändå skönt att bara chilla och ta det lugnt utan planer. Väldigt avkopplande om inte annat!

Likes

Comments