Fri for mascara, solskinn, og straks helg.
For en deilig dag.Nå skal jeg ut på en liten rusletur i sola, før jeg og en liten gjeng samles i kveld for quiz, wiii, det blir så gøy! Elsker quiz, det er et perfekt sted for meg å ta ut alt jeg har av konkurranseinstinkt. Jeg sier som regel unnskyld på forhånd hvis jeg vet vi ligger dårlig an, men i dag tror jeg faktisk vi har en god sjanse!og HVOR fint er ikke lyset ute nå for tiden?! Gleder meg til eksamen er over, da skal jeg komme i gang med litt fotografi igjen! Et halvt år nærmest uten å holde et kamera i hånden, uff, det er litt for mye.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Etter å ha hatt tidenes minst produktive start på uken, mandagen brukte jeg hovedsakelig på å vente, fikk jeg i går endelig tatt igjen litt av lesingen. På kvelden spiste jeg middag med ei venninne, og dro så en veldig spontan tur til... IKEA! Jeg elsker IKEA. Før jeg flyttet til Oslo for snart 2,5 år siden, jobbet jeg på avdelingen i Ringsaker i typ 8 måneder, og trivdes så utrolig godt! Jeg tror ca 70% av lønnen min da faktisk gikk til ting på IKEA, så i bunn og grunn var det kanskje greit at jeg etter hvert flyttet..

I går kveld kom jeg, i kjent stil, hjem igjen med fulle poser og har endelig fått fylt opp igjen med duftlys! Er så sucker for de lilla duftlysene deres, jeg går tom så altfor fort. I tillegg fikk jeg også kjøpt meg speil, så jeg skal i dag ta tak i meg selv og få ryddet ordentlig på rommet og prøve å få hengt opp speilet på veggen.Sammen med lys og speil kjøpte jeg også en kaffekopp i glass, og så mye glede jeg allerede har fått bare av å ha kjøpt den (den kostet 25kr?) sier sitt om hvor lett noe så lite kan være et lyspunkt i hverdagen, haha.
Små gleder, dere.


APROPOS SMÅ GLEDER; DET HAR SNØDD.
Jeg har gledet meg til den første snøen siden jeg i oktober bestemte meg for å vente med julesanger til den falt, og OM jeg hørte på julesanger i går? Yes, I did. Jeg gikk hjem fra skolen i tidenes beste humør, nynnet julesanger og gledet meg til jeg skal lage gløgg for første gang dette året.
Ah, jeg elsker jul.Planene i dag er ikke større enn å hoppe i pysjen, rydde og vaske litt, få lest et par kapitler og slappe av før jeg skal bort en liten tur i kveld.

Det er så deilig med noen dager hvor ingenting er planlagt, så man kan ta ting litt som det kommer✨

Ha en fin dag da, dere!

- R

Likes

Comments

..er noe av det vakreste jeg vet!

For en DEILIG dag det er i dag, dere 💕

I dag startet med at jeg bråvåknet og trodde jeg hadde forsovet meg; altså ikke den beste starten på dagen. Da jeg etter 30 sekunder derimot kunne konkludere med at jeg hadde enda bedre tid enn vanlig, var det veldig deilig å synke tilbake på puta og planlegge hvordan jeg skulle bruke disse fine timene. Det å kunne stå opp tidlig, lage en god frokost og drikke (opp) et krus med nykokt kaffe er et privilegium jeg altfor ofte glemmer å ta meg tid til, så det ble fort det jeg endte med å gjøre da jeg til slutt stod opp.Jeg gikk ut døren uten ørepropper i dag, og siden jeg hadde god tid for en gangs skyld, gikk jeg uten å småløpe til jobb, og bare nøt den kalde morgenen. Helt siden slutten av september har jeg gledet meg til disse kalde vintermorningene, med strålende sol, litt rim på bakken og en stillhet man aldri opplever annet enn på helgemorgninger.


I dag skal jeg bare slappe av og nyte dagen, kanskje lese litt til eksamen, men alt i alt bare ta det med fullstendig ro. Lørdager som dette er sjelden vare, så man må ta sjansen når man har den 🙌🏽

Nyt dagen da, dere!

- R

Likes

Comments

Bluse og belte - UFF Bukse - BikBok Sko - Skopunkten Veske - ??

Likes

Comments

Insta@ronjaslar