Blogg

Hola! Da var det søndag igjen, og det er vel en del der ute som er fyllesyke etter gårsdagens festligheter? Den tiden der jeg drakk det jeg orket uten å bli fyllesyk dagen derpå er desverre over for min del, og jeg er vel ikke den eneste.. Jeg tenkte å dele 5 tips mot fyllesyke med dere som jeg syns fungerer, og jeg håper så klart at dere liker dem. Hvis du har noen flere tips skriv dem i kommentarfeltet.

Spis mat! Både før du starter å drikke og dagen derpå. Det er viktig å spise mat slik at man ikke drikker på tom mage (det er aldri lurt!) - dermed vil man også tåle mye mer. Etter en kveld full av alkohol, er det også viktig å spise mat sånn at kroppen har noe å gå på. Jeg har av egen erfaring merket at hvis man spiser god og sunn mat dagen derpå, føler jeg meg bedre raskere.

Drikk vann! Det som frister minst når man står opp dagen derpå er virkelig ikke vann, men det å drikke vann dagen derpå hjeler virkelig. Når man drikker alkohol blir man dehydrert, derfor er det veldig viktig å få i seg vann siden det hjelper mot nettopp det. Jeg merker selv at på starten av dagen syns jeg vann smaker vondt, men samtidig som at formen kommer seg så smaker det bedre og bedre.

Sov og slapp av! Det er viktig å la kroppen komme seg igjen etter en lang kveld på byen. Lytt til kroppen din, slapp av og ta livet med ro. Jeg syns hvertfall det hjelper, og syns selv at det er deilig å ikke gjøre noen ting dagen derpå hvis formen min er elendig.

Frisk luft! Hva er vel værre enn innestenkt luft inne på rommet ditt når man står opp og føler seg dårlig? Lukk opp vinduene og la frisk luft komme inn på rommet. Hvis formen føles bedre er det deilig å gå en tur også. Jeg merker selv at jeg kommer meg mye raskere hvis jeg får frisk luft.

Puss tenner og dusj! Noe som kan være med på å få deg til å føle deg dårligere enn det du egentlig er, kan være alkoholsmak i munnen og ikke er nydusjet. Selv om du pusset tennene før du la deg, kan du fremdeles våkne opp med dårlig alkoholsmak i munnen, derfor er det viktig hvertfall for min del å få bort den vonde smaken. Hvis du er sånn som meg som ikke orker å dusje når du kommer hjem fra byen, kan jeg anbefale deg å gjøre det så raskt som du klarer - for jeg føler meg alltid mye bedre etter en dusj.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Hverdag

Jeg husker så godt da jeg var yngre, så var det en hel del å velge mellom hva man kunne gjøre. For det meste så var alt gøy og det skulle ikke så mye til for å ha det morsomt. Vi kunne spille med ball, bare sitte å prate om alt og ingenting, utforske og se rundt. Nå så finnes det ingenting å gjøre, det føles hvertfall sånn..

Hvorfor kan vi ikke bare gjøre som før? Hvorfor er det blitt sånn at vi har blitt kjipere med alderen og det skal mye mer til for å ha det morsomt? Jeg prøver hvertfall å gjøre litt som før, isteden for å kun sitte inne å se på serie. Hvor kjipt er ikke det da? Jeg har lyst til å se tilbake og tenke at jeg har gjort noe, opplevd og faktisk hatt det morsomt isteden for å bli lat og ikke gjort noen ting.

Nå som været begynner å bli varmere er det også enklere å være ute og finne på ting - heldigvis. Jeg syns livet er for kjedelig hvis man kun skal være inne og alene. Jeg bor også i en ganske så kjedelig by hvor det ikke skjer så mye, så her er det bare å bruke hodet. I sommer skal jeg være mye ute, spille med ball og gå turer!

Jeg vet ikke helt hvor jeg ville med dette innlegget, jeg trengte bare å lufte tankene litt. Fortell gjerne om du har det på samme måte.
Hva pleier du å gjøre når du er ute?

Likes

Comments

Hverdag

Nå er påsken over, og jeg er tilbake til hverdagen igjen. Selv om det har vært helt fantastisk med ferie så merker jeg at det er like fantastisk å være tilbake på jobb og til hverdagen igjen. Livet smiler så om dagen! Om under en måned så er det 17. mai også, herregud som tiden flyr. Det føles bra at dagene går så fort også, for nedtellingen til avreise datoen til Martin og jeg blir bare mindre og mindre.

Har du gjort noe morsomt i påsken?
Trives du best i feriemodus eller i hverdagen?

Lots of love, RM

Likes

Comments

ASIA 2017

Hotellet vi skal sove på når vi er i Pattaya heter Honey Inn, og her skal vi sove i 5 netter. Dette hotellet er ett 3 stjerners hotell og for rommet vi skal ha betaler vi 178 kr pr. natt. Vi valgte superior rom, og rommet er 26 kvm med balkong.

Bildene er lånt fra Hotels.com

Jeg syns rommet er fint ift. prisen vi har betalt for rommet, og det viktigste av alt er at det har en bra størrelse. Det er også veldig deilig at vi har balkong. Etter gjestenes vurdering ser det også ut som at hotellet ligger bra til, og klager man vel aldri på? Hehe.

Har du vært i Pattaya før? Kom gjerne med tips og råd!

Likes

Comments

Hverdag

I går dro Martin og jeg til storesøsteren min for å bli med hun og barna på tur. Vi gikk en tur som de har gått mange ganger, og det var en veldig fin tur. Den var ganske lang, men vi stoppet på en strand for å spise litt. Storesøsteren min hadde laget hjemmelaget rundstykker og blomkålsuppe som vi skulle ha med på turen, og det smakte såå godt - hun er virkelig en flink husmor!

Da vi var ferdige med å spise så plukket vi litt skjell på stranden, og så kom det noen svaner etterhvert. De er ganske pene å se på, men fy så hissige de er også! Vi hadde ikke gjort noen ting før de begynte å frese mot oss..

Vi gikk videre og hadde det veldig hyggelig. Vi brukte god tid på veien og pratet masse, det er så hyggelig med familie tid. Jeg merker også at jeg har blitt så glad i å dra på turer, og den følelsen man sitter igjen med i kroppen etter en tur er helt fantastisk.

Hva gjorde du i går?

Likes

Comments

Hverdag

På fredag dro Martin, jeg og tre andre på skogstur til sportskapellet som på toppen av ett fjell som ligger i Ulfsbakk. Jeg merket at kondisjonen min ikke var noe å skryte av, men det var veldig hyggelig selv om. Det var en veldig fin tur å gå så jeg kommer garantert til å gå hit flere ganger.

Da vi kom på toppen grillet vi pølser og spiste, mens vi så på utsikten og snakket før vi bestemte oss får å gå ned igjen. Turen nedover var ikke fullt så slitsom, men det ble veldig kaldt etterhvert. Martin og jeg var så heldige at vi var invitert på middag hos pappaen min, så vi dro dit for å slappe av og spise middag.

Er du glad i å gå på skogsturer?

Likes

Comments

Hverdag

God morgen ❤ Til tross for at jeg dro ut en liten tur i går så stod jeg tidlig opp i dag, og var raskt i gang med å starte dagen. Kjæresten min sover, men jeg har allerede vært våken i 1,5 time. Jeg har hatt litt egentid og det føles godt. Jeg kjenner at magen begynner å bli sulten, så jeg håper likevel at Martin våkner snart sånn at vi kan spise frokost sammen.

Jeg vet ikke hva planene våres for dagen er, det tar vi ofte litt på sparket når det er ferie. Jeg ser at solen skinner og at himmelen er blå, jeg håper at været holder seg fint så kan vi dra ut en tur hvertfall. Jeg ønsker dere en fin dag! 😄

Likes

Comments

Hverdag

For en herlig dag! Jeg har skikkelig søndagsfølelse, men det er kun torsdag. Det er virkelig uvant å ha ferie, men det føles så bra. Kjæresten min og jeg har vasket rommet og skiftet på sengen, så mens han er ute på fisketur skal jeg slappe helt av i sengen med Netflix.

Jeg har begynt på en ny serie som heter Bates Motel. Jeg har kun sett tre episoder, men jeg syns det virker så spennende! Så det er den serien jeg skal slappe av med idag. Det er så deilig å kunne sette av en dag for å slappe ordentlig av for en gangs skyld, og likevel ha mange dager igjen før "hverdagen" begynner igjen. Jeg ønsker dere en fin dag videre, så blogges vi ❤

Hva skal du gjøre i dag?

Likes

Comments

ASIA 2017

Når Martin og jeg satt å skulle finne ut av hvilken byer vi skulle dra til var det i utgangspunktet kun en by i hvert land vi skulle besøke, men vi klarte ikke å bestemme oss så vi gikk for alle byene vi ønsket å besøke. Vi vet med oss selv at vi ikke har ro nok i kroppen til å være for lenge på ett sted, og vi begynner å kjede oss hvis vi er for lenge i samme by. Vi skal besøke to land og fem byer på en måned!

Jeg gleder meg så ubeskrivelig mye til alle opplevelsene vi kommer til å få, den god maten og kulturforskjellene. Jeg håper også at jeg vil lære mye på turen, både om meg selv og ting jeg kan ta med meg videre i livet. Tenk at det kun er 81 dager igjen til vi sitter på flyet ned til Bangkok!

BANGKOK, Thailand

CHIANG MAI, Thailand

PATTAYA, Thailand

NHA TRANG, Vietnam

HO CHI MINH CITY, Vietnam

Har du vært i noen av disse byene? Fortell hvilken! Kom gjerne med tips om hva vi burde oppleve og hva vi burde vite hvis du har noen tips eller råd.

Likes

Comments

Hverdag

Hei alle sammen 😃 Denne søndagen har vært over gjennomsnittelig koselig for min del. Kjæresten min og jeg fant ut at det hadde vært hyggelig å dratt ut for å nyte solen som skinte, så vi inviterte storesøsteren min, kjæresten hennes og tantebarna mine med ut for å gå på tur og grille. Vi dro en kort tur til dem før vi dro videre på butikken og handlet det vi manglet på turen, før turen gikk til Ulfsbakk.

Når vi endelig var kommet frem kom desverre tåken, solen forsvant og været ble utrolig surt, men vi gjorde det beste ut av det hele. Vi snakket og grillet pølser, husket og plukket blomster. Alt i alt var det en veldig hyggelig søndagstur selv om den ikke ble så veldig lang.

Jeg håper dere hatt en like fin søndag som det jeg har hatt ❤ Nå skal kjæresten min og jeg bare slappe av i sengen resten av dagen med Narnia på tv´n. Vi blogges!

Hva har du gjort i dag?

Likes

Comments

Jeg kjøpte denne rosa bomber jakken forrige uke på Carlings. Når jeg så den første gangne falt den i smak med en gang, faktisk ble jeg så forelsket i jakken at jeg kjøpte den samme jakken bare i grønn også! Rosa fargen er perfekt og jakken er super behagelig å ha på. Den passer perfekt nå som våren endelig er her. Den kostet kun 299,- også!

Hva syns du om jakken?


Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Hei alle sammen! April er i gang, jeg håper at det blir en måned som blir bra og går fort. Neste uke allerede så er det påskeferie og jeg skal kun jobbe to dager til uken, det skal bli deilig med ferie. Jeg krysser fingrene for at det blir knallvær med sol og varme i påskeferien. Det er rart med det, men når det blir bra vær blir jeg ekstra glad og sprudlende! Da skal det mye til for å ødelegge dagen for meg.

Har du noen planer for påskeferien? Selv skal jeg ta ferien som den kommer, og håpe bare på det beste 😃

Likes

Comments

Hotellet som vi skal sove på når vi er i Chiang Mai heter 7 days, her skal vi sove i 5 netter. Dette hotellet er ett 3 stjerners hotell og for rommet vi skal ha koster det 142 kr pr. natt. Vi valgte Superior-rom, og rommet er 17 kvm.

Når vi bestilte dette hotellet ble jeg så fascinert av hvordan rommene så ut på hotellet, at jeg glemte litt å sjekke ting jeg syns er litt viktig som f.eks vindu og størrelse.. Så vi vet faktisk ikke om det er vindu på rommet vårt samtidig som at rommet er utrolig lite, men det får vi ikke gjort så mye med nå. Jeg syns det fremdeles er kult, og jeg elsker hvertfall hvordan det ser ut!

Bildene er lånt fra Hotels.com

Første gangen jeg så badet er faktisk nå som jeg søkte opp hotellet ordentlig, haha! Det er som så, men.. Er det en ting jeg syns er kult så er det at det er murvegger (?) med så spreke farger inne på rommet. Det er fargetema inne på rommet, f.eks blå, lilla osv.. Gleder meg så til å se hvilken farge vi får. Dette ligger litt på utsiden av byen, men ikke sånn veldig langt. Tror det er typ. 10 min i tuktuk, og det er uten tvil overkommelig.

Har du vært i Chiang Mai før? Kom gjerne med tips!

Likes

Comments

Hej allihopa 💜 I august ifjord opererte jeg puppene mine (les innlegget her), og i dag har jeg vært på halvtårs kontroll på Fornebuklinikken. Halvtårs kontrollen gikk over all forventning, jeg er utrolig fornøyd med resultatet, men det var veldig godt å høre at kirurgen selv var veldig fornøyd med resultatet.

Når jeg var på konsultasjonstime første gangen ble jeg fortalt at alt ikke kunne gjøres under ett inngrep på grunn av hvordan puppene mine så ut den gangen, derfor skal jeg ligge på operasjonsbordet igjen 10. august! Det skal bli så deilig å bli ferdig med denne lange prosessen. Jeg er som sagt veldig fornøyd nå, men det er noen små ting som fortsatt skal gjøres før vi er ferdige - derfor gleder jeg meg utrolig mye til å se sluttresultatet.

Har du operert noe?

Likes

Comments

På søndag tok kjæresten min og jeg ett veldig tungt og vanskelig valg, definitivt det vanskeligste valget vi har tatt på lenge. Når vi flyttet fra Tønsberg og tilbake til Larvik, innså vi at vi ikke kunne beholde pusen vår lenger. Ikke fordi vi ikke ønsket, men fordi vi ikke hadde mulighet til å beholde henne siden vi flyttet hjem til svigermor som bor i blokk. Vi kunne ikke la den lille skjønne pusen vår være inne i en leilighet i en blokk hvor den eneste ute muligheten var på værandaen når vi så hvor sårt hun ønsket å være ute, det føltes rett og slett ikke riktig. Derfor tok vi tak i saken, sånn at pusen vår endelig skulle få mulighet til å være den villkatten hun er skapt for å være.

Vi la ut en annonse på facebook tidlig søndags morgen, og etter kort stund var det noen som var interessert. Jeg fikk sjokk, for jeg hadde trodd at det ville ta mye lenger tid. Men hun som viste interesse virket så riktig å gi pusen vår til, og jeg tror at hun vil få det mye bedre i sitt nye hjem. Hun vil forhåpentligvis få mye kjærlighet og hun vil få muligheten til å være ute - noe som er utrolig viktig for oss. Nå føles det veldig tomt og vi savner prinsessa vår utrolig mye, men det letter å vite at hun vil få det bedre.

Lille skjønne pusen vår, som har en helt spesiell plass i hjertet vårt ❤

Likes

Comments

Hotellet som vi skal sove på når vi er i Ho Chi Minh City heter Sanouva Saigon Hotel, her skal vi sove i 6 netter. Dette hotellet er ett 3 stjerners hotell og for rommet vi skal ha koster det 367 kr pr. natt. Vi valgte deluxe dobbeltrom, og rommet er 24 kvm.

Bildene er lånt fra Hotels.com

Som dere ser er rommet her i en litt annen standar enn i Bangkok og Nha Trang, men jeg syns det ser så fint ut uansett! Jeg tror også at det ligger ganske bra til i byen, og det er en fordel siden Ho Chi Minh City er en storby.

Har du vært i Ho Chi Minh City før? Kom gjerne med tips og råd!

Likes

Comments

Når kjæresten min og jeg våknet på morgenen i dag skinte og temperaturen var herlig. Vi sto relativt fort opp av sengen for å starte dagen, for dette været skulle vi ikke gå glipp av. Vi kjørte til Stavern ved halv 12 tiden og gikk til Minnehallen og litt rundt i Stavern sentrum. Vi pratet om alt og ingenting, og hadde det veldig hyggelig det fantastiske været og i hverandres selskap.


Hva har du gjort i dag?

Likes

Comments

For snart to år siden fikk jeg beskjed om at jeg at har lette celleforandringer, og har siden da sjekket meg hvert halvår for å holde dette under kontroll. Jeg anbefaler alle jenter om å dra for å sjekke seg jevnlig ift. dette (og andre ting selvfølgelig), sånn at man slipper å få sjokkbeskjeden at man i værste fall har utviklet livmorhalskreft.

I dag har jeg vært på vaksine kontoret for å ta sprøyte nr. 2 av 3 av HPV - vaksinen. Alle jenter som er født i 1991 og senere får tilbud om å få HPV - vaksinen helt frem til november / desember 2018 for å beskytte seg mot livmorhalskreft. Jeg anbefaler alle jenter om å ta denne vaksinen, det er så utrolig viktig å ta vare på seg selv!

Sjekker du deg jevnlig ift. celleforandringer?
Har du tatt HPV - vaksinen?

Likes

Comments

Når jeg fylte 16 år gammel tok jeg min første tatovering, og jeg ble bitt av basillen. Siden den gang har jeg tatt 6 tatoveringer og det kommer definitivt til å bli flere. Jeg er ikke redd for å angre på tatoveringer siden jeg vet av egen erfaring at for meg så blir det en del av meg og til slutt ikke tenker over de, derfor er jeg av den typen som tar mine tatoveringer i de fleste tilfeller spontant.

Jeg føler ofte at man må ha en historie bak tatoveringen man velger å ta for at det skal være akseptabelt å ta en, noe jeg personlig ikke har. Mine tatoveringer betyr ingenting, jeg har de av den enkle grunnen at jeg syns de er fine eller kule - ikke noe mer avansert enn det.

Har du en eller flere tatoveringer? Fortell gjerne hva du har, og om den betyr noe eller ikke.

Likes

Comments