Thailand & Vietnam 2017

I dag har dagen våres gått i ett, den har virkelig vært full av forberedelser til i morgen. Nå kan vi endelig slappe lettet av og være glad for at alt er i boks. Nå kjenner jeg virkelig at jeg begynner å glede meg ordentlig til en fantastisk måned i Thailand og Vietnam sammen med den beste personen jeg vet om! Dette kan ikke bli annet enn awesome 😃 Nå skal vi nyte resten av kvelden med hjemmelaget guacamole og nacho chips før vi tar kvelden.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Hverdag

God morgen ☀ Som dere vet hadde jeg min siste dag i jobben min i går, og som den følsomme jenta jeg er ble det ett tårevått farvell til alle sammen. Selv om det var veldig trist, har jeg heldigvis noe jeg gleder meg til! Nå er det kun 2 dager igjen til M og jeg reiser til Thailand og Vietnam, og det er virkelig på tide for jeg kjenner reisefeberen begynner å ta knekken på meg.

Før vi kan reise har jeg en del ting jeg må gjøre først. Jeg har blandt annet en legetime jeg skal på og jeg skal dra å fylle fillers i leppene mine senere i dag. I morgen skal jeg også til frisøren for å farge etterveksten min - og det er virkelig på tide! Det skal bli godt å føle meg fin igjen 😊 Også er det den kofferten vår som må pakkes da, herregud som jeg gruer meg til det. Tenker å starte sånn smått i dag sånn at hvis det er noe jeg mangler så kan jeg kjøpe inn det. Hvis du har noen smarte triks til koffertpakkingen, hadde jeg blitt såå glad hvis du ville delt dem med meg!

Vi blogges senere, nå skal jeg dra å ta sol! Ha en fin dag videre 💗

Likes

Comments

Hverdag

Heisann 😊 Jeg beklager for at jeg ikke har oppdatert dere på en stund, men jeg har rett og slett ikke hatt like stor blogglyst. Grunnen til at blogglysten har vært lav er fordi jeg ikke vet hva jeg skal blogge om, så jeg ville satt stor pris på om du ville tatt deg tid til å legge igjen en kommentar med tips til blogginnlegg eller noe du ønsker å lese om på min blogg.

I desember ifjord ble jeg ansatt som fast vikar frem til 30. juni, men på grunn av litt avspasering så er min siste dag i jobben min nå til torsdag isteden for fredag. Det betyr at jeg kun har to dager igjen i jobben min, før jeg slutter. Jeg har pendlet fra Larvik til Tønsberg siden mars, så jeg kjenner at det skal bli deilig å slippe den lange pendlingen hver dag. Samtidig syns jeg det er utrolig trist å tenke på.. Jeg kommer til å savne alle kollegaene mine og alle de fine menneskene jeg møter på jobb hver dag.

Jeg syns dette halvåret bare har flydd av sted, det er litt skummelt. Heldigvis har jeg utviklet meg mye på dette halvåret, på en bedre måte altså. Jeg har fått minner og erfaring jeg aldri ville fått noe annet sted, og det setter jeg pris på. Jeg hadde aldri utviklet meg så mye eller sittet igjen med de erfaringene og minnene jeg har uten de fine menneskene jeg har hatt rundt meg 😊 Jeg vil si tusen takk til alle!

Så om to dager avslutter dette kapittelet, og ett nytt begynner! Jeg har mye å se frem til i måneden som kommer og månedene etterpå også.

Likes

Comments

Throwbacks

En av mine beste ferie minner jeg har, er når kjæresten min og jeg dro på "hoppe-på-tur" til Kreta med uspesifisert bosted. Jeg husker vi satt i høstferien til M og pratet om at det hadde vært fantastisk å vært i varmen nå, samtidig som at vi søkte litt rundt på nettet. Plutselig fant jeg en billig tur til Kreta, det eneste var at det var uspesifisert bosted - men før vi visste ordet av det var turen bestilt og flyet gikk om 6 timer! Vi ble stresset, fordi det var så mye å ordne på så kort tid. Vi måtte finne frem alle sommerklærna våres og pakke det vi ville ha med oss, pakke alt annet som er viktig å ha med på tur, levere pusen vår til svigermor og ta toget inn til Gardermoen. Midt i dette stresset, gledet vi oss veldig til å komme til ett nytt sted med sol og varme.

Heldigvis fikk vi ordnet alle tingene i tide, og som den flinke googleren jeg er satt jeg på toget og søkte opp en del ting. "Ikke bestill uspesifisert bosted til Chania" var det som møtte ansiktet mitt. På turen vi hadde bestilt, var det eneste vi visste at vi skulle til Chania, og jeg kjente stresset komme fordi jeg var så redd for hva som ville møte oss på hotellet. Heldigvis stemte ikke dette helt for vi kom til Agia Marina, noe vi fant ut når vi var der nede. Vi var veldig heldig med hotellet vi kom til, for vi kom til ett hotell som var barnevennlig og stort, med basseng og alt. Hotellrommet vårt var ca. 30 kvm, og vi hadde eget kjøkken. Jeg husker den lykken og lettelsen jeg kjente da jeg gikk inn på hotellrommet, og stresset slapp med en gang - nå kom endelig feriemoduset mitt på.

Vi hadde en fantastisk uke i Agia Marina som ble fylt opp med utforsking av byen vi bodde i, turer inn til Chania, avslappning på fullt nivå og en helt fantastisk scooter tur opp til fjellene hvor vi så utrolig mye spennende og fint. Vi kjørte på grusveier, så dyr og mennesker oppe i fjellene, samtidig som at vi så en helt fantastisk utsikt! Hvis noen skal til Kreta, anbefaler jeg virkelig på det varmeste å kjøre opp til toppen av fjellet og se utover byen.

Vi hadde ikke så veldig mye penger med oss nedover i og med at det ble så spontant, men det gjorde absolutt ingenting. Vi kjøpte mat på ett supermarket og lidel som lå i nærheten og laget maten på hotellet. Jeg husker jeg syns det var så koselig å sitte på verandaen å spise mat, det er virkelig en sånn tur jeg ønsker å oppleve igjen. Vi drakk også den beste apelsin juicen jeg har smakt noen sinne, den var ferskpresset og syrlig. Denne turen gjorde virkelig at jeg forsto at det er opplevelsene man får som er viktig, og ikke hvor mye penger man kan bruke som gjør at turen blir bra. Vi hadde hverandre, og det er det viktigste.

Tusen takk for en helt fantastisk og en uforglemmelig tur til Kreta, kjæresten min 💛 Ord kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg til å dra på enda en ny oppdagelsesferd til Thailand og Vietnam med deg, om kun to uker igjen nå faktisk! Jeg håper at dere vil følge oss når vi er der nede 😃

Likes

Comments

Hverdag, Thailand & Vietnam 2017

Om 24 dager og 11 timer sitter Martin og jeg på toget på vei inn til Gardermoen. Dette er en tur vi har sett frem til i over ett halvt år nå og planlagt godt. Om under en måned igjen så er dagen her - herregud! Jeg har så høy reisefeber at jeg holder på å bli gal, og jeg føler at dagene ikke kan gå fort nok. Selv om mye allerede er i orden, er det fremdeles en del ting som må ordnes og kjøpes før vi kan sette oss på flyet.

Del gjerne dine beste reisetips med oss! Det setter vi stor pris på, siden det er mye å tenke på når vi skal være borte lenge og derfor er det lett å glemme noe - jeg ønsker å være så godt forberedt som mulig når jeg skal pakke kofferten.

Skal du på en ferie i år som du ser frem til? Eller bare slappe av hjemme? Jeg vil høre hva dine planer for sommeren 2017 er! 😄

Likes

Comments

Hvis du ønsker å ta kontakt med meg kan det gjøres på mail til ronjamelanie@outlook.com eller via kommentarfelt / innboks på min blogg eller facebook side som du kan finne HER.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Endelig er det Juni, og det er offisielt sommer! ☀ Min favoritt årstid er uten tvil sommeren, for da er Norge så vakkert. Det er grønt på trærne og i grasset, blomstene blomstrer, solen skinner og det blir varmere i været. Dette er en årstid hvor jeg tar det rolig og nyter dagene, samtidig som at jeg blir ordentlig glad og lykkelig.

Hva er din favoritt årstid?

Likes

Comments

Contains affiliate links

Se på de fine plaggene over! Jeg får ordentlig sommerfølelse av spreke farger og blomster. På Nelly så er det 30% off på alt fra Nly Trend frem til imorgen 2/6 kl. 10:00 hvis du bruker koden TREND i kassen. Over er mine favoritt plagg uten tvil, og jeg har så lyst på en av de tre kosedressene på toppen. Hvor deilig hadde ikke det vært å sittet på fly med?

Likes

Comments

Hotellet vi skal sove på når vi er i Bangkok heter Citichic by iCheck Inn, og her skal vi sove i 4 netter. Dette hotellet er ett 3 stjerners hotell og for rommet vi skal ha betaler vi 204 kr pr. natt. Vi valgte Deluxe room som er 28 kvm, med frokost inkludert.

Jeg syns rommet ser stort og fint ut, og det er veldig deilig med stort bad også. For å ikke snakke om den deilige maten vi kommer til å få servert til frokost!

Bildene er lånt fra Booking.com

Hotellet har basseng, og en buss som kjører deg gratis til nærliggende områder. Jeg krysser fingrende for at hotellet ligger bra til i byen - noe det virker som at den gjør utfra gjestenes vurdering.

Har du vært i Bangkok før?

Likes

Comments

Gratulerer så mye med dagen, Norge! ❤

Hvert eneste år gleder jeg meg til 17. mai, har høye forventninger og ser for meg hvordan dagen kommer til å se ut - at den skal bli så bra og morsom. Men nesten hvert år blir jeg like skuffet hver gang, og det blir bare kjedeligere for hvert år som går. I år var det intet unntak..

Jeg stod opp tidlig for å gjøre meg klar, sånn at jeg skulle være klar for å se på barnetoget. Det var veldig hyggelig, men av en eller annen grunn blir jeg alltid så sliten, og hvertfall i føttene på 17. mai. Så allerede her var jeg sliten av å stå rett opp og ned. Når toget er ferdig, hva skjer da? Ingenting. Jeg bare tusler rundt i byen og venter på at noe skal skje, det eneste som skjer er at jeg går rundt i byen og spiser mat. Jeg gadd ikke bruke penger på is en gang, så skuffet var jeg i år.

Heldigvis har jeg jo ikke vært alene. Jeg har tilbringt dagen min sammen med kjæresten min, pappaen min og noen venner. Det er alltid hyggelig å være samlet, men jeg syns at 17. mai er ganske så oppskrytt. Ingenting kan sammenlignes med hvordan 17. mai var da jeg var liten. Da var jeg giret fra morgen til kveld, og hele motivasjonen min for å stå opp og gå i barnetoget det at jeg skulle spise is og ta karuseller etterpå, og nå gidder jeg ikke bruke penger på noen av delene. Kanskje det er jeg som har blitt gammel og kjip? Bedre lykke neste år.

Hva syns du om 17. mai?

Likes

Comments

Jeg har laget meg facebook side til bloggen min hvor oppdateringer for hvert innlegg jeg legger ut her på bloggen og flere personlige oppdateringer, så nå vil det vil bli enda lettere å følge meg. Følg facebook siden min HER

Likes

Comments

Jeg blir helt satt ut av dagens samfunn! Er det bare noe jeg tror, eller blir russetiden sykere og sykere for hvert år som går? Jeg føler at artikler på nettet hvor det står om vold og voldtekt av russer stadig blir flere. Er det virkelig greit å være slemme mot hverandre? Jeg trodde at russetiden handlet om å ha det gøy, men desverre virker det som om ordet gøy blir tatt til helt nye stadier av noen mennesker. Det finnes mange unge mennesker der ute som ødelegger russetiden for andre, fordi de opplever å bli voldtatt eller bli banket på russetreff fordi noen andre skal ha det "gøy". Det er så tragisk.. Har vi mennesker sunket så lavt? Jeg mister virkelig troen på oss når jeg ser hvilken utvikling vi er i. Russetiden skal liksom være den beste tiden med de morsomste og kuleste opplevelsene, også er det denne utviklingen som skjer? Jeg tør ikke tenke på åssen det kommer til å se ut tilslutt hvis det fortsetter sånn her.. Jeg er faktisk helt overbevist om at russetiden kommer til å forsvinne etterhvert, fordi en dag er det noen som setter ned foten og sier stopp for slike handlinger. Det er faktisk ikke greit å holde på sånn, man ødelegger livet til mennesker og det er utrolig trist.

Vi er mennesker er nødt til å ta oss sammen og begynne å være snille med hverandre. Gi hverandre ros, positive tilbakemeldinger, si fine ting til hverandre, unn hverandre suksse, glede og lykke - og ikke minst ta vare på hverandre! Det er så trist om verden skal bli fylt med enda flere grusomme handlinger, for vi er alt for flinke til å være slemme med hverandre. La russetiden bli fylt med glede og festligheter, og la det bli en uforglemmelig tid uten at noen idioter skal ødelegge for andre. Det er også så trist om russetiden skal forsvinne på grunn av denne grusomme utviklingen! 

Likes

Comments

For et herlig vær det har vært i dag! Kjæresten min og jeg dro en rask tur ut til pappaen min tidligere i dag hvor vi satt ute og snakket i det fine været, før vi dro videre for å grille med noen venner av oss på en strand. Vi har rett og slett koset oss og kjent ordentlig på solen, for en følelse!

Mai er en fantastisk måned som går utrolig fort, rett og slett fordi det er så mye å se frem til. Fridager, bursdag til tantebarnet mitt som fyller 3 år!!, 17. mai og en langhelg. Blomster spirer, grasset og trærne blir grønnere og temperaturen blir forhåpentligvis varmere. Livet smiler for min del, og krysser fingrene for at det blir en fantastisk måned.

Hva ser du frem til denne måneden?

Likes

Comments

Om akkurat 63 dager så skjer det! Da sitter kjæresten min og jeg på toget på vei til Gardermoen for å fly i 11 timer til Bangkok. Herregud som tiden flyr! Jeg husker den dagen vi satt å bestilte de første flybillettene som om det var igår, og nå har vi allerede bestilt togbilletter, fly billetter og hotell for hele oppholdet. Vi har undersøkt hva det er å gjøre i byene og satt opp noen tanker om hva vi MÅ ha med oss. Jeg er så reisesyk at jeg til og med har skrivd pakkeliste for kofferten min sånn at jeg kan pakke best mulig, haha.

Bildene er lånt fra Google

I Bangkok så lander vi på Suvarnabhumi Airport, men skal fly fra Don Muang Airport dagen ettepå og videre til Vietnam. Har du vært på noen av de to flyplassene?

Likes

Comments

Hola! Da var det søndag igjen, og det er vel en del der ute som er fyllesyke etter gårsdagens festligheter? Den tiden der jeg drakk det jeg orket uten å bli fyllesyk dagen derpå er desverre over for min del, og jeg er vel ikke den eneste.. Jeg tenkte å dele 5 tips mot fyllesyke med dere som jeg syns fungerer, og jeg håper så klart at dere liker dem. Hvis du har noen flere tips skriv dem i kommentarfeltet.

Spis mat! Både før du starter å drikke og dagen derpå. Det er viktig å spise mat slik at man ikke drikker på tom mage (det er aldri lurt!) - dermed vil man også tåle mye mer. Etter en kveld full av alkohol, er det også viktig å spise mat sånn at kroppen har noe å gå på. Jeg har av egen erfaring merket at hvis man spiser god og sunn mat dagen derpå, føler jeg meg bedre raskere.

Drikk vann! Det som frister minst når man står opp dagen derpå er virkelig ikke vann, men det å drikke vann dagen derpå hjeler virkelig. Når man drikker alkohol blir man dehydrert, derfor er det veldig viktig å få i seg vann siden det hjelper mot nettopp det. Jeg merker selv at på starten av dagen syns jeg vann smaker vondt, men samtidig som at formen kommer seg så smaker det bedre og bedre.

Sov og slapp av! Det er viktig å la kroppen komme seg igjen etter en lang kveld på byen. Lytt til kroppen din, slapp av og ta livet med ro. Jeg syns hvertfall det hjelper, og syns selv at det er deilig å ikke gjøre noen ting dagen derpå hvis formen min er elendig.

Frisk luft! Hva er vel værre enn innestenkt luft inne på rommet ditt når man står opp og føler seg dårlig? Lukk opp vinduene og la frisk luft komme inn på rommet. Hvis formen føles bedre er det deilig å gå en tur også. Jeg merker selv at jeg kommer meg mye raskere hvis jeg får frisk luft.

Puss tenner og dusj! Noe som kan være med på å få deg til å føle deg dårligere enn det du egentlig er, kan være alkoholsmak i munnen og ikke er nydusjet. Selv om du pusset tennene før du la deg, kan du fremdeles våkne opp med dårlig alkoholsmak i munnen, derfor er det viktig hvertfall for min del å få bort den vonde smaken. Hvis du er sånn som meg som ikke orker å dusje når du kommer hjem fra byen, kan jeg anbefale deg å gjøre det så raskt som du klarer - for jeg føler meg alltid mye bedre etter en dusj.

Likes

Comments