Så så såååå sugen på att börja blogga igen! men alltid så svårt att ta upp en blogg igen och skriva första inlägget efter en lång paus, så de är det jag drar mig för. ska försöka knåpa ihop någon bra "start" inlägg under dagen. Ha en fin fredag så länge ❤

Likes

Comments

De första två veckorna undrade jag vad sjutton vi hade gjort. Varföt har vi skaffat bebis? Jag är inte alls redo för det. Jag saknade mitt gamla liv när det bara var jag, Kimmen och katterna. Jag älskade henne men VART var bebisbubblan alla pratade om? Inte hos mig iallafall. Jag var rädd att jag inte hade alla dessa känslor som man "ska" ha som nybliven mamma. Jag var rädd för att nämna det här för kimmen. Jag grät i smyg medan jag tittade på henne och tänkte att hon förtjänade inte att ha mig som mamma, hon förtjänar bättre. Fruktansvärd ångest på kvällarna. Tog upp det här med ångesten med bvc och när hon sa att dessa känslor jag hade var fullt normala så andades jag ut. Baby blues hälsade bara på. Efter 2 veckor vände det, idag älskar jag henne mer än livet och skulle gå i döden för henne. Mitt liv ❤

Likes

Comments

Alltså varje söndag sen skruttan kika ut,när klockan börjar närma sig runt 2-3 så får jag världens pirr i magen! Att veta att idag för 3 veckor sen var vi inne på förlossningen och exakt i denna stund var det ca 20 minuter kvar tills bebis kom! Vill uppleva det igen, igen och igen! Världens bästa och häftigaste känsla, klyschigt sagt men så himla sant!

Idag fyller jag 3 veckor!

Likes

Comments

Hälften av mig och hälften av killen jag älskar. Tänk att vi har gjort detta underverk och tänk att du är vår lilla tjej. Föralltid. Overklig känsla💖

Likes

Comments

Kan inte få nog av den här killen alltså. Älskar honom så mycket att mitt hjärta brister! Och är så tacksam över att han väljer att dela sitt liv med mig, och att vi nu har skapat det finaste vi har tillsammans. Det finns ingen som dig, som alltid är så glad och positiv till precis allt. Som alltid stöttar, tröstar, och finns där för mig. Vi har 6 år tillsammans och jag vet att det är dig jag vill leva med. Föralltid. Du ÄR min trygghet och tack för att du är Elsies pappa. Världens bästa pappa. Och sambo. ❤

Likes

Comments

Har lämnat bloggen för ett tag som ni märkt, har en liten höna som bara vill ligga på mammas bröst vilket gör att man blir skapligt låst. MEN så får det faktiskt vara just nu, för tiden går så fort, hon är 15 dagar idag och jag får panik för att hon inte har dom där nyfödda dragen kvar utan nu ser hon faktiskt ut som en bebis. Världens sötaste bebis också 💗 Men återkommer med bloggen när jag orkar, vill och har tiden. Ta hand om er så länge!

Björnunge, som mamma älskar dig💗💗

Likes

Comments

Alltså det här med att lägga ut sitt barn på sociala medier är så svårt! Jag vet inte riktigt hur jag vill göra med den biten, ena delen av mig vill ju ta kort och visa upp henne inför hela världen men den andra delen av mig vill inte lägga upp bilder på henne. Hon är så himla oskyldig och på något sätt känner jag att det är VÅR dotter och hon ska inte behöva visas på instagram som någon sen ska gilla hennes bild. Hon har ju själv inte valt att det? 

Här är en bild då man inte ser hennes ansikte. Kimmen och jag pratade rätt mycket om det här under graviditeten och båda kände att vi inte ville att det skulle bombas med bilder på Facebook och instagram på henne, men det är så fruktansvärt svårt just eftersom vi såklart tycker att hon är den finaste i världen och vill visa henne. Dock tror jag att jag vill att vi ska minska med bilder på henne att lägga ut. Vi kommer nog vilja ha henne för oss själva 💗

Hur känner ni för att lägga ut bilder på sociala medier på era barn? Nyfiken för att höra era tankar och åsikter!

Likes

Comments

Vår lilla älskling bestämde sig för att komma till oss 12 dagar tidigare än beräknat. Allt gick väldigt fort när det väl satte igång och vi mår bra alla tre. Uppdatering kommer när jag känner att jag vill/orkar dela med mig, men nu vill vi bara njuta av vår lilla böna 💗

Likes

Comments

Ja alltså slockande direkt när jag kom hem ifrån västerås, runt 10 och sov som en stock fram till 12! Så himla välbehövligt! Är fortfarande helt slut men ska försöka vara vaken så jag kan sova någorlunda inatt.

Var nyss hos barnmorskan för vanlig rutinkontroll och hon lyssnade även på hjärtat och det var så bra! S-K-Ö-N-T!
Huvudet är även fixerat (!!!!) och ligger väääldigt långt ner. Betyder det bebis start eller? Jag vet inte om de påverkar något men skulle vara otroligt skönt på flera plan om mini vill titta ut snart.
Jag är mer än redo för förlossningen och det känns också så himla skönt, att kunna släppa den pressen som det faktiskt var ett tag där, men nej nu så! Pirrigt!

Likes

Comments

Ja som rubriken lyder, under ett par dagar så har jag känt ett minskade av fosterrörelse, jag har fortfarande känt henne men inte alls i samma mängd och samma typ av rörelse som jag gjort tidigare. Jag har fått buffa på magen läääänge och druckit stark saft innan jag har fått något svar.

Jag har tänkt att jag har tid hos bm idag och kan vänta tills dess MEN imorse när sambon gick upp kl halv 5 så åt jag frukost med honom och när jag gick och la mig igen tyckte jag att det kändes annorlunda i magen. Jag började buffa, lägga mig på sidan, drack iskall mjölk osv och INGET hände. Höll på så i 1 timme och blev otroligt stressad så tillslut ringde jag förlossningen som då bad mig komma in på kontroll. Jag ringde mamma som fick följa med och hela jag skakade. Fortsatte buffa på magen i bilen men nej, inget svar..

TILLSLUT när vi nästan va framme så kände jag några puffar men ville såklart ändå in på kontroll. Hjärtljuden var jättefina och jämna och sen fick jag även träffa en läkare som gjorde ett ultraljud och allt så fint ut. Bebis att skrämmas! När man är så långt gången i graviditeten som nu så är man  (jag iaf) otroligt skör och rädd att något ska hända. Man är så himla nära målet nu.

Men som tur var är allt bra och har ju även tid hos bm halv 2 så det blir en extra koll. Nu ska jag vila en stund för att orka med denna dag.
Ta hand om er ❤

Mina hjärtan.🌹❤

Likes

Comments