For snart to år siden fikk jeg beskjed om at jeg at har lette celleforandringer, og har siden da sjekket meg hvert halvår for å holde dette under kontroll. Jeg anbefaler alle jenter om å dra for å sjekke seg jevnlig ift. dette (og andre ting selvfølgelig), sånn at man slipper å få sjokkbeskjeden at man i værste fall har utviklet livmorhalskreft.

I dag har jeg vært på vaksine kontoret for å ta sprøyte nr. 2 av 3 av HPV - vaksinen. Alle jenter som er født i 1991 og senere får tilbud om å få HPV - vaksinen helt frem til november / desember 2018 for å beskytte seg mot livmorhalskreft. Jeg anbefaler alle jenter om å ta denne vaksinen, det er så utrolig viktig å ta vare på seg selv!

Sjekker du deg jevnlig ift. celleforandringer?
Har du tatt HPV - vaksinen?

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Når jeg fylte 16 år gammel tok jeg min første tatovering, og jeg ble bitt av basillen. Siden den gang har jeg tatt 6 tatoveringer og det kommer definitivt til å bli flere. Jeg er ikke redd for å angre på tatoveringer siden jeg vet av egen erfaring at for meg så blir det en del av meg og til slutt ikke tenker over de, derfor er jeg av den typen som tar mine tatoveringer i de fleste tilfeller spontant.

Jeg føler ofte at man må ha en historie bak tatoveringen man velger å ta for at det skal være akseptabelt å ta en, noe jeg personlig ikke har. Mine tatoveringer betyr ingenting, jeg har de av den enkle grunnen at jeg syns de er fine eller kule - ikke noe mer avansert enn det.

Har du en eller flere tatoveringer? Fortell gjerne hva du har, og om den betyr noe eller ikke.

Likes

Comments

Hotellet som vi skal sove på når vi er i Nha Trang heter Maple Leaf Hotel & Apartments, her skal vi sove i 8 netter. Dette hotellet er ett 3 stjerners hotell og for rommet vi skal ha koster det 250 kr pr. natt. Vi valgte Superior-rom med utsikt mot byen, og rommet er 27 kvm.

Rommet ser helt perekt ut i størrelse, og jeg elsker de røde detaljene på sengen.

Frokost er inkludert i prisen, og jeg gleder meg så til å stå opp hver dag å spise asiatisk mat - det er faktisk det beste jeg vet om.

Jeg tror at hotellet ligger ganske bra til i Nha Trang. Det er jo så klart vanskelig å si når man aldri har vært i den byen før, men ut fra hvordan det ser ut når vi har oversikt over alle hotellene ser det bra ut hvertfall. Vi får bare vente å se, bra blir det uansett - det er jeg overbevist om.

Har du vært i Nha Trang før?

Likes

Comments

Jeg kjenner at jeg er på ett punkt i livet hvor jeg har lyst til å gjøre alt på en gang, noe som gjør at jeg setter meg i vanskelige situasjoner som for det meste kun foregår i mitt eget hode. Vi vet jo hva som skjer frem til sommeren, men hva med til høsten? Jeg er på det stadiet i livet hvor det å se for meg ett liv med en liten baby me virker bare mer og mer naturlig, samtidig som at jeg har ett lite ønsker om å studere til høsten - samtidig som at jeg har lyst til å dra på working holiday i Australia. Herregud, er det mulig? Jeg må le litt av meg selv 😝

Jeg tror nok at valget faller på det å dra på working holiday i Australia, før jeg velger å få barn. Jeg har jo hele livet foran meg, og jeg syns det er viktig å oppleve mest mulig før man får en liten til å ta hensyn til - selv om det hadde vært veldig hyggelig.

For å være på den sikre siden har jeg faktisk søkt meg inn på skole til høsten også. For det gjorde jeg nemlig ikke ifjord, og det angret jeg veldig på når kjæresten min begynte på skole. Heldigvis var jeg så heldig at jeg fikk jobb, så jeg har ingenting å kalge på - for jeg har det veldig bra og stortrives!

Har du tanker / planer for hva du vil gjøre til høsten? Fortell gjerne!

Likes

Comments

Hej allihopa! Nå som vi har bestilt nesten alle hotellene i de fem byene vi skal besøke til sommeren har jeg så lyst til å dele hotellene vi har valgt sammen med dere. Når vi har sittet i fly i 11 timer så lander vi tidlig på dagen i Bangkok og her blir vi en dag før vi tar fly videre til Nha trang. Av denne grunnen så har vi bestilt en natt på hotell i Bangkok og det er dette hotellet jeg skal vise dere nå.

Hotellet vi skal sove på denne ene natten heter Airport Bed, og det ligger ganske nærme flyplassen Don Muang som vi skal fly fra dagen etter. Det er ett 3 stjerners hotell og koster 356 kr natten. Hotellrommet vi skal ha er 40 kvm, noe som vil si at det faktisk er større enn hybelen jeg bodde.

Jeg syns rommet ser stort og stilrent ut, noe jeg liker veldig godt. Dette hotellet blir vårt første møte med Bangkok, og jeg tror ikke det blir feil. Vi skal jo være i Bangkok flere ganger på denne turen, men det blir mer mot slutten - og det er kun de hotellene vi mangler. Så hvis det er noen som har vært i Bangkok og har ett hotell å anbefale tar vi det imot med åpne armer 😊

Likes

Comments

Heisann! Siden sist så har kjæresten og jeg flyttet tilbake til hjembyen vår - Larvik. På grunn av at vi er usikre på om vi skal dra på working holiday in Australia eller om vi vil studere til høsten har vi flyttet hjem til svigermor, noe som vi setter veldig stor pris på at vi fikk lov til. Blir jo kun for en liten periode, så vi får se hva som skjer etterhvert også tar vi det derfra. Vi flyttet det aller siste på fredagen, så var en god følelse å være ferdig. Når vi våknet opp på lørdag, dro vi ut for å kjøpe en plante - og endte opp med en kaktus. Jeg er såå fornøyd!

Har du en kaktus?

Likes

Comments

Hej allihopa! Nå er planleggingen for Asia turen i full gang. Vi har funnet ut hvilke byer vi vil dra til i både Vietnam og Thailand, og bestilt flybilletter til alle stedene. Nå står det kun hotell og en liten plan for hva vi ønsker å se i hver by igjen. Jeg kommer til å oppdatere rundt denne reisen både før vi reiser ift. planleggingen, tanker og mens vi er der nede. Hvis det er noen som har noen tips og idér, så tar vi alt imot med åpne hjerter og blir veldig glad for alt 😃


På søndag var jeg en tur innom pappa og fant ett bilde av meg fra da jeg gikk i barnehagen, og jeg ser jo helt lik ut! Går virkelig ikke an å ljuge fra meg det bildet hvertfall, hehe.

Likes

Comments

For litt siden bestilte kjæresten min og jeg oss flybilletter tur / retur Bangkok. Vi drar 2. juli og drar ikke hjem igjen før 2. august. Vår plan er å være på ferie i en måned, og vi skal nyte og oppleve Asia og livet. Vi har lyst til å tilbringe 2 uker i Vietnam og litt over 2 uker i Thailand. Vi har som sagt bestilt flybilletter til og fra Bangkok, så vi har en viss idé om hva og hvor vi vil dra i Thailand, men ingen av oss har vært i Vietnam før - derfor lurer jeg på om det er noen som har vært i Vietnam og har lyst til å dele erfaringer og tips om hvilken by(er) vi burde dra til, hva vi burde oppleve og se? Fortell gjerne opplevelser og historier!

Ord kan ikke beskrive hvor mye vi gleder oss til denne turen! Sol og varme, hvite sandstrender, palmer, temlper og god mat.

Likes

Comments

Hei alle sammen! Nå er det lenge siden jeg har skrevet her på bloggen og det er ingen spesiell grunn til det. Jeg følte bare at blogging ikke funket for meg på det tidspunktet, men nå er motivasjonen og energien tilbake igjen - og det føles så bra! Livet mitt er virkelig på topp om dagen og det samme er jeg.

Når jeg flyttet til Tønsberg helt i starten av september var jeg veldig ensom, og jeg mistet meg selv litt. Nå har livet her endelig falt på plass og jeg har funnet meg selv igjen, og jeg har vært så heldig som har fått en fulltids jobb. Dagene mine er travle, men det føles bare bra - og jeg har lyst til å dele min hverdag med dere igjen. Kjæresten min og jeg har også mange planer for det nye året som jeg gleder meg til å dele her, jeg har virkelig trua på det nye året.

Jeg ville bare si hei til dere, så blogges vi forhåpentligvis ikke om så lenge! 😄

Likes

Comments