Header

Contains affiliate links

Nå som vinteren har kommet for fullt med både kuldegrader og snø kjente jeg at det var på tide å gjøre noen innkjøp som kommer godt med. Jeg er den største frysepinnen som finnes, derfor trenger jeg varme klær for å ikke fryse ihjel. Det å være kald er virkelig det verste jeg vet om, og det kan i værste fall ødelegge hele dagen min med at jeg ikke får varmen igjen. Er det en ting som er sikkert, så er det at jeg ikke er laget for å bo i Norge. En vakker dag skal jeg flytte til et land som er varmt hele året. Selv om jeg på en annen side elsker den friske luften som er i Norge på vinteren og syns det er hyggelig med snø, så er det sommeren den årstiden jeg liker best.

Denne jakken ble jeg forelsket i med en gang jeg så den. Det er en perfekt blåfarge og fargen på pelsen er virkelig prikken over i´n. Denne jakken er lett å matche med antrekk siden fargen passer til det aller meste, dette blir min favoritt i år. Det står også at den er 4/5 i varmeskala, så jeg krysser fingrene for at den holder meg varm i vinter. Det er kjæresten min som kjøpte denne jakken til meg og jeg ble så glad når han fortalte det til meg. Jeg føler meg heldig som har en så snill kjæreste! Frem til i morgen 22/11 kl. 10:00 er det 25% på alle jakker fra Nelly, så hvis du trenger en ny vinterjakke så anbefaler jeg deg å sjekke det. Hvis du ønsker å kjøpe jakken kan du trykke her.

Jeg har i flere uker lett slavisk etter vintersko jeg liker, for varme sko er virkelig et must for meg. Disse skoene falt jeg for med en gang jeg så dem, jeg tenkte at disse måtte jeg ha - og nå er de bestilt hjem til meg. Jeg har lest at skoene skal være varme, og det ganske viktig for meg at de er det. Jeg vet at skoene ligner litt på uggs, men likevel syns jeg de ser mye finere ut pga. detaljene på skoen. Jeg elsker at skoene er svarte, og jeg syns den hvite kanten nederst og den pelskanten på toppen gjør hele skoen så fin. Nå gleder jeg meg til skoene kommer i posten sånn at jeg kan begynne å bruke de, også håper jeg at de holder føttene mine varme i hele vinter. På Zalando har de 20% på skoene i forbindelse med blackfriday, men jeg er usikker på hvor lenge tilbudet er. Hvis du ønsker å kjøpe skoene kan du trykke her.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

I går fikk jeg gode nyheter under legevisiten - jeg fikk lov til å dra hjem! Jeg ble så glad at jeg begynte å gråte av glede, det var en helt fantastisk følelse å endelig få gode nyheter. Jeg har hatt det veldig bra på sykehuset med flinke sykepleiere, leger osv, selv om jeg hadde et par sammebrudd hvor jeg bare gråt og alt var galt. Det å ligge på sykehus og hele tiden føle at man venter på svar, dele rom med fremmede og det å føle seg så alene tærer på. Men alt i alt er jeg veldig fornøyd. Det er dyktige, flinke og snille folk som jobber der, og det hjelper veldig. Rett etter den gode nyheten fikk jeg besøk av Rikke og mammaen hennes, noe som også gjorde dagen min enda litt bedre - besøk er alltid hyggelig og jeg fikk sitte på med de hjem til Larvik. Det var en fantastisk følelse å komme hjem til kjæresten min og dele seng med han igjen. Senere på dagen fikk jeg besøk av storesøsteren min, svigerbroren min og de to skjønne tantebarna mine - det var så hyggelig!

Men selv om jeg har fått lov til å dra hjem fra sykehuset kjenner jeg at formen ikke er helt på topp. Jeg blir veldig fort sliten, noe som gjør at jeg er mye mer sliten nå som jeg gjør mer enn å kun ligge i sengen. Jeg har også litt vondt på den siden jeg har operert, men det kommer seg for hver dag som går. Om en ukes tid skal jeg på røntgen for å ta kontroll bilde av luftboblen ved lungen min, så jeg er spent på hvordan det bildet ser ut. Krysser fingrene for at det ser bra ut! Jeg håper også at formen min går den riktige veien sånn at jeg er klar for å dra på skolen på mandag, hvis ikke så har jeg heldigvis en uke til å komme meg på. Nå håper jeg ting går min vei 😃 Ha en fin dag videre!

Likes

Comments

Hverdag

Nå har jeg vært på sykehuset siden forrige onsdag. Her på sykehuset skjer det ikke så mye og det har blitt mye serie titting, jeg har sett ferdig Pretty Little Liars, og har begynt så vidt å se litt på Keeping up with the Kardashians. Jeg syns reality serier kan være morsomt, men det fanger meg like mye som serier som Pretty Little Liars. Jeg vet ikke hvor lenge jeg skal være på sykehuset, så nå trenger jeg din hjelp! Jeg hadde blitt så glad hvis du vil dele dine beste serietips med meg 😊 Helst noe som er spennende og som man bare vil ha mer av!

Likes

Comments

Hverdag

Istad var jeg overlykkelig. Selv om de ikke hadde fått svar på røntgen bildet som ble tatt denne morgenen, fikk jeg fikk beskjed om å pakke sakene mine og ta på meg mine egne klær for jeg skulle hjem. De tok ut veneflonen og tok vekk alt annet som var klistret på kroppen min. Jeg satt håpefull og klar for å dra hjem i sengen når en sykepleier kom inn og sa "Du kan ikke dra hjem i dag, luftboblen ved lungen din har blitt større". Før hun rakk å bli ferdig med setningen var ansiktet mitt vått av tårer, og det presset bare på med mer. Det å gi håp til en sjel som er så sliten gir kjøttsår på innsiden.

Så da sitter jeg her da. Inne på ett nytt rom, igjen. Uten noe som helst informasjon om hva som skjer videre, for det får jeg senere når de har tid. Jeg håper virkelig at de vurderer sterkt en operasjon, for jeg har så lite lyst til å tilbringe mange uker på sykehus når de KAN fjerne det med et lite inngrep. Jeg tror ikke de som jobber her vet hvor mye sykehus tærer på kropp og sjel, for da hadde de ikke latt oss vente så lenge - det er jeg overbevist om. Så ja, jeg er sliten. Jeg er lei meg og jeg er lei av alt her. Jeg føler meg også ekstremt ensom her. Alt jeg vil er å kunne dra hjem å sove i min egen seng, være sammen med kjæresten min og få besøk av venner og familie.

Heldigvis får jeg besøk av ei venninne senere i dag, så da er jeg ikke helt alene likevel. Også skal jeg ha en videosamtale med storesøsteren min i kveld, så da har jeg noe å se frem til. Det er litt rart hvordan man plutselig endrer syn på ting og setter så mye mer pris på hva som skjer. I mange dager var det dessert til middag som var høydepunktet mitt, mens nå er det besøk og videosamtale.

Likes

Comments

Hverdag

I går så hadde jeg ett lite sammenbrudd. Jeg var helt fortvilet og ville kun hjem. Jeg gråt og gråt i sykehus sengen, og ville aller helst være i min egen seng. Ord kan virkelig ikke beskrive hvor sliten og lei jeg er av å være her. Jeg er lei av at ting går så sakte og sliten av hele situasjonen. Dagene her går så sakte at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg, og jeg føler meg veldig alene. Heldigvis våknet jeg opp blid og fornøyd i dag, kind of.

Jeg ble vekt klokken 8 av blid sykepleier som skulle måle blodtrykket hos meg. Hadde det ikke vært for smilet hennes hadde jeg nok ikke blitt like blid selv, så det gjorde virkelig morgenen min. Jeg ble også sendt på røntgen ganske fort, for jeg hadde ikke klart å våknet helt før en like blid portør kom å hentet meg. Så denne morgenen ble virkelig satt i gang fort, men jeg er positiv for jeg håper av hele mitt hjerte av jeg skal hjem i dag. Mitt eget håp, alle de positive på sykehuset og netflix er det eneste som holder meg gående.

Haha, jeg må flire av det bilde til venstre. Det ble tatt for et par dager siden mens det til høyre er tatt nå nettopp. Det er ganske tydelig at jeg var betydelig mer sliten og ikke i form på det bilde til høyre. I dag har jeg både fått tatt røntgen, vasket meg, smurt krem i ansiktet, tatt på deodorant og jeg smiler! Krysser fingrene for at jeg får lov til å dra hjem i dag, hvis ikke så blir jeg ganske nedfor.. Det håpet har tatt litt over tror jeg..

Ha en god morgen videre! 😄

Likes

Comments

Hverdag


Jeg føler at formen min begynner å bli bedre, men til morgenen i dag fikk jeg en dårlig nyhet. Luftbobla mellom lungene mine har vokst, det betyr med andre ord at det ikke var noe vits for meg å spørre om jeg fikk lov til å dra hjem i dag. I morgen skal jeg på røntgen for å kontrollere dette, med mindre jeg begynner å få vondt. Jeg må med andre ord ha lav terskel for å dra i den røde snora. Jeg håper virkelig at ting ser bedre ut i morgen. Jeg vet ikke hva det er med meg, men jeg føler at når jeg er på sykehus så skal jeg kun ligge i sengen. Dette føler jeg selv om jeg har fått beskjed om at det bare er bra om jeg går rundt på avdelingen, det har jeg blitt flinkere til de siste to dagene. Hygienen her har heller ikke vært helt på topp siden formen min ikke har vært noe bra, men nå som jeg føler formen blir bedre for hver dag som går så er dette noe jeg syns er viktig å ta vare på. Det er lite kult å gå rundt å lukte vondt.

Til morgenen i dag når jeg våknet hadde jeg så dårlig smak i munnen at jeg måtte pusse tennene mine før jeg begynte å spise. Merkelig nok følte jeg til morgenen i dag at det ikke var lov? Jeg vet ikke hvor jeg får disse tankene fra. Jeg måtte pusse tennene mine så jeg fant frem tannbørsten og tannkremen, var rask til vasken og pusset tenne så fort jeg kunne. Jeg følte at jeg gjorde noe kriminelt der jeg sto tidlig på morgenen og pusset tennene mine, haha. Jeg tror pulsen min ble ganske høy, for med en gang jeg var ferdig kom sykepleieren inn å sa at hun hadde fått telefon om at pulsen min var litt høy. Jeg er ganske sikker på at det kun var fordi jeg var så stresset over egentlig noe som er fullt lovlig.

Det var en liten storytime fra tidligere i dag. Jeg syns det var litt morsomt, siden alle de rare innbilningene jeg har kun er mine egne tanker. Jeg ønsker deg en fin kveld videre! 😄

Likes

Comments


💗 Besøk - I dag har jeg fått besøk to ganger. En gang tidligere på dagen av kjæresten min, og på kvelden av kjæresten min igjen og ei venninne. Det er virkelig ensom på sykehuset, så det å få besøk og kunne være sosial er noe som jeg virkelig setter pris på.

💗 Nyvasket - I dag har jeg fått vasket kroppen og håret, og det var virkelig på tide. Når man ligger på sykehus og formen er helt på bånn er det ikke akkurat det som blir lagt mest vekt på. Kroppen klarte jeg å vaske selv, men kjæresten min var så snill at han vasket håret mitt.

💗 Flette - Når venninnen min var på besøk spurte jeg om hun hadde lyst til å lage fiskebensflette å håret mitt. Dette kunne hun ikke fra før av, men hun satt å så på youtube video for å kunne gjøre det på meg. Det gledet hjertet mitt! Det er så deilig å ikke ha håret rett ned hele tiden.

💗 God mat - I dag har jeg fått lov til å gå rundt som jeg selv har hatt lyst til. Så da jeg vandret rundt i gangen oppdaget jeg mye god mat som jeg kan forsyne meg med når jeg selv måtte ønske. Jeg syns sykehus mat er veldig godt, så jeg ble veldig glad når jeg så dette.

💗 Formen min er bedre - Formen min blir bedre for hver dag som går, og det er virkelig en bra ting. Jeg syns det er helt greit på sykehus, men det er så utrolig kjedelig i lengden. Så jeg krysser fingrene for at den er på topp i morgen, kanskje jeg får lov til å dra hjem da? Det er lov å håpe

Likes

Comments

God kveld 😃 I dag har jeg byttet avdeling på sykehuset siden de ønsker en nærmere oppfølging av meg. Det positive er at jeg fikk eget rom sånn at jeg slipper å bli forstyrret på natten, men det negative er at jeg er blitt koblet til en maskin med masse ledninger og sånt. En annen positiv ting som gledet meg så mye at jeg begynte å gråte, er at kjæresten min og pappaen min kom på besøk i dag. Det var så hyggelig å snakke med noen kjente, og ikke minst å få gode klemmer. Pappa dro hjem litt tidligere, men kjæresten min blir til søndag - med andre ord så får jeg flere besøk 💗

Jeg får ikke skrytt nok av alle som jobber på dette sykehuset. De er så hyggelige og flinke! Bokstavelig talt så har alle jeg har møtt på her så langt vært hyggelige, blide og veldig flinke til å hjelpe meg. I kveld skal jeg som alle de andre kveldene tilbringe tiden i sengen med Pretty Little Liars på pc'n. Det er ikke stort mer jeg orker, men håper jeg er enda bedre i morgen. Jeg er positiv til det. Ha en fin kveld videre!

Likes

Comments

I skrivende stund ligger jeg i sykesengen på Ullevål sykehus. Som planlagt ble pacemakeren min byttet ut på onsdag, så endelig fikk jeg den operasjonen jeg har ventet på en stund. Operasjonen ble vellykket som de sa til meg når jeg våknet, men det kan virke som at det går en litt annen retning enn det vi så for oss da. Jeg lå på overvåking i mange timer før jeg ble sendt til sengepost. Da jeg reiset meg opp fra sengen for å gå på do gikk alt helt fint, frem til jeg skulle gå ut av doen. Det svartnet for meg, jeg ble svimmel og begynte å kaldsvette. Jeg måtte være rask inn på doen igjen for å dra i snora for å få hjelp, også satte jeg meg ned på gulvet mens jeg så ingenting. Jeg fikk raskt hjelp, ble lagt ned på gulvet og de hentet sengen så jeg kunne legge meg i den og bli kjørt inn på sengeposten min.

De målte blodtrykket mitt og det viste seg å være lavt. Røntgen har jeg også tatt et par ganger i dag. Jeg tok også ultralyd av hjertet hvor det kom frem at det er en liten lekkasje i hjertet, men dette er visst ikke farlig. Da de tok blodprøve av meg fikk jeg også vite at blodprosenten min er lav - og den synker visst.. Det er uvisst hvorfor, det kan være på grunn av at operasjonen tok lenger tid enn forventet. Dette er en ganske skummel situasjon siden jeg er helt alene på sykehuset. Heldigvis er jeg i trygge hender! De måler blodtrykket mitt, tar tempen, tar blodprøver og slikt med jevne mellomrom, så alt er under kontroll.

Jeg er veldig slapp og sliten og har sovet i alt for mange timer de siste to dagene., likevel så tenker jeg at kroppen min trenger det siden den er helt tom for energi. Jeg blir passet veldig godt på av alle her på sykehuset det er jeg veldig takknemlig for. Noen måltider har jeg også spist og drukket litt vann. Egentlig så skulle jeg hjem i går, men på grunn av formen min og alt annet så skal jeg være på sykehuset frem til mandag. Jeg krysser fingrene for at det blir bedre og at jeg kanskje kan dra hjem tidligere! Nå skal jeg bare ligge å slappe av videre med Pretty Little Liars, spise litt mat og sånt. Senere i dag kommer kjæresten min innover til Oslo med pappaen min så da får jeg litt besøk, det gleder jeg meg veldig til!

Vi blogges sånn plutselig. Ha en fin dag videre 😃

Likes

Comments

Jeg har fått en stygg uvane om å sove alt for lenge, derfor har jeg denne uken hatt alarm på klokken 9 hver dag som jeg har hatt fri. I dag er den eneste dagen denne uken jeg ikke har hatt alarm på, og det er på grunn av at jeg var på Halloween fest i går. Det ble ganske sent, og jeg kjente på kroppen at det var nødvendig å sove ut. Søndagene mine brukes somregel alltid til å samle energi på, men i dag har tankene mine om å gjøre ferdig en oppgave som skal leveres på onsdag tatt over. Jeg må levere den før fristen for på onsdag ligger jeg forhåpentligvis på Ullevål sykehus og er nyoperert. Når jeg endelig åpnet skolepc´n gikk det raskt å skrive ferdig siste del av oppgaven, og vipps så var jeg ferdig med den! Det var en deilig følelse å trykke på: lever oppgave. En kilo gikk av skuldrene mine og nå kan uken bare starte for min del.

M og jeg har forresten blitt ganske flinke til å gå en tur ute på kvelden, for å få litt frisk luft og snakke om ting. Når vi går ute pleier samtalene våres å være så fine om alt og ingenting. Da legges sosiale medier vekk og vi fokuserer kun på hverandre. Er det flere som har det sånn? Nå skal jeg lage med en god kopp te før M og jeg skal bruke kvelden vår på å se The Vampire Diaries. Ha en god kveld videre ❤

Likes

Comments

God kveld! Jeg har både gledet og gruet meg veldig til i dag. For noen uker siden begynte tanken om å klippe meg å komme, og denne gangen ønsket jeg ikke bare å klippe 1 cm av håret. Så jeg tok kontakt med min faste frisør tidligere denne uken for å dele denne tanken, og før jeg visste ordet av det satt jeg i frisørstolen hos Emilie. Jeg ble ordenlig varm og nesten litt uvell når jeg kom inn i frisørsalongen. For jeg var så redd for å angre, men jeg var litt vrang med meg selv og tenkte at dette skulle jeg gjennomføre! Før eller siden måtte en forandring skje uansett for håret mitt var både langt, livløst og slitt.

Heldigvis føler jeg meg alltid trygg hos Emilie. Hun er virkelig dyktig og lytter alltid til det jeg ønsker. Hver gang jeg kommer med et ønske, gjør hun det alltid enda bedre enn hvordan jeg så for meg at det skulle bli. Hun forstår hva jeg mener når jeg snakker, og det er en deilig følelse. Det føles godt å være i trygge hender! Jeg er livredd når jeg sitter i frisørstolen og jeg kommer alltid ut fornøyd - og det gjorde jeg i dag også! Jeg er mer fornøyd enn det jeg trodde at jeg skulle bli. For en deilig følelse å sitte igjen med nyklipt hår og en glede over hvor fin jeg syns jeg ble på håret 😃 Wæ, for en forandring!

Hvis du er like pingle som det jeg er eller om du bare ønsker å prøve ut en ny frisør, så anbefaler jeg virkelig på det varmeste Emilie som er på Hairport på Nordbyen i Larvik. Hvis du ønsker å bestille en time kan du ringe 33114411.

Likes

Comments

🍁 Fylle fillers i leppene - Jeg skal endelig fylle leppene mine med fillers igjen, allerede i morgen. Siden jeg fylte 18 år har jeg fylt fillers i leppene jevnlig, for det fineste jeg vet om på meg selv er fyldige lepper. Hun jeg skal fylle hos i morgen har jeg aldri vært hos før, så det blir spennende. Jeg gleder meg!

🍁 Klippe håret mitt kortere - Jeg kjenner at jeg trenger en forandring. På fredag sitter jeg i frisørsalongen og klipper håret mitt en del! Jeg både gleder og gruer meg. Dere som kjenner meg vet at jeg er den største pysen i verden når det gjelder håret mitt, men nå er jeg så lei at jeg rett og slett velger å være litt gal og gå ut av min egen komforsone.

🍁 Halloween fest - På lørdag skal jeg på halloween fest og jeg gleder meg veldig. Det kommer mange bra mennesker, og jeg gleder meg til å kle meg litt ut. Hva jeg skal kle meg ut som får dere vite før jeg drar. Jeg har valgt noe enkelt i år, men jeg tror jeg blir søt. Haha, er det lov å si det om seg selv?

🍁 Operere pacemakeren min - Jeg skulle egentlig operere pacemakeren min i slutten av september, men den ble som jeg nevnte på bloggen - utsatt på ubestemt tid. Vel, 8 november ligger jeg mest sannsynlig på operasjonsbenken.

🍁 Bursdag
- 29. november har jeg bursdag, og da fyller jeg 21 år. Jeg har litt blandede følelser rundt bursdagen min i år, for det er mye som har forandret seg fra ifjor.

Skal du noe spesielt denne måneden?

Likes

Comments

I dag er det allerede søndag, fy søren så raskt denne helgen har gått. På mandags morgen starter jeg skoledagen med en naturfagsprøve.. Det ser desverre ganske mørkt ut, men det kan for all del snu seg så fort jeg ser spørsmålene på prøven. Det kjedeligste jeg vet om er å lese til prøver, hvertfall til naturfag - det er virkelig IKKE mitt fag. Men jeg skal dra på skolen i morgen med en positiv holdning, kanskje jeg får det til likevel.

Høsten er en måned jeg er veldig glad i. Det koseligste jeg vet om når det begynner å bli mørkt ute og kulden kommer er å tenne stearinlys i leiligheten og bare slappe av under ett teppe med en god serie. Men nå har jeg bare lest til naturfagsprøven, og skal nå endelig sette på Hotel Cæsar. Det er et program jeg har fått sansen for de siste årene, og jeg har fulgt med på det siden.

Så dere forresten den nydelige himmelen som var i dag? Den var helt fantastisk fin her i Vestfold hvertfall. På vei hjem i bilen statt jeg kun å beundret over hvor fantastisk flott den så ut. Selv om prøven ser ganske mørk ut, lyste både himmelen og stearinlysene i leiligheten min opp dagen min.

Ønsk meg lykke til i morgen!

Likes

Comments

Jeg gikk å la meg som vanlig i går kveld og ante fred og ingen fare. Jeg våknet plutselig av en enorm sterk smerte nedentil. Det første som slo meg var at dette var mensensmerter, men det er mange år siden jeg har hatt så sterke smerter. Jeg lå og gråt i sengen mens jeg lå sammenkrøpet som en ball, før jeg klarte å manne meg opp til å gå på do. Når jeg satt på do begynte jeg å kaldsvette og det kjentes ut som at jeg flere ganger holdt på å besvime. Jeg måtte manne meg opp igjen for å gå for å hente smertestillende, for det var ikke tvil om at jeg måtte ha det. Når jeg endelig hadde fått hentet smertestillende og svelget den, måtte jeg inn på rommet igjen for jeg kjente at hvis jeg sto lenger nå så kom jeg til å gå rett i bakken. Jeg kaldsvettet fremdeles inne på rommet, og jeg kunne ikke ligge under dynen. Jeg krøp meg sammen som en ball mens tårene presset på siden smertene var så sterke. Det føltes som en evighet før smertestillende hjalp med å fjerne smertende, men det gikk heldigvis over og jeg fikk sove igjen.

Har du sterke mensensmerter?

Likes

Comments

Husker dere Nettby.no? Jeg husker jeg hadde bruker på den nettsiden når jeg var yngre. Det var en nettside som jeg brukte mye for å si det mildt. Jeg husker også at jeg ble lei meg når nettsiden ble lagt ned. Siden den gang har det kommet flere nettsider som har prøvd å etterligne den gode, gamle nettby - men ingen har klart det. Nå er altså nettby tilbake igjen! Når jeg kom over denne nettsiden måtte jeg så klart lage meg en bruker å teste ut siden, og jeg må være ærlig å si at jeg ble skuffet. Den ligner en del på nettby sånn utseendetmessig, men jeg syns siden ligner alt for mye på facebook og den var vanskelig å forstå på noen områder.

Jeg tviler sterkt på at jeg kommer til å beholde profilen min der, jeg laget mest en for morroskyld. Det er desverre ingenting som kan sammenlignes med den gamle nettby. Hvis du likevel vil teste ut siden så kan du trykke HER!

Likes

Comments