​Djupt nere på botten började jag mitt 2016. Vardagen var inte densamma, jag umgicks inte med någon utan stängde ute allt. Inte medvetet, utan bara för att jag skulle orka med dagen utan ett totalt sammanbrott. Att kliva upp ur sängen var ansträngning nog, gå i skolan gjorde jag lite då och då. Jag har alltid haft fullspäckat schema, för att sitta still och ta det lugnt är inte min starka sida. Jag har alltid haft höga krav på mig själv, jag ville ha höga betyg, vara en bra vän, flickvän, dotter och syster. Samtidigt som jag ville träna och hålla mig i form men även jobba för att börja spara pengar till framtiden. Alla dessa saker var saker jag vanligtvis gjorde dagligen, men våren 2016 var annorlunda.

Under hösten 2015 drabbades jag av paniksyndrom och min vardag förändrades helt. Jag har i skrivandets stund aldrig mått så dåligt som hösten 2015 fram till våren 2016 så det var ganska självklart att nyårslöftet för 2016 var att bli frisk och kunna leva ett "normalt" liv igen. 3-4 gånger i veckan fick jag panikångestattacker. Jag har levt med detta i hemlighet, för jag tyckte ju att jag var super konstig och skämdes jättemycket. Men det som hjälpt mig väldigt mycket är att läsa om personer i samma sits, så varför inte skriva om det och kanske kunna hjälpa någon annan. En stor del av det jag skriver kommer att handla om min panikångest, för det är min vardag och något jag fightas med dagligen. Var rädda om varandra för alla kämpar vi med något som ingen annan ser.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Här sitter jag med världens godaste frukost och längtar mig bort till vita stränder och klarblå hav, detta är väl ändå det bästa med lediga dagar! Att kunna avnjuta en god frukost efter en sovmorgon är allt.
Var faktiskt uppe i tid imorse för ett besök hos min psykolog som gick galant 💪 Därför blev det en senare frukost efter det

  • 21 Readers

Likes

Comments