Lokal tid 22.57

Hei! Tenkte å skrive ett kort innlegg om teite og rare spørsmål jeg har fått fra flere Amerikanere! Synes mange er så dumme og det er flere ganger jeg har fått latterkrampe av spørsmål jeg har fått!

1. Do you have polar bears as pets?
Har dere isbjørner som husdyr?

2. Does the polar bears go free on the streets in the cities?
Går isbjørnene fritt på gatene i byene?

3. Is everybody tall?
Er alle høy?

4. Do people in Norway have bodyhair?
Har folk i Norge kroppshår?

5. Do you know how to read English too?
Vet du hvordan man leser Engelsk også?

6. Do you have phones in Norway?
Har dere telefoner i Norge?

7. Have you ever seen grass?
Har du noen gang sett gress?

8. Do you talk Norwegian in Norway?
Snakker dere Norsk i Norge?

9. Is Norway the capital of Sweden?
Er Norge hovedstaden i Sverige?

10. Can I feel your hair?
Kan jeg ta på håret ditt?

11. Are you a Viking?
Er du en viking?

12. Have you ever seen a troll in real life?
Har du noen gang sett et troll på ekte?

13. Do you have to hunt for food to eat every day?
Må dere jakte på mat til å spise hver dag?

14. Do you have airports in Norway?
Har dere flyplasser i Norge?

15. How often can you take the bus to the North Pole?
Hvor ofte kan du ta bussen til Nordpolen?Som du ser så kan man si at mange Amerikanere er dumme, men synes det er så utrolig morsomt når jeg får slike spørsmål!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Lokal tid: 22.15

I skrivende stund så er det akkurat 2 måneder siden jeg ankom min endelige destinasjon, Tacoma. Så langt så trives jeg veldig godt og både engelsken og ordforrådet er sterkere og bedre!

Forrige uke så var det spirit week og homecoming. Spirit week er en uke på skolen hvor du kler deg ut i ulike tema og skolen viser sin lagånd. Denne uken så jeg virkelig den store forskjellen fra skolene i Norge og I USA, hvorfor har ikke vi også en slik lagånd i Norge?

Vi hadde fri forrige Mandag, men tirsdag var Twinday, onsdag var brystkreft dag så vi kledde oss i rosa, torsdag var work out day så vi måtte ha på treningsklær eller være kledd i blått og grønt. Fredag var Black out day, så vi måtte kle oss helt svart og denne dagen var også Pep Rally og homecoming game.
Pep Rally er at hele skolen møter i gymsalen hvor skolebandet spiller, koret synger, cheerleaderne cheerer, danserne danser og kroningen av homecoming king and queen! Synes dette var utrolig morsomt, å det og se hvor mye alle bryr seg om skolen og lagene.

Senere på kvelden så var det Homecoming game, dette er da en Amerikansk fotball kamp mot rivalene. Å kan meddele at min skole vant 16-0! Kan ikke beskrive hvor kult det var å se nesten hele skolen kledd i helsvart og rødt og lagånden deres! Dette var også min første fotball kamp (amerikansk altså)!

Så var det lørdag og den endelige homecoming dancen, temaet var "A night at the Grammys" så vi måtte kle oss i glitter og stæsj haha. Dette var super gøy, vi spiste god mat, danset og tok masse bilder!


I kveld var halloween, den brukte jeg med familien og vi dro til kirka på noe som heter "trunk and treats" noe som var veldig gøy siden man går rundt til bilene til alle sammen fra kirka hvor de voksne har pyntet bilene med masse halloween pynt og godteri. Jeg hadde ansvaret for å dele ut godteri fra min vertsfamilie sin bil, utrolig søtt å se alle de små barna utkledd i søte kostymer!
Etter det så dro vi for å spise pizza, godteri og se på halloweenfilm til mammaen til vertsmor!

Men dette var en liten oppdatering fra den siste uken!

Likes

Comments

Lokal tid: 20.05

Hei! Lenge siden sist! Har hatt det så travelt i det siste med skole, prøver og alt egentlig. Tiden her i statene flyr avgårde og jeg har snart vært her i 2 hele måneder! Jeg har fortsatt hjemlengsel innimellom, men det kommer og går etter hva jeg gjør her. Grunnen til at jeg ikke har fått blogget på en stund er fordi jeg har hatt veldig mye ting å gjøre på skolen. Jeg har lekser hver dag og tester og quiz annenhver dag, kjenner jeg blir ganske sliten av det. Og det gjør det ikke så mye bedre at ALT er på et annet språk, selv om jeg har begynt å venne meg til det. Har også hatt en stor test som alle seniorene på skolen må ta for å komme inn på College, denne testen er kalt SAT. Grunnen til at jeg måtte ta den er at hvis jeg har lyst til å være med på Graduation så må jeg ha tatt denne testen og ha alle fagene som er krevd. Må helt ærlig si at denne prøven var noe av det vanskeligste jeg har vært med på, og det gjør det ikke noe lettere at matematikken på prøven var R matte (det vanskeligste), og jeg har P matte (det enkleste) til vanlig. Å ikke nok med det så har jeg mine lærevansker i Matematikk, så jeg kan si helt enkelt at jeg er spent på å se scoren min haha!

Men tenkte å skrive ett innlegg om 10 ting jeg savner med Norge!

1. Norsk mat
Dere har ingen anelse over hvor mye jeg savner norsk mat! Norsk grillpølse, kjøttkaker i brunsaus, grøt, sodd, melkesjokolade, solo osv. Jeg savner ALT av Norsk mat og regner med at mamma blir lei av å sende masse godteri og mat til meg her i USA, men sorry mamma you just gotta deal with it!

2. Famile, hund og venner
Jeg kan ikke beskrive hvor mye jeg savner familien min, hunden min og vennene mine, ord blir fattige! Man merker når man er borte fra de hvor mye de virkelig betyr for deg, og jeg har kjent mye på dette på grunn av hjemlengselen jeg har hatt/ noen ganger har. Men til syvende og sist, så ser jeg de igjen om noen måneder!

3. Skolesystemet
Trodde virkelig aldri (!!) at jeg skulle si det her, men jeg savner det Norske skolesystemet! Gud hvor heldige vi er i Norge med dette. Det er så sykt store kontraster på det norske skolesystemet og det amerikanske skolesystemet at jeg blir målløs... Tenker å skrive ett innlegg på forskjellene mellom norske -og amerikanske skoler.

4. Frihet
Har alltid hørt fra andre utvekslingstudenter at du kommer til å savne friheten din helt sykt mye, men har alltid tenkt neida det går sikkert fint. Men nå når jeg er her så merker jeg det sykt godt hvor annerledes det er! I Norge så blir du sett på som en ung voksen som kan gjøre litt som man vil når det kommer til fritid osv. I mens her så blir man sett på som barn, du får ikke gå alene, ikke ligge over til noen hvis ikke foreldrene er hjemme, innetider osv.

5. Senga mi
Trenger jeg å si noe mere? Senga mi i Norge er den beste av alle i verden! Så den vil jeg virkelig tilbake til.


6. Fredagskvelder
Savner fredagskveldene med taco, godteri og film med enten venner eller familie! Føler det er noe mere spesielt med fredagene i Norge, noe det ikke er her.

7. Huset mitt
Savner huset helt sinnsykt mye! Lukten av det jeg kaller hjem, hvordan det ser ut, og det å føle seg 100% som hjemme! Nå er det jo sagt at Borte bra, men Hjemme best, noe man legger godt merke til når man er helt alene i en ny kultur.

8. Valutakursen og språket
Det og ikke må ta frem kalkulatoren for å regne og finne ut hvor mye 239 dollar er i norske kroner er ett savn. Liksom, det å forholde seg til en valutakurs, men det går ikke når man er i USA. Savner også det og klare å utdype det jeg mener akkurat som jeg vil, noe jeg ikke føler jeg får gjort 100 % her.

9. Lufta
Nå bor jo jeg i ett klima i USA som er ganske likt som Norge, men det er bare noe spesielt med den Norske friske gode luften som amerikanerne ikke har.

10. Dusjen
Kanskje rart for dere, men jeg savner dusjen kjempe mye! Trykket, vannet og alt, haha.


Men nå skal det også sies at jeg er kjempe glad og takknemlig for alt her også, og jeg er kjempe glad for familien her, plassen og året så langt! Og er kjempe spent på hvordan det går videre!


Slenger med noen bilder av de fine høstfargene og en butikk jeg elsker!

Likes

Comments

Hei! Tenkte jeg skulle fortelle om første skoledag eller om første skoleuke.

Skolen skulle egentlig starte den 7.september for min del, men det ble ikke sånn på grunn av det teite skolesystemet her! Først så hadde det seg sånn at alle papirene som skulle til skolen var levert og fikset hele 2 måneder før min ankomst. Men når vi kom for å registrere fagvalget mitt så kunne de plutselig ikke ta meg inn til skolen så jeg måtte vente i ett par dager og komme tilbake. Vi gjorde det og kom tilbake 2 dager senere. Da vi ankom så hadde de fortsatt ikke mine papirer klare så vi måtte vente enda lengre. Jeg orker ikke å gå dypere inn på alt det tullet som skjedde, men kan enkelt si at skolesystemet her suger og jeg trodde aldri jeg skulle si at jeg savner det Norske skolesystemet, men det gjør jeg faktisk (eller kanskje ikke nå med den nye fraværsgrensen)!

Men anyways, FØRSTE SKOLEDAG!

Startet skoledagen med en tour rundt om skolen å slik sånn at jeg kunne få en viss anelse om hvor mine timer er. (RIP til meg som har alle timene mine i helt forskjellige korridorer spredt i hver sin ende av skolen, og bare har 5 minutter på å komme meg til skapet mitt, hente bøker og løpe til klasserommene igjen) Nå skal det også sies at skolen er GIGANTISK så hvis du går fra en ende og til den andre så tar det ca 10-15 minutter, og alle fagene mine er da spredt i 1 etasje og i 2 etasje og i alle kroker, så jeg har det vanskelig med å komme tidsnok til alle timene mine.. Å må helt ærlig sies det at pulsen er ett par hakk høyere enn hva som er sunt når jeg er fremme ved klasserommet. Men nok en gang så skriver jeg meg bort fra temaet jeg er på.
Etter touren så var det tid for min første time aka U.S. History (hater dette faget over alt på jord, sorry for min negativitet er egentlig ikke sånn). Ble ned stirret av alle sammen siden jeg kom ett par minutter forsent, (sliter fortsatt med å finne frem til klasserommene) men ingen brydde seg om at lille meg kom alene fra Norge, så jeg havnet på bakerste rad helt alene. (Sitter der fortsatt, helt alene :/ ) men ja, dagen gikk videre, og fortsatt ingen som brydde seg om at jeg var en utvekslingsstudent. Så i første lunsj så satt jeg alene (eller ikke direkte, hadde roomien min) og dagen fortsatte med mere timer og høy puls.


Nå etter litt over en uke på skolebenken så begynner ting å bli lettere, har fått meg en venn så har noen å sitte med i lunsjen, denne saken håper og tror jeg løsner seg når jeg begynner på en sport eller blir med i en klubb!

Har tenkt å starte med innlegg som kalles "Uken som gikk" noe jeg hadde tenkt å gjøre i første omgang når jeg startet bloggen fordi jeg ser hvor mye enklere det er enn å skrive laaange meningsløse innlegg (sånn som dette), ser også mange andre utvekslingsstudenter gjør det samme!

Men hvis du vil se litt flere bilder av mitt år i statene så kan du følge meg på instagram med navnet: @ronjaskjolberg!

-RonjaLikes

Comments

​Lokal tid:​ 00.00

Hei! Dagene har bare flydd avgårde den siste tiden og det er allerede 17 dager siden jeg ankom her! Jeg er så fornøyd med familien, og det blir bare lettere og snakke engelsk for hver dag som går. Du vet når du skal snakke Engelsk i engelsktimene i Norge, så må man anstrenge seg og tenke ut hva og hvordan man skal si forskjellige ting. Men nå begynner det å bli motsatt for min del, jeg må anstrenge meg og tenke mer når jeg snakker Norsk med de hjemme, og jeg vet det kommer til å bli verre etterhvert som man begynner å tenke og drømme på Engelsk, haha.

Men siden sist jeg skrev innlegg så har det skjedd litt her i Tacoma men jeg må nesten velge ut det som er mest spennende og interessant å lese om, har for eksempel vært på Washington State Fair, min første Baseball match og første skoledag (kommer eget innlegg om første skoledag).

Onsdag:
På onsdag så dro vi på fair. Washington State Fair er ett "arrangement" som foregår i slutten av sommeren/starten av høsten, det er blant annet boder, MASSE mat, dyr, karuseller og spill der. Synes dette var kjempe morsomt og jeg ble overrasket over hvor stort det var! Trodde det var noe lite på en bondegård eller noe sånt, men neida, for å rekke over det meste så måtte vi være der i 12 timer (noe vi var), og til og med etter de 12 timene så var det fortsatt mye vi ikke fikk sett, så vi skal muligens tilbake neste uke eller noe sånt. Men alt i alt så var dette en super dag, og man kjenner det i hele kroppen at man har gått i 12 timer med noen korte pauser.
(Stort bildedryss nederst i innlegget).

Idag/ Fredag:
Idag var første skoledag men vil skrive ett eget innlegg om det senere. Men etter skolen så dro vi til Seattle på Baseball kamp! (Mariners-Astros) Håpet selvfølgelig Mariners skulle vinne siden det er laget som "tilhører" Seattle, men det endte dessverre med tap, men det var uansett en bra opplevelse å se en baseball kamp på ekte!
Likes

Comments

Hei! Tenkte jeg skulle fortelle litt om hva jeg har gjort i det siste, so here we go!

Mandag:
Så mandag var en hellig dag for amerikanerne, denne dagen er Labor day, å det vil si at de feirer den siste dagen av sommeren. Labor day er alltid den første mandagen i september! Så planen til min familie var å invitere over en stor gjeng med venner, grille og se en film på ute teater (prosjektor mot en hvit vegg)
Men planen gikk ikke som de tenkte, familien til vertsmor hadde fått influensa å kunne ikke komme og arbeidskollegaene til vertsfar kunne ikke komme fordi de bor i Seattle hvor det var så mye vind at de ble bedt om å holde seg hjemme.. (Amerikanere ass) Men ett vennepar av familien kom og de hadde en datter på 15 år som jeg ble kjent med! Du skulle trodd hun var eldre både utseendemessig og personlighetsmessig! Vi spiste grillmat, og endte opp med å se film inne siden det var kaldt ute og det er spiderseason (Noe jeg virkelig ikke takler med min insektfobi)

Tirsdag:
På tirsdag, eller igår så var vi på skolen for å registere fagvalgene vår (meg og roomien min). Det viste seg til å være veldig problematisk for skolesystemet her! Orker ikke å gå inn med denne kjedelige og irriterende historien, men kort oppsumert, skolen starter idag (onsdag), men for meg og Alice sin del, så starter den ikke før neste uke siden de ikke klarer å lage schedulen på 24 timer! Altså går det an? Vi må begynne en hel uke etter de andre, så vi kommer til å henge etter en hel uke eller mer!

Onsdag:
Dagen idag har vært veldig morsom faktisk! Først så dro meg, Alice (andre studenten aka min roomie), vertsmor og Stella (vertsøster) på lunsj med kontaktpersonen min og 5 andre utvekslingsstudenter! Vi spiste pizza, snakket om forskjellige ting vi skal gjøre i løpet av året osv. Etter det så dro vi til T-Mobile slik at Alice kunne få fikset seg amerikansk nummer osv. Og senere så dro jeg og Alice på kjøpesenteret og shoppet. (Svidde av en del på Sephora foråsidetsånn). Etter kjøpesenteret så dro vi til Costcos, hvis dere ikke vet va det er, så er dette en mega stor butikk hvor de selger alt fra smågodt og hårstrikk, til tv'er og biler haha! Må helt ærlig si at dette er en av mine favorittbutikker nå! Den er på størrelse med Ikea og har ALT! Det er også super billig, pluss at de ikke selger ting 1 og 1, det er alltid 2 eller flere av det samme i en pakke! Og mamma og pappa, jeg har funnet julegaven min her! Verdens største og mykeste bamse!


Har vært her i 1 uke, og er allerede språkforvirret, hvordan skal dette gå? 

Se!! Gi den til meg!!

Likes

Comments

Som overskriften viser, så skal jeg fortelle litt om hvordan mitt første møte med vertsfamilien var!

Mitt første møte med familien var litt annerledes enn hva som er normalt, litt mindre "høytidelig". Normalt sett så er bruker hele familien å stå på flyplassen med et skilt der det feks. står "Welcome to Tacoma, Ronja" eller noe lignende. Men til meg så var det annerledes.

Jeg landet med flyet i Seattle rundt kl 19.00. Jeg gikk til bagasjebåndet for å finne min røde store (og alt for tunge) koffert. På hjørnet der stod det ei kort dame som spurte "Ronja, is that you?" Å det viste seg da at dette var kontakt personen min. Hun kunne fortelle at min vertsfamilie var på vei hjem fra Utah med bil (noe som tar rundt 12 timer å kjøre). Så hun hadde fått beskjed om å hente meg og vise meg litt rundt i Tacoma før vi dro videre til mitt hus hvor jeg skulle bo de neste 10 månedene. Etter en liten sightseeing tur rundt i den nye byen jeg skulle bo i, så kjørte vi videre til huset.

Med en gang vi kom til innkjørslen så svingte det en mørk rød bil opp til huset. Dette viste seg å være vertsfamilien min som nettopp kom kjørende hjem fra deres ferie. Jeg gikk ut av bilen å ble møtt av en liten jente på fem år som kom løpende mot meg og så "Hi Ronja, Welcome home!" Etter det så fikk jeg en stor klem av min vertsmor og vertsfar.

De viste meg rundt i huset og lot meg pakke ut av tingene mine. Men siden det er så stor tidsforskjell fra Norge og Tacoma, så må jeg si jeg var meget trøtt. Og jeg la meg rimelig fort (Tidsonen i Tacoma er 9 timer etter tidsonen i Norge)

Igår (søndag 04.09.16) så hentet vi et nytt familie medlem, ei jente som heter Alice fra Vietnam, dette er da min nye roommate, så er spent på hvordan det går! Hun har vært utvekslingsstudent i USA før, noe jeg synes er litt rart.

Men idag er det Labor Day, noe som er en hellig dag i USA, så i kveld så kommer noen venner av familien her over for å grille, kommer sikkert et eget innlegg om det!

Uansett nå er det bare 2 dager til skolen starter, og jeg er så syyyykt redd og nervøs!

Likes

Comments

Jeg har kun vært borte i 1 uke. 1 uke siden jeg så mamma, pappa, søsken og venner. Det er 9 måneder og 3 uker til jeg ser de igjen. Å helt ærlig, tanken er helt forferdelig! Alt jeg vil er å sette meg på første fly hjem. Har snakket mye med mamma og pappa, og tårene renner like mye hver gang jeg snakker med de. Det er først nå det har gått opp for meg at jeg ikke ser de på sååå lenge. Det er ingenting galt med familien jeg har her, men ingenting slår min ekte familie hjemme i trygge lille Norge. Man setter stor pris på det lille hjemme når man er borte i ett ukjent land, helt alene. Jeg savner lukten i huset hjemme, hunden min som bjeffer av de minste tingene, og lyden av varmepumpa. Men det jeg savner mest er de trygge gode klemmene til Mamma og Pappa. Jeg vil ikke at de skal bekymre seg, men føler jeg må få det ut. Savner også den gode Norske maten og det å føle seg som hjemme en plass. Den følelsen jeg sitter med i magen er rett og slett helt for jævlig (unnskyld språkbruket). Det gjør det ikke noe bedre når alt jeg gjør her er å sitte på rommet helt alene med tankene mine, og jeg gjør det siden vertsforeldrene mine jobber. Håper virkelig alt blir lettere når skolen starter og den andre studenten som skal bo her kommer.

Savner alle hjemme helt forferdelig mye

Likes

Comments

Tenkte jeg skulle fortelle om hvordan dag 3 og 4 var i New York! Akkurat nå sitter jeg på flyet til den endelige destinasjonen, Tacoma! Jeg er både spent og nervøs for å endelig møte vertsfamilien min og sitter her på flyet med mange ulike tanker og spørsmål.

Dag 3
Dag 3 startet med den samme forferdelige frokosten kl 07.45. Det ble den samme tørre brødskiven med syltetøy på og ett glass vann. Klokken 11 så gikk bussen til Lower Manhattan hvor vi fikk se China Town (som jeg ble skuffa over) så for meg masse kinesiske lykter som henger over veiene og masse røde kule kinesiske bygninger osv, men det var bare kinesiske butikker samt folk der. Vi dro videre for å se Manhattan Skyline, minnesmerket etter 9/11 og Brooklyn Bridge deretter fikk vi 3 timer for oss selv for å utforske SOHO. Dette var også en fin dag, men ble for mye sightseeing og det var også alt for varmt for å sitte i en buss i 5 timer med dårlig air condition.. Men alt i alt så var dette en gøy dag!

Dag 4
Dag 4 så starte også dagen med den elendige frokosten, så jeg bestemte meg for å heller sove 45 minutter ekstra og spise Doritos som frokost! (beste frokosten på nesten 1 uke). Kl 10 så gikk bussen til Central Park hvor hele gjengen som også skulle utveksling var samlet (altså typ 150 personer). Der hadde vi piknik og spilte fotball og volleyball. Veldig koselig! Etter 5 timer i Central Park så ble vi sluppet av på et Outlet Mall, altså ett kjøpesenter med bare salg. Kjøpte meg 1 genser og det var alt, de hadde utrolig mange butikker, men alt for dårlig innhold i butikkene! Så alt i alt på denne turen så har jeg kun kjøpt to gensere. Og brukt alt for mye penger på god mat...

Nå gjenstår det siste av dag 5, og det er å møte min vertsfamilie og flytte inn i huset deres for de neste 10 månedene! Ønsk meg lykke til!

Bildedryss fra disse dagene:

En hvit rose på ett navn på minnesmerket betyr at denne personen skulle ha hatt bursdag denne dagen.

Likes

Comments

Hei alle sammen! Jeg ankom New York på lørdag og har helt glemt å skrive! Akkurat nå så ligger jeg i senga og kl er 21.55 her. Kjenner man blir trøtt og sliten etter lange dager med sightseeing og shopping. Men jeg tenkte å si litt hvordan jeg har det så langt og hva jeg har gjort for å oppdatere!

Dag 1:
Flyet fra Trondheim gikk kl 07.00 til Oslo, så jeg måtte opp kl 4 for å pakke det siste av toalettsakene før hele familien kjørte til flyplassen kl 05.00. Det va en stille tur der det ikke ble sagt mye, de fleste hadde vel masse rare tanker om hva som kom til å hende snart. Trodde helt ærlig ikke at jeg kom til å gråte, men allerede da jeg sa hade til hunden min, så rant tårene... Men vi ankom flyplassen og sjekket inn. (Familien fikk være med inn gjennom sikkerhetskontrollen) og det var tid for å si hade. Jeg hadde en klump i magen og skjønte at dette kom til å bli tungt og hardt, tårene rann og det gjorde det ikke nå bedre ved å se at familien gråt selv. Jeg gikk på flyet og landet i Oslo hvor jeg møtte resten av gjengen. Kl 11.10 gikk flyet videre til NY, jeg kjente allerede da at jeg hadde hjemlengsel. Men vi ankom New York etter 8 timer med fly, og kom til en vakker plass hvor kl var 13.00 og det var 32 grader og sol! Videre så dro vi med buss til hotellet hvor vi ble delt inn i rom, jeg deler rom med en finsk og en italiensk jente. (Må ærlig innrømme at det er litt kleint siden de snakker dårlig engelsk).
Det var ingenting som skjedde denne dagen og jeg lå bare på hotellrommet for meg selv og gråt. Følte meg så alene og ville bare rett og slett sette meg på det første flyet hjem tilbake til Norge.

Dag 2:
Jeg våknet av meg selv kl 06.30 pga tidsforskjellen. Og lå bare å chillet til frokosten som var 07.45. Det var en helt forferdelig frokost med tørt usunt brød og syltetøy som smakte rent sukker. Kl 11 ble vi delt inn i grupper til bussene. Og denne dagen bestod av sightseeing i Upper Manhattan, synes dette var fantastisk spennende og interresant, og kjente ikke noe til hjemlengselen. Fikk også 3 herlige venner som gjorde alt mye bedre! Vi var på sightseeing gjennom Times Square, de rikeste og dyreste nabolagene, Central Park og de koslige nabolagene der blandt annet Caféen fra serien friends er. Senere så fikk vi tid til å utforske disse delene av byen for oss selv, så jeg, Amalie, Margareth og Nora tok turen til Top of the rock og Times Square! Så langt så er dette min favoritt dag!

Kommer ett innlegg til om dag 3 og 4 senere!


Slenger med et lite bildedryss fra dag 2!
Snakkes!

Likes

Comments