Header

Har verkligen tappat det, har inget inspiration eller ork till att blogga just nu ska ta tag i detta ordentligt efter flytten gått så kan jag uppdatera med bilder osv på lägenheten och så, är så mycket som går runt nu med flytten och man bara väntar på att dagarna ska gå men 2 Januari hämtar jag nycklarna och då går även flytten :D
Kram Ronja

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Lite inspirationsbilder på hur jag typ vill ha det i lägenheten, fint men ändå mysigt.
xoxo Ronja

Likes

Comments

Contains affiliate links

Ljus grå soffa: Här / Runt bord:Här / Grå soffa:Här / Matta:Här / Bord:Här / Tv bänk:Här

Som rubriken lyder så är det en dröm som blir till verklighet snart för mig, är så att jag har fått lägenhet och flyttar vid årsskiftet så kommer bli en del inrednings inlägg framöver.
xoxo Ronja

Likes

Comments

​​​​​Har köpt lite nytt till garderoben på sista tiden, men tänkte att jag visar ordentliga bilder på dom i annat inlägg men det är två klänningar och två mysiga tröjor på polokrs​

Likes

Comments

Var och fixade nya naglar i torsdags, blev helt naturliga denna gång, tänkte att jag ska göra lite mer juliga naglar nästa gång tror jag.
xoxo Ronja

Likes

Comments

Varför ska kärlek vara så svårt, på något vis är jag så trött på allt som har med kärlek att göra och speciellt killar. Den ena eder den andra drar en diss, Är det mig det mig det är fel på? har jag gjort något eller vad? Börjar tröttna på detta med killar nu känner jag. "Alla" beter sig som svin/idioter.. Känner att jag kanske ska ge upp detta med killar ett tag framöver kan vara skönt att bara tänka lite på sig själv och fokusera på allt annat i livet, bara få ro om sig själv ett tag.
xoxo Ronja

Likes

Comments

Som nummer tre trillade denna blåa fina bikinin ner, var tyvärr inget spänne i ryggen på denna och så var den väldigt stor runt i midjan men även denna går att fixa med nål och tråd annars satt det perfekt, underdelen ser ut och vara väldigt höga men blev inte så när dom satt på. Även denna i S.
xoxo Ronja

Likes

Comments

Det andra paketet som trillade ner i brevlådan var detta träning set, ett par tränings tights och en sport bh, hur fina va inte dessa älskar dessa färger, tyvärr var överdelen lite stor eller ja axelbanden var så långa så halva brösten hamnar utanför men tror det ska gå och fixa med nål och tråd. Tog även S på dessa och måste ändå säga att det passa bra förutom överdelen då men känns som kvalitén är ändå helt okej för detta för även runt 100:-
xoxo Ronja

Likes

Comments

I Lördags så tog jag och bakade lite kaffekaka/ Kärleksmums blev helt okej gick ju och äta iaf haha. Söndag kom broder och hans tjej hit så vi gick ut i skogen med hela familjen och även mammas man och hans son var med sen kom även moster ut och mötte oss, vi grillade lite korv och hamburgare. Sen lånade vi även grannens hund Benny med ut.
xoxo Ronja

Likes

Comments