Hej,

idag så ska jag och mamma åka iväg och träna i Trödje, det ska bli super kul och det är sista hoppträningen med Biggi innan Högbo.

hästarna har fått vilat i två dagar nu, vi har haft så mycket annat för oss så de har bara fått tagit det lugnt.

I torsdags så skrittade jag och mamma ut en sväng, det var verkligen super mysigt, Anette gick även med oss då.

i onsdags så red mamma och Mimmi lektion, det såg väldigt fint ut och vi börjar verkligen hitta de rätta knapparna nu,

före lektionen tömkörde mamma även Biggi, han var lite stel pga att Mimmi stod kvar i transpoten men annars var han fin.

ni får veta mer imorgon hur det har gått på träningen .

ha det bäst<3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Igår så var det lektion igen, jag hade Mimmi och hon var så fin. Vi jobbade lite markarbete/hoppning så det var inte så högt, men Mimmi bjöd jätte fint ändå.

Idag så ska mamma tömköra Biggi och rida Mimmi på lektion, jag ska bara pyssla om Biggi lite grann osv.

Imorgon blir det nog en uteritt, mest skritt men kanske lite trav också.

På söndag ska vi åka och träna för Lovisa igen och det är sista hoppträningen för Biggi innan tävlingen, är verkligen sjukt taggad och är så glad för all hjälp jag får.

Hoppas ni har en bra dag<3

Likes

Comments

Heej,
Igår åkte jag och Hannah iväg till Trödje för att träna för Lovisa, det var en super rolig träning och är verkligen Såå nöjd.
På slutet hoppade vi en bana på 90-100cm det vet några ryttarmissar som ledde till vägran men en super känsla inför Högbo, jag fick med mig mycket bra tips och det är bara roligare och roligare på varje träning.

I förrgår så skrittade jag och mamma ut en sväng,
det var verkligen så mysigt.
Imorgon så är det ridlektion, då är det hoppning, jag vet inte om jag tar Biggi eller Mimmi vi får se.

Ha en bra dag<3

Likes

Comments

hej igen,

idag blir det två stycken inlägg då jag har kommit på att jag inte riktigt presenterat mig, så jag gör det nu.

Mitt namn är Ronja Simonsson jag en snart 13årig tjej som älskar hästar och ridsport.

jag har en egen ponny som heter Little big man men kallas för biggi, jag och min mamma delar även på en stor häst som heter Mon Amie men i vardagen kallas för Mimmi.

Biggi är en valack på 17år med mycket personlighet, i dagsläget hoppar vi upp till LB men kan förhoppningsvis tävla någon klass högre.

Mimmi är ett sto på 15år som är har en egen personlig, vi har tävlat upp till 90cm felfritt och satsar på tävlingssäsongen 2018.

Ridning är nästan den enda sporten jag håller på med, jag tävlar även lite smått inom kaninhoppning men inget jag satsar högt i.

ho det bra<3

Likes

Comments

heej,

igår så red jag och mamma ut en sväng, vi gjorde lite konditions träning på hästisarna, vi galopperade en lite längre sväng, skrittade och galopperade igen osv.

Det var super kul och det tyckte även hästarna, dom var super taggade och glada, Biggi tyckte att vi skulle galoppera mycket mer och snabbare.

idag ska vi rida ut en lite lugnare sväng, för imorgon ska jag och Hannah åka till Trödje och hoppträna.

igår så vilade hästarna pga att det var så sjukt dåligt väder, det har verkligen regnat såå mycket.

Jag har kört lite omröstningar på instagram (ronjasimonsson2) så jag ska lägga ut inlägg på morgonen kl 07:00 på vardagar och kl 08:00/09:00 på helger.

hoppas ni har haft en bra vecka och har en bra helg,

ha det bäst<3

Likes

Comments

Hej,
Igår så trimmade jag Biggi lite för mig själv, han var lite till och från men 75%av passet var han super fin.
Han var verkligen mjuk och följsam i uppvärmningen.

Nu har vi även anmält oss till Högbo den 28/10 vi ska starta LB 2x och en är kval till Sverige ponny, jag är verkligen så taggad och hoppas att även Biggi är på humör, men eftersom han inte har tävlat på ca 1månad så är han nog laddad.
Vi funderar även på arr vara med på GRS på höstlovet men inget bestämt.

Imorgon ska hästarna vila och idag ska eventuellt jag, mamma och Rebecka (min kusin) rida ut (om vädret är på våran sida).
Så imorgon kanske det inte blir något inlägg här.

(Om ni följer mig på Instagram kanske ni har sett min insta story där jag frågade om ni ville ha inlägg på morgonen eller kvällen och set vart flest röster på morgonen så jag fortsätter med det:) )
Ha det bäst<3

Likes

Comments

Heej,
Jaa på ridlektionen igår var han så fin, jag red han på det raka bettet(som jag brukar hoppa han med) och han bjöd verkligen så fint.
På slutet vart han lite trött så då kom hans gamla grin gubbe fram men det får den göra när han blir trött.
Han bjöd super fin ner i formen redan i uppvärmningen, vi övade på att få med bakbenen och det gick väll hyfsat bra, lite saker som både jag och Biggi måste öva på bara.
Idag ska jag och Biggi följa med mamma och Mimmi ner när dom ska rida lektion, vi ska trimma lite grann.
Ha det bäst<3

Likes

Comments

Heej
Igår så fick hästarna vila och vi bara pysslade om dom.
Idag är det ridlektion, det är dressyr och jag är supertaggad.
Som jag redan har berättat några gånger så är verkligen Biggi så sjukt fin just nu och jag tycker det är super kul, jag vill bara iväg och tävla nuu.
Imorgon får ni höra hur ridlektionen har gått osv.
Det vart inte ett så långt inlägg men men
Ha det bäst<3

Likes

Comments

Heej, asså Biggi är verkligen super fin just nu, igår så åkte jag och mamma ner och red i ridhuset, och han var sååå fin, vi jobbade på volter och jag lade ner honom i formen och han lyssnade super bra.
Idag ska dom få vila lite och imorgon så är det dressyr på ridlektionen, vi får se hur pigg han är med tanke på att jag inte haft han på lektionerna på 3veckor nu...

Jag är verkligen Såå nöjd över han i lördags, vi fick så bra hjälp och vi har utvecklats så mycket på det senaste halvåret.
Mimmi och jag ska träna, träna och träna lite till för att komma och briljera på tävlingsbanorna 2018, vi kanske startar någon liten tävling/p&j någon gång under vintern. Men jag och Biggi forsätter tävlingssäsongen ett tag till iaf.
Ha det bäst<3

Likes

Comments

Hej igen, i morse klav jag upp 05:30 för att åka på träning i trödje kl 09.
Han var pigg och glad, vi travhoppade en "bana", jag och Biggi fick öva på att ta det lugnt så han inte skulle springa ifrån mig. Han var verkligen super fin, är så sjukt nöjd över han idag.

På senaste tiden har vi verkligen fått så bra självförtroende, och det känns så bra, nu taggar vi inför Högbo den 28 men vi ska försöka få in en träning där snart igen.
Ha det bra<3

Likes

Comments

Var har jag varit...

sjuk, hästar och hoppning och