Hverdag

Dere som kjenner meg eller har følgte med på den gamle bloggen min vet at jeg har pacemaker. Jeg har pacemaker for jeg har en hjertefeil. Jeg ble født med hull i hjerte, med andre ord så fungerer ikke hjertet mitt slik som det skal. Denne pacemakeren har jeg hatt siden jeg var 9 måneder gammel, så for meg er dette helt normalt siden jeg ikke vet hvordan det er å leve uten pacemakeren. Dette er også grunnen til at jeg har to arr over brystene mine og ett midt på magen.

I neste uke på tirsdag reiser jeg inn til Oslo for å ha en forundersøkelse, for på onsdag skal jeg opereres og bytte pacemakeren min. Jeg er jevnlig på pacemaker kontroller for å se hvor mye levetid den har igjen, og denne gangen har pacemakeren min gått fortere tom for levetiden siden det har vært en dårlig ledning. Jeg byttet pacemaker sist i 2014 og til vanlig skal jeg kunne gå ca. 10 år før jeg må bytte den.

Men slik ble det altså ikke denne gangen, så da får jeg bare hoppe i det! Jeg gruer meg veldig til operasjonen for jeg vet hva slags tid jeg kan forvente å få i etterkant av en slik operasjon. Det å gjennomgå en operasjon er ikke bare, bare. Det er en lang prosess i ettertid med smerter, rensing og plasterbytting. Ah, jeg blir så dårlig av å se et slikt sår! Nå kjente jeg at jeg ble uvell bare av tanken.. Vel, ønsk meg lykke til!

Har du operert noe før?

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Hverdag

I går hadde jeg en helt fantastisk dag! Jeg dro på en liten gåtur i skogen med kjæresten og pappaen min opp til Farris panorama på ettermiddagen. På veien så vi masse sopp, og det er da jeg innså at det er utrolig lenge siden jeg har gått tur i skogen på høsten - fy søren så flott naturen vår er. Jeg er veldig glad i å være ute på turer, men jeg har en dårlig uvane med å klage når det kommer noe uventet når jeg aldri har gått den turen før. Så veien bortover var ikke like ålreit som hjemover for min del, men det var en veldig hyggelig og fin tur.

Martin og jeg dro til en kompis av oss i går kveld for å vorse litt før vi dro videre ut på byen, så formen i dag er ganske redusert nå. Så heldige som vi er, har vi blitt invitert på middag hos pappaen min i dag. Lucky us!

Er du glad i å dra ut på turer? 😃 Ha en fin søndag videre, så blogges vi!

Likes

Comments

Hverdag

God morgen! 😃 Endelig begynner jeg å venne meg til den nye hverdagen min som skoleelev, og det går virkelig over all forventning. Det er hardt, men veldig deilig å kjenner at jeg virkelig får brukt hjernen min samtidig som at jeg er sosial. Jeg liker virkelig å være skoleelev, selv om det til tider kan være tøft og utfordrende. Siden sist har M og jeg også flyttet for oss selv igjen, og vi har kommet inn med det meste. Nå er det kun noen få ting som må gjøres før vi kan si at vi er 100% ferdige i vår nye leilighet. Vi trives så godt her og endelig kan vi gjøre som vi er vandt til, lage den maten vi ønsker og egentlig bare gjøre som vi selv vil.

Apelsinjuice, nystekt baguette med ost og skinke med agurk, og paprika er en frokost som virkelig aldri slår feil hos meg. En liten fun fact er at jeg har spist dette som frokost nesten hver dag siden jeg flyttet ut for meg selv i 2015. Det er rart jeg ikke har gått lei, haha! Nå sitter jeg i sofa´n og bare nyter fridagene jeg har med en rolig start på dagen.

Likes

Comments

Ronja Melanie

Tidligere denne måneden tok jeg et tungt valg, som jeg håper at ingen andre er nødt til å ta. Et valg om å avslutte kontakten med en viktig person, men i mitt tilfellet var det den eneste muligheten. Jeg har virkelig prøvd alt, og etter mange år med løfter, skuffelser og redsel var jeg blitt så sliten, at jeg var nødt til å sette en stopp for alt - før kroppen min sa det. Dette er en veldig tung tid med mye savn, sinne og frusterasjon. Heldigvis er jeg så heldig at jeg har noen fantastiske mennesker rundt meg som støtter, forstår og hjelper meg gjennom denne tiden. Det er tungt selv om, og veldig mye savn. Det er tusenvis av tanker, men jeg har vel innsett at det ikke er så mye mer jeg kan gjøre.

Det var virkelig på tide at jeg tok tak i min egen lykke og trivsel. Jeg var nødt til å være egoistisk og tenke på meg selv, de rundt meg og fremtiden min. Jeg tar en dag av gangen og prøver å sette pris på de små gledene i livet, samtidig som at jeg har mye fint å se frem til. Nå er jeg nødt til å fokusere og holde meg sterk!

Likes

Comments

Contains affiliate links Blogg

Hej allihopa! 😃 De siste ukene har jeg siklet etter litt forskjellig fra forskjellige nettbutikker og jeg har handlet noe av det, men ikke alt. Så nå tenkte jeg å vise dere min wish list for øyeblikket!

Buksene over er såå fine! Jeg har siklet etter Gina curve jeans siden jeg så den på ei venninne, men den er utsolgt over alt. Derfor har jeg tagget en annen bukse på bildet, men det er samme modellen. Jeg var i butikken for å se etter den her om dagen og den sitter helt perfekt. Den blir kjøpt så fort den er i butikken for å si det sånn. Jeg har kjøpt den modellen som jeg har tagget i bilde, men skal uten tvil kjøpe denne når den kommer igjen!

Første gangen jeg så disse skoene tenkte jeg "nei fy faen, disse skoene var stygge!", men merkelig nok har jeg tenkt på dem siden jeg så dem. Jeg MÅTTE handle dem, og dro på DNA på Nordbyen for å handle dem i går faktisk. Lykkelig jente var jeg da jeg ble eier av disse nydelige skoene. Jeg har lagt ved en link hvor det går an å handle dem på nettet.

Nå som høsten nærmer seg er det deilig å få inn noen nye, litt varme gensere. Disse har jeg sett på lenge og har virkelig lyst på.

Hva er din wish list for øyeblikket?

Likes

Comments

Hej allihopa! På onsdag forrige uke hadde jeg min første dag på skolen, så nå er jeg offisielt student. Denne dagen var riktig nok veldig kort! Vi fikk vite hvem vi kom i klasse med, hilset på lærerene, hentetbøker og pc. Likevel syns jeg dette var mye skumlere enn hva jeg hadde sett for meg, plutselig satt jeg på skolebenken og forsto hva jeg har startet på. Alt var liksom foran øynene på meg!

Jeg gir meg heldigvis ikke så lett, for dette her skal jeg få til! Jeg skal være åpen for å lære og virkelig satse på skolen dette året her. Jeg skal ikke bare satse på skolen, men også på livet, meg selv, Martin, familien min og alle de flotte menneskene rundt meg. Dette året skal bli bra, og det skal jeg ta hånd om selv 😃

I morgen starter min første ordentlige skoledag, og jeg gleder meg utrolig mye til å starte for fullt. Jeg er et menneske som er veldig glad i hverdagen, for da setter jeg så stor pris på helg og ferier. For første gang på mange år så skal jeg faktisk ha ferier når skolene har det, jeg har jo vært lærling og jobbet et år etter det - og da ble det ikke så mye ferier på denne jenta gitt.

I kveld skal jeg virkelig nyte timene før jeg skal sove med en film. Dere får ha en fin kveld videre, så blogges vi sånn plutselig! 😃 Jeg lurer på om det er flere som går på skole og hva deres syns om det?

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

I dag satt jeg i frisørstolen allerede klokken 10, og da var jeg klar for å starte dagen. Jeg farget håret litt mørkere i bunnen og dro den fargen litt ut i lengdene. Det syns ikke så godt når håret er ned, men når jeg setter håret opp så kommer den mørke fargen godt frem. Jeg er så utrolig fornøyd, noe jeg alltid blir. Jeg har ei venninne som er min faste frisør, så da går timene i stolen utrolig raskt. Det er godt å ha ei som forstår hva jeg mener og vil ha, og som leverer hver eneste gang 😃 Jeg ordner håret mitt fast hos Emilie på Hairport Nordbyen i Larvik. Hvis du ønsker å bestille en time kan du ringe 33114411.

Dette er ikke sponset eller noe, jeg betaler alt selv når jeg er hos frisøren. Men jeg ønsker å anbefale en dyktig frisør videre, siden jeg selv har vært hos frisører som jeg ikke har blitt fornøyd hos - og det er så utrolig kjipt. Det å dra til frisøren er ikke gratis, derfor er det greit å dra til en som kan farger med en gang. Jeg anbefaler Emilie på Hairport Nordbyen virkelig på det varmeste 😊

Likes

Comments

Nå har jeg nesten akkurat våknet etter et par timer på øyet, det tar virkelig på å operere. Heldigvis har jeg min vanlige døgnrytme, men jeg sover ofte en eller flere ganger iløpet av dagen også. Det kan jeg ikke fortsette med når jeg begynner på skolen, da er jeg redd for å legge inn dårlige vaner og ødelegge døgnrytmen min helt. Jeg regner egentlig med at trøttheten vil gi seg når det begynner å nærme seg en uke siden operasjon, og da er det ikke noe problem heller.

I morgen skal jeg til frisøren igjen for å farge og klippe håret, og jeg gleder så mye til en forandring. Før vi dro til Vietnam og Thailand ble jeg helt blond, men nå er jeg allerede lei - haha. Jeg skal huske å ta før og etter bilde. Det er noe som alltid går i glemmeboken hos meg, men ikke i morgen altså. Pinky swear 😜

Likes

Comments

Hej allihopa! 😃 Nå er det tre dager siden jeg opererte brystene mine på nytt, og disse dagene har gått så utrolig sakte. Jeg syns det er kjedelig å måtte være så forsiktig med armer og bevegelser, samtidig som at jeg skal for det meste kun ligge / sitte mest mulig i ro. Dagene mine består for det meste av å slappe av i sengen med en serie, spise smertestillende og sove. Jeg får også utrolig vondt i ryggen av å ligge så mye stille så jeg prøver å gå litt rundt, men føler ikke at det hjelper så mye. Jeg føler heller ikke at smertestillende hjelper på ryggen heller, så føler meg litt hjelpesløs her.. Har du noen gode råd mot smertene i ryggen min?

I morgen kan jeg endelig fjerne kompresser bandasjen og forhåpentligvis se litt mer av hvordan brystene mine ser ut nå. Spennende! 😃 Jeg kan også dusje i morgen etter fire dager, så nå føler jeg meg som tidenes sugg siden jeg ikke får vasket kropp og hår, så det er virkelig etterlengtet!

Likes

Comments

Hola! 😃 Etter mye frem og tilbake har jeg endelig bestemt meg for å starte på skolen igjen, så allerede om 6 dager er min første skoledag. Jeg gleder meg veldig til å starte, samtidig som at jeg gruer meg litt. Det er faktisk 3 år siden jeg gikk på skolen sist, men det blir spennende. Jeg har hvertfall en veldig god følelse på dette her så det må vel bli bra, ikke sant?

Siden Februar har Martin og jeg bodd hos mammaen hans pga. planen vår var å flytte til Australia. Etter en måned på tur i Asia fant vi ut at det mest sannsynlig ikke er noe for oss likevel, så vi har valgt å begynne på studier isteden for. Vi har funnet en helt nydelig leilighet i Larvik sentrum som vi flytter inn i 1. september, så det er noe vi gleder oss utrolig mye til. Vi har bestilt en del møbler allerede, gjett om jeg gleder meg til å få dem opp og sette på plass litt interiør!

De siste månedene har jeg følt at livet har gått meg litt imot, men endelig føler jeg at alt faller på plass. Endelig smiler livet igjen 💙 Nå er jeg nødt til å slappe litt av, jeg er veldig redusert etter operasjonen i dag. Dere får ha en fin kveld videre, så blogges vi sånn plutselig.

Hva er planen din for høsten? 😃

Likes

Comments

God morgen ☀ Som dere vet hadde jeg min siste dag i jobben min i går, og som den følsomme jenta jeg er ble det ett tårevått farvell til alle sammen. Selv om det var veldig trist, har jeg heldigvis noe jeg gleder meg til! Nå er det kun 2 dager igjen til M og jeg reiser til Thailand og Vietnam, og det er virkelig på tide for jeg kjenner reisefeberen begynner å ta knekken på meg.

Før vi kan reise har jeg en del ting jeg må gjøre først. Jeg har blandt annet en legetime jeg skal på og jeg skal dra å fylle fillers i leppene mine senere i dag. I morgen skal jeg også til frisøren for å farge etterveksten min - og det er virkelig på tide! Det skal bli godt å føle meg fin igjen 😊 Også er det den kofferten vår som må pakkes da, herregud som jeg gruer meg til det. Tenker å starte sånn smått i dag sånn at hvis det er noe jeg mangler så kan jeg kjøpe inn det. Hvis du har noen smarte triks til koffertpakkingen, hadde jeg blitt såå glad hvis du ville delt dem med meg!

Vi blogges senere, nå skal jeg dra å ta sol! Ha en fin dag videre 💗

Likes

Comments

Heisann 😊 Jeg beklager for at jeg ikke har oppdatert dere på en stund, men jeg har rett og slett ikke hatt like stor blogglyst. Grunnen til at blogglysten har vært lav er fordi jeg ikke vet hva jeg skal blogge om, så jeg ville satt stor pris på om du ville tatt deg tid til å legge igjen en kommentar med tips til blogginnlegg eller noe du ønsker å lese om på min blogg.

I desember ifjord ble jeg ansatt som fast vikar frem til 30. juni, men på grunn av litt avspasering så er min siste dag i jobben min nå til torsdag isteden for fredag. Det betyr at jeg kun har to dager igjen i jobben min, før jeg slutter. Jeg har pendlet fra Larvik til Tønsberg siden mars, så jeg kjenner at det skal bli deilig å slippe den lange pendlingen hver dag. Samtidig syns jeg det er utrolig trist å tenke på.. Jeg kommer til å savne alle kollegaene mine og alle de fine menneskene jeg møter på jobb hver dag.

Jeg syns dette halvåret bare har flydd av sted, det er litt skummelt. Heldigvis har jeg utviklet meg mye på dette halvåret, på en bedre måte altså. Jeg har fått minner og erfaring jeg aldri ville fått noe annet sted, og det setter jeg pris på. Jeg hadde aldri utviklet meg så mye eller sittet igjen med de erfaringene og minnene jeg har uten de fine menneskene jeg har hatt rundt meg 😊 Jeg vil si tusen takk til alle!

Så om to dager avslutter dette kapittelet, og ett nytt begynner! Jeg har mye å se frem til i måneden som kommer og månedene etterpå også.

Likes

Comments

En av mine beste ferie minner jeg har, er når kjæresten min og jeg dro på "hoppe-på-tur" til Kreta med uspesifisert bosted. Jeg husker vi satt i høstferien til M og pratet om at det hadde vært fantastisk å vært i varmen nå, samtidig som at vi søkte litt rundt på nettet. Plutselig fant jeg en billig tur til Kreta, det eneste var at det var uspesifisert bosted - men før vi visste ordet av det var turen bestilt og flyet gikk om 6 timer! Vi ble stresset, fordi det var så mye å ordne på så kort tid. Vi måtte finne frem alle sommerklærna våres og pakke det vi ville ha med oss, pakke alt annet som er viktig å ha med på tur, levere pusen vår til svigermor og ta toget inn til Gardermoen. Midt i dette stresset, gledet vi oss veldig til å komme til ett nytt sted med sol og varme.

Heldigvis fikk vi ordnet alle tingene i tide, og som den flinke googleren jeg er satt jeg på toget og søkte opp en del ting. "Ikke bestill uspesifisert bosted til Chania" var det som møtte ansiktet mitt. På turen vi hadde bestilt, var det eneste vi visste at vi skulle til Chania, og jeg kjente stresset komme fordi jeg var så redd for hva som ville møte oss på hotellet. Heldigvis stemte ikke dette helt for vi kom til Agia Marina, noe vi fant ut når vi var der nede. Vi var veldig heldig med hotellet vi kom til, for vi kom til ett hotell som var barnevennlig og stort, med basseng og alt. Hotellrommet vårt var ca. 30 kvm, og vi hadde eget kjøkken. Jeg husker den lykken og lettelsen jeg kjente da jeg gikk inn på hotellrommet, og stresset slapp med en gang - nå kom endelig feriemoduset mitt på.

Vi hadde en fantastisk uke i Agia Marina som ble fylt opp med utforsking av byen vi bodde i, turer inn til Chania, avslappning på fullt nivå og en helt fantastisk scooter tur opp til fjellene hvor vi så utrolig mye spennende og fint. Vi kjørte på grusveier, så dyr og mennesker oppe i fjellene, samtidig som at vi så en helt fantastisk utsikt! Hvis noen skal til Kreta, anbefaler jeg virkelig på det varmeste å kjøre opp til toppen av fjellet og se utover byen.

Vi hadde ikke så veldig mye penger med oss nedover i og med at det ble så spontant, men det gjorde absolutt ingenting. Vi kjøpte mat på ett supermarket og lidel som lå i nærheten og laget maten på hotellet. Jeg husker jeg syns det var så koselig å sitte på verandaen å spise mat, det er virkelig en sånn tur jeg ønsker å oppleve igjen. Vi drakk også den beste apelsin juicen jeg har smakt noen sinne, den var ferskpresset og syrlig. Denne turen gjorde virkelig at jeg forsto at det er opplevelsene man får som er viktig, og ikke hvor mye penger man kan bruke som gjør at turen blir bra. Vi hadde hverandre, og det er det viktigste.

Tusen takk for en helt fantastisk og en uforglemmelig tur til Kreta, kjæresten min 💛 Ord kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg til å dra på enda en ny oppdagelsesferd til Thailand og Vietnam med deg, om kun to uker igjen nå faktisk! Jeg håper at dere vil følge oss når vi er der nede 😃

Likes

Comments

Om 24 dager og 11 timer sitter Martin og jeg på toget på vei inn til Gardermoen. Dette er en tur vi har sett frem til i over ett halvt år nå og planlagt godt. Om under en måned igjen så er dagen her - herregud! Jeg har så høy reisefeber at jeg holder på å bli gal, og jeg føler at dagene ikke kan gå fort nok. Selv om mye allerede er i orden, er det fremdeles en del ting som må ordnes og kjøpes før vi kan sette oss på flyet.

Del gjerne dine beste reisetips med oss! Det setter vi stor pris på, siden det er mye å tenke på når vi skal være borte lenge og derfor er det lett å glemme noe - jeg ønsker å være så godt forberedt som mulig når jeg skal pakke kofferten.

Skal du på en ferie i år som du ser frem til? Eller bare slappe av hjemme? Jeg vil høre hva dine planer for sommeren 2017 er! 😄

Likes

Comments

Hvis du ønsker å ta kontakt med meg kan det gjøres på mail til ronjamelanie@outlook.com eller via kommentarfelt / innboks på min blogg eller facebook side som du kan finne HER.

Likes

Comments