Hej allihopa! Nå er planleggingen for Asia turen i full gang. Vi har funnet ut hvilke byer vi vil dra til i både Vietnam og Thailand, og bestilt flybilletter til alle stedene. Nå står det kun hotell og en liten plan for hva vi ønsker å se i hver by igjen. Jeg kommer til å oppdatere rundt denne reisen både før vi reiser ift. planleggingen, tanker og mens vi er der nede. Hvis det er noen som har noen tips og idér, så tar vi alt imot med åpne hjerter og blir veldig glad for alt 😃


På søndag var jeg en tur innom pappa og fant ett bilde av meg fra da jeg gikk i barnehagen, og jeg ser jo helt lik ut! Går virkelig ikke an å ljuge fra meg det bildet hvertfall, hehe.

Likes

Comments

For litt siden bestilte kjæresten min og jeg oss flybilletter tur / retur Bangkok. Vi drar 2. juli og drar ikke hjem igjen før 2. august. Vår plan er å være på ferie i en måned, og vi skal nyte og oppleve Asia og livet. Vi har lyst til å tilbringe 2 uker i Vietnam og litt over 2 uker i Thailand. Vi har som sagt bestilt flybilletter til og fra Bangkok, så vi har en viss idé om hva og hvor vi vil dra i Thailand, men ingen av oss har vært i Vietnam før - derfor lurer jeg på om det er noen som har vært i Vietnam og har lyst til å dele erfaringer og tips om hvilken by(er) vi burde dra til, hva vi burde oppleve og se? Fortell gjerne opplevelser og historier!

Ord kan ikke beskrive hvor mye vi gleder oss til denne turen! Sol og varme, hvite sandstrender, palmer, temlper og god mat.

Likes

Comments

Hei alle sammen! Nå er det lenge siden jeg har skrevet her på bloggen og det er ingen spesiell grunn til det. Jeg følte bare at blogging ikke funket for meg på det tidspunktet, men nå er motivasjonen og energien tilbake igjen - og det føles så bra! Livet mitt er virkelig på topp om dagen og det samme er jeg.

Når jeg flyttet til Tønsberg helt i starten av september var jeg veldig ensom, og jeg mistet meg selv litt. Nå har livet her endelig falt på plass og jeg har funnet meg selv igjen, og jeg har vært så heldig som har fått en fulltids jobb. Dagene mine er travle, men det føles bare bra - og jeg har lyst til å dele min hverdag med dere igjen. Kjæresten min og jeg har også mange planer for det nye året som jeg gleder meg til å dele her, jeg har virkelig trua på det nye året.

Jeg ville bare si hei til dere, så blogges vi forhåpentligvis ikke om så lenge! 😄

Likes

Comments

Dere som har fulgt med på denne bloggen vet at den katteungen vi i utgangspunktet skulle få når vi flyttet til Tønsberg døde, var vi egentlig innstilt på å ikke få noen katteunge i huset med det første. Det tok ikke lang tid før vi fant ut at vi ønsket en liten katteunge i huset likevel, og fant raskt ut at det var ei som ga bort noen skipskatter. Vi dro å hentet katteungen ganske rask etter at vi flytte inn, og har ikke angret ett sekund på det.

Denne vakre lille jenta gjør et større hus mer livlig, og bringer så mye glede til oss i hverdagen. Nå har vi hatt henne ett par uker, og jeg er så forelsket! En finere katteunge tror jeg ikke vi kunne fått. Hun er så kosete og lekete på samme tid, jeg syns hun er så nydelig. Det å få en liten katt er vel en av de fineste valgene jeg har tatt i livet. Hun er den lille prinsessa vår 💗

Har du kjæledyr?

  • 476 lesere

Likes

Comments

God morgen 😃

I dag tenkte jeg å starte tirsdags morgenen med 30 personlige spørsmål og svar, da jeg selv syns det er morsomt å lese om på blogger selv. Tar du utfordringen du også? Link gjerne til innlegget i kommentarfeltet om du har skrivd et slikt innlegg du også. 

1. Hvor gammel er du om fem år? Om fem år er jeg 24 år gammel.

2. Hvem har du vært sammen med i minst to timer i dag? I dag har jeg minst vært med kjæresten min i to timer siden vi sover sammen om det teller? Jeg har ikke vært våken med noen i to timer i dag.

3. Hvor høy er du? Jeg er ca. 157 tror jeg, er en stund siden jeg har målt meg faktisk.

4. Hvem ringte du sist? Jeg ringte storesøsteren min sist, men hun tok ikke telefonen.

5. Hvem ringte deg sist? Storesøsteren min prøvde å ringe meg, uten svar.

6. Hva stod det på den siste sms´n du fikk? "DD starter det med 👌".

7. Foretrekker du å ringe eller sende sms? Det kommer helt an på hvem det er jeg skal snakke med. Hvis det er noen jeg kjenner godt så foretrekker jeg å ringe, men hvis det er noen jeg ikke kjenner så godt foretrekker jeg å sende sms.

8. Hva er ditt favoritt sted? Hjemme! Jeg syns det er så koselig her som vi har flyttet nå.

9. Hvilken øyefarge har du? Jeg har blå øyne.

10. Når våknet du i dag? I dag våknet jeg 07:00 av at kjæresten min kysset meg.

11. Hva skremte deg om natten som barn? Mørket skremte meg mest om natten som barn, noe det fremdeles gjør.

12. Hvilket Youtube klipp var det som sist fikk deg til å le? Det var slutten av denne videoen. Syns den jenta der er så fantastisk morsom, og jeg ler alltid når jeg ser på videoene hennes.

13. Hva er din beste egenskap? Min beste egenskap er att jeg vil at alle rundt meg skal være glad og ha det bra til enhver tid.

14. Hva er din verste egenskap? Min verste egenskap må være att jeg sjeldent er effektiv på morgenen siden jeg er utrolig lat og treig.

15. Sover du med eller uten klær om natten? Det kommer helt an på. Er det kaldt på rommet sover jeg med pysj, men er det varmt så kan jeg sove i enten i g-streng eller helt naken.

16. Hvor mange puter har du i sengen? Vi har fem puter i sengen, men vi sover kun med to.

17. Har du stasjonær eller bærebar data? Jeg har bærebar data.

18. Foretrekker du sko, sokker eller barføtt? Jeg foretrekker alle tre faktisk, men alt etter været og om jeg er inne eller ute.

19. Hva hører du på akkurat nå? Little do you know - Evang.

20. Hvilken iskrem er din favoritt? Ben & Jerrys Chocolate Fudge Brownie. Åååh, elsker den!

21. Hvilken dessert er din favoritt? Det må bli tilslørte bondepiker, uten tvil.

22. Den største premien du har vunnet? Det husker jeg faktisk ikke.. Tror ikke jeg har vunnet noe slikt før?

23. Liker du kaffe? Jeg liker ikke vanlig svart kaffe, men cappuccino osv er jeg veeldig glad i.

24. Hva drikker du helst til frokost? Juice, vann eller iskaffe / kaffe.

25. Hvem var din favoritt lærer på videregående? Kontakt læreren jeg hadde siste året på videregående var uten tvil min favoritt.

26. Kan du spille poker? Nei, det kan jeg ikke.

27. Hvilken radiostasjon var den siste du hørte på? Det var i bilen når vi flyttet til Tønsberg, så jeg husker ikke hvilken radiostasjon det var.

28. Vil du ha barn? Ja, det vil jeg om noen år.

29. Sover du på en spesiell side? Den siste tiden har jeg sovet kun på ryggen pga. brystoperasjonen, for jeg har ikke klart å ligge på siden eller magen.

30. Er du sarkastisk? Nei, det vil jeg ikke si.. Ikke ofte isåfall.

Likes

Comments

For snart en måned siden gikk jeg inn døren på Fornebuklinikken tidlig på morgenen. Det var denne dagen jeg hadde ventet så lenge på, og jeg har aldri vært så redd som det jeg var den morgenen. Tusenvis av tanker gikk gjennom hodet mitt, samtidig som at jeg var klar for å legges på operasjonsbordet.

Jeg ble fulgt inn på klinikken av kjæresten min, og jeg ble tatt godt imot av ei hyggelig dame som jeg pratet litt kort med. Damen fulgte meg til sengen jeg fikk tildelt, sammen med noen klær jeg skulle skifte til før jeg kunne gå inn til kirurgen. Når klærna var på kom kirurgen, og vi gikk inn på kontoret hans for å tegne på brystene mine. Jeg gikk inn på operasjonsstuen, ble vasket med sprit og lagt på operasjonsbordet. På operasjonsbordet fikk jeg en nål i hånden, og jeg sovnet raskt av narkosen. Når jeg våknet var jeg så kald at jeg skalv, enda jeg hadde en varmematte under rumpa og dobbel dyne over meg. Jeg våknet fort til, og fikk servert både mat og drikke. Etter noen timer ble jeg hentet av kjæresten min, som kjørte hjem. Tiden etterpå ble fylt med mye smerter og jeg var veldig mye sliten, men det roet seg heldigvis etter ett par uker. Nå er det snart en måned siden operasjonen, og jeg har så og si ingen smerter i brystene mine i dag.

Jeg er så utrolig fornøyd med resultatet av hvordan brystene mine ser ut nå etter at jeg fikk utført brystløft uten implanter, og har ikke angret ett eneste sekund på at jeg valgte den klinikken og kirurgen som jeg gjorde. Jeg har fått så god service og oppfølging av alle på klinikken, og ikke minst så mye kjærlighet og hjelp av kjæresten min i denne tiden.

Likes

Comments

En ting som har irriterert meg, er at en teit kommentar som jeg fikk rett i ansiktet på ungdomsskolen har sittet så godt inne i meg i alt for mange år. Jeg husker det som om det var i går, det var i 9. klasse og vi jobbet i grupper. Plutselig sier han ene jeg jobbet sammen med "Du har bart!" også lo han. Mest sannsynlig var det ingenting han tenkte over og heller ikke tenkt over i ettertid, og mest sannsynlig var det bare en ubetydelig kommentar som kom uten en eneste tanke. Men den kommentaren satt i meg lenge, og jeg ble så flau da jeg fikk den kommentaren. Jeg husker at jeg sto i speilet hver gang jeg sminket meg, og tenkte over se små hårene jeg hadde på overleppen.

Det er så synd at kroppshår hos jenter er flaut og tabu å snakke om. Mest sannsynlig sitter mange som leser dette innlegget og tenker "Jeg har også hår på overleppen", og vet du hva? Det er helt naturlig. Det er like naturlig for jenter som for gutter å ha hår på kroppen. Hos gutter så er det akseptabelt med skjegg, lange hår under armene og på bena, men hvis ei jente har litt mørke hår så er ikke det like innafor. Vi jenter skal alltid være nybarberte og det skal ikke finnes dun på overleppen. Og det er så synd, for jeg syns at alle skal velge hva de selv ønsker. Alle er forskjellige. Noen har lyse hår, noen har mørke hår. Noen ønsker å fjerne hårene, mens andre ønsker ikke å fjerne hårene. Personlig liker jeg å være nybarbert og vokse overleppen i ny og ne, men dette er noe jeg syns burde være valgfritt.

Det jeg vil frem til, er at jeg ikke vil at noen skal skamme seg fordi de har har på kroppen, det skulle jeg ønske at jeg ble fortalt på den tiden. Det er helt greit å gå 3 dager uten å barbere seg, og de små hårene på overleppen som kalles dun er helt naturlig. Du velger selv hva du ønsker å gjøre, og kroppshår er helt naturlig og noe alle har. Ikke skam deg, men vær stolt av deg selv for du er vakker uansett!

Likes

Comments

I går handlet kjæresten min og jeg litt interiør på internett. Det var en del salg, så da slo vi til. Nettsiden vi handlet på heter DrLykke, og jeg anbefaler alle om å gå innom siden å se. Det er velig mye fint der, jeg ble ihvertfall frelst og kommer garantert til å handle mer på den nettsiden. Jeg legger ved bilder og link til noe av det vi handlet igår, jeg er så fornøyd!


Hva syns du om innkjøpet vårt?
Hva syns du om nettsiden, og har du handlet på DrLykke før? 

Likes

Comments

Nå er det ikke lenge til kjæresten min tar over leiligheten i Tønsberg, og for hver dag som går kjenner jeg sommerfuglene i magen tydeligere. Jeg kan ikke si noe annet enn at jeg GLEDER MEG! I går så fikk vi en veldig trist beskjed. Babypusen vi skulle få har blitt tatt livet av, noe som gjorde meg veldig trist. Men slik ble det da sistuasjonen til han vi skulle få pusen ble endret, og den heller ikke leveringsklar. Så da fokuserer vi på å flytte ordentlig inn og få alt på plass, og så får vi se om vi får oss en annen babypus med tiden.

Likes

Comments