Header

En till vecka har passerat och har inte gjort så mycket har varigt några från Stockholm här så har umgåtts med dom och barnet i den familjen är jätte häst intresserad så hon har fått ridit o kört Limerick i massor. Så en dag tog jag våran stora häst så tog hon ponnyn sån red vi runt på travbanan lite.
Sen har jag varigt på picknick, och nu till helgen tror jag det blir och åka till bilkyrkogården i Årjäng med R annars ska jag bara ta det lugnt.
Kram :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej på er har varigt lite dålig på att uppdatera senaste men har har som sagt levt i en liten bubbla då jag har träffat han med stort H så har umgåtts en del med han, där av inga inlägg men ska ta tag i det nu. Kram

Likes

Comments

Lördag var sista dagen för oss, vi gick upp vid 8 och gjorde oss iordnig och käkade frukost sen vid halv 10 ungefär drog vi till Nordby som är ett stort shoppingcenter. Där var vi till ca 13 och seds tog vi bilen tillbaka till Karlstad, så vi var hemma vid 16. När jag kom hem tog jag en efterlängtad dusch och sen packade jag upp mina grejer. Började fixa mig vid 6 för att sedan dra ut vid 10 då NA-KD hade ett event på welo och Fannie var värdinna där.

Likes

Comments

Idag gick vi upp vid 8 och käkade frukost sen låg vi o chilla lite hemma vid stuga så vid 10 tiden ungefär gick vi ner till stranden o la oss o sola in någon timme sen var det dax för lite lunch och sedan vidare in till Strömstad där vi gick på daftöland och kollade lite på alla barnen som åkte karuseller och så.
Senare på kvällen kom min bror och hans tjej ner så vi köpte lite räkor och satte och vid sjöboden med farmor och farfar och åt lite räkor o tittade på solnedgången, så underbar kväll. Kram :)

Likes

Comments

Hej på er, nu var det ett bra tag sen jag var här inne o skrev men tänkte skulle ta tag i detta, tog ledigt imorgon fredag så jag och kusin Emma tog en tur ner till min sommarstuga i Strömstad och hälsar på farmor o farfar. Vi ska väll inte göra något speciellt här nere utan bara vara o må gött. Vi kom ner runt 5 så vi åt lite sen gick vi till klipporna och fotade lite, men nu ska vi sova godnatt. Kram

Likes

Comments

Hej på er, idag har det varigt ett riktigt skitväder men men, nu på kvällen så har jag varigt på min brors tjejs 22års kalas, så har inte förberett något speciellt inlägg så tänkte jag bjuder på tre biler på några frisyre jag tycker är fina. Kram

  • 79 readers

Likes

Comments

Jobbade som vanligt idag, blev dock lite längre än vanligt, men det var ju så fint väder så det gjorde inget faktiskt, testade att rida på min pass häst Salli idag och det gick förväntansfullt bra med tanke på att den hästen inte är klok någon stans, men hon är tydligen riden sedan innan och då har hon varigt jätte snäll o fin jämfört med i körningen då man knappt får stopp på henne.
Men det var allt jag hade att berätta idag, har ni något som ni tycker är mer intressant av det jag bloggar om får ni gärna kommentera så kan jag skriva mer om det. Kram

Likes

Comments

Denna vecka har det varigt mycket, tävlade med ponnyn i Måndags på färjestad. det började inge bra då vi upptäckte att min sulky hade gått sönder tyvärr men vi löste det genom att låna en av travskolan. Loppet slutade iallafall med en 2a placering och en rekord sänkning med ca 2 sekunds så det nya rakordet hamnade på 2.10,7.
Sen på torsdag var det dags igen fast då med min sköt häst på jobbet, i Örebro denna gång. Hon gick bra och hamnade på en 4de placering, och lika het av banan som vanligt så han fick knappt stopp på henne.

Och så tar vi idag(Lördag) start med ponnyn igen men denna gång i Årjäng blev ett tufft lopp med mycket körningar från alla håll och 11 hästar med. men det slutade iallafall med en 4de placering på tiden 2.13,5 så är väldigt nöjd med tanke på hur loppet var.
Men nu snart ska jag lägga mig o kolla på en film, Kram


Likes

Comments

När jag var iväg till Tollered för någon helg sedan så stannade vi till i Mariestad och gick in på Dollarstore och jag hittade lite smink till bra pris från märket technic har aldrig hör talas om detta märke men jag har nu testat produkterna och kan rekommendera dom som vill ha bra smink till bra pris. Kram

Likes

Comments

Contains affiliate links
Klänning
Skor
Spets Playsuit
Skor
Playsuit
Bllerina
Halsband
Örhängen
väska

Här är lite student klänningar/playsuits, skor och lite accessoarer som jag tycker är snyggt, kläderna är från chiqell och det andra kommer från Nelly. Om du trycker på den grejen du vill kolla på så kommer du direkt till produkten. Kram

Likes

Comments