Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nå vart det ett tag sen hehe ! Idag har jag inte gjort så mycket, ligger och kollat andra avenyn nu! Vid typ halv 7 far jag och hämtar upp Emilia sen vidare till nunis ! Fett nervös men det går nog bra :) så få vi se när jag får göra fb provet, hoppas snart iallafall. Nu ska jag se ett till avsnitt och sen börja fixa mig! Puss, skriver nån gång

Likes

Comments

Hej :P


Likes

Comments

Hejhej bloggen !!! !!! Ligger just nu .., kollar tv åde, med Sandra .., skolan idag gick segt idag :) men sen hem å packa.., åt en hamburgare också, fettfetto !! Haha yeah, men Frida rider nu så nu ska vi väll sova ett tag eller nånting sånt..., sen ut på mission .., med Johan å sebbe å dom.., jo men nu hejdå !

Likes

Comments

Hej!

Har precis vaknat! :) och nu ligger jag i sängen och bloggar från min iPhone :P igår så var jag på snöyran med lite folk, trevligt! Sen for jag, Sandra och Frida till henne och kollade film! Var väl hemma vid 12? Jag däckade redan vid 1! :o men var super trött! *Hihi aawww* Nu ska jag ta kolla andra avenyn ett tag, sista säsongen nu.. :( sen ta göra mig iordning! Skriver kanske senare, hare! :) puss på er bloggläsare!


Likes

Comments

Sitter i skolan och har precis haft matte! Usch, men nu har vi No strax. Hihi sitter med Frida men ny börjar vi så hejs ! :)


Likes

Comments

Har precis duschat så ska kolla igenom franskan sedan sova!
Likes

Comments