hej bloggen. tänkte bara uppdatera nu mitt i all stress och säga att jag äntligen fått en placering. sitter just nu och väntar på att dom hämtar mig och ska flytta till Skåne. kommer fan dö känns det som, fan om detta inte blir bra. det är en låst instution. wish me luck.. kommer sakna mina älsklingar, hundarna, mamma, Malin och världens finaste John, jag älskar er.
Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Igår var jag John & mamma vid en sjö med båda hundarna, för att hundarna skulle få bada osv. men det slutade med att jag och John oxå hoppade i med kläder på. älskar vädret, det var helt varmt i vattnet igår. och idag får vi se hur jag överlever värmen. är så glad att jag får vara hemma och vänta på placering. just nu sitter jag i sängen och degar, väntar på att mamma ska komma hem med Cola & passar vovisarna. ni får gärna kika mig: ronjamudifaj :) dör för att ha någon att prata med på dagarna!

Likes

Comments

Hej på er, som dom flesta förstått redan så är jag hemma! Har dock fortfarande kvar LVU:et & får inte lov att röra mig hemifrån. Jag kom hem igår, skulle egentligen flyttat till ett behandlingshem igår eftersom att stenugsund bara var en tillfällig placering i en jourfamilj. men det var som jag nämt innan fortfarande fullt. så skulle egentligen flytta till en ny jourfamilj i skepplanda sålänge tills jag fått en plats på något behandlingshem. men då kompromissade soc med mig och jag har en chans att få vänta hemma på placering! blev så glad så jag börja lipa igår när hon sa det och är så glad att jag är hemma. dom flesta undrar varför jag har lvu, varför jag inte får lämnas ensam, varför jag måste akut ha placering och behandling. kanske varför jag inte bara läggs in på psyk? då kan jag säga såhär att jag har redan legat inne på akut mottagningen i Stockholm, jag har självskadebeteenden och har skadat mig själv, försökt ta mitt liv och har brutala självmordstankar. jag litar inte på mig själv när jag är ensam, för jag gör alltid illa mig själv. så jag får jag inte vara ensam mer. därför ska jag placeras. för att detta måendet jag haft nu sålänge jag kan minnas ska ta stopp. för det här är inte normalt. ni kanske tror ni förstår, men ni har ingen aning. och psyket är inget allternativ för jag behöver en större och hårdare behandling/hjälp/placering. jag har även stuckit hemifrån och shit så därför blir jag tvångsomhändertagen så att jag inte ska kunna rymma mera. för det är för stor risk att jag skadar mig själv eller kanske att det går så illa då jag inte finns mer. jag kan aldrig sova på nätterna längre, jag får inte bara brutala ångest attacker längre utan även psykoser. kan höra röster som ber mig dö, hela tiden talar om hur dålig jag är, hur ful & äcklig jag är. när jag väl somnar drömmer jag bara mardrömmar. jag har så tröttnat för längesen. varför ska jag leva så meningslöst. ingen kommer levande ut ifrån livet ändå, alla dör en dag. varför ska jag kämpa för att må skit för att sen dö? då kan jag fan dö nu. det är inte värt det. jag bara orkar inte. jag vill vara normal, ha ett normalt liv. det är så mycket jag vill skriva men jag finner inte ord. och det mesta är för privat nu så ni skulle ändå inte förstå. jag vill liksom förstöra mig själv. men jag ska få hjälp nu. som alla andra säger "jag ska bli frisk".

Likes

Comments

ska jag ha kvar mitt hår som det är och färga det turkost/blått eller klippa av det och blondera det?

hjälp uppskattas pga att jag vill ha båda lika mycket!

Likes

Comments

Hej alla själar där ute.

John har varit och hälsat på mig under helgen och jag är så sjukt glad & tacksam för det. Vi har snackat om allt och ingenting, jag har gråtit och du har tröstat, vi har skrattat & vi har varit på bio. Vi såg filmen ''The other woman''. Den var asbra. Vi har vräkt i oss så mycket popcorn så jag har mått illa och nu känns det tomt när du har åkt. Min andra halva, utan dig hade jag inte pallat, du är det finaste jag vet när allting annat är falskt och fel. Jag vet att jag fortfarande bloggar dåligt, det är bara det att jag har ingenting att skriva om. Men jag bjuder på pytte lite bilder jag tog under helgen & tackar John & Freddy för sällskapet. Pussar
Likes

Comments

är så glad att John är här med mig.


Likes

Comments

Jag är riktigt ledsen att bloggen bara har dött så som den gjort. Verkligen. Men hela mitt liv har varit en bergochdalbana och tillslut går det bara neråt.. Som jag sa i min video förut så har jag LVU nu & är tillfälligt placerad i Stenungssund hos en familj. Jag har jätte svårt för att vara ensam här och bara sitta och vänta ut tiden på att bli flyttad. Jag väntar på att få en plats på något hem någonstans i Sverige. Men vet dock inte hur lång tid det kommer ta eftersom att allt är fullt just nu. Har i alla fall lite överlevnad här och det är att jag har tillräckligt ciggaretter & en söt hund som jag spenderar dagarna med. Annars sitter jag nästan bara och glor/gråter. Nätterna är värst, fyllda utav panik. Att känna sig övergiven ensam och liten. Det är inte lätt. Kan inte sova utan sömntabletter längre. Kan säga att jag verkligen har det tufft just nu. Tvekar nästan lite på om det hade varit tryggare att bli inlagd på psyket istället för jag litar inte på mig själv. Jag vill liksom skada mig själv igen, jag hatar mig själv, jag vill ta bort mig själv.

Nog om det, jag måste försöka sluta deppa ner er med min verklighet på bloggen. Har i alla fall skaffat tumblr! Finns en länk i sidomenyn för er som vill checka in. Annars heter jag www.plastikfitta.tumblr.com. så, eh ja.

vet inte riktigt vad jag ska skriva mera, men nu har ni fått en uppdatering i alla fall. ni får lite bilder på hunden och lite på mig så hörs vi ikväll eller imorgon! (ska försöka börja blogga igen, behöver tidsfördrivet) Puss!


Likes

Comments