Header

Har varigt riktigt fina dagar nu, hästarna har stått och njutit i solen när jag har borstat dom. Idag blev det hamburgare till mat. Imorgon ska vi vara barnvakt åt sambons syster dotter och hon ska sova här så vi får se hur det går. Men nu ska jag chilla en stund i soffan så får vi se vad som händer. Kram

Likes

Comments

Hej på er just nu sitter jag och väntar på att min bullar ska bli klara i ugnen sen ska jag sätta mig och titta på serie med sambon, blir nog att sitta där råsten av kvällen också. Har inte gjort något speciellt idag, jobbade till 13.30 sen åkte jag hem och började baka bullar och har lagat mat.
Måste bara berätta en grej som hände på jobbet förut, jag var ute och körde den damen som är på bilden (GS) och det hick jättebra lite pigg med inte mer med det tills jag kommer till sista varvet och det kanske är ca 200m kvar tills skogsbanan är slut så börjar hon och galoppera och slå(sparka med bakbenen) blev en aning rädd då det är första gången det händer när jag kör. Allt gick bra som tur va och jag hade slagrem som tur.
Men nu ska jag gå in till vardagsrummet och sätta mig. Ha en trevlig kväll alla, Kram. :)

Likes

Comments

Förlåt för väldigt dålig uppdatering, men jag har inte gjort något annat än att jobba och suttit hemma vid tv typ men ska försöka att göra inlägg åtminstone 2ggr i veckan, men just nu ligger jag i soffan och tittar på serie.
Bilderna är på lite av det som jag har gjort under tiden jag inte har bloggat, men nu ska jag fortsätta titta. Kram

Likes

Comments

Hej har haft fullt upp på eftermiddagarna och kvällarna där av dålig uppdatering, men jag hade med mig kameran till jobbet så jag filmade lite när jag körde en av hästarna. Ni får ursäkta att det blir suddiga fläckar på linsen men det var skitigt och skvätte en del det är därför men ska även testa att ha kameran på huvudet någon gång så får vi se om det blir bättre men nu ska jag åka och jobba så får ni ha det så bra så läge. Kram

Likes

Comments

Hej på er igår när jag kom hem från jobbet tappade jag upp ett varmt bad och tog mig ett härligt bad sen åkte jag och E till min pappa och hans tjej och satt där och la pussel under kvällen och idag var jag ledig så då passade jag på att sova ut ordentligt så gick upp vid 9och åt en god frukost sen vid 14 var vi på 5års kalas och nu ligger jag i sovrummet mesans han har några kill kompisar här och dricker lite öl.
Imorgon är det söndag vilket innebär jobb på Travskolan och denna vecka börjar kurserna så kommer jobba fram till 15. ska försöka ta någon bild så ni får se någon av hästarna on ni vill, har även fixat en liten kamera om ni skulle vilja att jag filma när jag kör häst någon gång. kram

Likes

Comments

Hej på er, hoppas dieter bra med er. Jag vill så himla gärna skaffa hund så det finns inte, är uppväxt med hund så jag saknar det så mycket vet dock inte vad set skulle vara för ras, vill ha en liten som man kan ha ed överallt och comm kan liga i knät men samtidigt vill jag ha lite större (mellan) som orkar lite och är lite mer "hund" skulle kunna tänka mig labrador för det vet jag är en bra ras då mamma alltid haft det men samtidigt vill man ju testa någon annan ras. men just nu är det inte aktuellt att skaffa hund då min sambo är arbetslös och jag har just fått jobb på 75% så vi har inte riktigt någon buffert för det.
sen vet vi inte hur katterna skulle reagera, den lilla tror jag inte skulle bry sig då han växte upp med hund, men den stora är 3 år och har endast träffat hund då sambon varigt hundvakt någon gång och han gillar dessutom inte nya saker, blir lätt orolig. Kram

Likes

Comments

Hej på er idag har jag jobbat, körde 2 hästar på jobbet, har one så mycket att blogga om idag men tänkte dela med mig av lite av dom kläder jag vill ha, men tyvärr så säger ekonomin stopp till det, men ska nog ta och införskaffa mig ett av dessa fina tröjor från Chiquelle någon dag.
Tänkte även kolla med er om det är något speciellt ni skulle vilja att jag skriver om? Kram

Likes

Comments

Hej på er. Har jobbat hela veckan så har inte riktigt hunnit blogga så mycket, men tänkte försöka bli bättre nu när jag har börjat få in lite rutin i vardagen med det nya jobbet och så. :)
Igår (lördag) var jag med mamma och några ut i skogen med Limerick och islandshästarna på en ridtur på ca 2 timmar var så himla skönt vi hoppade lite hinder, och så hade vi med oss fika och stannade i solen och fika så det var inte fel, det var även min enda lediga dag på ett tag så det vs kul att bara njuta och vara. :)

Idag (söndag) så började jag jobba 7 sen drog jag hem och var barnvakt från 12-14 drog direkt tillbaka till jobbet efter det och tog in hästarna sen kom mamma och moster och hjälpte mig att köra hästar.
Det är så här min helg har sett ut, hur har era helg sett ut ? kram

Likes

Comments

Igår Tisdag var jag med till Axvalla då vi hade 2 start hästar, Leopard CD (Leo) och Talk To Me Now (Nossan)
Leo blev 6a och Nossan blev 2a (det är Nossan på bilden) kram

Likes

Comments

Här kommer lite bilder från våran resa till Prag. Kram

Likes

Comments