Hverdag

Gratulerer så mye med dagen, Norge! ❤

Hvert eneste år gleder jeg meg til 17. mai, har høye forventninger og ser for meg hvordan dagen kommer til å se ut - at den skal bli så bra og morsom. Men nesten hvert år blir jeg like skuffet hver gang, og det blir bare kjedeligere for hvert år som går. I år var det intet unntak..

Jeg stod opp tidlig for å gjøre meg klar, sånn at jeg skulle være klar for å se på barnetoget. Det var veldig hyggelig, men av en eller annen grunn blir jeg alltid så sliten, og hvertfall i føttene på 17. mai. Så allerede her var jeg sliten av å stå rett opp og ned. Når toget er ferdig, hva skjer da? Ingenting. Jeg bare tusler rundt i byen og venter på at noe skal skje, det eneste som skjer er at jeg går rundt i byen og spiser mat. Jeg gadd ikke bruke penger på is en gang, så skuffet var jeg i år.

Heldigvis har jeg jo ikke vært alene. Jeg har tilbringt dagen min sammen med kjæresten min, pappaen min og noen venner. Det er alltid hyggelig å være samlet, men jeg syns at 17. mai er ganske så oppskrytt. Ingenting kan sammenlignes med hvordan 17. mai var da jeg var liten. Da var jeg giret fra morgen til kveld, og hele motivasjonen min for å stå opp og gå i barnetoget det at jeg skulle spise is og ta karuseller etterpå, og nå gidder jeg ikke bruke penger på noen av delene. Kanskje det er jeg som har blitt gammel og kjip? Bedre lykke neste år.

Hva syns du om 17. mai?

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Blogg, Ronja Melanie

Jeg har laget meg facebook side til bloggen min hvor oppdateringer for hvert innlegg jeg legger ut her på bloggen og flere personlige oppdateringer, så nå vil det vil bli enda lettere å følge meg. Følg facebook siden min HER

Likes

Comments

Ronja Melanie

Jeg blir helt satt ut av dagens samfunn! Er det bare noe jeg tror, eller blir russetiden sykere og sykere for hvert år som går? Jeg føler at artikler på nettet hvor det står om vold og voldtekt av russer stadig blir flere. Er det virkelig greit å være slemme mot hverandre? Jeg trodde at russetiden handlet om å ha det gøy, men desverre virker det som om ordet gøy blir tatt til helt nye stadier av noen mennesker. Det finnes mange unge mennesker der ute som ødelegger russetiden for andre, fordi de opplever å bli voldtatt eller bli banket på russetreff fordi noen andre skal ha det "gøy". Det er så tragisk.. Har vi mennesker sunket så lavt? Jeg mister virkelig troen på oss når jeg ser hvilken utvikling vi er i. Russetiden skal liksom være den beste tiden med de morsomste og kuleste opplevelsene, også er det denne utviklingen som skjer? Jeg tør ikke tenke på åssen det kommer til å se ut tilslutt hvis det fortsetter sånn her.. Jeg er faktisk helt overbevist om at russetiden kommer til å forsvinne etterhvert, fordi en dag er det noen som setter ned foten og sier stopp for slike handlinger. Det er faktisk ikke greit å holde på sånn, man ødelegger livet til mennesker og det er utrolig trist.

Vi er mennesker er nødt til å ta oss sammen og begynne å være snille med hverandre. Gi hverandre ros, positive tilbakemeldinger, si fine ting til hverandre, unn hverandre suksse, glede og lykke - og ikke minst ta vare på hverandre! Det er så trist om verden skal bli fylt med enda flere grusomme handlinger, for vi er alt for flinke til å være slemme med hverandre. La russetiden bli fylt med glede og festligheter, og la det bli en uforglemmelig tid uten at noen idioter skal ødelegge for andre. Det er også så trist om russetiden skal forsvinne på grunn av denne grusomme utviklingen! 

Likes

Comments

Hverdag

For et herlig vær det har vært i dag! Kjæresten min og jeg dro en rask tur ut til pappaen min tidligere i dag hvor vi satt ute og snakket i det fine været, før vi dro videre for å grille med noen venner av oss på en strand. Vi har rett og slett koset oss og kjent ordentlig på solen, for en følelse!

Mai er en fantastisk måned som går utrolig fort, rett og slett fordi det er så mye å se frem til. Fridager, bursdag til tantebarnet mitt som fyller 3 år!!, 17. mai og en langhelg. Blomster spirer, grasset og trærne blir grønnere og temperaturen blir forhåpentligvis varmere. Livet smiler for min del, og krysser fingrene for at det blir en fantastisk måned.

Hva ser du frem til denne måneden?

Likes

Comments

Thailand & Vietnam 2017

Om akkurat 63 dager så skjer det! Da sitter kjæresten min og jeg på toget på vei til Gardermoen for å fly i 11 timer til Bangkok. Herregud som tiden flyr! Jeg husker den dagen vi satt å bestilte de første flybillettene som om det var igår, og nå har vi allerede bestilt togbilletter, fly billetter og hotell for hele oppholdet. Vi har undersøkt hva det er å gjøre i byene og satt opp noen tanker om hva vi MÅ ha med oss. Jeg er så reisesyk at jeg til og med har skrivd pakkeliste for kofferten min sånn at jeg kan pakke best mulig, haha.

Bildene er lånt fra Google

I Bangkok så lander vi på Suvarnabhumi Airport, men skal fly fra Don Muang Airport dagen ettepå og videre til Vietnam. Har du vært på noen av de to flyplassene?

Likes

Comments

Hola! Da var det søndag igjen, og det er vel en del der ute som er fyllesyke etter gårsdagens festligheter? Den tiden der jeg drakk det jeg orket uten å bli fyllesyk dagen derpå er desverre over for min del, og jeg er vel ikke den eneste.. Jeg tenkte å dele 5 tips mot fyllesyke med dere som jeg syns fungerer, og jeg håper så klart at dere liker dem. Hvis du har noen flere tips skriv dem i kommentarfeltet.

Spis mat! Både før du starter å drikke og dagen derpå. Det er viktig å spise mat slik at man ikke drikker på tom mage (det er aldri lurt!) - dermed vil man også tåle mye mer. Etter en kveld full av alkohol, er det også viktig å spise mat sånn at kroppen har noe å gå på. Jeg har av egen erfaring merket at hvis man spiser god og sunn mat dagen derpå, føler jeg meg bedre raskere.

Drikk vann! Det som frister minst når man står opp dagen derpå er virkelig ikke vann, men det å drikke vann dagen derpå hjeler virkelig. Når man drikker alkohol blir man dehydrert, derfor er det veldig viktig å få i seg vann siden det hjelper mot nettopp det. Jeg merker selv at på starten av dagen syns jeg vann smaker vondt, men samtidig som at formen kommer seg så smaker det bedre og bedre.

Sov og slapp av! Det er viktig å la kroppen komme seg igjen etter en lang kveld på byen. Lytt til kroppen din, slapp av og ta livet med ro. Jeg syns hvertfall det hjelper, og syns selv at det er deilig å ikke gjøre noen ting dagen derpå hvis formen min er elendig.

Frisk luft! Hva er vel værre enn innestenkt luft inne på rommet ditt når man står opp og føler seg dårlig? Lukk opp vinduene og la frisk luft komme inn på rommet. Hvis formen føles bedre er det deilig å gå en tur også. Jeg merker selv at jeg kommer meg mye raskere hvis jeg får frisk luft.

Puss tenner og dusj! Noe som kan være med på å få deg til å føle deg dårligere enn det du egentlig er, kan være alkoholsmak i munnen og ikke er nydusjet. Selv om du pusset tennene før du la deg, kan du fremdeles våkne opp med dårlig alkoholsmak i munnen, derfor er det viktig hvertfall for min del å få bort den vonde smaken. Hvis du er sånn som meg som ikke orker å dusje når du kommer hjem fra byen, kan jeg anbefale deg å gjøre det så raskt som du klarer - for jeg føler meg alltid mye bedre etter en dusj.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Jeg husker så godt da jeg var yngre, så var det en hel del å velge mellom hva man kunne gjøre. For det meste så var alt gøy og det skulle ikke så mye til for å ha det morsomt. Vi kunne spille med ball, bare sitte å prate om alt og ingenting, utforske og se rundt. Nå så finnes det ingenting å gjøre, det føles hvertfall sånn..

Hvorfor kan vi ikke bare gjøre som før? Hvorfor er det blitt sånn at vi har blitt kjipere med alderen og det skal mye mer til for å ha det morsomt? Jeg prøver hvertfall å gjøre litt som før, isteden for å kun sitte inne å se på serie. Hvor kjipt er ikke det da? Jeg har lyst til å se tilbake og tenke at jeg har gjort noe, opplevd og faktisk hatt det morsomt isteden for å bli lat og ikke gjort noen ting.

Nå som været begynner å bli varmere er det også enklere å være ute og finne på ting - heldigvis. Jeg syns livet er for kjedelig hvis man kun skal være inne og alene. Jeg bor også i en ganske så kjedelig by hvor det ikke skjer så mye, så her er det bare å bruke hodet. I sommer skal jeg være mye ute, spille med ball og gå turer!

Jeg vet ikke helt hvor jeg ville med dette innlegget, jeg trengte bare å lufte tankene litt. Fortell gjerne om du har det på samme måte.
Hva pleier du å gjøre når du er ute?

Likes

Comments

Nå er påsken over, og jeg er tilbake til hverdagen igjen. Selv om det har vært helt fantastisk med ferie så merker jeg at det er like fantastisk å være tilbake på jobb og til hverdagen igjen. Livet smiler så om dagen! Om under en måned så er det 17. mai også, herregud som tiden flyr. Det føles bra at dagene går så fort også, for nedtellingen til avreise datoen til Martin og jeg blir bare mindre og mindre.

Har du gjort noe morsomt i påsken?
Trives du best i feriemodus eller i hverdagen?

Lots of love, RM

Likes

Comments

Hotellet vi skal sove på når vi er i Pattaya heter Honey Inn, og her skal vi sove i 5 netter. Dette hotellet er ett 3 stjerners hotell og for rommet vi skal ha betaler vi 178 kr pr. natt. Vi valgte superior rom, og rommet er 26 kvm med balkong.

Bildene er lånt fra Hotels.com

Jeg syns rommet er fint ift. prisen vi har betalt for rommet, og det viktigste av alt er at det har en bra størrelse. Det er også veldig deilig at vi har balkong. Etter gjestenes vurdering ser det også ut som at hotellet ligger bra til, og klager man vel aldri på? Hehe.

Har du vært i Pattaya før? Kom gjerne med tips og råd!

Likes

Comments

I går dro Martin og jeg til storesøsteren min for å bli med hun og barna på tur. Vi gikk en tur som de har gått mange ganger, og det var en veldig fin tur. Den var ganske lang, men vi stoppet på en strand for å spise litt. Storesøsteren min hadde laget hjemmelaget rundstykker og blomkålsuppe som vi skulle ha med på turen, og det smakte såå godt - hun er virkelig en flink husmor!

Da vi var ferdige med å spise så plukket vi litt skjell på stranden, og så kom det noen svaner etterhvert. De er ganske pene å se på, men fy så hissige de er også! Vi hadde ikke gjort noen ting før de begynte å frese mot oss..

Vi gikk videre og hadde det veldig hyggelig. Vi brukte god tid på veien og pratet masse, det er så hyggelig med familie tid. Jeg merker også at jeg har blitt så glad i å dra på turer, og den følelsen man sitter igjen med i kroppen etter en tur er helt fantastisk.

Hva gjorde du i går?

Likes

Comments

På fredag dro Martin, jeg og tre andre på skogstur til sportskapellet som på toppen av ett fjell som ligger i Ulfsbakk. Jeg merket at kondisjonen min ikke var noe å skryte av, men det var veldig hyggelig selv om. Det var en veldig fin tur å gå så jeg kommer garantert til å gå hit flere ganger.

Da vi kom på toppen grillet vi pølser og spiste, mens vi så på utsikten og snakket før vi bestemte oss får å gå ned igjen. Turen nedover var ikke fullt så slitsom, men det ble veldig kaldt etterhvert. Martin og jeg var så heldige at vi var invitert på middag hos pappaen min, så vi dro dit for å slappe av og spise middag.

Er du glad i å gå på skogsturer?

Likes

Comments

God morgen ❤ Til tross for at jeg dro ut en liten tur i går så stod jeg tidlig opp i dag, og var raskt i gang med å starte dagen. Kjæresten min sover, men jeg har allerede vært våken i 1,5 time. Jeg har hatt litt egentid og det føles godt. Jeg kjenner at magen begynner å bli sulten, så jeg håper likevel at Martin våkner snart sånn at vi kan spise frokost sammen.

Jeg vet ikke hva planene våres for dagen er, det tar vi ofte litt på sparket når det er ferie. Jeg ser at solen skinner og at himmelen er blå, jeg håper at været holder seg fint så kan vi dra ut en tur hvertfall. Jeg ønsker dere en fin dag! 😄

Likes

Comments

For en herlig dag! Jeg har skikkelig søndagsfølelse, men det er kun torsdag. Det er virkelig uvant å ha ferie, men det føles så bra. Kjæresten min og jeg har vasket rommet og skiftet på sengen, så mens han er ute på fisketur skal jeg slappe helt av i sengen med Netflix.

Jeg har begynt på en ny serie som heter Bates Motel. Jeg har kun sett tre episoder, men jeg syns det virker så spennende! Så det er den serien jeg skal slappe av med idag. Det er så deilig å kunne sette av en dag for å slappe ordentlig av for en gangs skyld, og likevel ha mange dager igjen før "hverdagen" begynner igjen. Jeg ønsker dere en fin dag videre, så blogges vi ❤

Hva skal du gjøre i dag?

Likes

Comments

Når Martin og jeg satt å skulle finne ut av hvilken byer vi skulle dra til var det i utgangspunktet kun en by i hvert land vi skulle besøke, men vi klarte ikke å bestemme oss så vi gikk for alle byene vi ønsket å besøke. Vi vet med oss selv at vi ikke har ro nok i kroppen til å være for lenge på ett sted, og vi begynner å kjede oss hvis vi er for lenge i samme by. Vi skal besøke to land og fem byer på en måned!

Jeg gleder meg så ubeskrivelig mye til alle opplevelsene vi kommer til å få, den god maten og kulturforskjellene. Jeg håper også at jeg vil lære mye på turen, både om meg selv og ting jeg kan ta med meg videre i livet. Tenk at det kun er 81 dager igjen til vi sitter på flyet ned til Bangkok!

BANGKOK, Thailand

CHIANG MAI, Thailand

PATTAYA, Thailand

NHA TRANG, Vietnam

HO CHI MINH CITY, Vietnam

Har du vært i noen av disse byene? Fortell hvilken! Kom gjerne med tips om hva vi burde oppleve og hva vi burde vite hvis du har noen tips eller råd.

Likes

Comments

Hei alle sammen 😃 Denne søndagen har vært over gjennomsnittelig koselig for min del. Kjæresten min og jeg fant ut at det hadde vært hyggelig å dratt ut for å nyte solen som skinte, så vi inviterte storesøsteren min, kjæresten hennes og tantebarna mine med ut for å gå på tur og grille. Vi dro en kort tur til dem før vi dro videre på butikken og handlet det vi manglet på turen, før turen gikk til Ulfsbakk.

Når vi endelig var kommet frem kom desverre tåken, solen forsvant og været ble utrolig surt, men vi gjorde det beste ut av det hele. Vi snakket og grillet pølser, husket og plukket blomster. Alt i alt var det en veldig hyggelig søndagstur selv om den ikke ble så veldig lang.

Jeg håper dere hatt en like fin søndag som det jeg har hatt ❤ Nå skal kjæresten min og jeg bare slappe av i sengen resten av dagen med Narnia på tv´n. Vi blogges!

Hva har du gjort i dag?

Likes

Comments